Cum sa alegi o camera

Aveți probleme în a spune că camera cumpără? Nu știi și aparatul foto se potrivește nevoilor tale? Nu sunteți sigur care sunt nevoile dumneavoastră? Citiți acest lucru și aflați.

pași

Metoda 1
Definiți-vă nevoile

Imaginea intitulată Alegeți un aparat de fotografiat Pasul 1
1
Scrieți care este obiectivul dvs. principal. De ce aveți nevoie de o cameră foto? Dacă tot ce aveți nevoie este o cameră pentru instantanee de vacanță, atunci un model mai ieftin ar putea fi mai bine pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Alegeți un aparat foto 2
  2
  Notați de câte ori vă așteptați să utilizați camera. Cu cât o veți folosi mai mult, va trebui probabil să vă îmbunătățiți camera. Cumpărați bine o dată sau cumpărați de două ori.
 • Imaginea intitulată Alegeți un aparat de fotografiat Pasul 3
  3
  Notați cât de mult vă așteptați să cheltuiți. Aceasta este o modalitate buna de a măsura calitatea camerei pe care o veți cumpăra, nu vă fie frică să plătiți ceva mai mult decât ați planificat dacă doriți să obțineți o cameră care durează mult mai mult.
 • Imaginea intitulată Alegeți un aparat de fotografiat Pasul 4
  4
  Decideți dacă doriți o cameră analogică sau digitală. Ambele tipuri au avantaje și dezavantaje:
 • Camera video analogică: acum că un număr mare de profesioniști și oameni implicați în acest scop pentru un hobby devin digital, camerele de film au un avantaj - sunt extrem de ieftine în comparație cu o cameră digitală de aceeași calitate. Camerele video cu film nu au aceleași caracteristici sau aceleași probleme cu zgomotul ca camerele digitale cu rază mică de acțiune, deoarece fotografiile directe ale filmului. Pe de altă parte, dezvăluiți câteva fotografii care sunt stocate într-un film pot fi destul de scumpe dacă luați multe fotografii. Rețineți că este posibil să doriți să includeți în bugetul dvs. un scaner de bună calitate.
 • Digital: Principalul avantaj al camerelor digitale este capacitatea de a vedea fotografiile pe care le-ați luat imediat după ce ați făcut fotografia. Aceasta înseamnă că nu pierdeți bani sau impresii inutile și puteți relua o lovitură dacă este necesar. Un începător trebuie să cumpere mereu o cameră digitală, nu neapărat o față, deoarece ar putea avea mereu un control manual, cum ar fi un punct intermediar și o conexiune sau un DSL vechi - procesul de îmbunătățire a acestor camere implică, de obicei, și să vedeți care dintre ele au fost greșite. Camerele digitale vă permit să treceți prin acest proces foarte rapid și fără a vă supune bugetului. Poate puteți imprima și edita orice fotografie. Aceste zile, puteți merge la Kodak sau pe site-ul unui anumit loc care publică fotografii, încărcați-vă și vă vor trimite fotografiile tipărite cu câte 15 cenți fiecare. Este mult mai ieftin decât să aveți o fotografie (sau un grup de fotografii) tipărite de o imprimantă comercială decât să o tipăriți pe propria imprimanta cu jet de cerneală.
 • Metoda 2
  Scopul și trage împotriva SLR

  Imaginea intitulată Alegeți o cameră foto 5
  1
  Falmiliarizează cu diferența dintre SLR și aparatele de fotografiat de tipul de punct și trage.
  • Camerele pe care trebuie să le îndrepți și să le trageți sunt la fel de bine: îndreptați camera spre subiect, faceți o anumită abordare, apoi apăsați butonul și apoi faceți fotografia. Acest tip de cameră necesită un mic efort din partea fotografului - în mod obișnuit se concentrează singuri și se adaptează la condițiile de iluminare.
  • O cameră cu un SLR prin inițialele sale în limba engleză (reflexul camerei simple) este tipul de lucru pe care fotografii profesioniști îl folosesc. Cu un SLR puteți avea control total asupra fotografiei. Aveți posibilitatea să reglați independent declanșatorul și viteza acestuia, să modificați viteza ISO la orice doriți sau să o ajustați și pur și simplu să faceți ce fac alte camere, punct și obturator. Spre deosebire de aceste camere, puteți utiliza lentile interschimbabile. Aceasta înseamnă că aveți o gamă largă de lentile pentru a alege în funcție de producător. Lucrul rău în legătură cu acest tip de camere (SLR) este că acestea cântăresc mai mult și nu înregistrează videoclipuri.


 • Imaginea intitulată Alegeți o cameră foto 6
  2
  Uită-te la nevoile tale.Aveți nevoile dvs. într-adevăr potrivite ce vă oferă o cameră SLR? Cu excepția cazului în care ați avut experiență cu o SLR sau doriți să aflați elementele de bază ale utilizării, nu aveți nevoie de ea. După cum scrie Bas Scheffers, " În general, dacă nu ați folosit un SLR ca profesionist sau amator amator, dacă aveți nevoie să citiți acest articol pentru a afla despre fotografia digitală, nu sunteți pregătit pentru o cameră digitală de tip SLR. Sunteți avertizați. " Camerele SLR se fixează și în portofel puțin mai puternic. Pe de altă parte, dacă aveți vreo dorință de a capta mișcări rapide ale animalelor de companie sau ale copiilor dvs., obturatorul poate fi lăsat în spatele obiectivului dvs. și va fi imposibil și singurul lucru care le poate face în interiorul imaginii este un DSLR.
 • Imaginea intitulată Alegeți un aparat foto Pasul 7
  3
  Camerele SLR vin în format analogic și digital. Cu un SLR digital, nu trebuie să plătiți ca fotografiile dvs. să fie tipărite cu sume mari de bani, puteți experimenta foarte mult și puteți vedea instant poza după ce ați luat-o. Pe de altă parte, SLR-urile care au film pot fi achiziționate la un preț mai ieftin, iar costul de a face o fotografie vă poate ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de fotografiere, deoarece vă veți gândi mai mult dacă fotografia poate fi îmbunătățită în viitor.
 • Imaginea intitulată Alegeți un aparat foto 8
  4
  Dacă nu sunteți sigur de a face fotografia un hobby, obțineți o cameră de tip point-and-shoot cu opțiuni avansate. Ele nu sunt la fel de scumpe ca un DSLR, dar vă dau posibilitatea de a experimenta diferite cadre.
 • Metoda 3
  comparație

  Imaginea intitulată Alegeți un aparat foto Pasul 9
  1
  Vizitați magazinul local de fotografie și întrebați-i dacă puteți încerca unele camere. Cu cele digitale poți chiar să iei niște fotografii în magazin și să vezi dacă le placi (alternativ, flickr îți permite să căutați fotografii în funcție de tipul de cameră).
  • Este prea complicat? Veți evita să faceți fotografii deoarece este o durere de cap?
  • Simțiți greutatea Este prea greu de transportat când sunteți în vacanță?
  • Apoi, dacă camera este confortabilă în mâini.
  • Luați note sau cereți o broșură, dar nu uitați ce ați avut în mâinile voastre.
 • Imaginea intitulată Alegeți o cameră foto 10
  2
  Citiți pe internet care sunt avantajele și dezavantajele camerelor pe care le testați.
 • sfaturi

  • Gândește-te la viitorul tău. Dacă credeți că nu veți lua acest lucru ca pe un hobby, ci pur și simplu doriți să faceți o fotografie din când în când, probabil că nu merită dacă aveți o cameră digitală DSLR destul de scumpă.
  • Cu camerele digitale, nu fi surprins de numărul de megapixeli. O cameră compactă tipică are o mică scădere a calității imaginii după șase megapixeli.
  • Asigurați-vă că ați comparat foarte mult. Există multe site-uri umplute cu informații, recenzii și experiențe ale utilizatorilor. Utilizați acest lucru în favoarea voastră.
  • Nu uitați să obțineți accesorii. Dacă ai o bandă care să-l agățească, sau o pungă poate fi ceva care te salvează când iei camera în jurul tău.
  • Dacă luați calea digitală, întrebați persoana de vânzări cât de mult se poate potrivi pe cartela de memorie. Este prea mult sau prea puțin?
  • Este mai ieftin să cumpărați o memorie de 1 gigabyte decât 2 din 512 mega octeți.
  • Cumpărați o mulțime de memorie. Nu cumpărați o sumă mică pe care apoi trebuie să o ștergeți de la cameră pentru a elibera spațiu. Mai mult, poate corupe cardul. Formatați memoria de fiecare dată când trebuie să fotografiați din nou și ați încărcat deja fotografiile pe computer.
  • De asemenea, este posibil să doriți să aveți un program de editare sau fotografii de calitate pentru diferite tipuri de camere. Dacă primiți un gunoi asemănător, nu uitați să comandați CD-ul formularelor. Acest lucru vă salvează dificultatea scanării și puteți edita și imprima fotografiile oricând doriți. Elementele software Photoshop 6 pot fi achiziționate pentru 90 de dolari.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să conectați o cameră GoPro la un computerCum să conectați o cameră GoPro la un computer
  Cum să creați un film scurt cu imaginile dvs. în Canon IXUS 265HSCum să creați un film scurt cu imaginile dvs. în Canon IXUS 265HS
  Cum să trimiteți fotografii de pe camera dvs. digitală în camera telefonului dvs.Cum să trimiteți fotografii de pe camera dvs. digitală în camera telefonului dvs.
  Cum de a alege o cameră SLR digitală DSRLCum de a alege o cameră SLR digitală DSRL
  Cum să salvați amintirile Snapchat în rola fotoCum să salvați amintirile Snapchat în rola foto
  Cum să activați înregistrarea video pe 720p pe un tablete Nexus 7Cum să activați înregistrarea video pe 720p pe un tablete Nexus 7
  Cum să începeți un blog de fotografieCum să începeți un blog de fotografie
  Cum să obțineți o cameră Android mai bunăCum să obțineți o cameră Android mai bună
  Cum să fixați obiectivul aparatului foto digitalCum să fixați obiectivul aparatului foto digital
  Cum se încarcă fotografii de la o cameră Canon pe un PC utilizând fereastra CamerawindowCum se încarcă fotografii de la o cameră Canon pe un PC utilizând fereastra Camerawindow
  » » Cum sa alegi o camera

  © 2011—2020 ertare.com