Cum sa faci violet

Efectuarea culorii purpuriu sau purpuriu poate părea imposibilă. Toată lumea ne-a învățat că violet se realizează prin amestecarea = roșu + albastru, dar prin amestecarea acestor culori rezultatul este de obicei un neplăcut trăgând gri mov sau în loc o culoare cu o nuanță maro închis. Păstrați lectură pentru a afla truc pentru a face purpuriu violet și purpuriu.

pași

Metoda 1
Faceți vopsea purpurie cu purpuriu și albastru sau cian

1
Obțineți vopsea magenta. Motivul pentru care amestecul roșu și albastru nu vă dă intensivul purpuriu pe care îl doriți este deoarece vopseaua roșie absoarbe atât lumina verde cât și cea albastră. vopsea albastră absoarbe lumina atât roșu și verde și ochii percep numai culori ca rosu, verde sau albastru (pentru că în primul rând, avem trei culori primare), care lasă foarte puțină lumină la roșu sau albastru sunt percepute de ochi si creier, care interpretează combinația de culori ochii văd, văd coaliția așa-numitul violet este purpuriu aproape black.The colorate pe de altă parte, din moment ce absoarbe doar de culoare verde deschis, permite O mulțime de lumină de culoare albastră și roșie atinge ochii. Combina acest lucru cu o cantitate mică de vopsea albastră (absoarbe atât lumină roșie și verde) sau vopsea cyan (absoarbe doar lumina rosie) si creierul va primi un semnal puternic de la nervi sensibile la albastru, un semnal mai slab de nervi sensibili de roșu și veți vedea un violet luminos!
 • Magenta este una dintre culorile primare "substractive" utilizate de către designeri grafici și pictori - ceilalți sunt galbeni și cian. Căutați vopseaua care are pigmentul PR122 sau PV19 pe ea, dar nu PB (albastru) sau PW (alb).
 • Dacă sunteți de cumpărare sau vopsea ambarcațiuni pentru a picta un semn, puteți compara culoarea cu imprimanta de cerneală magenta de la computer. Doar tipăriți un eșantion pentru a lua cu tine la magazin.
 • Deoarece magenta este o culoare primară, nu se poate obține prin amestecarea altor culori. Se amestecă magenta cu galben în proporții diferite, veți obține un set de variații de roșii și portocale. În cazul în care amestecurile magenta cu cyan în proporții diferite aveți un set de variante de albastru și violet.
 • 2
  Se amestecă vopseaua magenta cu orice albastru strălucitor sau turcoaz pe care îl aveți. Cu orice cyan sau albastru vei fi bine, atâta timp cât nu este plictisitor sau verzui. Începeți cu puțin albastru, apoi adăugați mai mult până când obțineți tonul dorit.
 • Metoda 2
  Faceți vopsea purpurie cu autentic roșu și albastru

  1
  Determinați dacă vopseaua roșie și albastră sunt "autentice". Motivul pentru care amestecarea vopsea roșie și albastru nu se termină întotdeauna oferindu-vopsea mov pe care doriți este pentru că toate picturile sunt compuse din mai multe culori diferite, nu doar unul. Un tub de vopsea roșie ar putea avea și portocale și galben, iar tubul vopselei albastre ar putea avea pigmenți roșii și galbeni. Când amestecați roșii și blues care nu sunt "autentice", veți ajunge cu un purpuriu maroniu și pătat.
  • Căutați vopsea roșie care nu are nuanțe de galben sau portocaliu, deoarece atunci când aceste culori sunt amestecate cu albastru da culoare maro.
  • Căutați vopsea albastră care nu conține nici o nuanță galbenă sau verde.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă pictura dvs. este autentică sau nu, faceți un test. Puneți puțin pe paletă și amestecați-l cu puțin alb. Ce nuante vedeți? Albul ajută la evidențierea adevărata natură a pigmenților de vopsea. Roșu ar trebui să arate ca roz, nu piersic - albastru ar trebui să arate albastru deschis și nu verde.
 • 2
  Autentic amestec albastru și roșu. Se toarnă aceeași cantitate de vopsea albastră și roșie pe paletă și o perie utilizată pentru amestecarea pentru a obține o nuanță violet vie.
 • Pentru a obține un violet care trage mai mult pentru violet, adăugați mai mult vopsea albastră.
 • Adăugați mai multe vopsea roșie, dacă doriți un purpuriu mai cald, cu o nuanță mai roz.


 • Metoda 3
  Personalizați culoarea violet

  1
  Adăugați vopsea albă. Indiferent dacă aveți vopsea mov pentru a avea mixt magenta roșu și albastru sau și cyan, dacă adăugați alb va deveni mai clare și mai luminoase. Adăugați puțin la început, apoi amestecați treptat mai mult până când obțineți tonul dorit. Dacă adăugați aceeași cantitate de alb și violet, veți obține o culoare pastel.
 • 2
  Adăugați vopsea negru. Dacă adăugați vopsea neagră în violet, va fi mai adâncă și mai întunecată. Adăugați un pic de fiecare dată pentru a evita întunericul accidental, deoarece este dificil să eliminați culoarea neagră.
 • 3
  Se amestecă atât alb, cât și negru cu purpuriu în același timp. Acest lucru vă va oferi o culoare lavandă cenușie, întunecată sau la fel de ușoară cum doriți.
 • 4
  Adăugați mai mult purpuriu pentru a obține un violet cu nuante mai roz. Adăugați mai mult albastru sau cian, astfel încât movul să arate mai violet.
 • sfaturi

  • Fii atent cu cantitatea de vopsea pe care o adaugi, pentru ca ar trebui sa vrei o culoare foarte specifica. Puteți adăuga mai multe, dar nu puteți adăuga mai puțin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum combinați culorileCum combinați culorile
  Cum de a crea culoarea griCum de a crea culoarea gri
  Cum să creați tonuri reale ale pieliiCum să creați tonuri reale ale pielii
  Cum de a desena o roată de culoareCum de a desena o roată de culoare
  Cum să falsi un ochi negruCum să falsi un ochi negru
  Cum se fac culorile pentru a pictaCum se fac culorile pentru a picta
  Cum se face culoarea neagrăCum se face culoarea neagră
  Cum se face maro cu culori primareCum se face maro cu culori primare
  Cum se face vopseaua roșieCum se face vopseaua roșie
  Cum se amestecă culorile pentru a obține albastru închisCum se amestecă culorile pentru a obține albastru închis
  » » Cum sa faci violet

  © 2011—2020 ertare.com