Cum arata ca un cowboy

Unele filme, emisiuni de televiziune și chiar cărți au păstrat imaginea cowboy-ului ca parte a culturii noastre și a vieții noastre. Cowboy-urile Statelor Unite sunt puternic influențate de cowboyii mexicani. Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face și moduri în care puteți acționa pentru a arăta ca un cowboy. Sigur, depinde de cât de mult vrei să arăți ca un cowboy.

pași

Metoda 1
Cowboy stil de bază

Trebuie să folosiți accesorii care atunci când cineva vă vede, să zicem, acesta este un cowboy. Acestea sunt câteva dintre accesoriile de bază pe care trebuie să le aveți.

Imaginea intitulată Asemănătoare unui cowboy Pasul 8
1
Ia o pereche de cizme. Unul dintre cele mai notabile accesorii dintr-un cowboy este o pereche bună de cizme din piele și tocuri de lemn. Unii cowboy nu-i pasa de stilul sau designul cizmelor, nu este important deoarece boot-ul este util pentru a putea monta șaua calului. În prezent, există multe stiluri de cizme și, în special, foarte confortabile de mers pe jos.
 • Uite-Ca-o-cowboy-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Asemănătoare unui cowboy Pasul 4
  2
  Cumpărați o pereche de blugi sau blugi. Când un cowboy funcționează, trebuie să poarte pantaloni confortabil și durabil. Cei mai mulți cowboy preferă să cumpere blugi tăiați drept și tăiați cizmele.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui cowboy Pasul 1
  3
  Cumpărați o pălărie Pălăria nu este doar un accesoriu, ci are o funcție foarte specială pentru cowboy. Pălăria protejează capul și ochii de cowboy de soare, căldură, frig și praf. Cumpărați o pălărie de blană de castor pentru condiții reci și cumpărați o pălărie de paie pentru căldură.
 • Metoda 2
  Stil avansat de cowboy

  Îmbrăcarea ca un cowboy necesită angajamentul și dorința de a te vedea ca atare. Cu acest tip de rochie veți fi observate printre mulțimea.

  Imaginea intitulată Uită-te ca un cowboy Pasul 7
  1
  Purtați cămășile verificate în stilul vechiului vest. Pentru a arăta mai convingător ca un cowboy, căutați cămăși cu mâneci lungi, cu design în carouri. O cămașă subțire poate fi rece pentru iarnă și foarte rece pentru căldură. Purtarea de cămăși cu mâneci lungi vă va proteja în timp ce lucrați la soare.
 • Uite-Ca-o-cowboy-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Uită-te ca un cowboy Pasul 5
  2
  Luați o cataramă mare de aur. Cei mai mulți cowboy folosesc curele din piele cu o cataramă mare din argint cu o placare de aur și au o temă legată de vechile vestite, inițiale de cowboy sau cap de vite.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui cowboy Pasul 2


  3
  Lasă mustața sau barba să crească. Cowboy-ii ca și ceilalți oameni lărgesc părul facial, unii nu. Mulți cowboy nu au timp să se bărbiereze din cauza muncii pe care o au.
 • Metoda 3
  Stilul cowboy extrem

  Deciderea acestui stil de îmbrăcăminte se apropie de limită, spre deosebire de stilul de bază și avansat. Dacă aceasta este decizia ta, înseamnă că ești foarte implicat în lumea cowboy-urilor. Așa că pregătește-te, de ce vrei să atragi atenția oamenilor dacă te hotărăști să mergi pe jos?

  Imaginea intitulată Uită-te ca un cowboy Pasul 9
  1
  Du-te la câmp. Cowboys lucrează în aer liber și în teren - nu în birouri sau în bănci, astfel încât culoarea pielii lor este tăbăcită, au calusuri și sunt obișnuiți să se afle la soare mai mult de 8 ore pe zi.
 • Uite-Ca-o-cowboy-Step-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  2
  Nu vă faceți griji în legătură cu manichiura. Cowboys petrec timp în locuri de muncă dure, nu petrec ore să aibă grijă de mâini sau unghii și nici nu au mâini pentru copii. Un cowboy are mâinile cu calusuri, unghii puternice și murdare. Rănile, vânătăile și zgârieturile fac parte din viața cotidiană a cowboy-ului.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui cowboy Pasul 3
  3
  Obțineți un impermeabil sau un impermeabil pentru un cowboy. Ele sunt jachete lungi de piele, cu butoane mari și vor servi pentru a vă proteja de frig. Este important ca toate accesoriile sau hainele pe care le cumperi ca cowboy să fie cu butoane mari, astfel încât să nu fie complicat să le deblocați folosind mănuși.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca un cowboy Pasul 6
  4
  Pune niște bastoane. Chaparraras este cel mai distinctiv accesoriu al unui cowboy și îl protejează în timp ce lucrează cu cai sau fiind la rodeo. Utilizați chaps și pinteni numai atunci când este necesar.
 • Uite-Ca-o-cowboy-intro.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  5
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Ieșiți și întâlniți alți cowboy, nu doar actori. Veți fi surprinși de numărul de oameni care se prefac că sunt cowgirl.
  • Nu contează dacă nu crești mustață sau barbă. Mulți cowboy își lasă barba să crească din cauza lipsei de timp și mulți nu-i plac. Deci, nu vă faceți griji, nu există nici o problemă.
  • Învață să conduci un cal. Fiecare cowboy bun știe cum să călărească un cal și este distractiv.
  • Creați propriul stil Nu toți cowboy-urile trebuie să arate la fel - puteți combina și crea stilul dvs. pentru a vă vedea cu un stil unic și original.
  • Investigați evenimentele rodeo și vizitați-le. În toate evenimentele majore de lupte cu tauri sau rodeoți, puteți găsi mulți oameni care se prefac că sunt cowboy.
  • Nu spune că ești un cowboy. Cowboyii adevărați nu se duc să spună ce fac.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a forma o pălărie de cowboyCum de a forma o pălărie de cowboy
  Cum să conduci un taur mecanicCum să conduci un taur mecanic
  Cum să păstrați cizmele de cowboyCum să păstrați cizmele de cowboy
  Cum sa alegi pantofii potrivitiCum sa alegi pantofii potriviti
  Cum de a alege cizme stil cowboyCum de a alege cizme stil cowboy
  Cum să impermezi cizmele TimberlandCum să impermezi cizmele Timberland
  Cum să arăți fabulos într-un concertCum să arăți fabulos într-un concert
  Cum să pui blugi în cizmeCum să pui blugi în cizme
  Cum sa faci cafea de cowboyCum sa faci cafea de cowboy
  Cum sa faci un tort de cowboyCum sa faci un tort de cowboy
  » » Cum arata ca un cowboy

  © 2011—2020 ertare.com