Cum să netezi părul curat și gros

Dacă parul tău este curat și gros, știi cât de greu este să-l netezi și să-l păstrezi așa. Acesta este motivul pentru care acest articol vă va învăța cum să îndreptați părul și să obțineți cele mai bune rezultate posibile (bazate pe experiențe personale). Acest articol vă va spune cum să obțineți Părul neted pe care îl doriți și cum puteți reduce efectele dăunătoare ale îndreptării.

pași

Imaginea intitulată Îndreptați părul curul și grosul pas 1
1
Spălați-vă părul cu șampon și balsam. Trebuie să faceți acest lucru deoarece elimină uleiurile nedorite și rămășițele produselor acumulate în părul dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Îndreptați părul curul și grosul părului 2
  2
  Odată ce ieșiți din duș, uscați părul cât mai bine cu un prosop. Nu-l frecați! Parul umed este foarte slab și este predispus la rupere, astfel încât să se usuce și stoarce ușor capetele pentru a absorbi umezeala.
 • Imaginea intitulată Îndreptați părul curul și grosul Pasul 3
  3
  Aplicați un balsam ne-clătit sau o formulă de hidratare pentru a preveni deteriorarea părului. Dacă nu aveți, utilizați o cantitate mică de balsam folosit în duș sau folosiți puțin ulei de măsline, deoarece vă acoperă părul pentru a împiedica căldura intensă să provoace împrăștieri.
 • Imaginea intitulată Îndreptați părul curul și grosul pasul 4


  4
  Utilizați un uscător pentru a vă usca complet părul. După ce faceți acest lucru, este probabil că părul dvs. este foarte voluminos și frizzy. Nu vă faceți griji, deoarece acest lucru va dispărea după ce ați terminat de netezit.
 • Imaginea intitulată Îndreptați părul curul și grosul Pasul 5
  5
  Porniți fierul de călcat și selectați setarea corectă a căldurii (mai fierbinte pentru părul gros și mai rece pentru părul subțire). Așteptați să se încălzească.
 • Imaginea intitulată Îndreptați părul curul și grosul părului 6
  6
  Începeți cu franjuri (dacă aveți) și urmați-vă în jurul capului, neteziți secțiunile mici unul câte unul. Așezați secțiunea de păr pe plăcuță, o strângeți și o glisați în jos, de la rădăcină la vârf. Fa acest lucru până când tot parul tău este complet neted. Uneori vă ajută să vă îndoiți și să vă întoarceți părul peste capul dvs. pentru a ajunge la partea din spate și partea de jos a părului. După ce credeți că părul este suficient de neted, opriți fierul și periați orice nod.
 • sfaturi

  • Este o idee bună să vă alice părul înainte de a vă culca. În acest fel, orice element static va dispărea atunci când mutați părul pe pernă. De asemenea, devine mai moale! Nu știm de ce se întâmplă acest lucru, dar funcționează! Deci, părul tău este slăbit după ce îl îndrepți și te culci. Când vă treziți, atingeți orice val sau păr care sa oprit în timpul nopții și veți fi gata să mergeți la școală sau să lucrați!
  • Dacă vă faceți griji frizz și capete divizate, utilizați un balsam fără limpezire!
  • Nu vă spălați părul când este ud. Atunci când părul este ud, este extrem de fragil, iar periajul îl poate deteriora. În schimb, utilizați un pieptene pentru a elimina nodurile.
  • Spălați-vă părul cu șampon de două ori pentru a elimina excesul de ulei. Nu este necesar să spălați părul în fiecare zi.

  avertismente

  • Aveți grijă să nu vă ardeți urechile, gâtul, degetele sau fața!
  • Nu atingeți niciodată foaia de fier, deoarece ar putea provoca arsuri permanente pe degete.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa-ti faci parul pe timpul noptiiCum sa-ti faci parul pe timpul noptii
  Cum de a controla părul pufosCum de a controla părul pufos
  Cum să aibă grijă de păr natural curulatCum să aibă grijă de păr natural curulat
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum sa scapi de parul pufosCum sa scapi de parul pufos
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa evitati parul voluminos si ondulatCum sa evitati parul voluminos si ondulat
  Cum sa impiedicati parul sa curga fara a cheltui o avereCum sa impiedicati parul sa curga fara a cheltui o avere
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să preveniți ruperea păruluiCum să preveniți ruperea părului
  » » Cum să netezi părul curat și gros

  © 2011—2020 ertare.com