Cum se joacă piscina de protecție

Piscina, cunoscută și sub numele de biliard, este un sport de îndemânare jucat la o masă mare. Masa este atât de mare, încât puține locuințe pot găzdui o masă de biliard. Jocul numit "Bumper Pool" a fost creat pentru a juca piscină în zone mai mici. Se joacă pe o masă compactă cu mai multe laturi, în care bilele sunt lovite cu bastoane de biliard, cu intenția de a le pune în embrasuri. Deoarece fotografiile nu sunt atât de dificile într-o mică distanță, obstacolele sunt plasate pe masă numite "barele de protecție". Aceste "bare de protecție" trebuie să fie înconjurate de player pentru a pune mingea în buzunar. Utilizați aceste sfaturi pentru a afla cum să jucați Bumper Pool.

pași

Metoda 1
Joacă Pool Bumper

Imagine cu denumirea Play Pool Bumper Pasul 1
1
Pregătește-te să joci. Se joacă cu 2 jucători. Există 2 tronuri pe laturile opuse ale mesei Bumper Pool. Fiecare jucator trage in buzunarul opus pozitiei lor pe masa.
 • Imagine cu denumirea Play Pool Bumper Pasul 2
  2
  Pregătiți masa. Fiecare jucător are 5 bile. Un set de bile este alb și celălalt este roșu. Există rânduri de 5 locuri de start pe masă. Fiecare jucător își plasează bilele pe punctele de pe partea sa.
 • Rețineți că 1 minge roșie are un punct alb pe ea și una albă are un punct roșu pe ea. Aceste bile cu un punct sunt plasate în centrul rândului de start al fiecărui jucător.
  Imaginea intitulată Play Pool Bumper Step 2Bullet1
 • Imagine cu denumirea Play Pool Bumper Pasul 3
  3
  Începeți să jucați Într-un cont reciproc, ambii jucători și-au lovit bilele cu un punct în același timp încercând să-i pună în buzunar pe partea opusă a mesei. Prezența barelor de protecție în centrul mesei face imposibilă o lovitură directă, astfel încât jucătorii trebuie să tragă pe laturile mesei. Pentru a împiedica difuzarea imaginilor de la interferențe, jucătorii ar trebui să înceapă trăgând în dreapta lor.
 • Imagine cu denumirea Play Pool Bumper Pasul 4
  4
  Determinați ordinea jocului. Jucătorul care și-a luat mingea mai aproape de buzunarul țintă se declanșează mai întâi. Dacă ambii jucători își pun mingea în primă lovitură, trebuie să facă o altă lovitură de start folosind balonul mai departe spre stânga rândului lor de mingi.
 • Imagine intitulată Play Pool Bumper Step 5
  5
  Play. Fiecare jucător continuă să tragă în timp ce aruncă încă bilele în buzunar. Dacă el nu reușește să arunce o minge, el trece rândul său către celălalt jucător.
 • Aruncați bilele în ordinea corectă. După aruncarea mingii cu punctul, restul bilelor pot fi aruncate în orice ordine.

  Imagine intitulată Play Pool Bumper Step 5Bullet1
 • Determinați un câștigător. Când un jucător și-a aruncat ultima minge, acel jucător câștigă jocul.
  Imaginea intitulată Play Pool Bumper Step 5Bullet2
 • Metoda 2
  Include pedepse pentru jocul nedrept

  Imaginea intitulată Play Pool Bumper Step 6
  1
  Luați mingea cu primul punct. Redarea oricăror altor bile înainte de aruncarea mingii cu punctul ar trebui corectată prin plasarea tuturor bilelor așa cum au fost înainte de împușcare. Aruncarea oricărei mingi înainte ca mingea cu punctul să permită adversarului să-și ia oricare din cele 2 bile și să-i arunce cu mâna în buzunarul țintă. Turnul trece la adversar.
 • Imaginea intitulată Play Pool Bumper Pasul 7
  2
  Țineți bilele pe masă. Dacă aruncați mingea de masă pune-o în centrul mesei, în cazul în care va fi înconjurat de bare de protecție. Turnul trece la celălalt jucător.
 • Imagine intitulată Play Pool Bumper Step 8
  3
  Evitați să aruncați bilele adversarului de pe masă. Dacă aruncați o minge a adversarului mesei, puneți-o în poziția care a fost înainte de împușcare și plasați 1 propriile dvs. mingi în centrul mesei.
 • Imagine cu denumirea Play Pool Bumper Pasul 9
  4
  Puneți propriile dvs. mingi și nu cele ale adversarului. Dacă un jucător aruncă o minge a adversarului, acesta va conta ca și cum adversarul ar fi aruncat-o.
 • Imaginea intitulată Play Pool Bumper Step 10
  5
  Puneți bilele în buzunarul țintă. Dacă un jucător buzunarează o minge în buzunarul obiect al adversarului, adversarul alege 2 din propriile sale bile și le pune buzunarele cu mâna în propriul obiect de buzunar. Dacă un jucător marchează ultima minge în buzunarul adversarului, jucătorul pierde jocul. Puneți bilele în propriul buzunar obiectiv. Dacă un jucător aruncă o minge în obiectivul adversarului, adversarul poate alege 2 dintre bilele sale și le aruncă cu mâna în buzunarul țintă. Dacă un jucător aruncă ultima minge în buzunarul țintă al adversarului, acesta pierde jocul.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găzduiască bile de biliardCum să găzduiască bile de biliard
  Cum de a alege un tactic de piscinăCum de a alege un tactic de piscină
  Cum se joacă linguri (joc de cărți)Cum se joacă linguri (joc de cărți)
  Cum se joacă 8 piscină cu bileCum se joacă 8 piscină cu bile
  Cum se joacă piscinaCum se joacă piscina
  Cum se joacă piscina americană într-un bar sau într-o tavernăCum se joacă piscina americană într-un bar sau într-o tavernă
  Cum să notați punctele de ping pong sau tenis de masăCum să notați punctele de ping pong sau tenis de masă
  Cum să dezarmezi o masă de biliardCum să dezarmezi o masă de biliard
  Cum se instalează tălpi de biliardCum se instalează tălpi de biliard
  Cum se joacă piscinaCum se joacă piscina
  » » Cum se joacă piscina de protecție

  © 2011—2020 ertare.com