Cum sa-ti petreci timpul liber (fete)

Din când în când, oricine se poate plictisi, în special în timpul vacanțelor de vară. Iată câteva sfaturi despre cum să elimini plictiseala. Bucurați-vă!

pași

Imaginea intitulată Petreceți timpul gratuit (fete) Pasul 1
1
Internet. După cum ar trebui să știți, internetul este instrumentul pentru a atenua plictiseala mai accesibilă tuturor. Acesta conține diferite locuri interesante și lucruri minunate care vă pot lăsa să respirați! Tot ce trebuie să faceți este să explorați. Începeți cu Google - este cel mai popular site de pe planetă pentru că puteți găsi totul.
 • Jocuri pe calculator (cum ar fi miniclip.com)
 • Rețele sociale precum Twitter, Facebook, MySpace și altele
 • "Chat" unde puteți vorbi cu oameni din întreaga lume
 • Wikipedia unde puteți obține cunoștințe noi
 • Wikihow unde poți citi, edita și scrie articole noi și bune
 • Pagini în care puteți învăța să vorbiți în alte limbi
 • Orașele virtuale
 • Programe de proiectare
 • Google Earth, care vă permite să călătoriți și să explorați fiecare centimetru de pământ
 • YouTube, unde puteți distribui videoclipuri, muzică etc.
 • Imaginea intitulată Petreceți timpul gratuit (fete) Pasul 2
  2
  Îmbunătățiți relațiile sociale. Invitați-vă prietenii la un somn sau creați un grup de studiu - este o modalitate bună de a întâlni oameni noi. Încercați să lăsați toate împreună și să pătrundeți în cel mai apropiat centru comercial! De asemenea, ei pot viziona filme sau un restaurant ... vor avea o mulțime de distracție!
 • Imaginea intitulată Petreceți timpul gratuit (fete) Pasul 3
  3
  Mișcă! Un moment bun pentru a face exerciții este în vacanță sau în timpul liber. Încercați să o faceți cu un prieten apropiat - veți avea o mulțime de distracție. Du-te la sala de sport, face Pilates, yoga sau să ia orice altă clasă pe care o găsești interesantă. Puteți cumpăra un DVD de exerciții cardiovasculare sau aerobice și încercați să faceți exerciții cu un prieten, sora, părinții sau orice altă persoană (faceți sport cu o altă persoană vă va permite să obțineți rezultate mai bune și să vă petreceți bine împreună). De asemenea, puteți încărca melodii pe playerul dvs. de muzică și puteți rula undeva. Încercați - puteți să vă distrați. Mult noroc!
 • Imaginea intitulată Petreceți timpul gratuit (fete) Pasul 4


  4
  Studii. Da, nu ar trebui să vă petreceți tot timpul liber studiind - cel mai important este să vă relaxați și să faceți o pauză de la școală. Dar nici nu ar trebui să întârzieți timpul de studiu, pentru că în caz contrar vă veți ridica într-o zi spunând: "Raze! Am multe examene și misiuni. N-am făcut nimic! "Și apoi veți stresa, ceea ce este rău și lucrurile nu se vor dovedi bine. Deci, ia-o în serios: aveți nevoie de ea. Dacă vă faceți puțin timp pentru a studia și o faceți în mod regulat, acesta va fi mult mai eficient și vă va lua mai puțin timp decât să trebuiască să studiați totul cu câteva zile înainte de test. Dacă vă deranjează să studiați subiecții școlii în care nu sunteți buni, aruncați o privire la articolul Cum să învățați în mod eficient de la wikiHow sau să vă gândiți să obțineți un profesor privat.
 • Imaginea intitulată Petreceți timpul gratuit (fete) Pasul 5
  5
  Citește! Cititul nu este doar pentru ciudatenii și într-un fel este distractiv. De-a lungul timpului, oamenii găsesc de multe ori genul de cărți pe care îi plac (groază, romantism, suspans etc.) și se bucură de el. Puteți să mergeți la cea mai apropiată bibliotecă sau magazin de cărți și să vă verificați colecția.
 • Imaginea intitulată Petreceți timpul liber (fete) Pasul 6
  6
  Ia-ți timp pentru tine. Dacă aveți timp liber, îl puteți folosi drept "timpul". Luați unul sau două ore pentru corp și minte: faceți o baie, relaxați-vă, respirați, aveți grijă de piele și întregul corp, ascultați muzică ușoară și petreceți o zi balneară acasă.
 • Imaginea intitulată Petreceți timpul gratuit (fete) Pasul 7
  7
  Somneste mult Săptămânile și sărbătorile sunt ideale pentru a recupera orele de somn.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezactivați chat-ul FacebookCum să dezactivați chat-ul Facebook
  Cum să te distrezi pe InternetCum să te distrezi pe Internet
  Cum puteți găsi acțiunile sociale în funcție de sursă în Google AnalyticsCum puteți găsi acțiunile sociale în funcție de sursă în Google Analytics
  Cum să găsiți casa în Google EarthCum să găsiți casa în Google Earth
  Cum să fii protejat în paginile de rețele socialeCum să fii protejat în paginile de rețele sociale
  Cum sa castigi bani pentru a obtine mai multe premiiCum sa castigi bani pentru a obtine mai multe premii
  Cum să salvați muzică de pe o pagină MySpace fără a utiliza butonul de descărcareCum să salvați muzică de pe o pagină MySpace fără a utiliza butonul de descărcare
  Cum să faci mesaje interesante pe TwitterCum să faci mesaje interesante pe Twitter
  Cum să faceți publicitate în comunitățile de social mediaCum să faceți publicitate în comunitățile de social media
  Cum se face o clădire Google Earth cu SketchUpCum se face o clădire Google Earth cu SketchUp
  » » Cum sa-ti petreci timpul liber (fete)

  © 2011—2020 ertare.com