Cum se joacă telefonul rupt

Telefonul rupt este un joc clasic pentru a sparge gheața și pentru petreceri. Este ușor de organizat și foarte distractiv să joci. Tu și prietenii tăi veți încerca să alegeți un cuvânt sau o expresie, "va trece" șoaptă pe cineva care va fi alături de dvs. și vă veți bucura să vedeți cât de mult s-a schimbat în timpul jocului. Singurul lucru pe care trebuie să-l joci este un cuplu de prieteni, un cuvânt sau o frază și un șoaptă tăcută.

pași

Partea 1
Redați telefonul rupt

Imaginea intitulată
1
Puneți-i pe fiecare în locul lui. Deși jocul telefonic descompus este ușor de jucat, va trebui să organizați jucătorii într-un mod care vă permite să jucați. Stați pe toată lumea pe o linie sau într-un cerc. Jucătorii trebuie să fie o distanță suficientă, astfel încât să nu audă cuvântul atunci când nu este rândul lor. Poziția corectă este importantă atunci când jucați telefonul rupt.
 • Imaginea intitulată
  2
  Începeți jocul. Alegeți o persoană pentru a începe jocul. Această persoană se va gândi la un cuvânt și o va șopti persoanei de lângă ei. Cuvântul trebuie să fie neobișnuit, deoarece ideea este să vezi cât de mult se schimbă la sfârșitul jocului. Odată ce a spus cuvântul persoanei următoare, o va șopti persoanei de lângă el.
 • Imaginea intitulată
  3
  Jucătorii vor continua să șoptească cuvântul. Jucătorii vor continua să asculte cuvântul și să repete ceea ce cred că au auzit persoana de lângă ei. Aceasta se face până când ultima persoană din linia sau cercul a fost anunțată cuvântul. Fiecare persoană trebuie să fi auzit cuvântul sau fraza la sfârșitul jocului.
 • Imaginea intitulată Redați jocul telefonic Pasul 4
  4
  Vedeți cât de mult sa schimbat cuvântul. Când ultima persoană aude cuvântul sau fraza, ei vor spune cu voce tare ce cred ei că au auzit. Acest cuvânt va fi comparat cu cuvântul original cu care a început jocul. Acesta este momentul în care toți jucătorii vor avea ocazia să-și dea seama cât de mult s-au schimbat cuvântul sau fraza pe "linia telefonică".
 • Partea 2
  Jucați bine pe telefonul rupt

  Imaginea intitulată Redați jocul de telefon Pasul 5
  1
  Spuneți cuvântul sau expresia o singură dată. O regulă importantă a jocului telefonic rupt este că puteți spune doar cuvântul sau expresia o singură dată. Repetarea acestei fraze va ajuta doar la clarificarea acesteia, ceea ce contravine scopului jocului. Dați jucătorilor doar o oportunitate de a șopti cuvântul sau fraza la rândul lor.
 • Imaginea intitulată


  2
  Alegeți un singur cuvânt sau o expresie. Partea distractivă a telefonului rupt este să vezi cât de mult se schimbă un cuvânt pe tot parcursul jocului. Atunci când alegeți un cuvânt simplu sau familiar, jocul va fi foarte ușor și cuvântul poate fi auzit clar. În schimb, este o idee bună să alegeți un cuvânt dificil, lung sau unic când jucați telefonul rupt.
 • Cuvântul "câine" Este probabil o alegere rea.
 • Alegeți un cuvânt asemănător "bambus" Ar putea fi mai bine.
 • Utilizați cuvântul "mizantrop" Ar putea fi mai dificil.
 • Imaginea intitulată
  3
  Dați cuvântul unei singure persoane. Este important ca nimeni altul decât cel care începe rundul telefonului rupt să știe cuvântul care va fi folosit. Dacă ceilalți jucători cunosc cuvântul, pot repeta cu ușurință. Păstrați întotdeauna cuvântul secret pentru a vă asigura că este diferit la sfârșitul jocului.
 • Imaginea intitulată
  4
  Ar trebui să șopti mereu. Va trebui să șoptiți cuvântul sau fraza celeilalte persoane în timpul jocului. Șoapta este utilă din două motive: păstrează secretul și face dificilă interpretarea corectă. Când vorbim cu voce joasă, este mai probabil ca la sfârșit să se audă prost și că va fi foarte diferită de fraza inițială.
 • Partea 3
  Adăugați variante la jocul telefonic rupt

  Imaginea intitulată
  1
  Joacă în echipe. Redarea telefonului rupt în echipe poate oferi jocului o atingere competitivă și distractivă. Fiecare echipă va juca în același mod: o persoană va începe jocul și jucătorii vor șoapta cuvântul de pe linie. Cu toate acestea, un jucător trebuie să fie ales pentru a șopti același cuvânt ambelor echipe. Obiectivul este de a vedea care echipă poate termina jocul cu un cuvânt mai asemănător cu originalul.
  • În general, cuvintele cele mai similare vor suna mai asemănătoare sau vor fi o variantă a cuvântului original.
  • Cuvintele care diferă foarte mult de original vor avea, de obicei, un sunet și un înțeles foarte diferit.
  • De exemplu, puteți începe cu cuvântul "bunăvoință". Una dintre echipe termină jocul gândindu-se că a fost cuvântul "caritate" și cealaltă echipă, "detriment". În acest caz, echipa care a spus "caritate" Aș avea cuvântul mai asemănător cu originalul și aș câștiga runda.
 • Imaginea intitulată
  2
  Încercați varianta de "zvon". Variația zvonurilor jocului telefonic rupt include o diferență majoră în reguli. În această versiune, jucătorii trebuie să facă schimbări. Chiar dacă au auzit corect fraza, trebuie să adauge una sau două diferențe. Acest lucru va provoca mari schimbări la fraza originală cu care a început jocul. Poate fi foarte distractiv să vezi cât de diferit fraza se termină la sfârșitul jocului de zvon pe telefonul rupt.
 • Imaginea intitulată
  3
  Măriți dificultatea. Dacă vă dați seama că echipa poate păstra cuvântul sau fraza foarte asemănătoare cu originalul, puteți încerca să faceți jocul mai dificil. Încercați să alegeți cuvinte sau expresii noi care sunt mai greu de auzit corect. Amintiți-vă câteva dintre aceste sfaturi atunci când încercați să faceți jocul telefonului rupt un pic mai dificil:
 • Alegeți cuvinte sau fraze mai lungi. Cu cât spui mai mult, cu atât este mai greu să transmiți mesajul persoanei următoare. Puteți încerca să utilizați ceva asemănător "paralelepípedos" sau un ghinion ca limba "Un tub a aruncat un tub și un alt tub a oprit-o. Există tuburi care au tuburi, dar acest tub nu are tub".
 • Alegeți cuvinte care nu sunt utilizate frecvent. De exemplu, "mărinimos" Nu este adesea spus și poate face ca jucătorii să audă rău.
 • Utilizați niște cuvinte aleatorii care nu au context. De exemplu, spunând "turn, nas, zircon" ar fi mult mai greu de ghicit fără contextul în care ar fi existat propoziții normale.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă RuzzleCum se joacă Ruzzle
  Cum se joacă Cuvintele cu prieteniiCum se joacă Cuvintele cu prietenii
  Cum să întrerupeți jocul în Resident Evil 6Cum să întrerupeți jocul în Resident Evil 6
  Cum să bată ScrabbleCum să bată Scrabble
  Cum să joci 21 de provocăriCum să joci 21 de provocări
  Cum se joacă PictionaryCum se joacă Pictionary
  Cum se joacă Simon spuneCum se joacă Simon spune
  Cum se joacă Scrabble SlamCum se joacă Scrabble Slam
  Cum se joacă loculCum se joacă locul
  Cum să joci șoapte chinezeștiCum să joci șoapte chinezești
  » » Cum se joacă telefonul rupt

  © 2011—2020 ertare.com