Cum sa faci o carte de moda

Cărțile de modă sunt o modalitate excelentă de a arăta hainele pe care le doriți, pe care le-ați plăcut sau pe care le-ați proiectat. După ce ați citit acest articol, veți ști cum să vă creați propria carte de modă.

Un dulap cu o mulțime de haine la modă nu înseamnă neapărat că proprietarul se simte mai încrezător în alegerea unui costum. De fapt, cu cât mai multe haine aveți, cu atât este mai greu să o combinați. Pentru a rezolva această problemă, creați o carte de modă pentru a arăta costumele pe care le-ați creat din garderoba dvs., ceea ce face mult mai ușor să găsiți acel costum perfect.

pași

Imagine cu titlul Creați o carte de modă Pasul 1
1
Cumpărați o carte Cum faci o carte de moda fara o carte? Cumpărați un notebook sau un dosar. Dacă doriți, poate fi o culoare sau un model simplu. Dacă doriți ceva mai complicat și mai extravagant, mergeți mai departe. Puteți să cumpărați un notebook simplu și apoi să-l decorați oricum doriți.
 • Imagine cu titlul Creați o carte de modă Pasul 2
  2
  Identificați îmbrăcămintea și accesoriile care combină sau creează o tinuă funcțională în garderobă. Creați costume complete utilizând hainele și accesoriile pe care le aveți. Nu uitați să includeți pantofi, bijuterii și pungi. Puteți utiliza mai multe articole de mai multe ori. Fi creativ și încercați să combinați diferite articole. Veți fi surprinși de niște costume pe care le veți crea.
 • Imagine cu titlul Creați o carte de modă Pasul 3
  3
  Proiectați coperta cărții de modă. Puteți tăia hainele pe care le place și le puteți lipi sau puteți desena propriile desene sau modele. Puteți pune ceva simplu, cum ar fi "Cartea mea de modă".
 • Imagine cu titlul Creați o carte de modă Pasul 4
  4
  Faceți o fotografie a echipamentului. Poți să faci poze cu costumele - să faci o fotografie cu tinuta și apoi să faci fotografii ale fiecărui articol separat. Imprimați fotografiile și puneți-le în cartea dvs. de modă.
 • Imagine cu titlul Creați o carte de modă Pasul 5
  5
  Ia niște reviste. Veți avea nevoie de multe reviste pentru acest proiect. Obțineți reviste de modă precum "InStyle" sau "Elle". De asemenea, puteți lua reviste de bârfă cum ar fi "Șaptesprezece" sau "M" și vedeți costumele pe care le poartă vedetele.
 • Imagine cu titlul Creați o carte de modă Pasul 6


  6
  Organizați tinutele. Organizați-le după temă sau locație potrivită (weekend-uri ocazionale, lucru, petrecere, plimbări în casă sau exerciții fizice), de asemenea în funcție de sezon. Pentru articole care se încadrează în mai multe categorii, luați în considerare duplicarea fotografiei și plasarea acesteia în ambele secțiuni.
 • Imagine cu titlul Faceți o carte de modă Pasul 7
  7
  Începeți tăierea. Taie imaginile din reviste. Tăiați fotografiile de haine, accesorii și pantofi care vă plac. Tăiați ce personaje poartă (dacă le placeți). După ce ați tăiat tot ce doriți, continuați cu pasul următor.
 • Imagine cu titlul Creați o carte de modă Pasul 8
  8
  Plasați fotografiile în album pentru a le putea pune în cărți fotografiile și, atunci când acestea ies din modă, le puteți înlocui cu ușurință cu alte echipamente. Împărțiți cartea utilizând marcaje, marcatori etc., și etichetați fiecare marcaj pentru a vă ajuta mai ușor să găsiți ceea ce doriți.
 • Image cu titlul Creați o carte de modă Pasul 9
  9
  Începeți să loviți Un stick lipici este cel mai bun pentru acest pas, dar lipici alb, de asemenea, funcționează. Îmbrăcați-o cu tinuta pe paginile cărții de modă. Poți combina pantaloni, bluze și pălării de la oameni diferiți pentru a forma diferite vestimentație sau pur și simplu pentru a arăta fiecare articol singur. Este mai bine să aveți numai 5-8 articole pe pagină și puțin separate, astfel încât să nu pară foarte dezorganizate. Totuși, aceasta este cartea dvs. de modă, deci nu ezitați să faceți ceea ce doriți cu ea și să o organizați așa cum doriți. Adăugați note în carte pentru a include detalii importante despre costum. Dacă doriți să vă amintiți ce purtați cu rochia la un eveniment, scrieți-l. Dacă doriți să purtați șosete specifice cu o pereche de pantaloni și nu le vedeți în imagine, scrieți-le jos. Puteți scrie notele chiar acolo sau în post.
 • Imagine cu titlul Faceți o carte de modă Pasul 10
  10
  Personalizați-l Este un pic plictisitor dacă vedeți doar poze cu haine în cartea dvs. de modă. Colorați paginile cărții, desenați desenele în jurul paginilor sau încadrați tinutele. Găsiți o inspirație și urmați fluxul.
 • sfaturi

  • Dacă intenționați să cumpărați haine, notați prețurile hainelor și în care magazine le puteți cumpăra în cartea dvs. de modă. Dacă nu doriți să scrieți prețurile de lângă haine, aveți un indice la sfârșitul cărții cu prețurile.
  • Dacă doriți, puteți împărți hainele în diferite colecții - primăvara, vara, toamna și iarna.
  • Puteți împărți hainele în diferite categorii cum ar fi fuste, pantaloni, rochii, pantofi, pălării etc.
  • Efectuarea unei cărți de modă vă va ajuta să descoperiți stilul personal.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un notebook sau un dosar.
  • Reviste.
  • Hârtie.
  • Adeziv.
  • Creioane (opțional).
  • Pene pentru țesături (opțional).
  • Albume.
  • Camera.
  • Separatori.
  • Pen sau marcator
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajungi la nivelul 300 în fantageCum să ajungi la nivelul 300 în fantage
  Cum să schițeze modele de modăCum să schițeze modele de modă
  Cum să atragă figuri de modăCum să atragă figuri de modă
  Cum sa faci design de modaCum sa faci design de moda
  Cum să faci o carte comemorativăCum să faci o carte comemorativă
  Cum de a crea un dulap la modă pentru un adolescentCum de a crea un dulap la modă pentru un adolescent
  Cum să vă dezvoltați sentimentul de stilCum să vă dezvoltați sentimentul de stil
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum sa alegi pantofi confortabiliCum sa alegi pantofi confortabili
  Cum să fii la modă la o petrecere la piscinăCum să fii la modă la o petrecere la piscină
  » » Cum sa faci o carte de moda

  © 2011—2020 ertare.com