Cum se face maro cu culori primare

Puteți crea un spectru infinit de tonuri de maro amestecând culorile primare, roșu, albastru și galben. Dacă intenționați să folosiți vopsea, cea mai bună opțiune este să utilizați o paletă în locul unei pensule. Pentru a crea culoarea maro, va trebui să utilizați două dintre culorile primare pentru a crea o culoare secundară și apoi amestecați acea culoare cu culoarea primară corespunzătoare. Ce înseamnă asta? Citiți mai multe și veți afla.

pași

Metoda 1
Faceți maro cu portocaliu și albastru

1
Se amestecă culoarea galbenă și roșie pentru a crea culoarea portocalie. În primul rând, începeți cu o cantitate bună de roșu. Apoi, adăugați o cantitate mică de galben (aproximativ 10% din cantitatea de roșu). Amestecați galbenul până când obțineți o culoare portocalie drăguță. Rezultatul ar trebui să fie mult mai roșu decât galben.
 • 2
  Adăugați albastru în portocaliu. Adăugați o cantitate mică de culoare albastră în amestec (nu mai mult de 5% sau 10% din culorile inițiale totale). Se amestecă până când culoarea devine o culoare maro și bogată în ciocolată. Dacă încă arată foarte portocaliu, adăugați un pic mai albastru.
 • 3
  Reglați culoarea Dacă doriți să întunecați mai mult maro, adăugați un pic de albastru. Dacă arată foarte întunecat, adăugați puțin portocaliu. Dacă aveți de gând să se amestecă vopsele, apoi utilizați un pic mai mult vopsea portocalie. Dacă doriți să desenați, vopsiți cu puțin mai multă portocală pe vopsea amestecând din nou roșu și galben.
 • Metoda 2
  Faceți maro cu verde și roșu

  1
  Se amestecă galben și albastru pentru a face verde. Utilizați o cantitate egală de galben și albastru. Dacă utilizați prea mult galben, verde va fi foarte luminos. Dacă utilizați o mulțime de albastru, culoarea va fi foarte întunecată.
 • 2
  Se amestecă verde cu roșu. Adăugați încet roșu în verde până când ați creat o maro roșcat. Adăugați puțin roșu la început și continuați amestecarea pentru a întuneca culoarea.
 • 3
  Reglați culoarea Adăugați mai mult roșu pentru a fixa maro și un pic mai mult verde pentru a da un ton verzui.
 • Metoda 3
  Faceți maro cu violet și galben

  1
  Se amestecă roșu și albastru pentru a crea culoarea purpurie. Amestecați-le în proporții egale pentru a crea o culoare fin purpuriu. Aceasta va fi o nuanta mai inchisa de violet.
 • 2
  Se amestecă violet cu galben. Galbenul va lumina tonul întunecat până când va deveni o culoare maro-gălbuie. Adăugați numai puțin galben la început și apoi amestecați puțin mai mult dacă doriți o culoare maro brun.
 • 3
  Reglați culoarea Dacă doriți un brun chiar mai deschis, amestecați-l cu o culoare mai galbenă. Pentru a întuneca maro, adăugați un pic mai violet.
 • Metoda 4
  Faceți maro cu alte metode

  1
  Se amestecă cele trei culori primare împreună. Deoarece amestecarea două culori primare și apoi se adaugă o a treia culoare vă va da maro, se amestecă cele trei culori primare, împreună vă va oferi, de asemenea, un rezultat similar, dar acest proces nu va da o astfel de culoare precisă, pentru că nu aveți nici un control asupra culorii secundare . Amestecați-le în proporții diferite, doar pentru a vă distra pentru a afla ce proporție puteți crea culoarea brună dorită.
  • Dacă adăugați mai multă galbenă, vă va da un ton brun mai deschis, dacă utilizați mai mult roșu sau albastru, vă va da un ton mai închis la culoare.


 • 2
  Se amestecă mai multe nuanțe de maro. Prin amestecarea tuturor nuanțelor de maron pe care le-ați creat, veți obține noi nuanțe de maro. Puteți folosi tonurile pe care le aveți într-o anumită metodă (amestecând portocaliu și albastru, de exemplu) sau puteți să amestecați și să comparați diferitele tipuri de maro ale diferitelor metode și să vedeți cum funcționează noile tonuri.
 • Metoda 5
  Faceți maro cu toate culorile principale

  1
  Se amestecă albastru închis și verde închis în proporții egale.
 • 2
  Adăugați negru în aceeași proporție de albastru închis.
 • 3
  Adăugați roșu, aceeași sumă ca și negrul.
 • 4
  Adăugați galben
 • 5
  Dacă aveți nevoie de un ton mai maro, adăugați un pic mai galben.
 • Metoda 6
  Înțelegeți cum sunt amestecate culorile

  Imaginea intitulă Faceți brun din culorile primare Pasul 17
  1
  Cunoașteți culorile primare. Culorile primare sunt roșu, albastru și galben.
 • Imaginea intitulă Faceți brun din culorile primare Pasul 18
  2
  Cunoașteți culorile secundare. Culorile secundare sunt create prin amestecarea a două dintre culorile primare. Culorile create prin amestecarea a două culori împreună apar în mijlocul culorilor primare de pe roata de culoare. De exemplu, roșu și albastru crea violet, galben și roșu creează portocaliu, iar galben și albastru creează verde.
 • Imaginea cu titlul Faceți maro din culorile primare Pasul 19
  3
  Cunoașteți culorile complementare. Culorile complementare sunt acele culori care sunt opuse între ele pe roata de culori. Aceasta înseamnă că acestea sunt culori opuse în paleta de culori și pot fi amestecate pentru a produce o culoare neutră de ton alb, gri sau negru (dacă sunt amestecate în proporțiile corecte).
 • 4
  Faceți maro amestecând o culoare secundară cu culoarea primară completă. Pentru a crea maro, pur și simplu trebuie să amestecați următoarele culori complementare:
 • Amestec portocaliu (galben și roșu) cu culoarea sa complementară: albastru (metoda 1, etapele 1 până la 3).
 • Se amestecă verde (galben și albastru) cu culoarea complementară: roșu (metoda doi, etapele 1 până la 3).
 • Se amestecă purpuriu (roșu și albastru) cu culoarea complementară: galbenă (metoda 3, etapele 1 până la 3).
 • sfaturi

  • Va trebui să utilizați mai mult galben, chiar dacă nu este vopsea acrilică, deoarece este posibil ca rezultatele să dea o culoare aproape brună neagră.
  • Puteți crea maro folosind creioane colorate sau creioane colorate, dar cea mai bună modalitate de a combina cu adevărat culorile este cu vopseaua. Dacă doriți să folosiți vopseaua, utilizați o paletă, care este o unealtă plată metalică care amestecă două culori împreună când o glisați înainte și înapoi printr-o bucată de hârtie sau o cârpă. Utilizarea unei pensule nu vă va oferi cele mai bune rezultate, deoarece va lăsa urme de vopsea în culori și va fi ruinată complet după ce ați amestecat-o cu fiecare culoare.

  avertismente

  • Nu utilizați prea mult albastru sau roșu, deoarece probabil că nu veți obține nuanța de maro pe care ați vrut să o obțineți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea culoarea griCum de a crea culoarea gri
  Cum se creează culoarea portocalieCum se creează culoarea portocalie
  Cum se creează culoarea verdeCum se creează culoarea verde
  Cum să creați tonuri reale ale pieliiCum să creați tonuri reale ale pielii
  Cum de a desena o roată de culoareCum de a desena o roată de culoare
  Cum sa faci violetCum sa faci violet
  Cum se fac culorile pentru a pictaCum se fac culorile pentru a picta
  Cum sa faci culori diferite cu colorarea alimentelorCum sa faci culori diferite cu colorarea alimentelor
  Cum se face culoarea neagrăCum se face culoarea neagră
  Cum se face vopseaua roșieCum se face vopseaua roșie
  » » Cum se face maro cu culori primare

  © 2011—2020 ertare.com