Cum sa devii un artist faimos

Visul tau de a deveni un artist celebru nu poate fi la fel de îndepărtat cum pare: a Wunderkind Sir John Everett Millais a fost unul dintre fondatorii mișcării prerafaelită, și a câștigat o medalie de argint la Societatea de Arte de la vârsta de 9 ani, și Pablo Picasso, co-fondator al cubismului, a fost considerat un copil de geniu. Chiar și astăzi, tinerii artiști precum Akiane Kramarik sunt anunțați ca niște minuni. Dacă aveți ceea ce este necesar, numele dvs. ar putea fi menit să fie amintit de-a lungul anilor. Sunteți gata să aflați cum? Continuați să citiți!

pași

Partea 1
Construirea competențelor tale

Imagine cu titlul Deveniți un artist celebru Pasul 1
1
Practica. A fi chemat de muza artei este un lucru minunat fără îndoială, dar fără abilitățile tehnice pentru a-ți realiza viziunea, nu vei ajunge prea departe. Orice ați ales ca mijloc, deveniți un expert în fiecare aspect al acestuia.
 • Separați o oră sau mai mult pe zi pentru a vă dedica altor lucruri decât pentru a vă exersa tehnica.
 • Focalizați mai ales pe acele zone în care nu sunteți atât de bine, dar și vă îmbunătățiți punctele forte.
 • Profitați de comunitățile și resursele pe care le puteți găsi. Producătorii de materiale de artă și, uneori, aceleași magazine de artă, oferă literatură gratuită, tutoriale, videoclipuri și pagini web care sunt pline de sfaturi, tehnici și multe altele.
 • Unele magazine oferă chiar seminarii de formare la sfârșit de săptămână, unde puteți obține nu numai abilități noi, veți întâlni și alți artiști.
 • Imagine intitulată Deveniți un cunoscut artist Pasul 2
  2
  Lucrează pe lucrurile pe care le iubești. Alege o temă care are sens pentru tine și că chiar vrei să desenezi bine.
 • Începeți cu viața de odihnă sau o fotografie care este a dvs., domeniul public sau că aveți permisiunea de a utiliza. Deseneaza sau picteaza acelasi lucru mereu, folosind diferite abordari - vopsea, creion, abstract, realist - orice te misca.
 • Începeți cu probleme simple, cum ar fi o minge de cauciuc sau un bloc dreptunghiular și apoi du-te face lucrurile mai complicate, ca un trandafir sau o sticlă de marmură, chiar și un castron de metal stralucitor, și să încerce să facă bine detaliile: curbele unei petale, claritatea sticlei sau reflexiile atât de bine făcute încât și Escher ar fi impresionat! Fiecare dintre ele vă va îmbunătăți capacitatea de a atrage în general.
 • practică desenul gestual pentru timp Alegeți subiectul sau tema, setați cronometrul la două sau trei minute, începeți desenul și opriți când a crescut timpul, chiar dacă nu ați terminat desenul.
 • Setați cronometrul din nou și porniți din nou. Efectuarea a 10 desene în trei minute vă va îmbunătăți abilitățile mai mult decât același desen, dar într-o oră și jumătate și bine detaliate.
 • Imagine intitulată Deveniți un artist cunoscut Pasul 3
  3
  Variază instrumentele utilizate Începeți cu un creion, apoi treceți la cărbune, creioane colorate, pastelate, vopsea, orice vă interesează. Nu vă fie frică să experimentați noi culori sau tehnici.
 • Atunci când se încearcă un mediu nou, care este scump, cauta furnizori de artă, dintre care mulți le trimit produse de mărimea eșantionului, sau compania vă trimite o singură culoare tub sau o mică bucată de pânză pentru a încerca înainte de a decide ce cumpăra.
 • Acest lucru vă oferă posibilitatea de a încerca mai întâi și de a vedea dacă vă place. Încercați mai multe mărci - eșantioanele nu sunt, de obicei, de aceeași culoare și puteți găsi ce marca să investească pe baza acestor teste.
 • Imagine intitulată Deveniți un artist celebru Pasul 4
  4
  Adresați-vă prietenilor și familiei pentru a vă critica munca. Faceți-vă clar că doriți o opinie "reală", nu o opinie despre "Te iubesc atunci tot ce faci este minunat". Dacă ei cred că e bine, atunci ești pe drumul cel bun! În cazul în care „“ nu „“, oricare ar fi pe drumul cel bun: dacă mulți oameni cred că tehnica este mare, dar subiectul se lasă de dorit, aceasta este o oportunitate de a reflecta și de a învăța ceva.
 • Nu confunda critica cu critica personală, mai ales dacă criticul în cauză este cineva care nu este interesat să vă vadă că deveniți artist.
 • Imagine intitulată Deveniți un artist celebru Pasul 5
  5
  Căutați în afara cercului dvs. pentru opțiuni. Găsiți critica oamenilor care trag mai bine decât voi. Deveniți un prieten on-line al artiștilor reali ale căror lucrări admirați. Halg-le și cereți întrebări inteligente despre tehnicile lor. Veți realiza rapid că mulți artiști se bucură de începători și vor fi fericiți să vă împărtășească ceea ce au învățat.
 • În timp ce aflați mai multe, căutați pe cei care încep. Veți învăța mai multe de fiecare dată când explicați și demonstrați ceva ce deja știți. Este foarte frecvent ca profesorii să învețe de la studenții lor.
 • Imagine intitulată Deveniți un artist celebru Pasul 6
  6
  Învățați să acceptați complimente cu harul. Când prietenii și familia iubesc tot ceea ce trage și crezi că e minunat, sau mama ta a fost punerea desenele în frigider, deoarece ai fost doi ani (și cred că vei Picasso o zi), relaxați-vă și bucurați-vă că sprijinul.
 • Cu cât îți îmbunătăți mai mult arta, cu atât mai ușor va fi ca oamenii să-ți dea complimente și să te numească talentați.
 • Complimentele pot fi, de asemenea, critice, iar acestea sunt foarte valoroase! Dacă un artist te admir vin să vă dau un compliment de genul „Îmi place culorile în această piesă“, înseamnă că nu sunt doar suficient de bun pentru a da complimente despre munca ta, dar au luat, de asemenea timp pentru a înțelege și aprecia deciziile ai luat
 • Imagine intitulată Deveniți un artist renumit Pasul 7
  7
  Dezvoltați un stil personal puternic. Faceți acest lucru învățând să pictați și să desenați subiecții dvs. preferați în toate modurile în care pictorii voștri preferați au făcut-o. Cu cat invata mai mult tehnica si intelegi pasiunile voastre, cu atat mai mult stil va avea propriile lucrari.
 • Având un stil personal este o combinație de învățare de a desena și de a picta bine cu mass-media preferate și, în același timp, acordați o atenție deosebită subiecților dvs. preferați.
 • Veți deveni un specialist, cu propriul "brand" la un nivel mediu de competență. Stăpânirea unui subiect și a unui mediu vine mai târziu, în punctul în care îl poți face cu ușurință fără să te gândești într-adevăr la asta și dacă vrei să ai rezultate consecvente.
 • Imagine intitulată Deveniți un artist cunoscut Pasul 8


  8
  Fii prolific. Pentru a introduce o galerie, trebuie să aveți un portofoliu de cel puțin o duzină de munca cel mai bun, și toată lumea ar trebui să aibă ceva în comun, fie subiectul sau stilul, dimensiunea și de calificare în general nivelul.
 • Asigurați-vă că lucrarea dvs. este disponibilă în cât mai multe formate posibil, astfel încât nu există bariere pentru proprietarii de galerii care sunt interesați sau patroni care doresc să vă vadă munca.
 • Partea 2
  Promovarea ta

  Imagine intitulată Deveniți un artist renumit Pasul 9
  1
  Publicați-vă munca Cel mai bun mod de a deveni faimos este să-i faceți să vă cunoască! Internetul oferă multe modalități de a fi văzut și de a promova lucrări artistice, iar în secolul 21, plin de informații, este important să folosiți toate instrumentele de care aveți la dispoziție pentru a vă face un nume și o reputație.
  • Blogați zilnic despre munca dvs. și includeți ilustrații care demonstrează procesul dvs. și o galerie pentru a afișa (și / sau vinde) lucrările finalizate.
  • Vizitați toate galeriile din zona dvs. și întâlniți proprietarii. Dacă ești suficient de mare, du-te la cât mai multe deschideri posibil, "nu" pentru a-ți promova lucrarea - va fi destul timp pentru asta mai târziu - dar să devii un artist bine-cunoscut în comunitate.
  • Creați un Facebook pentru arta dvs. și încurajați-i pe oameni să viziteze și să "placă" pagina dvs. Căutați alți artiști pe Facebook. La fel ca și vizitarea galeriilor, acest lucru vă va ajuta să vă dați un loc în comunitatea dvs. și Facebook se poate obține mai departe din colonie.
  • "Tweetea" despre artă în mod regulat. Arta ta, arta istorică, arta pop, orice tip de artă. Cu cat stiti mai mult despre arta, cu atat veti fi recunoscuti ca cineva care merita ascultat. În același timp, urmați artiștii și galeriile și răspundeți la tweets. Acest lucru va încuraja mai mulți oameni - inclusiv proprietarii de galerii - să vă urmeze.
  • Creați un cont flickr și încărcați scanări sau fotografii ale artei dvs. Este o comunitate activă și, deși este posibil să nu obțineți critici constructive în flickr, puteți să vă faceți un nume pentru dvs. și poate veți fi prieteni online cu mai mulți artiști talentați.
 • Imagine intitulată Deveniți un artist celebru Pasul 10
  2
  Alăturați-vă societăților de artă plastică și participați la concursuri. Începeți cu concursuri la nivel de student și mici concursuri locale de artă.
 • Oferiți cursuri în ateliere. Acest lucru vă va ajuta nu numai să vă cunoașteți ca artist, ci și ca expert în zona dvs.
 • Construiește-ți abilitățile până când vei putea participa la mari competiții naționale și internaționale în mijlocul alegerii tale.
 • Introduceți programele de artă cu un juriu. Obținerea uneia dintre picturile tale pentru a intra într-un spectacol cu ​​un juriu este în sine o realizare pe care o poți pune pe CV-ul tău. Când aveți prea multe emisiuni, scurtați lista pentru a pune cele mai importante.
 • Imagine intitulată Deveniți un artist celebru Pasul 11
  3
  Găsiți un agent de artă de încredere. Citiți despre agențiile de artă și contactați clienții agentului. Vedeți dacă sunt mulțumiți de agent sau dacă simt că sunt înșelați. Agenții vă vor promova munca și vă vor reprezenta și în negocierile contractuale. Asigurați-vă că au contacte bune și că sunt buni la contracte.
 • Puteți dori, de asemenea, să lucrați cu un avocat cu o bună reputație care se specializează în lumea artei. În timp ce un agent poate să știe puțin despre lege, slujba lui este publicitatea. Singura misiune a unui avocat este de a cunoaște legile aplicabile.
 • Imagine intitulată Deveniți un cunoscut artist Pasul 12
  4
  Pictează ceea ce contează pentru tine. Dacă nu sunteți interesat de subiect sau de subiect, acesta va fi observat în munca dvs. Mulți artiști se îndrăgostesc chiar cu tema / subiectul, fie că este vorba despre o plăcuță cu fructe sau un model.
 • Dacă doriți / doriți să manifestați furie și emoții mai întunecate, studiați artiștii "întunecați". Dacă ceea ce vă place sunt abstracte picturi și colorate, să le studieze și tu-ei încearcă să ia propriile lor tehnici și nu sa întâmplat numai pentru că cineva a aruncat cu vopsea pe pânză și a numit-o arta.
 • Dacă iubiți viața sălbatică și natura, obțineți un kit portabil de vopsea și vopsea "în aerul pleinilor" (în aer liber) în locurile preferate.
 • Oricare ar fi pasiunea ta, găsești modalități de a le capta pe pânză.
 • Imagine intitulată Deveniți un artist cunoscut Pasul 13
  5
  Continuă să crești ca artist. A fi un artist adevărat este o căutare pe tot parcursul vieții. Când ați atins nivelul de fame dorit, cu suficienți bani și popularitate, veți dori în continuare ceva mai mult decât atât.
 • Continuă să înveți și să inventezi, chiar și după ce ești faimos, nu vei putea să stai pe partea de sus și trebuie să te concentrezi pe viitor și să îți pui cele mai bune anii în trecut.
 • Pe măsură ce crești și îți schimbi stilul, vechile picturi pe care le-ai făcut vor fi mai valoroase. Colecționarii vor fi interesați de istoria completă a activității vieții tale. Chiar și desenele pe care le-ai făcut ca un copil vor fi valoroase: ceea ce a lovit mama ta în frigider are semințele succesului tău actual, așa că nu-ți arunci joburile anterioare.
 • sfaturi

  • Asigură-te că vrei să fii celebru. Fiind faimos nu este distractiv tot timpul, deci decizi cât de faimos vrei să fii pe termen lung. Un artist local de succes poate avea un venit bun din clasa de mijloc fără a fi cunoscut pe plan mondial și este încă o treabă bună. Fiind cel mai bun artist din școala dvs. sau având fan clubul dvs. este de asemenea renumit - faima este numai aprecierea persoanelor pe care nu le cunoașteți și cărora le place munca voastră. Cât de mult trebuie să fii fericită este o alegere a vieții.
  • Luați în considerare menținerea confidențialității în cazul în care faima dvs. se extinde în afara zonei dvs. de confort. Ceea ce interesează fanii tăi este ceea ce pictezi și câteva detalii cheie despre viața ta. Ar trebui să puteți vorbi puțin despre motivul pentru care doriți să pictați și de ce pictați ceea ce pictați. Menționați existența familiei și a animalelor de companie și poate că locul nașterii dvs. este suficient pentru o biografie, nu este nevoie să dezvăluiți ce ați mâncat la micul dejun sau marca de pantofi pe care vă place cel mai mult. Faima unui artist nu trebuie să meargă mână în mână cu viața "bogatului și faimosului" (prea repede și mereu călătorit) - mulți artiști renumiți sunt destul de privați și sunt picturile pe care oamenii le văd, alături de altele câte interviuri au înregistrat. Ei pot socializa mai mult decât orice cu rudele, cu alți artiști și cu oamenii care împărtășesc hobby-urile lor.
  • Bucură-te de artă. În timp ce învățați să pictați și să desenați mai bine, veți observa lumea cu mai multă precizie. Dacă sunteți în căutarea unei frumusețe, o veți găsi în locurile cele mai urâte, cele mai ciudate și cele mai puțin așteptate: reflexia luminii în paharul spart de pe trotuarul din beton, curba care face frunzele de iarbă proastă sau zâmbetul în fața unei bătrâne urâte care devine dintr-o dată ceva frumos, pentru că este văzută de viziunea instruită a artistului.
  • Cu cât învățați mai mult să iubiți frumusețea și să găsiți fericirea în artă, artistul va da mai multă profunzime și vă va îmbogăți viața în toate aspectele. Conștientizarea lucrurilor bune din viață: gustul vinului, sentimentul de a avea alimente bogate în burtă, acea oboseală fericită de a merge pe câmpurile umede toată ziua să pictezi timp de 15 minute și să reușești să surprinzi ceața apusul de soare pe pânză cu succes - acea călătorie este răsplata ta.
  • Când înveți să te bucuri și să apreciezi arta frumoasă a pictorilor tăi preferați, vei înțelege că ceea ce creezi dă aceeași fericire tuturor celor care îți cumpără picturile. Voi descoperiți comori ascunse în lume, chiar și o singură perie abstractă pe o pânză care exprimă furie sau bucurie sau dragoste va ajuta pe cineva să înțeleagă, să experimenteze și să-și elibereze sentimentele.
  • Gândiți-vă la munca dvs. ca la ceva real și valoros, care are o curbă de învățare atâta timp cât medicina sau legea. Nu este vorba numai de talentul brut care se întâmplă cu oamenii norocoși: chiar și artiștii care par să învețe repede sau foarte tineri au făcut mai mult efort să lucreze înainte de a le cunoaște decât alții care au început mai târziu sau au învățat mai lent. Copiii au un avantaj fizic în ceea ce privește învățarea oricărui lucru, deoarece dacă îl învață în timp ce creierul continuă să crească fizic, îl învață mai rapid decât adulții, dar nu înseamnă mai bine.
  • Așteptați o creștere ca ființă umană atunci când învățați să pictați și să desenați. Folosiți literalmente părți din creierul pe care mulți alți oameni l-au ignorat și cum ar fi orice mușchi, acele funcții ale creierului se îmbunătățesc și se schimbă definitiv. Puteți deveni mai intuitivă și mai creativă în alte activități. Puteți fi mai expresiv în alte moduri sau foarte vizuale. Conștientizarea dvs. asupra culorii și a semnificației acesteia va afecta modul în care vă îmbrăcați și, prin urmare, vă veți vedea mai bine decât alte persoane. Majoritatea acestor modificări sunt pozitive.

  avertismente

  • Nu plătiți niciodată bani în avans unui agent. Dacă nu vă dau un loc de muncă, ei nu merită bani. Dacă te întreabă, ia-o ca un semn grozav că ei nu pot avea încredere. Efectuați o verificare de fond și dacă agentul sună prea bine pentru a fi adevărat și vorbește despre dvs. ca următorul Picasso, probabil că este foarte bine să fiți reali. Pleacă.
  • Una dintre cele mai grave moduri în care faima vă poate distruge viața este dacă vă decideți să trăiți fiind stereotipul tipic al dependenței de droguri / celebritate alcoolică și nucă.
  • Schimbarea personala poate fi un pic infricosator. Atunci când sentimentele puternice sau incertitudinea preiau, puteți folosi vopseaua ca o modalitate de a vă înfrunta teama și a ieși din ea.
  • Crede în tine. De asemenea, vă veți schimba identitatea socială a modului în care ați crezut că vă vedeți ca artist. Unii oameni vor fi supărați de acest lucru și vă vor respinge căutarea artei. Ei vă vor numi nebuni sau neînfrânați, vă vor insulta munca și vă vor spune că nu este o muncă reală, vă vor numi fraude, leneși și vor încerca să te facă să te întorci la cine credeau că ești.
  • Relațiile personale pot deveni instabile dacă partenerul tău romantic este gelos de timpul, emoția și devoțiunea față de arta ta. Acest lucru poate sau nu poate fi un conflict cu posibilitatea de a fi rezolvată. Încercați să fiți răbdători cu partenerul dvs., dar dacă nu funcționează, găsiți pe cineva care este mai compatibil și care vă acceptă și vă place să fii artist.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Bucăți de hârtie / Canvas
  • Articole de artă (perii, vopsea, creioane etc.)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsiți un artist de tatuajCum să găsiți un artist de tatuaj
  Cum să devii celebru atunci când ești tânărCum să devii celebru atunci când ești tânăr
  Cum să devii celebruCum să devii celebru
  Cum să descoperi ce fel de artist suntețiCum să descoperi ce fel de artist sunteți
  Cum să conduci o galerie de artăCum să conduci o galerie de artă
  Cum se scrie o declarație de artistCum se scrie o declarație de artist
  Cum să vă expuneți arta într-o galerieCum să vă expuneți arta într-o galerie
  Cum sa faci graffiti pe hartieCum sa faci graffiti pe hartie
  Cum să devii celebru ca un copilCum să devii celebru ca un copil
  Cum să devii un cântăreț bun fără a lua lecțiiCum să devii un cântăreț bun fără a lua lecții
  » » Cum sa devii un artist faimos

  © 2011—2020 ertare.com