Cum să-i înveți pe copii să cânte

Cântarea este un talent inestimabil pe care mulți copii îi place să învețe. Dacă începeți să învățați copiii să cânte de la o vârstă fragedă, îi puteți încuraja să aibă o dragoste de lungă durată pentru muzică. Începeți cu notele de bază și parolele, apoi le predați câteva cântece și exerciții. Deoarece cântatul este o abilitate tehnică, un profesionist vă poate ajuta să vă dezvoltați vocile copiilor. Cu toate acestea, chiar și fără ajutorul unui antrenor vocal instruit, copiii dvs. pot învăța să iubească arta cântării.

pași

Partea 1
Învățați elementele de bază

Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 1
1
Căldură caldă Înainte de a începe să practicați, cereți copiilor să respire adânc și apoi să se căsc. Acest lucru va deschide gâtul pentru a evita suprasolicitarea atunci când cântă.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 2
  2
  Practicați respirația. Copiii trebuie să învețe să respire corect când cântă. Faceți niște exerciții de respirație pentru a înțelege modul în care aerul este reglementat atunci când cântă.
 • Cereți-le să inhaleze prin nas și să exhaleze prin gură.
 • Încurajați-i să direcționeze aer spre stomac și diafragmă, în loc să-l direcționeze spre piept. Cereți-le să-și pună mâinile pe stomac și să le spună să direcționeze aerul astfel încât acea parte să crească.
 • Asigurați-numărătoarea copiilor atunci când respiră. Cereți-le să inhaleze și să numere până la patru și apoi să expire și să numere până la patru.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 3
  3
  Găsiți o notă care vine în mod natural pentru dvs. Cereți copilului să cânte un "la" sau "a" și să-și calculeze tonul natural. Utilizați un contor ton vocal pentru ao măsura. De asemenea, puteți juca câteva note pe pian sau pe alt instrument pentru a găsi o notă apropiată de gama copilului.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 4
  4
  Folosiți această notă ca bază pentru a explora scalele. Odată ce copilul își are punctul de plecare, îl puteți folosi ca bază pentru a explora scalele comune. Luați-o pe o scală de bază a lui-si-do (folosind un recorder de scară pentru a vă ajuta). Începeți lângă gama naturală a copilului și faceți-l să urce și să coboare cât este necesar.
 • Nu vă faceți griji dacă nu ajungeți perfect la note. Ideea este că puteți obține o idee despre tonul său. Apoi puteți lucra la precizia sa.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 5
  5
  Afișați scale și ton cu elemente vizuale. Copiii răspund la indicațiile vizuale. Ridicați-vă și coborâți mâna pentru a-i spune să ridice sau să-și reducă tonul. Puteți utiliza, de asemenea, părți ale corpului pentru a preda scara de do-re-mi. De exemplu, puneți-vă mâinile pe genunchi pentru a face, pune-ți mâinile pe coapse pentru un re și așa mai departe.
 • Partea 2
  Învățați cu jocuri și rutine

  Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte pasul 6
  1
  Afișați tonul cântând. Dacă aveți o voce bună, cântați pentru a arăta tonul. Dacă intenționați să învățați copii, puteți să cântați melodiile pe care urmează să le predați mai întâi. Dacă sunteți tată sau mamă a unei familii, faceți să cânți o parte zilnică a rutinei. Cântați în timpul zilei și cântați laudă noaptea.
  • Dacă nu ești cântăreață, poți să cânți cântece copiilor de către vocaliști talentați.
  • Dacă sunteți un profesor, încurajați părinții să cânte la copiii lor acasă.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 7
  2


  Începeți cu cântece simple. Puteți căuta pe Internet melodii potrivite pentru vârsta copilului și puteți chiar să cumpărați cărți de cântece pentru diferite vârste în librării. Copiii pot câștiga foarte mult cu niște clasice simple, cum ar fi "Micul păianjen" și "Mary are un mic carnerito". Aceste melodii au versuri simple și melodii care predau elementele de bază.
 • Dacă sunteți tată sau mamă a unei familii, descărcați înregistrări ale acelor melodii de pe Internet. Reproduce-le ca muzică de fundal în timp ce copiii se joacă sau fac treburile lor pentru a aduce muzica în viața lor.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 8
  3
  Faceți jocuri de imitație de ton. Cântați o astfel de notă și rugați-i pe copii să o repete. Continuați să cântați în rând, până când începeți să ajungeți la notă. Cântați diferite note de la scări de bază. Acest tip de joc de imitație ajută copiii să învețe să recunoască tonul și să-și adapteze vocile pentru a ajunge la el.
 • Vă puteți ajuta cu un tonometru pentru a vă asigura că toată lumea este reglată.
 • Pentru ca copiii să nu piardă interesul, să le ofere premii mici în timpul jocului. De exemplu, puteți distribui autocolante atunci când obțineți tonul.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte pasul 9
  4
  Utilizați ecou și apelați melodii. Acestea sunt cântece în care copii răspund apelurilor primite de la conducător. Copilul poate repeta cuvintele exacte sau poate adăuga un detaliu precum "la-di-da". Acestea sunt cântece excelente care îi învață pe copii să cânte în ton. Multe melodii pentru copii mici includ acest tip de melodie.
 • De exemplu, melodiile exploratorilor de copii au un format similar celui pe care îl descriem.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte pasul 10
  5
  Faceți copiii să inventeze melodii. Faceți lucrurile mai distractive și cereți studenților dvs. de cântat să inventeze melodii. Ei pot să cânte despre lumi magice, treburi grele, mese fantastice și multe altele. Cereți-le să folosească melodii familiare din clasicele din copilărie sau să le inventeze. Acesta este un alt mod de a expune copiii la muzică în mod regulat, astfel încât să poată învăța să cânte în mod natural în timpul vieții lor de zi cu zi.
 • Dacă intenționați să predați o clasă, întrebați-i pe copii să-și inventeze propriile cântece ca pe o echipă.
 • Partea 3
  Înscrieți copiii în clase și activități extrașcolare

  Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 11
  1
  Înscrieți copilul în activități extrașcolare unde se cântă. Multe școli oferă aceste activități gratuit, deci profitați de acestea. Dacă școala copilului are un cor, îl încurajează să se înscrie. Dacă aveți posibilitatea de a alege cursuri opționale pentru un semestru, încurajați-l să ia cursuri acolo unde se cântă.
  • Activitățile extrașcolare nu trebuie neapărat să aibă legătură directă cu cântatul. Trupa școlară sau chiar un curs de apreciere a muzicii pot dezvolta abilitățile de interpretare a copilului.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte pasul 12
  2
  Închiriați un antrenor vocal Dacă bugetul dvs. permite, căutați pe Internet pentru vagoane de voce din zona dvs. Dacă cineva nu este instruit profesional, poate fi dificil să-i înveți pe copii aspectele tehnice ale cântării. Un antrenor vocal personal poate fi de neprețuit atunci când este vorba de a învăța copiii să cânte.
 • Găsiți un antrenor vocal cu experiență la copii. Copiii răspund la diferite metode de predare decât adulții, astfel că vor câștiga foarte mult de la un antrenor care știe cum să trateze copiii.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte pasul 13
  3
  Găsiți lecții virtuale Lecțiile virtuale sunt de obicei mai ieftine decât cele ale unui antrenor vocal profesionist. Puteți cumpăra acces la un curs virtual care vă va oferi materiale cu care puteți preda. Cursurile virtuale includ, uneori, evaluări ocazionale ale unui tutore adevărat, prin mijloace cum ar fi Skype.
 • Imaginea intitulată Învățați-i pe copii să cânte Pasul 14
  4
  Lăsați copilul să se alăture unui cor. Căutați coruri ale copiilor din localitatea dvs. și luați în considerare ideea de ao înregistra. Dacă biserica copilului are un cor de copii, de exemplu, scrieți-l. Cântarea cu alți copii sub îndrumarea unui profesionist vă poate ajuta mult în perfecționarea aptitudinilor dvs. de cântat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți maniere unui copilCum să înveți maniere unui copil
  Cum să țineți copiii ocupațiCum să țineți copiii ocupați
  Cum să înveți copiii să înoate freestyleCum să înveți copiii să înoate freestyle
  Cum să vă încălziți vocea pentru a cântaCum să vă încălziți vocea pentru a cânta
  Cum să cânțiCum să cânți
  Cum să cânți ca Justin BieberCum să cânți ca Justin Bieber
  Cum să cânți frumosCum să cânți frumos
  Cum să cânți note miciCum să cânți note mici
  Cum să cânți într-un registru foarte înaltCum să cânți într-un registru foarte înalt
  Cum să cânți și să dansați în același timpCum să cânți și să dansați în același timp
  » » Cum să-i înveți pe copii să cânte

  © 2011—2020 ertare.com