Cum sa te pup cu pasiune

Sunt saruturi pentru aproape toate emoțiile și ocazii, cum ar fi salutul sarut pe obraz, sarutul matern pe frunte si sarutul afectuos pe buze, dar în acele ocazii atunci când doriți să comunice pasiune sau poate pofta, nu suficient cu orice sărut. Ai nevoie de un sărut pasional și intens. Dacă este făcută incorect, aceste sărutări pot fi dezgustătoare sau stângace, dar atunci când se face cu stăpânire și senzație, nu există o expresie mai mare a dorinței.

pași

Metoda 1
Înainte de sărut

Imaginea intitulata Saruta Pasionat Pasul 1
1
Asigurați-vă că respirația dvs. este proaspătă ca menta și curată. În general, trebuie să aveți o bună igienă orală, dar dacă aveți îndoieli cu privire la respirația dvs., luați o monetărie chiar înainte de sărut. Asigurați-vă că vă terminați menta sau guma de mestecat înainte de a sărutați.
 • Aveți grijă, unele menta pot lăsa un gust prost în gură după ce le mănâncă și vă agravează respirația. Apa este un pariu sigur! Nu lasă un gust prost, îți revigorează gura și nu te lasă însetată.
 • Imaginea intitulata Saruta Pasionat Pasul 2
  2
  Vino la sarut cu incredere. Încercați să-i sărutați obrazul, astfel încât ea își întoarce capul spre tine. Odată ce ați ales momentul potrivit pentru a săruta pe cineva, nu există nicio întoarcere, mai ales dacă este prima dată când o sărutați pe acea persoană. Fiți hotărâți și încrezători. Dacă persoana nu dorește sărutul, el vă va informa - dar până atunci, se va acționa ca și cum ați fi un profesionist.
 • Imaginea intitulata Saruta Pasionat Pasul 3
  3
  Creați mediul Dacă într-adevăr doriți ca acest sărut să fie pasionat, va trebui să creați mediul potrivit. Asta nu înseamnă că trebuie să arunce petale de trandafiri peste tot și rândul său, o sută de lumânări, dar ele trebuie să fie într-un loc unde nu există nici o distragere să se concentreze atât pe de altă parte (și sărutul lor pasionat).
 • Metoda 2
  Sărutul

  Imagine cu titlul Sărut pasionat Pasul 4
  1
  Îndoiți și înclinați ușor capul . Înclinarea este un semn că vrei să-l săruți, iar înclinarea capului te împiedică să-ți distrugi nasul împotriva partenerului tău.
 • Imagine cu titlul Sărut pasionat de pas 5
  2
  Începeți încet Nu încercați să vă puneți limba în gura celeilalte persoane imediat. Doar apăsați buzele împotriva ei. Închideți ochii atunci când faceți acest lucru pentru a îmbunătăți intimitatea și pentru a evita să vedeți porii nasului partenerului. Imaginați-vă că un regulator al intensității luminii vă controlează ochii.
 • Imaginea intitulata Saruta Pasionat Pasul 6
  3
  Rugați-vă puțin între fiecare sărut. Săruta-ți partenerul o dată, încet și lasă-l să dureze câteva secunde. Apoi, îndepărtați-vă încet buzele, dar păstrați-le aproape de buzele partenerului de la o distanță la care abia ating (dar nu). Acest decalaj va ajuta la construirea pasiunii și va capta cu adevărat toată atenția partenerului dvs. (Ha !, ca și cum nu l-ați avea deja).
 • Imagine cu titlul Kiss Passionately Step 7
  4
  Deschideți ușor buzele. Odată ce sărutul este acceptat, încercați să vă deschideți ușor buzele. Dacă cealaltă persoană face același lucru, încercați să modificați puțin deschiderea buzelor (mai mult și mai puțin deschis) în timpul sărutului. Poate doriți să explorați buzele și limba celuilalt cu un vârf al limbii. Nu există reguli, doar încercați să faceți mișcări netede.
 • Rețineți că există o linie fină între sărutările pasionale și o sărbătoare de șuvoi. Pentru a măsura cât de umed sunt sărutările, săruta spatele mâinii tale așa cum o faci dacă te-ai sărutat pe partenerul tău și ți-ai deschis puțin buzele. Acest lucru ar trebui să lase o cantitate mică de umiditate să se usuce în câteva secunde. Dacă observați mai multă umiditate sau dacă lăsați un cerc umed în mâna dvs., ați exagerat. Faceți-o mai moderată.


 • Imaginea intitulata Saruta Pasionat Pasul 8
  5
  Luați în considerare Sărutul francez. Pe măsură ce sărutul avansează, poate doriți să încercați Sărutul francez, în care introduceți puțin limba în gura partenerului și lăsați-o să danseze cu cea a celeilalte persoane.
 • Metoda 3
  Creșteți pasiunea

  Imaginea intitulata Saruta Pasionat Pasul 9
  1
  Fii agresiv într-un mod senzual. După ce te-ai sărutat o vreme, ar trebui să încerci să fii puțin mai aventuros. Între sărutări, mușcați ușor buza inferioară a partenerului, lăsându-vă dinții să vă perie buzele în timp ce trageți. (Nu sugeți buza sau musculatura prea tare dacă nu sunteți deja la acel ritm).
 • Imagine intitulată Sărut Pasionat Pasul 10
  2
  Încercați să vă sărutați pe gât. Dacă lucrurile merg bine, gândiți-vă să ridicați puțin tonul scăzând capul să vă sărutați și să vă lăsați ușor pe gâtul partenerului.
 • Imaginea intitulata Saruta Pasionat Pasul 11
  3
  Ține-ți brațele ocupate. Rar, poate niciodată, nu vedeți un sărut mare în care participanții își lasă brațele atârnate de laturile lor. Cel puțin, îmbrățișează-ți partenerul și adu-o cu ușurință. De asemenea, puteți rula mâinile prin părul partenerului dvs. - sau mângâiați spatele, părțile sau alte părți ale corpului lor. Îmbrățișarea partenerului dvs. poate fi foarte interesantă!
 • Locul unde vă așezați mâinile trebuie să fie determinat de starea în care se află relația dvs., dorințele dvs. și semnalele partenerului dvs., fie vorbite, fie comunicate în mod non-verbal.
 • Imagine cu titlul Kiss Passionately Step 12
  4
  Încercați un al doilea sărut. Unii descoperă că un sărut care durează cel puțin 10 secunde va lega doi oameni mai pasionat decât un sărut mai scurt. Păstrați sărutul mai mult, reglați respirația și păstrați-vă ochii închiși.
 • Imaginea intitulata Saruta Pasionat Pasul 13
  5
  Nu te distra de nimic. Fie că artificiile din spatele dumneavoastră (indiciu: care ar fi o mare de timp pentru un sarut pasional) sau de oameni de mers pe jos de partea ta la aeroport (un frumos la revedere, dulce-amar, sau întâlnirea epic), nu te distras. Dacă te uiți în jur în timp ce te sărut, partenerul tău se poate simți puțin respins și pasiunea va ieși. Indiferent ce se intampla, stati concentrat pe sarut si pe partenerul dumneavoastra.
 • sfaturi

  • În timp ce se sărute, își păstrează trupurile aproape.
  • Evitați alimentele care vă ruinează respirația, cum ar fi usturoiul și ceapa.
  • Când se sărute, nu fi prea aspru, mai ales dacă utilizați bretele. Poate să vă rănească partenerul.
  • Dacă doriți o respirație super curată, încercați să vă curățați limba cu o periuță de dinți cu peri moi și apă. Puneți peria pe limba dvs. până când simțiți că este curată. Apoi clătiți cu apă.

  avertismente

  • Dacă încercarea de a fura un sărut de la cineva este respinsă, respectați dorințele persoanei și înapoi imediat. Dacă în acel moment acea persoană pare neplăcută cu ceea ce faci, destinderii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să săruți pe cineva pentru prima datăCum să săruți pe cineva pentru prima dată
  Cum să te sărut bineCum să te sărut bine
  Cum să te pup cu pasiune fără limbăCum să te pup cu pasiune fără limbă
  Cum să-ți săruți prietena taCum să-ți săruți prietena ta
  Cum să te pupi într-o provocareCum să te pupi într-o provocare
  Cum să te săruți în diferite moduriCum să te săruți în diferite moduri
  Cum să se sărute în publicCum să se sărute în public
  Cum să dai sărutări flutureCum să dai sărutări fluture
  Cum de a da un sarut gust dulceCum de a da un sarut gust dulce
  Cum sa dai un sarut pasional in guraCum sa dai un sarut pasional in gura
  » » Cum sa te pup cu pasiune

  © 2011—2020 ertare.com