Cum să te sărut bine

Fie ca este un sarut prietenos pe obraz sau o sesiune de sarut foarte pasionat, sarutul este una dintre cele mai mari placeri naturale ale vietii. În timp ce un sărut bun poate crește sentimentele de intimitate și dragoste pe care le simțiți pentru partenerul dvs., un sărut rău poate crea o barieră în materie de romantism. Dar, nu în panică - chiar și cei mai lipsiți de experiență au potențialul de a deveni stăpâni ai artei sărutării. Citiți acest articol pentru a ști cum să faceți acest lucru.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă pentru sărut

Imagine cu titlul Fii un bun client 1
1
Pregătește-ți buzele. Ține-ți buzele relaxate și deschide-le puțin, astfel încât partenerul tău să știe că ești pregătit pentru sărut.
 • Evitați înrăutățirea sau încruntarea, deoarece ar trimite mesajul greșit și ar face dificil fizic să se sărute.
 • Eliminați uscăciunea cu un balsam de buze sau lingeți ușor buzele. Dacă ești o fată, încercați să folosiți balsam de buze de protecție sau luciu de buze în schimb, deoarece luminozitatea poate fi lipicios, în timp ce balsam de buze poate pune buzele irezistibil moale, strălucitor și delicios.
 • Imagine cu denumirea Fii un bun client 2
  2
  Reîmprospătați respirația Importanța bunei igiene orale nu poate fi subestimată. Când vine vorba de sărutări, nu este deloc atrăgătoare dacă nu este așa. Pentru a evita respiratia urat mirositoare atunci când te duci pentru a da sarut, amintiți-vă să ața dentară și spălați pe dinți înainte de numirea dumneavoastră și ar trebui să păstreze un pachet mic de monetării cu tine pentru seara, astfel încât să puteți pune o menta pe gura imediat ce lucrurile incep sa se miste.
 • Dacă te duci la o întâlnire la cină, încercați să stai departe de alimente foarte condimentate sau malolientes- evita alimente cum ar fi branza, peste, ceapa cruda sau ceva care are o mulțime de usturoi.
 • Nu exagerați cu prospețimea. Trebuie să evitați ca gura să aibă gustul ca și cum ați înghiți un tub întreg de pastă de dinți!
 • De asemenea, puteți mesteca o bucată de guma de mestecat cu fructe, dacă mentă nu este aroma preferată.
 • Dacă nu aveți băuturi alcoolice sau gumă de mestecat, mergeți la baie și clătiți-vă gura pentru a ajuta la împrospătarea respirației.
 • Imagine intitulată Fii un bun căutător Pasul 3
  3
  Pregătiți mediul. Asigurați-vă că partenerul dvs. înțelege că doriți să o sărutați, păstrând contactul vizual și zâmbind. Puteți flirt puțin și rupe "bariera de atingere". Bariera de atingere este atunci când tu și partenerul tău nu ai avut contact fizic. Sparge bariera prin plasarea mâinii pe braț atunci când râzi, ținând mâinile sau frecandu-ți genunchiul împotriva partenerului tău în timpul ședinței.
 • Dacă vă aflați în mijlocul unei conversații, faceți totul mai încet și reduceți ușor vocea pentru a indica că sunteți gata să nu mai vorbiți și să începeți cu sărutările.
 • Unii oameni se agită înainte de primul sărut cu un partener nou și sfârșesc să vorbească prea mult pentru a umple tăcerea. Evitați-o, deoarece puteți distruge momentul și faceți partenerul să își piardă interesul.
 • Imagine cu titlul Fii un bun căutător Pasul 4
  4
  Încredere-te A fi calm și încrezător poate da impuls abilitățile tale să te sărute. Încrederea în sine este foarte atractivă, așa că repetă pentru tine că sărutul care urmează să se întâmple va fi incredibil, chiar dacă acesta este primul tău sărut.
 • Nu vă fie teamă să vă practicați tehnica de a sărută ceva de genul mâinii sau pernei. Puteți încerca, de asemenea, un con de lins acadea sau inghetata pentru muschi si nervi ale buzelor și a gurii pot obișnui cu mișcarea pe care le faci atunci când dai un sarut frantuzesc.
 • Este nevoie de un curaj pentru a expune și pentru a da un sărut, așa că încercați să strângeți cât mai mult curaj pe cât puteți.
 • Imagine cu titlul Fii un bun Kisser Pasul 5
  5
  Întoarce-te să-l săruți. Când sunteți gata și credeți că timpul este corect, faceți un pas mai aproape de partenerul dvs. și vă sprijiniți să-l sărutați. Dacă vrei să adaugi romantism, poți să faci ceva intim ca să atingi fața partenerului tău sau să-ți mângâi părul ca să-l elimini din ochi chiar înainte de a te apleca.
 • Urmăriți-vă partenerul în timp ce vă aplecați pentru a determina dacă trebuie să vă înclinați capul spre stânga sau spre dreapta. Amintiți-vă că trebuie să vă mișcați capul în direcția față de partenerul tău. Cu toate acestea, nu te uita la ea, doar verifică subtil pentru a vedea în ce fel capul tău este înclinat.
 • De asemenea, ar trebui să înclinați ușor capul înapoi și să îndreptați buzele și bărbia în față pentru a evita lovirea frunții.
 • Imagine cu titlul Fii un bun Kisser Pasul 6
  6
  Închide ochii Uneori, în nervozitate, înainte de un prim sărut, ai putea uita să închizi ochii. Acest lucru este rău din două motive: în primul rând, probabil înseamnă că te gândești prea mult la lucruri. Închiderea ochilor vă va permite să vă relaxați, să vă eliberați de inhibițiile dvs. și pur și simplu să vă bucurați de acest moment.
 • În al doilea rând, dacă partenerul îți deschide ochii în timpul sărutului și află că te uiți direct la ea, ar fi un pic înfiorător și probabil că ar ucide romantismul.
 • Câteva cuvinte de avertizare: nu închideți ochii până când nu vă faceți griji după ce ați găsit buzele celeilalte persoane, în caz contrar este foarte probabil ca acestea să lovească frunțile, nasul sau bărbia.
 • Partea 2
  Perfect un sărut cu buzele închise

  Imagine cu denumirea Fii un bun Kisser Pasul 7
  1
  Începeți încet Pentru a începe sărutul, țineți gura închisă. Nu trebuie să vă grăbiți partenerul sau veți fi prea îngrijorați. Începeți cu câteva săruri lente și blânde și rămâneți să atingeți buzele partenerului de mai multe ori de fiecare dată.
  • Păstrați lucruri interesante pentru a vă repoziționa buzele între fiecare sărut. Înclinați puțin capul spre stânga sau puțin spre dreapta sau schimbați complet laturile astfel încât capul să fie înclinat în direcția opusă, ca și înainte.
 • Imagine cu denumirea Fii un bun Kisser Pasul 8
  2
  Uită-te la partenerul tău în ochii între sărutări. După primul sărut, întoarce-te puțin și privește-o. Acest lucru vă va permite să faceți două lucruri. În primul rând, puteți evalua dacă vă place sărutul și dacă ar trebui să mergeți mai departe.
 • În al doilea rând, puteți lua un moment pentru a spori romantismul de a privi ochii partenerului și să facă un mic gest, cum ar fi punerea mâna în spatele gâtului și trage-o înapoi pentru un alt sărut (în cazul în care pare a fi ceea ce el sau vrea ea).
 • Imagine cu titlul Fii un bun căutător Pasul 9
  3
  Luați în considerare punerea brațelor în jurul partenerului dvs. Sarutul este o experiență intim, dar sprijinindu-se să-l sărute la început este normal, în cazul în care stau departe doar cu gurile lor atingând s-ar putea părea un pic ciudat. Odată ce partenerul dvs. este receptiv la sărutările dvs., apropiați-vă și faceți mai mult contact fizic. Printre modalitățile de a face acest lucru sunt:
 • Înfășurați-vă brațele în jurul umerilor sau al taliei
 • Puneți mâna pe spatele gâtului pentru a aprofunda sărutul
 • Rotiți-vă mâinile prin păr
 • Apăsați unul împotriva celuilalt, astfel încât să rămână un spațiu foarte mic între cele două
 • Imagine cu denumirea Fii un bun Kisser Pasul 10
  4
  Nu uitați să respirați. Deoarece gura voastră va fi ocupată, va trebui să respirați prin nas în timp ce vă sărutați. Dacă nu obțineți suficient aer în acest fel, atunci, retrageți-vă din când în când fața pentru a vă prinde respirația.
 • Partea 3
  Perfect un sărut cu o gură deschisă

  Imagine cu titlul Fii un bun clienș Pasul 11
  1
  Deschide-ți puțin gura. Odată ce te-ai sărutat fără limba timp de ceva timp, este timpul să te duci la nivelul următor. Contactati-va buzele cu cele ale partenerului dvs., astfel incat buza inferioara sa fie intre cele doua buze, apoi deschideti usor gura pentru a indica faptul ca sunteti pregatiti pentru un sarut frantuzesc.
  • Bineînțeles că nu ar trebui să vă deschideți atât de mult gura, încât se pare că vă înghițiți fața partenerului. În schimb, deschideți gura într-un mod subtil și seducător.
 • Imagine cu denumirea Fii un bun Kisser Pasul 12
  2
  Continuați sărutul cu gura deschisă, dar fără limbă pentru o vreme. Înainte de a începe cu sărutul francez, petreceți-vă puțin timp sărutându-vă cu gura deschisă pentru a vă mișca încet pentru a da un sărut mai pasionat.
 • Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unui ritm să vă sărutați, încercați să spuneți cuvântul "piersic" (Desigur, nu spuneți cu voce tare) - acest lucru vă poate ajuta să găsiți un ritm alături de partenerul dvs. De asemenea, puteți încerca să spuneți cuvântul "ma".


 • Imagine cu titlul Fii un bun saritor 13
  3
  Folosește puțină limbă Începeți ușor la început, mișcând limba în fața gurii partenerului. Evitați înghițirea limbii prea adânc în gură imediat, deoarece acest lucru poate fi neatractiv. Mutați limba cu mișcări fluide și lentă în jurul limbii celeilalte persoane și permiteți-i să vă arate reciprocitatea înainte de a vă deplasa.
 • Începeți prin a atinge ușor vârful limbii cu vârful limbii partenerului.
 • Acordați atenție mișcărilor partenerului dvs. Sărutul bine este de a fi în acord cu cealaltă persoană și de a găsi un ritm care să funcționeze pentru ambele. Dacă începe să se retragă, scoateți limba.
 • Imagine cu numele
  4
  Utilizați un limbaj mai mult. Dacă vă simțiți confortabil cu un sărut mai profund, puteți mișca limba mai adânc în gura partenerului dvs. și puteți începe să vă masați limba cu a ta. Mișcările lente și jucăușă cu limba pot fi incitante și vor ajuta la aprofundarea sărutului. Permiteți-vă limbii să călătorească în jurul gurii partenerului tău și să facă cercuri în jurul limbii tale. Cu toate acestea, există cu siguranță unele lucruri pe care doriți să le evitați în timp ce sărutul devine mai profund.
 • Nu încercați să vă forțați limba în gura partenerului. Acest lucru vă poate face să aveți o senzație neplăcută la fel ca atunci când vă sufli.
 • Nu vă împingeți limba în interiorul și în afara gurii partenerului în mod consecutiv. Mișcările lente și moi vor fi mult mai intime decât o helixă a limbii sălbatice care lovește fața.
 • Nu folosiți limbajul atât de mult încât să vă dedicați în mod esențial să vă lingeți fața partenerului. Saruturile umede se simt neplacute, asa ca incercati sa evitati scuiparea buzelor si fetei partenerului.
 • Imagine cu titlul Fii un bun căutător pas 15
  5
  Reglați-vă stilul de sărutare al cuplului. O parte a sărutării bine se poate adapta la stilul de sărutare pe care partenerul tău îi place. Încercați diferite lucruri în timp ce vă sărutați partenerul și verificați modul în care acesta reacționează. De exemplu, puteți încerca să folosiți un limbaj mai mult sau puteți să jucați "lupte" cu limba lui
 • Este important să ne amintim că toată lumea are un stil diferit de sărutări. Ar putea dura puțin timp pentru a găsi un ritm cu partenerul dvs., dar nu uitați că el sau ea acordă atenție și mișcărilor dvs. Săruturile sunt două, nu doar una.
 • Imagine cu titlul Fii un bun Kisser Pasul 16
  6
  Încearcă să nu lovești dinții. Ceva care poate să-i ia o poveste de dragoste este că l-au lovit dinții. În timpul sărutului, încercați să vă țineți dinții departe, prin înclinarea capului în unghiuri diferite. Nu vă deschideți prea mult gura sau ar putea fi mai ușor să vă loviți accidental dinții.
 • Imagine cu denumirea Fii un bun Kisser Pasul 17
  7
  Luați în considerare aspirarea buzei inferioare a partenerului. Încercați să mușcați sau să sugeți ușor buza inferioară sau superioară a partenerului (cu accent pe blând). Dacă este făcută corect, poate fi ceva foarte interesant pentru cealaltă persoană.
 • Dacă aspirația face ca partenerul tău să se îndepărteze, înseamnă că îl faci prea puternic. Aspirați ușor și jucăuș, mai degrabă decât puternic sau intens.
 • Imaginea intitulată Fii un bun căutător Pasul 18
  8
  Folosește-ți mâinile Plasați-vă ușor mâinile pe talie, umerii, fața sau gâtul partenerului dvs., dacă nu ați făcut-o deja. Dacă temperatura crește între dvs., apucați-vă mai tare partenerul și mutați mâinile de la o parte a corpului la altul. Punerea mâinii pe umăr sau pe gât poate comunica lucruri de genul "apropiați-vă". "Mi-a plăcut asta" sau "mai mult".
 • Măriți intensitatea momentului, plasându-vă mâinile pe spatele capului partenerului și luându-le părul. De asemenea, puteți rula mâinile de-a lungul coloanei vertebrale.
 • Totuși, nu țineți partenerul atât de strâns încât să se simtă blocat. Eliberați-l dacă începe să se retragă sau să se îndepărteze. Nu influențați niciodată partenerul dvs. fără consimțământul lor. Stați departe de zonele care acoperă "costum de baie" până când știi sigur că partenerul tău dorește să o atingi acolo.
 • Imagine cu titlul Fii un bun căutător Pasul 19
  9
  Faceți ceva diferit Sărutul bine nu are legătură cu a face totul perfect - care poate deveni mecanic. Uneori este bine să adăugați ceva diferit de amestec, ceva care vă va surprinde partenerul (într-un mod bun) și vă va lăsa să doriți mai mult.
 • Încercați să lingeți centrul buzelor deschise ale partenerului cu limba, sau să folosiți limba pentru a vă lovi ușor acoperișul gurii. El sau ea poate crede că este ceva neobișnuit, dar super sexy.
 • Încercați să inhalați prin gură în loc de nas, când buzele sunt împreună - ca și cum ați inhalat respirația partenerului. Acest lucru poate fi extrem de intim - atâta timp cât nu este în exces.
 • Încercați să faceți o cale de sărutări către ureche și să-i sugeți ușor urechea (aveți grijă dacă purtați cercei!).
 • Imagine cu titlul Fii un bun Kisser Pasul 20
  10
  Sărută alte părți ale corpului. Sărutul bine include, de asemenea, posibilitatea să-ți săruți partenerul în alte locuri, în afară de buzele tale. După ce te săruți pentru o vreme, lăsați gura să se abată. Faceți o cale de sărutări pe fața și gâtul sau umărul (dacă este expus umerii ei).
 • Asigurați-vă că nu lăsați o urmă de salivă pe gâtul partenerului. Acest tip de sărutări ar trebui să fie uscat, dar intim.
 • Imagine cu titlul Fii un bun saritor 21
  11
  Fii pasionat Cu cât sunteți mai entuziasmați pentru sărut, cu atât va fi mai entuziasmat partenerul dvs. Trebuie să fiți pe deplin prezenți în acest moment și trebuie să încercați să vă împiedicați să vă rătăciți în alte lucruri. Relaxați-vă și nu vă petreceți tot timpul întrebându-vă ce gândește cealaltă persoană - permiteți-vă să mergeți cu fluxul și să vă distrați.
 • Dacă sună telefonul, nu răspunde Acest lucru îl va face pe partenerul dvs. să creadă că nu v-ați interesat atât de mult de sărut. Concentrați-vă exclusiv asupra partenerului dvs. și ce se întâmplă între dvs.
 • Partea 4
  Sărut într-un mod non-romantic

  Imagine cu titlul Fii un bun căutător Pasul 22
  1
  Decideți când și unde să vă sărutați această persoană. Saruturile non-romantice sunt potrivite pentru prietenii si membrii familiei pe care ii iubiti foarte mult. Aceste tipuri de săruturi sunt potrivite pe obraz, pe mâini și, în unele cazuri, pe frunte.
  • În multe culturi, este bine să vă sărutați un prieten sau un membru al familiei o dată sau de două ori pe obraz atunci când vă salutați sau vă spuneți la revedere. Săruturile pe frunte tind să fie mai romantice prin natura lor și sunt potrivite pentru iubiți, prieteni apropiați sau ex-iubiți.
 • Imagine cu denumirea Fii un bun Kisser Pasul 23
  2
  Alăturați-vă buzele. Pentru a vă da un sărut prietenos, trebuie să vă țineți mereu buzele împreună și îndoite și complet uscate. Saruturile umede pot fi extrem de neplacute, asa ca asigurati-va ca ati curatat gura in prealabil, daca este necesar.
 • Dacă sunteți femeie și folosiți luciu de buze sau ruj, ar putea fi o idee bună să vă curățați cu un șervețel în prealabil (cu excepția cazului în care, desigur, intenționați să vă lăsați sărutați pe obrazul fetei).
 • Imagine cu denumirea Fii un bun Kisser Pasul 24
  3
  Dă-i sărutul Asigurați-vă că sărutul este scurt și dulce pentru a evita trimiterea mesajului greșit sau a face cealaltă persoană să se simtă incomod.
 • Evitați să o prelungiți pentru o lungă perioadă de timp, dacă nu vă așteptați ca sărutul non-romantic să devină mai mult decât atât.
 • sfaturi

  • Relaxați-vă. Sărutul trebuie să fie o activitate plăcută. Cu cât vă simțiți mai relaxați și mai încrezători, cu atât mai bine vor fi sărutările.
  • Trebuie să fii prezent pe deplin. Dacă sunteți plictisit, distras sau prea nervos, va fi dificil să dați un sărut pasional. Dacă sunteți entuziasmat, partenerul dvs. va fi încântat de asemenea.
  • La fel ca orice altă abilitate, sărutul francez necesită practică. Cu cât aveți mai multă experiență, cu atât veți fi mai nervoși și cu atât veți afla mai multe despre cum să vă mulțumiți partenerului (partenerii).
  • Monetăriile sunt cei mai buni prieteni. Mănâncă unul cu aproximativ 10 minute înainte de sfârșitul întâlnirii. Evitați guma de mestecat, deoarece partenerul dvs. nu va dori să simtă acest lucru în gură.
  • Cel mai bun mod de a vă menține buzele moi și sărutat pe tot parcursul anului este să rămâi bine hidratat și să exfoliați buzele din când în când cu un pensulă sau un burete de legume.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să săruți pe cineva pentru prima datăCum să săruți pe cineva pentru prima dată
  Cum să te pup cu pasiune fără limbăCum să te pup cu pasiune fără limbă
  Cum sa te pup cu pasiuneCum sa te pup cu pasiune
  Cum să te sărut când ești timid, dar partenerul tău este mai timidCum să te sărut când ești timid, dar partenerul tău este mai timid
  Cum să-ți săruți prietena taCum să-ți săruți prietena ta
  Cum să dai sărutări flutureCum să dai sărutări fluture
  Cum de a da un sarut gust dulceCum de a da un sarut gust dulce
  Cum sa dai un sarut pasional in guraCum sa dai un sarut pasional in gura
  Cum să dai un băiat un sărut rapidCum să dai un băiat un sărut rapid
  Cum să dai un sărut pasional prietenului tău sau prietenei taleCum să dai un sărut pasional prietenului tău sau prietenei tale
  » » Cum să te sărut bine

  © 2011—2020 ertare.com