Cum sa faci o petrecere de moda

 Modelele de schimb de modă pot fi o modalitate distractivă și fantastică de a vă reîmprospăta garderoba și dulapul. Cu toate acestea, iată câteva sfaturi pe care trebuie să le țineți cont înainte de a începe.

pași

1
Decideți data petrecerii de schimb de îmbrăcăminte și invitați persoane pe care le credeți că au haine grozave. Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin e-mail. În corespondență, asigurați-vă că îi spuneți prietenilor despre acest lucru. De exemplu:

Salut iubitorii de moda! Am decis că vreau haine noi, dar nu vreau să cheltui bani, așa că vreau să am o petrecere de schimb de modă! Am luat această decizie după ce am văzut că am o mulțime de haine frumoase, dar am obosit să o folosesc, dar știu că unii dintre voi îi vor plăcea. Deci, dacă doriți să vă renovați dulapul, separați sâmbăta seară. Te rog, aduceți cât mai multe haine cât poți. Cu cât aduc mai mult, cu atât mai mult pot obține. Asigurați-vă că spălați și călcați toate articolele. Încercați să aduceți haine în condiții pe care doriți să le aducă alte persoane.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți 3 puncte de valoare "pe o masă sau pe podea. Marcați-le ca preț ieftin, mediu și scumpe.
 • Imaginea intitulată
  3
  Faceți bilete pentru fiecare grămadă (aproximativ 20). Asigurați-vă că lăsați un spațiu pentru ca oamenii să-și pună numele. O opțiune bună este să mergeți la magazin și să cumpărați post-de diferite culori, câte unul pentru fiecare grămadă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Când oamenii sosesc, cereți-i să lase obiectele pe care le aduc în punctele marcate pe care le consideră cele mai potrivite. Pentru fiecare articol pe care îl plasează, vor primi biletul corespunzător și îi vor cere să-și pună numele pe el.
 • Imaginea intitulată
  5
  Odată ce toți oamenii sosesc, cereți-i să-și plaseze biletele într-o cutie.
 • Imaginea intitulată


  6
  Puneți niște muzică pentru a menține atmosfera festivă.
 • Imaginea intitulată
  7
  Treceți prin cutia de bilete, agitați-o pentru a se amesteca bine. Puneți mâna și scoateți un bilet (puteți întreba o persoană aleatoră pentru a face acest lucru, pentru ao face mai dinamică).
 • Imaginea intitulată
  8
  Fiecare bilet pe care îl alegeți va avea un nume și culoarea valorii corespunzătoare, de exemplu, dacă un bilet spune Emily și este de preț mediu, atunci Emily poate să meargă la stivă de articole la preț mediu și să aleagă unul.
 • Imaginea intitulată
  9
  Cand Emily a ales haina, ea sta jos si ciclul se repeta.
 • Imaginea intitulată
  10
  Dacă Emily alege un element pe care altcineva la vrut, atunci ar trebui să facă o obiecție. Dacă există o obiecție, ei pot face un joc pentru a vedea cine primește articolul. Cine câștigă jocul, ia îmbrăcămintea.
 • sfaturi

  • Jocuri pentru a decide obiecțiile:
  • Piatra, hârtie sau foarfece.
  • Jocuri pentru a asocia cuvinte. De exemplu, puteți spune subiectul "numele plantelor", iar concurenții ar trebui să spună tipurile pe care le cunosc rapid. Oricine nu răspunde sau repetă un cuvânt pierde.
  • Jocuri de zaruri
  • șarade.

  avertismente

  • Unii oameni pot fi dezamăgiți dacă au adus obiecte bune și pleacă cu lucruri care nu le plac. Deci, ar trebui să le avertizați că scopul este să se distreze și nu ar trebui să ia lucrurile atât de serios.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să schițeze modele de modăCum să schițeze modele de modă
  Cum de a desena ca un designer de modaCum de a desena ca un designer de moda
  Cum sa faci design de modaCum sa faci design de moda
  Cum sa faci o carte de modaCum sa faci o carte de moda
  Cum să vă creați propriul stil de îmbrăcăminteCum să vă creați propriul stil de îmbrăcăminte
  Cum de a crea un dulap la modă pentru un adolescentCum de a crea un dulap la modă pentru un adolescent
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internetCum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internet
  Cum să fii la modă la o petrecere la piscinăCum să fii la modă la o petrecere la piscină
  Cum să eviți să fii victimă a modeiCum să eviți să fii victimă a modei
  » » Cum sa faci o petrecere de moda

  © 2011—2020 ertare.com