Cum sa devii un designer de moda la o varsta frageda

A deveni un designer de modă la o vârstă fragedă nu este ușor. Cu toate acestea, timpul este în favoarea ta și aveți decenii de dezvoltare creativă înainte, deci nu renunțați și credeți că ceea ce ați învățat astăzi va fi foarte util în viitor.

pași

Metoda 1
Pregătește-te

Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pasul 1
1
Obțineți materialele de care veți avea nevoie pentru proiectare. Veți avea nevoie de schițe de notebook-uri, creioane colorate și consumabile de artă. Folosiți întotdeauna frunze și unelte de bună calitate, deoarece trebuie să creați desene foarte bune.
 • Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pasul 2
  2
  Citiți multe despre modă. Investigați tot ce puteți despre moda. Aceasta include citirea despre istoria modei și a biografiilor designerilor de modă, precum și modul în care designul de modă să cunoască provocările, dificultățile și sfaturile pe care ar trebui să le țineți cont.
 • Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pasul 3
  3
  Îmbunătățiți-vă abilitățile de desen și design. Dacă sunteți prea tânăr pentru a participa la o școală de design, faceți cel puțin cursuri de desen sau artă. Acestea vă vor ajuta să învățați tehnici de desen tehnic și să perfecționați stilurile care vă sunt cele mai potrivite. Spune profesorului de artă ce vrei să faci și te ajuți să faci mai multe proiecte legate de modă. În cele din urmă, este o idee bună că alegeți să obțineți o diplomă în designul de modă - este o lume foarte competitivă și având studii vă va oferi mai multe avantaje față de ceilalți. Nu se aplică tuturor, dar cu siguranță poate ajuta.
 • Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pasul 4
  4
  Învățați să coaseți. Dacă încă nu știți cum să faceți acest lucru, luați câteva ore. Va fi foarte valoros să știți cum funcționează țesăturile în legătură cu cusăturile, textura, tăieturile și toamna etc. și numai cineva care știe să coasă va avea o idee mai bună despre asta. Designul de modă este o lucrare de artă dificilă, așa că nu vă faceți griji dacă sunteți prea ocupat cu mașina de cusut. Va fi mult timp înainte să cereți altcuiva să vă vândă desenele.
 • Învățarea de a citi, a folosi și de a schița modele este o parte esențială a fi un bun designer de moda. Începeți să citiți și să utilizați modelele și apoi să le faceți. Cu cât sunteți mai încrezători atunci când desenați un model, cu atât mai puțin veți fi tentați să reutilizați ideile trecute.
 • Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pas 5
  5
  Află tot ce poți despre țesături. Țesăturile sunt diverse și pot fi naturale și sintetice sau o combinație a celor două. Puteți afla despre țesăturile moderne și antice, dar trebuie să alegeți una dintre ele.
 • Știind cum funcționează țesăturile este esențială pentru un designer bun și cu cât învățați mai devreme, cu atât mai bine. Există cărți de referință bune pe țesăturile pe care le puteți scoate din bibliotecă - acestea vă vor învăța despre parcelă, tesatura, texturi, rezistență, comportamentul țesăturilor etc.
 • Metoda 2
  Asigurați-vă desenele  Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pasul 6
  1
  Inspirați-vă în ceilalți artiști și nu fiți imitatori. Toți artiștii sunt inspirați de artiști din epoca trecută - așa se dezvoltă și schimbă arta în timp. Cu toate acestea, este important, de asemenea, să vă găsiți expresia proprie și să nu depindeți de anumite stiluri sau de trecerea de modă care nu suportă testul timpului și vă va împiedica să ieșiți din restul.
  • Perfecționează cu timpul. Nu vă prefaceți că stilul dvs. apare peste noapte - acest lucru va necesita timp și vă va cere să observați constant lucrurile pe care le doriți și să știți cum să le folosiți în propriile desene sau modele.
  • Păstrați plăcile Pinterest secret Includeți inspirații de modă pe aceste panouri, pe măsură ce le găsiți. Utilizați-le pentru a fi conștienți de aspectele pe care credeți că ar fi bine să le dezvoltați sau să le încorporați în propriile desene sau modele.
 • Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pasul 7
  2
  Improvizează. Utilizați materialul, culorile și modelele pentru a inspira și a dezvolta idei creative și unice.
 • Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pasul 8
  3
  Rămâneți deschis schimbărilor. Veți realiza că ideile dvs. se schimbă în timp, ceea ce este bun pentru că vă permite să păstrați actualizările desenelor. Cu toate acestea, trebuie să dezvoltați un element "distinctiv" pentru desenele tale, astfel încât să le poți implementa în lucrările tale de-a lungul anilor. Gândiți-vă la ce element ar putea fi, o tăietură, o culoare sau un model în particular, un accesoriu pentru o parte a îmbrăcămintei etc.
 • Metoda 3
  Achiziționați experiență

  Imagine intitulată Deveniți un designer de modă la o vârstă fragedă Pasul 9
  1
  Vizitați atelierele de design de modă. Explicați ce intenționați să faceți. Întrebați-i dacă puteți observa munca lor și dacă au poziții disponibile. Poate fi necesar să semnați un acord de confidențialitate, în care să indicați că nu veți difuza ceea ce ați văzut sau nu copiați vreun design - este ceva standard care are drept scop protejarea propriei dvs. lucrări.
  • Dacă vă oferiți ca practicant, puteți ajunge la o ofertă de muncă dacă sunteți bine la ceea ce faceți.

  sfaturi

  • Aflați cum să includeți modele cum ar fi zig-zag, valuri și moli. Acestea vă pot face să ieșiți de la restul țesăturilor standard, dar trebuie să știți cum să le folosiți cu prudență.

  avertismente

  • Nu renunți niciodată dacă cineva îți critică munca sau are o părere negativă asupra ei. Dacă o persoană nu-ți place stilul tău, continuă să încerci și să crezi în tine însuți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să schițeze modele de modăCum să schițeze modele de modă
  Cum de a desena ca un designer de modaCum de a desena ca un designer de moda
  Cum să atragă figuri de modăCum să atragă figuri de modă
  Cum sa faci design de modaCum sa faci design de moda
  Cum sa faci o carte de modaCum sa faci o carte de moda
  Cum de a crea un dulap la modă pentru un adolescentCum de a crea un dulap la modă pentru un adolescent
  Cum să conduci un spectacol de modăCum să conduci un spectacol de modă
  Cum se proiectează bluze și rochiiCum se proiectează bluze și rochii
  Cum de a proiecta haineCum de a proiecta haine
  Cum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internetCum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internet
  » » Cum sa devii un designer de moda la o varsta frageda

  © 2011—2020 ertare.com