Cum să fii la modă la o petrecere la piscină

Părțile într-o piscină sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de soare, de oameni și de modă, indiferent dacă participați la aceste lucruri sau să socializați. S-ar putea să fi primit o invitație la o petrecere de mare piscină, dar nu aveți idee ce să purtați. Ar trebui să arăți excelent și să fie la modă, dar veți dori să vă mențineți confortul. În același mod, ar trebui să aveți puțină practicitate dacă este posibil. Îmbrăcați-vă cu ceea ce vă simțiți excelent și cu siguranță străluciți în petrecerea de la piscină, indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie.

pași

Partea 1
Aduceți cele mai bune accesorii

Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 1
1
Porți o pungă drăguță și mare. O pungă mare este esențială pentru orice petrecere la piscină, deoarece va conține tot ce ai nevoie. Din fericire, sacul dvs. nu trebuie să se potrivească cu tema sau chiar cu tinuta. Încercați să obțineți modele sau culori drăguțe care vă plac. Asigurați-vă că geanta este suficient de mare pentru a ține tot ceea ce aveți nevoie, dar nu prea mare.
 • Încercați să obțineți o geantă pentru plajă care are buzunare ascunse, astfel încât să puteți ascunde obiectele personale, cum ar fi un șervețel sanitar sau câteva articole de valoare, cum ar fi telefonul mobil.
 • Materialul nu este important, deși trebuie să vă gândiți că punga se poate uda. Dacă aveți o geantă de piele sau o geantă de piele, acest eveniment ar putea deteriora materialul. Alegeți ceea ce credeți că este excelent.
 • Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 2
  2
  Utilizați niște bijuterii excelente Doar pentru că este o petrecere într-o piscină nu înseamnă că nu trebuie să folosiți bijuterii. O parte a modului este folosirea bijuteriilor perfecte pentru ocazie. Trebuie să completați tinuta cu accesoriile, să nu o decorați, așa că practicați moderarea.
 • Luați în considerare unele cercei simple și un lanț subțire colier.
 • Alegeți să fiți îndrăzneți și folosiți un colier gros sau un colier lung perlat cu cercei care se combină.
 • În același mod, puteți acumula unele brățări pentru a avea un aspect frumos.
 • Nu folosiți cele mai bune bijuterii la petrecerea de la piscină, deoarece riscați să le pierdeți sau să le umeziți.
 • Dacă intenționați să înotați, luați în considerare plasarea bijuteriilor în buzunarul secret al sacului mare în timp ce vă aflați în apă.
 • Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 3
  3
  Protejează-ți ochii Un accesoriu simplu și întotdeauna potrivit pentru o petrecere într-o piscină este o pereche de ochelari de soare atrăgători. Trebuie să vă protejați ochii de razele UV, iar ochelarii de soare exclamai să fie la modă. Încercați să utilizați ochelari de soare de designer dacă aveți banii să îi cumpărați. În caz contrar, în majoritatea hipermarketurilor există unele imitații mai ieftine ale celor autentice. Obțineți o pereche pe care o considerați flatantă pentru forma chipului.
 • O pălărie este o altă modalitate excelentă de a proteja ochii și fața soarelui.
 • Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 4
  4
  Utilizați niște pantofi drăguți pentru vară. Sandalele și flip flops sunt opțiunile cele mai practice și la modă pentru o petrecere la piscină. Nu trebuie să folosiți încălțăminte scumpă într-un astfel de eveniment, deoarece se va uda cu siguranță. În schimb, alegeți un pantof confortabil și mai puțin costisitor care să vă completeze echipamentul.
 • Hypermarket-urile și chiar comercianții cu amănuntul cu pantofi de reduceri sunt o sursă excelentă pentru pantofii drăguți de vară.
 • Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 5
  5
  Aveți un prosop excentric pentru plajă. Prosopul tău pentru plajă ar trebui să fie distractiv sau colorat, iar cel mai important lucru este că ar trebui să fie minunat. Prosopul colorat nu numai că va atrage atenția, ci va fi suficient de mare pentru ca oamenii să stea pe loc în timp ce vorbește cu dvs. Prosoapele mari și distractive sunt atractive, ele primesc atenție și sunt perfecte pentru a fi uscate la soare.
 • Partea 2
  Rochie favorabil

  Imaginea intitulată Fii la modă la o petrecere cu piscină Pasul 6
  1
  Folosiți haine perfecte pentru scăldat. Este posibil să vedeți un tip de costume de baie, indiferent dacă intenționați sau nu înotați. Puneți-vă un bikini sau un costum de baie care vă potrivește bine. Există mai multe opțiuni măgulitoare, drăguțe și la modă pentru ambele tipuri de costume de baie. Dacă nu puteți decide, ia în considerare un tankini, care este o combinație a celor două.
  • Dacă este o petrecere legată de munca ta, un bikini ar putea fi necorespunzător.
  • Dacă nu găsiți un costum de baie pe care îl iubești în magazine, amintiți-vă că pe Internet există mii de stiluri disponibile.
  • Băieți, alegeți un costum de baie. Nu doriți să utilizați un costum de baie prea lung și în vrac. Pe de altă parte, nu veți dori să purtați un costum sau un bikini strâns. Imaginea cea mai măgulitoare și mai la modă este un costum de baie care se află chiar deasupra genunchiului.


 • Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 7
  2
  Stai așa. O rochie este o tinuta excelenta pentru o petrecere la piscina. Este ușor, respirabil, într-o singură bucată și, desigur, la modă. Rochia pe care o alegeți ar trebui să fie colorată sau să aibă un design distractiv. În același mod, ar trebui să fie făcut dintr-o țesătură ușoară.
 • Dacă sunteți mare, luați în considerare utilizarea unei rochii cu un design mai mic și o tăiere la mijloc care accentuează toate curbele frumoase.
 • Imaginea intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 8
  3
  Folosiți haine în straturi. Alegerea hainelor pentru petrecere poate fi dificilă. Dacă alegeți o tinuă, asigurați-vă că ați folosit niște haine în straturi, astfel încât să le puteți elimina și să le adăugați după cum este necesar pentru a nu supraîncălzi. Puteți prefera să purtați pantaloni scurți sau pantaloni scurți. Alegeți o cămașă ușoară sau o cămașă fără mâneci care se potrivește cu lenjeria de corp, cum ar fi o cămașă fără mâneci și pantaloni scurți de jeans sau capri.
 • Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 9
  4
  Acoperiți-vă dacă doriți. Sunteți la petrecere și v-ați scos îmbrăcămintea, dar nu veți înota și doriți să purtați ceva. Este posibil să decideți că nu doriți să mergeți cu hainele de baie, dar că nici nu doriți să aveți multe haine. Un sarong sau un strat de plajă este soluția perfectă și la modă. Alegeți un sarong sau o rochie de plajă care se potrivește cu hainele de baie și bijuterii, permițându-vă să mergeți cu încredere și modă.
 • Partea 3
  Acordați atenție detaliilor

  Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 10
  1
  Nu uitați să aplicați protecția solară. Distrează-te la petrecerea de la piscină, dar nu uitați să aveți grijă de piele. Luați o cremă de protecție solară și reaplicați-o dacă este necesar. Amintiți-vă că protecția solară nu vă împiedică să vă bronzați, vă protejează doar de razele UV care sunt dăunătoare și cauzează cancer.
  • Dacă intenționați să înotați, asigurați-vă că protecția solară este impermeabilă.
  • Trebuie să o aplicați din nou cel puțin o dată la două ore.
  • Asigurați-vă că dvs. nu a expirat.
 • Imagine intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 11
  2
  Alegeți o coafură simplă. Veți fi la soare și eventual în apă toată ziua, așa că veți dori ca părul dvs. să arate minunat toată ziua (și noaptea). Panglici, arcuri și coșuri sunt imaginea perfectă pentru o petrecere de la piscină, deoarece acestea necesită puțină grijă, sunt ușor de rezolvat în timpul zilei și vă vor adăuga valuri la păr atunci când veți da drumul.
 • În mod similar, ați putea opta pentru o imagine de primire a vântului, care ar trebui să dureze toată ziua dacă aplicați o mousse puțin pe păr în timp ce este udă.
 • Aveți un păr de plajă și vară pentru a vă promova valurile naturale. Luați un duș, puneți gel sau pulverizare pe părul dvs. și strângeți-l.
 • Imaginea intitulată Fii la modă la o petrecere la piscină Pasul 12
  3
  Alegeți machiajul. Dacă decideți să o utilizați, trebuie să fie cât mai subtil și mai natural posibil. Utilizați numai cel impermeabil și utilizați-l moderat. Cel mai bun machiaj pe care îl puteți folosi la o petrecere la piscină este o rimelă bună, rezistentă la apă. Acest lucru vă va deschide ochii și vă va atrage atenția subtilă.
 • Există, de asemenea, alte produse impermeabile pe care le puteți utiliza, cum ar fi umbrele de ochi, creion pentru ochi, gel pentru sprâncene și concealer.
 • sfaturi

  • Culorile luminoase și fructele citrice sunt întotdeauna excelente pentru vară.
  • Nu uitați să vă hidrațiți cu o băutură rece.
  • Dacă doriți să utilizați parfum, alegeți aromele florale sau citrice, care sunt mai bune pentru vară.
  • Mănâncă înainte de a merge la acest eveniment. Nu vrei hrană între dinți.
  • Trebuie să aveți pungi pentru a vă facilita transportul și depozitarea lucrurilor în timp ce vă aflați în piscină. Nu veți dori să întârziați în timp ce jucați un joc sau înotați cu alți oameni.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un pool în MinecraftCum se face un pool în Minecraft
  Cum de a alege un tactic de piscinăCum de a alege un tactic de piscină
  Cum sa faci bomboane de bomboane gigantCum sa faci bomboane de bomboane gigant
  Cum sa faci o petrecere de modaCum sa faci o petrecere de moda
  Cum să purtați un hijab într-un mod modernCum să purtați un hijab într-un mod modern
  Cum să arăți perfect la o petrecereCum să arăți perfect la o petrecere
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum de a împacheta pentru a merge înot (fete)Cum de a împacheta pentru a merge înot (fete)
  Cum de a face lungimea piscineiCum de a face lungimea piscinei
  Cum sa faci o piscina de fotbalCum sa faci o piscina de fotbal
  » » Cum să fii la modă la o petrecere la piscină

  © 2011—2020 ertare.com