Cum să joci 21 de provocări

21 provocări reprezintă un joc captivant și rapid pentru sărbători. Este foarte asemănător cu "adevărul sau provocarea" și "situația, adevărul sau provocarea". Acest joc este ideal pentru prieteni care nu se tem să-și părăsească zona de confort și să încerce lucruri noi. Este ideal pentru somn, călătorii la camping sau după școală.

pași

Metoda 1
Joacă jocul clasic de 21 de provocări

Imagine cu denumirea Play 21 Dares Pasul 1
1
Adunați un grup de prieteni și alegeți o persoană pentru a începe jocul. 21 de provocări este un joc distractiv pentru sărbătorile de joacă cu un grup mare de cunoștințe sau un grup mic de prieteni apropiați. Când toți prietenii tăi sunt gata să joace, ei ar trebui să stea într-un cerc. Alegeți o persoană pentru a începe jocul.
 • Dacă nu există voluntari sau dacă toată lumea dorește să înceapă, rotiți un mor sau cereți-i să tragă niște paie (paie) pentru a determina cine va începe să numere mai întâi.
 • Imagine cu titlul Play 21 Dares Step 2
  2
  Ei ar trebui să numere de la 1 la 21 în grup. Într-o rundă de 21 de provocări, jucătorii rândul lor numără unul, două sau trei numere succesive până la 21. Scopul este de a evita să spui "21" - oricine este obligat să spună "21", trebuie să îndeplinească provocare. Puteți alege numerele pe care le spuneți - nu există modele care să fie respectate. Câteva exemple ale acestui proces de numărare includ:
 • Jucătorul A: "1, 2". Jucătorul B: "3, 4, 5". Jucătorul C: "6". Jucătorul D: "7, 8, 9". Jucătorul A: "10" Jucătorul B: "11, 12, 13". Jucătorul C: "14, 15, 16." Jucătorul D: "17, 18, 19". Jucător A: "20" Jucătorul B: "21" În acest caz, jucătorul B a fost forțat să spună "21".
 • Jucătorul A: "1, 2, 3". Jucătorul B: "4, 5". Jucătorul C: "6, 7, 8". Jucătorul D: "9, 10". Jucător A: "11" Jucător B: "12" Jucătorul C: "13, 14, 15." Jucătorul D: "16" Jucătorul A: "17, 18". Jucătorul B: "19, 20". Jucătorul C: "21" În acest caz, jucătorul C a fost forțat să spună "21".
 • Jucătorul A: "1, 2, 3". Jucătorul B: "4". Jucătorul C: "5, 6". Jucătorul D: "7, 8, 9". Jucătorul E: "10, 11". Jucător F: "12" Jucător A: "13" Jucătorul B: "14, 15, 16." Jucător C: "17" Jucător D: "18" Jucătorul E: "19". Jucătorul F: "20" Jucător A: "21" În acest caz, jucătorul A a fost forțat să spună "21".
 • Imaginea intitulată Play 21 Dares Step 3
  3
  Provocați persoana care a spus "21". Jucătorul care pierde va fi prezentat cu o provocare. Dacă acest jucător refuză să accepte provocarea, el nu mai este în joc. Toate provocările trebuie să fie sigure, distractive și inofensive. Dacă acceptați și răspundeți provocării, veți continua să participați la joc. Tu și prietenii tăi poți inventa provocări în multe feluri:
 • Întregul grup, cu excepția persoanei care a spus "21", poate fi de acord cu o provocare.
 • Jucătorii individuali pot, de asemenea, să inventeze o provocare pentru persoana care a spus "21".
 • Utilizați o aplicație sau un site pentru a genera provocări aleatorii.
 • Înainte de a începe jocul, toată lumea poate scrie câteva provocări pe diferite bucăți de hârtie. Împingeți aceste bucăți de hârtie în jumătate și puneți-le într-un castron sau o pălărie. Când o persoană este obligată să spună "21", trebuie să facă o provocare aleatorie de la destinatar.
 • Imagine cu titlul Play 21 Dares Step 4
  4
  Joacă încă o rundă de 21 de provocări. Când jucătorul completează provocarea, runda se încheie. Determinați cine va începe runda următoare. Numărați până la 21 în grup, provocați persoana care a spus "21" și repetați. Continuați jocul cu 21 de provocări până când nu mai rămâne decât un singur jucător sau prietenii dvs. vor să meargă la următoarea activitate.
 • Metoda 2
  Joacă 21 de provocări: versiunea situației, adevărul sau provocarea

  Imagine cu titlul Play 21 Dares Step 5
  1
  Adunați un grup de prieteni și alegeți pe cineva pentru a începe jocul. "21 provocări: variația situației, adevărul sau provocarea" este o variantă interesantă a jocului clasic al sărbătorilor. Puteți juca acest joc cu un mic grup de cei mai buni prieteni într-o cameră de dormit sau cu un grup mare de prieteni când merg în vacanță. Când membrii grupului sunt așezați într-un cerc, alegeți o persoană pentru a începe jocul.
 • Imagine cu titlul Play 21 Dares Step 6
  2
  Numărați până la 21 în grup. În grup, jucătorii numără în mod succesiv unul, doi sau trei numere în ordine de la 1 la 21. Jucătorul care are de spus "21" pierde runda și trebuie să spună adevărul, să întâlnească o provocare sau să răspundă la o întrebare de la situație. Numerele pe care le spui depind de ceea ce preferi, nu există un model stabilit care trebuie urmat. Câteva exemple ale acestui proces de numărare includ:
 • Jucătorul A: "1, 2, 3". Jucătorul B: "4, 5". Jucătorul C: "6, 7, 8". Jucător D: "9" Jucătorul E: "10, 11, 12". Jucătorul A: "13, 14, 15". Jucătorul B: "16, 17". Jucătorul C: "18" Jucătorul D: "19, 20". Jucătorul E: "21" În acest caz, jucătorul E a fost forțat să spună "21".
 • Jucătorul A: "1" Jucătorul B: "2, 3, 4". Jucătorul C: "5, 6, 7". Jucătorul D: "8, 9, 10". Jucător A: "11" Jucătorul B: "12, 13, 14". Jucătorul C: "15" Jucătorul D: "16, 17, 18". Jucătorul A: "19". Jucător B: "20" Jucătorul C: "21" În acest caz, jucătorul C a fost forțat să spună "21".
 • Jucătorul A: "1" Jucătorul B: "2, 3, 4". Jucătorul C: "5, 6, 7". Jucătorul D: "8" Jucător E: "9" Jucătorul F: "10, 11, 12". Jucătorul G: "13, 14". Jucătorul H: "15, 16." Jucătorul A: "17, 18, 19". Jucător B: "20" Jucătorul C: "21" În acest caz, jucătorul C a fost forțat să spună "21".
 • Imagine cu titlul Play 21 Dares Step 7


  3
  Lasă persoana care a spus "21" să aleagă între adevăr, provocare sau situație. Prezentați cele trei opțiuni jucătorului care a fost obligat să spună "21": adevăr, provocare sau situație. Dacă alegeți "adevărul", adresați-vă o întrebare pe care trebuie să o răspundeți în mod sincer. Dacă jucătorul alege "provocare", provocați-l să ia o anumită acțiune. Dacă persoana alege "situația", îi prezintă o situație cu patru opțiuni diferite. Când un jucător refuză să răspundă la o întrebare sau să facă față unei provocări, el va ieși din joc. Veți rămâne în joc, atâta timp cât întâlniți o provocare, spuneți adevărul sau răspundeți la întrebarea situației. Câteva exemple de situații includ:
 • "Dacă Juan, Pedro, David și Enrique se aflau într-o clădire arzătoare, cine-ai salva?"
 • "Dacă Maria, Karla, Luisa și Alejandra te-au invitat să dansezi, cine ai spune da?"
 • "Cine este vărul tău preferat: Juan, Pedro, Antonio sau Sergio?"
 • "Dacă ți-ai putea lua un prieten cu tine la pauza de primăvară, ai alege pe Rodrigo, Pablo, Saul sau Manuel?"
 • Imagine cu titlul Play 21 Dares Step 8
  4
  Joacă încă o rundă de 21 de provocări: adevărată versiune, provocare sau situație. Runda se termină după ce jucătorul întâlnește provocarea sau răspunde la întrebare. Alegeți un nou jucător pentru a începe runda următoare. Ca un grup, numărați între 1 și 21, prezentați pierdutului cu un adevăr, o provocare sau o situație și repetați-l. Puteți continua să jucați până când nu mai rămâne decât un singur jucător sau este timpul să treceți la următoarea activitate.
 • Metoda 3
  Joacă 21 de provocări: rotiți versiunea sticlei

  Imaginea intitulată Play 21 Dares Step 9
  1
  Adunați un grup de prieteni și stați într-un cerc. În această variantă de 21 de provocări, jucătorii rotesc sticla în loc de a număra de la 1 la 21. Puteți juca versiunea spin-bottle cu un grup mare de străini sau cu un grup restrâns de prieteni apropiați. Luați o sticlă goală și stați în cerc.
  • Dacă nu aveți o sticlă, folosiți un stilou sau o cană.
 • Imagine cu denumirea Play 21 Dares Step 10
  2
  Rotiți sticla. Puneți sticla în centrul cercului și cereți-i unui jucător să o rotească. Așteptați până când sticla nu se mai rotește singură. Jucătorul care indică fundul sticlei trebuie să inventeze un adevăr, o provocare sau o situație - jucătorul căruia partea superioară a punctelor de sticlă trebuie să răspundă la întrebare sau să completeze provocarea. Dacă jucătorul refuză să răspundă la întrebare sau să facă față provocării, el nu mai este în joc. Dacă întâlniți provocarea, spuneți adevărul sau răspundeți la o întrebare privind situația, sunteți încă în joc.
 • Adevăr: dați jucătorului o întrebare pe care trebuie să o răspundă sincer.
 • Provocare: provocați jucătorul să-și îndeplinească o anumită sarcină.
 • Situația: prezentați jucătorului o situație cu patru opțiuni diferite. De exemplu: "Cine este profesorul tău cel mai puțin favorit: profesorul Perez, profesorul Gomez, profesorul Campos sau profesorul Martinez?". "Mai degrabă ai să-l săruți pe Juan, Mario, Jorge sau Javier?" "Cu care celebritate doriți să aveți o întâlnire: Salma Hayek, Penelope Cruz, Sofia Vergara sau Shakira?"
 • Imagine cu titlul Play 21 Dares Step 11
  3
  Joacă încă o rundă. Continuați să răsuciți pentru a întoarce sticla. Puneți provocări distractive între ele, puneți-vă întrebări dificile și puneți-vă situații nebunești. Continuați să răsuciți sticla până când nu există un singur jucător, oamenii se plictisesc sau este timpul să treceți la următorul joc.
 • Nu ezitați să adăugați propriile reguli la capriciul dvs.!
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că acest joc este doar pentru distracție! Nu trebuie să faci tot ce spun ei! Uneori este mai bine să fii descalificat decât să faci ceva care te face să te simți inconfortabil.
  • Dacă vrei cu adevărat să întâlnești o provocare, calculează-te ca persoana care spune "21".
  • Atunci când alegeți o provocare pentru cineva, asigurați-vă că nu este prea dificil sau periculos.

  avertismente

  • Doar jucați acest joc cu prietenii dvs. - în caz contrar, poate fi jenant!
  • Nu provocați pe oameni să facă lucruri riscante.
  • Acest joc este interzis în unele școli.

  Lucruri de care ai nevoie

  • oameni
  • un loc privat de jucat
  • flacon
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi puncte de echipă în Call of Duty GhostsCum să câștigi puncte de echipă în Call of Duty Ghosts
  Cum să faci provocarea Wonderlocke în Pokémon X și YCum să faci provocarea Wonderlocke în Pokémon X și Y
  Cum să jucați `cine sunt eu ?, jocul de a bea alcoolCum să jucați `cine sunt eu ?, jocul de a bea alcool
  Cum se joacă Care sunt șansele ...Cum se joacă Care sunt șansele ...
  Cum se joacă PictionaryCum se joacă Pictionary
  Cum se joacă omul PictionaryCum se joacă omul Pictionary
  Cum se joacă faza 10Cum se joacă faza 10
  Cum se joacă loculCum se joacă locul
  Cum să jucați sticlaCum să jucați sticla
  Cum se joacă cu o lanternăCum se joacă cu o lanternă
  » » Cum să joci 21 de provocări

  © 2011—2020 ertare.com