Cum să spălați părul îndreptat

Ai trecut doar de la părul natural la îndreptare? Aveți încurcături după ce ați părăsit dușul? Acest articol vă va arăta cum să vă spălați părul îndreptat, fără să îl rupeți sau să îl încurcați, rezultând un păr moale, ușor de manevrat și sănătos.

pași

1
Căutați un șampon și balsam pentru păr îndreptat sau etnic. Unele șampoane, cum ar fi Suave, VO5 sau Garnier Fructis nu sunt proiectate special pentru tipul de par sau nu au suficiente ingrediente hidratante. Deși, în funcție de textura părului, puteți utiliza aceste produse. Alte companii, cum ar fi Crema de Natura, Kera Care, Elasta QP, Stimulator organic al rădăcinilor, Mane n `Tail, sau alte produse similare au crema hidratantă care păstrează părul strălucitor, matasos și sănătos.
 • Evitați folosirea șampoanelor și a produselor de condiționare cu ulei mineral, vaselină sau laurii eter sulfat de sodiu (SLS). Dacă aveți mătreață, Head and Shoulders are o linie de produse excelente și miros și bine. Dar asigurați-vă că utilizați un balsam bun de hidratare.
 • 2
  Umeziți bine părul. Asigurați-vă că întregul cap este umed, astfel încât aplicarea șamponului este puțin mai ușoară. Dacă doriți, petreceți mai mult timp pe părul sau pe scalp.
 • 3
  Se toarnă în mână dimensiunea unei monede mari (mai mult sau mai puțin, în funcție de grosimea părului), frecați mâinile împreună și masați produsul de la rădăcină la vârf. Acest lucru vă va ajuta să eliminați acumularea de reziduuri de pe scalp și păr. Nu strângeți părul de pe cap și nu folosiți unghiile. Clătiți părul și repetați-l.


 • 4
  După ce a terminat, aplicati balsam pe parul, pielea capului NU (deoarece acest lucru poate duce la acumularea de deșeuri) și lasă părul tot timpul indicând instrucțiunile. Luați un pieptene și piepterați părul fără a mai îndepărtat încă balsamul, astfel încât să nu se încurce când ieșiți din duș. Dacă sunteți nerăbdători, puteți face un duș în timp ce așteptați. Acum clătiți părul, dar cu o mică atingere de balsam pe păr. Acest lucru va ajuta la înmuierea părului.
 • 5
  Dacă doriți să vă uscați părul, îl puteți usca prin lipirea cu prosopul. NU frecati prosopul pe par. Dacă doriți să vă uscați părul fără căldură, puneți prosopul sub formă de turban.
 • sfaturi

  • Puteți folosi un balsam fără clătire pentru a vă face părul moale și ușor de manevrat.
  • Cu cât încălziți mai puțin, cu atât va fi mai sănătos părul.
  • Dacă aplicați părului o cantitate mică de ulei de dimensiunea unei mici monede (pot fi uleiuri naturale cum ar fi ulei de măsline, ulei de vitamina E, ulei de șofrănaș, ulei de nucă de cocos etc.) după ce este uscat pe jumătate rulați-l cu prosopul, puteți rămâne mai strălucitor, mai sănătos și mai moale.
  • Înainte de a vă usca părul cu uscătorul, utilizați un ser de pulverizare sau protecție termică pe care îl puteți folosi cu părul umed.
  • Aplicând mai puține produse (gel, spumă, grăsime) pe păr, acesta poate fi mai ușor de spălat și va face părul să curgă mai ușor în vânt.
  • Ori de câte ori vă îndreptați părul, nu uitați să folosiți un șampon neutralizant.
  • Dacă cumpărați la un magazin cum ar fi Walmart sau CVS, puteți găsi produse mai ieftine. Dacă doriți alte opțiuni de șampon sau balsam, magazinele de frumusețe sunt locuri excelente.
  • Dacă utilizați șampoane și balsamuri naturale, părul poate fi mai sănătos, deoarece nu sunt folosite multe substanțe chimice.
  • Limitați să vă spălați părul de 3 ori sau mai puțin pe săptămână. Acest lucru vă va ajuta să păstrați uleiurile naturale ale părului, făcându-l sănătos și mai curat.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Șampon și balsam pentru tipul de păr
  • Comb (în mod ideal cu dinți largi)
  • prosop
  • Ulei de păr sau balsam fără clătire (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să opriți folosirea îndreptătorilorCum să opriți folosirea îndreptătorilor
  Cum sa scapi de parul grasCum sa scapi de parul gras
  Cum se elimină matreata cu oțetCum se elimină matreata cu oțet
  Cum de a începe o rutină pentru îngrijirea păruluiCum de a începe o rutină pentru îngrijirea părului
  Cum sa eviti parul grasCum sa eviti parul gras
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să preveniți ruperea păruluiCum să preveniți ruperea părului
  Cum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitorCum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitor
  Cum să vă faceți părul să pară moale și strălucitor cu ouă și lapteCum să vă faceți părul să pară moale și strălucitor cu ouă și lapte
  Cum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumosCum sa-ti faci parul sa para natural sanatos si frumos
  » » Cum să spălați părul îndreptat

  © 2011—2020 ertare.com