Cum să vă dezvoltați abilitățile fotografice

Dacă dominați deja elementele de bază ale încadrării și realizării unei imagini

, încercați să o luați în continuare. Faceți-vă hobby-ul, sau poate chiar o carieră, în loc să luați doar fotografii clasice de petreceri, animale de companie și copii. E timpul să începeți să faceți fotografii impresionant, în loc de fotografii pur și simplu acceptabile.

pași

Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie Pasul 1
1
Găsiți pe cineva care vă poate ajuta să cumpărați o cameră în condiții bune de funcționare. Poate că tatăl tău sau prietenul tău fotograf are o cameră SLR cu suflare fotografică. Dacă nu aveți a aparat foto, cereți un împrumut până când puteți cumpăra unul. Aproape orice camera digitală din ultimul deceniu, și aproape orice aparat de fotografiat filmat vreodată, va fi suficient pentru a obține fotografii bune. Având camera ta proprie va fi un mare ajutor.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie Pasul 2
  2
  Aflați elementele de bază, dacă nu ați făcut deja acest lucru. elementele de bază ale fotografiei include compoziția, care este, în esență, plasarea unui obiect în cadrul fotografiei - iluminat- și funcționarea de bază a aparatului foto. Citiți articolul "Cum să faceți fotografii bune" să aibă un material introductiv.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie Pasul 3
  3
  Trebuie să fii gata. Cel puțin o jumătate de timp, diferența dintre un mare fotograf și un mediocru este în locul potrivit la momentul potrivit, cu o cameră în mână. Luați aparatul foto cu dvs. în fiecare moment în care puteți. Asigurați-vă că utilizați frecvent camera. Simplul fapt de a lua aparatul de fotografiat peste tot nu vă ajută.
 • Imaginea intitulată Dezvoltă abilitățile tale de fotografie Pasul 4
  4
  Trebuie să fii acolo. fi "gata" Nu este suficient. După cum spune Ken Rockwell despre experiența sa timpurie, Ai înțeles cuvântul sabotor în logica mea, "tot ce vine de la sine"? Am fost un spectator. M-am gândit că fotografia implică să faci poze cu lucruri care au venit singuri. NU! Trebuie să ieși și să găsești lucruri. Descoperiți și vedeți părțile dificile ... luați o imagine a ceea ce găsiți este partea trivială.
 • Ridicați-vă, ieșiți și luați poze. Ieșiți în fiecare zi a zilei, în fiecare zi, și căutați lucrurile. Nu așteptați momentul potrivit să veniți singuri (dar trebuie să fiți gata să faceți asta!) - ieșiți și "găsiți-o". Căutați oportunități oriunde v-ați afla (indiferent dacă vă aflați în mall sau pe cealaltă parte a lumii) și mergeți în locuri pentru a căuta oportunități. Dacă puteți vedea ceva în mintea voastră, este posibil să o puteți stabili și să o fotografieți!
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie Pasul 5
  5
  Nu mai căutați obiecte pentru a fotografia și pentru a învăța să le respectați.
 • Căutați culori Sau faceți contrariul: căutați o absență totală de culoare sau faceți o fotografie alb-negru.
 • Căutați repetări și ritmuri. Sau faceți contrariul: căutați ceva complet izolat de lucrurile care îl înconjoară.
 • Căutați iluminarea și lipsa acesteia. Faceți fotografii de umbre, reflexii, fluxul de lumină prin ceva sau lucruri în întuneric complet. Mulți oameni consideră asta "ora de aur" (ultimele două ore ale zilei) are condițiile ideale pentru a face fotografii. Acest lucru se datorează faptului că creează o lumină direcțională, care poate crea adâncime într-o fotografie atunci când este utilizată corect. Totuși, asta nu înseamnă că nu poți să fotografiezi în timpul prânzului și să găsești încă o lumină bună. Soarele direct deasupra capului poate fi considerat enervant. Căutați în ceață sau în condiții umbrite deschise pentru a găsi o lumină moale și plăcută. Cu toate acestea, regulile sunt pentru rupere, deci nu luați aceste instrucțiuni literalmente!
 • Căutați emoții și gesturi dacă luați poze ale oamenilor. Arată fericirea? ¿Picardia? ¿Tristețe? Pari atent? Sau arata doar ca o alta persoana deranjata sa aiba un aparat de fotografiat aratat la ea?
 • Căutați texturi, forme și modele. Fotografiile mari alb-negru sunt uimitoare, deoarece alb-negru forțează fotograful să caute aceste lucruri.
 • Găsiți contrastele. Găsiți ceva care iese de la restul fotografiei. În compoziția dvs., utilizați capătul larg al zoomului dvs. (sau un obiectiv cu unghi larg) și măriți imaginea pentru a face fotografia. Căutați contraste peste toate lucrurile: culoarea în mijlocul opacității, lumina în întuneric și așa mai departe. Dacă fotografiați oameni, încercați să plasați (sau găsiți) persoana într-un context în care vă excelezi. Găsiți fericirea în locuri neașteptate. Căutați o persoană într-un mediu în care se pare că nu se află. Sau ignorați acest lucru și scoateți-l complet din context prin deschiderea obiectivului pentru a bloca fundalul. În câteva cuvinte ...
 • Căutați ceva care îi interesează spectatorul nu fi a "obiect" Tradițional. Pe măsură ce găsiți nișa, probabil că veți sfârși prin a face din nou imagini cu obiecte. E în regulă Găsiți lucruri de acest gen "acestea nu sunt" obiectele vă vor îmbunătăți fotografiile infinit, în curând veți vedea o lume cu totul diferită.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie Step 6
  6
  Păstrați fotografiile cât mai simple posibil. Obțineți cât mai aproape de obiectul dvs. Folosește-ți picioarele și utilizați obiectivul zoom (dacă aveți unul) pentru a vă perfecționa compoziția. Eliminați tot ceea ce nu vă oferă un context important pentru a vă înțelege pe deplin fotografia.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie Pasul 7
  7


  Utilizați film pentru fotografiere. Dacă luați deja fotografii cu un film, luați-l și pe digital. Atât camerele de film cât și cele digitale au locul lor în arsenalul de învățare al fotografului. Ambele au avantajele și dezavantajele lor, ambele vă vor învăța un set diferit de utilizări. Cele mai grave utilizări ale digitalului sunt compensate cu cele mai bune utilizări ale filmului și invers.
 • Camerele digitale vă oferă un feedback imediat despre ceea ce faceți bine și ce faceți greșit. De asemenea, acestea reduc costul experimentării la zero. Ambele lucruri sunt de neprețuit pentru noul fotograf. Cu toate acestea, costul zero al digitalului face prea ușor să cadă în obișnuință "Trail și mocha" și așteptați să apară o imagine bună la sfârșit.
 • Aparatele de filmare vă forțează să fiți mai atenți la ceea ce fotografii. Chiar și un milionar ar fi reticent să stea pe iahtul său și să ia treizeci și șase de fotografii ale prosopului său de baie cu o cameră de film. Stimularea economică pentru a face mai multe dintre fotografiile pe care le luați poate duce la mai puține experimentări (ceea ce este rău), dar vă face să vă gândiți mai mult înainte de a face fotografii (care ar putea fi buni, dacă aveți o idee bună despre ceea ce ar trebui să faceți înainte) pentru a face fotografia). Mai mult, filmul "încă" Ea are un aspect foarte special, și puteți alege un rulou de film de calitate profesională, ridicol de ieftin.
 • Imaginea intitulată Dezvoltarea abilităților tale de fotografie Pasul 8
  8
  Arătați cele mai bune lucrări altor persoane. Ce vrea să spună, "Găsiți cele mai bune lucruri și arătați-le doar celorlalți." Chiar și nu toate fotografiile celor mai mari fotografi sunt magnifice, dar ele sunt pur și simplu foarte selective în ceea ce le arată celorlalți.
 • Știu brutal despre asta. Dacă acestea nu sunt fotografii pentru tine "mare", atunci nu le arăta niciodată. Standardele dvs. vor crește în timp, iar chiar și cele pe care le-ați considerat o dată acceptabile va părea probabil foarte rău pentru dvs. în câteva luni. Dacă acest lucru înseamnă că tot ce aveți valoroasă într-o zi de fotografii a fost una sau două fotografii, atunci este bine. De fapt, probabil înseamnă că sunteți destul de solicitant.
 • Nu observați imagini în dimensiune completă. Ken arată că cele mai importante părți ale unei imagini sunt cele care pot fi observate atunci când imaginea este văzută în miniatură. Există oameni care vor lua defectele care pot fi observate doar prin tăierea a 100% din fotografiile dvs. Este bine, pentru că nu merită să ascultați. Simțiți-vă liber să ignorați ceva care nu arată foarte bine atunci când îl vedeți doar pe un sfert din ecran (sau mai puțin).
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile fotografice Pasul 9
  9
  Găsiți și ascultați criticile altora. Nu cădeți în capcana postării pe site-uri de Internet ca "critica fotografiile mele"- De obicei, acestea sunt pline de pixelii menționați mai sus. Totuși, este bun pentru a căuta critici constructive, atâta timp cât ai grijă de cine asculți.
 • Ascultați artiștii. Dacă cineva are o muncă artistică foarte bună (cum ar fi fotografii, picturi, muzică sau orice altceva), atunci acesta este un motiv să o luăm în serios, deoarece alți artiști înțeleg instinctiv impactul visceral, fie că este în domeniul lor, nu (și dacă fotografia dvs. nu provoacă un impact, probabil că este mai bine să o ștergeți). Majoritatea celor care nu sunt artiști fac acest lucru, chiar dacă nu sunt în măsură să vă spună ce faceți bine (și probabil preferați să fiți drăguți cu dvs. pentru a evita să vă răniți sentimentele).
 • Ignorați pe oricine vă critică fotografiile cu asprime și nu prezintă fotografii impresionante. Nu merită să-i ascultă părerea.
 • Descoperiți ce faceți bine și ce faceți greșit. Dacă cineva a plăcut o fotografie, Ce te-a făcut să-ți placă? Dacă nu ți-a plăcut, Ce ați greșit? După cum sa menționat mai sus, altele "artiști" Probabil vă pot spune aceste lucruri.
 • Nu fi modest dacă cineva îți place munca ta. Bine, fotografilor le place să primească lingușire pentru munca sa la fel de mult ca oricine îi place. Cu toate acestea, încercați să nu fiți arogant.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie Pasul 10
  10
  Găsiți locuri de muncă care vă inspiră. Acest lucru nu înseamnă că este doar impecabil punct de vedere tehnic, orice clovn (foarte bogat) poate lipi 400mm lentile f / 2.8 pe un aparat foto SLR digital de 3000 $, pentru a primi o fotografie a unei păsări, cu expunere bună și claritate vie și totuși nu va fi cum Steve Cirone. Mai bine, căutați locuri de muncă care vă fac să zâmbiți, să plângeți, să râdeți sau să vă simțiți "nimic", și nu locuri de muncă care te fac să gândești "bine expus și concentrat". Dacă faceți poze cu oameni, căutați munca Steve McCurry (foto a Afgană) sau lucrarea de studio a lui Annie Leibowitz. Dacă sunteți pe Flickr sau oriunde altundeva în cazul în care fotografiile sunt partajate, apoi se concentreze pe oamenii care te inspira (desi nu termini de cheltuieli atât de mult timp pe computer ca nu aveți timp pentru a merge pentru a face fotografii).
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie 11
  11
  Aflați unele trivia tehnică. Nu, aceasta nu este cea mai importantă parte a fotografierii. De fapt, este una dintre cele mai puțin importante și de aceea este aproape la sfârșit - o fotografie minunată luată de o persoană care nu știe despre aceste lucruri care doar arată și scoate, este "mult" mai interesant decât o fotografie plictisitoare perfect concentrată și expusă. Este, de asemenea "infinit" mai bine decât una care nu a fost luată pentru că cineva era foarte ocupat îngrijorându-te despre astfel de trivia.
 • Cu toate acestea, este util să aveți cunoștințe despre viteza obturatorului, diafragma, distanța focală etc. și ce efecte pot avea asupra fotografiei dvs. Niciunul dintre acestea nu va transforma o imagine proastă într-una bună, dar uneori puteți evita pierderea unei imagini bune din cauza unei probleme tehnice și poate face chiar și mai bine imagini minunate.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați abilitățile dvs. de fotografie Step 12
  12
  Găsiți-vă nișa Ai putea descoperi că ești destul de bun comunicator fotografia oameni sau că vă place să fiți în aer liber în orice fel de vreme, astfel încât să puteți face poze cu peisaje. Ați putea avea lentile telefoto uriașe și vă puteți bucura de curse de motociclete, încât să vă distrați să le fotografiați. Încercați toate aceste lucruri! Găsiți ceva ce vă place și la ce vă place, dar nu vă limitați la asta.
 • sfaturi

  • Nu vă descurajați. Dacă fotografiile dvs. nu arată încă progrese după câteva zile sau săptămâni, continuați să le faceți! Fotografia este, de asemenea, despre răbdare și dedicare!
  • Luați un tutorial Dacă aveți o cameră foto și aveți manualul, "citiți manualul" și jucați cu opțiunile pe măsură ce le citiți. Citește într-un loc unde nu vei distrage atenția.
  • Automatizarea există pentru un motiv: vă permite să vă concentrați asupra obținerii unor fotografii bune în loc de probleme tehnice pe care nu trebuie să vă faceți griji. Utilizați modul de "program" a camerei dvs., dacă aveți una, și utilizați schimbarea programului pentru a selecta diferite combinații de orificii și viteza obturatorului. Dacă puteți obține rezultate bune numai în modul "manual", folosiți-o, dar imaginați-vă că sunteți în 1950 și lipsiți de orice tip de automatizare nu vă oferă nici un avantaj.
  • Scoate-ți propriile poze și dă-i pe altcineva să-ți examineze munca.
  • Vă ajută, de asemenea, dacă vă uitați la fotografiile altor persoane sau la fotografiile găsite în revistele de fotografie. Găsiți două lucruri pozitive și două lucruri pe care le-ați încerca să le schimbați în fotografii.
  • Există întotdeauna reviste disponibile oriunde te duci. Nu este același lucru, deoarece fotografiile publicațiilor sunt întotdeauna modificate pentru a arăta cele mai bune, dar cel puțin puteți găsi exemple de culori și forme într-un sit bidimensional.
  • Cumpărați o carte de fotografie modernă. Economisiți bani și cumpărați o carte folosită, atât timp cât este relativ actuală. Încercați și urmăriți multe cărți de fotografie înainte de a le cumpăra. De asemenea, căutați o varietate de reviste (muzică, oameni, case, grădini, arhitectură, copii, orice vă interesează). Cum arată imaginile? Ce fac fotografii?
  • Imprimați cele mai bune imagini într-un format destul de mare.
  • Faceți un efort concentrat pentru a face fiecare împușcare număr. În mod normal, ar putea rămâne o lovitură în douăzeci, una la o sută este bună, una la o mie este o fotografie "bătătură", iar dacă aveți noroc, puteți obține întreaga viață a vieții pe care toată lumea o poate aprecia.
  • Aproape orice aparat de fotografiat digital din ultimul deceniu, și aproape orice aparat de fotografiat realizat, va fi suficient pentru a obține fotografii bune. Nu vă faceți griji cu privire la echipă până când nu ați realizat elementele de bază. Chiar mai bine, nu-i așa? "face griji" despre echipa, niciodată.
  • Nu depindeți de trucuri tehnice și de post-procesare precum HDR pentru a vă face fotografiile mai interesante. Dacă este plictisitor direct de la cameră, ștergeți-l sau aruncați-l.

  avertismente

  • Când fotografiați oamenii în public, încercați mereu să fiți drăguți și amintiți-vă că dacă doriți să luați o fotografie a unei persoane (sau a oamenilor), în special pentru un portret, întrebați-i dacă sunt de acord. Amintiți-vă să vă mulțumiți și să le arătați și imaginea. Este posibil să existe motive sociale sau religioase pentru care cineva nu vrea să fie fotografiat. Există, de asemenea, formularele de autorizare pentru modelele pe care trebuie să le țineți cont dacă folosiți fotografia persoanei pentru a obține câștiguri de afaceri sau de bani.

  Lucruri de care ai nevoie

  • o camera (sau doua, daca poti: un film si unul digital)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trimiteți fotografii de pe camera dvs. digitală în camera telefonului dvs.Cum să trimiteți fotografii de pe camera dvs. digitală în camera telefonului dvs.
  Cum să începeți un blog de fotografieCum să începeți un blog de fotografie
  Cum să îndrăznești să ieși și să începi să faci pozeCum să îndrăznești să ieși și să începi să faci poze
  Cum să cumpărați o cameră digitalăCum să cumpărați o cameră digitală
  Cum să devii un fotograf profesionistCum să devii un fotograf profesionist
  Cum de a alege o cameră video digitalăCum de a alege o cameră video digitală
  Cum sa alegi o cameraCum sa alegi o camera
  Cum se scrie o critică fotograficăCum se scrie o critică fotografică
  Cum să fotografiezi monedeCum să fotografiezi monede
  Cum de a face o fotografie panoramică cu orice cameră incredibil de ușorCum de a face o fotografie panoramică cu orice cameră incredibil de ușor
  » » Cum să vă dezvoltați abilitățile fotografice

  © 2011—2020 ertare.com