Cum să vă scrieți cartea vieții

O carte de viață este, în general, un notebook mare și greu care este folosit pentru a vă scrie gândurile și gândurile. Nu este în întregime un ziar și nu are înregistrări sau etichete cu data. Este doar o carte în care să scrie despre lucrurile care ți s-au întâmplat sau despre care ai trecut (nu neapărat în ordine cronologică).

pași

Imagine intitulată Scrieți cartea dvs. de viață Pasul 1
1
Găsiți și cumpărați o carte groasă și groasă de peste o sută de pagini. Trebuie să vă inspiră. Un copert de o singură culoare, fără desen, este perfect, deoarece îl puteți decora cu fotografii și desene ale dvs. sau lucrurile dvs. preferate.
 • Imaginea intitulată Scrieți cartea vieții Pasul 2
  2
  Începe să scrie câteva fraze introductive de genul „numele meu este ...“, „Am ... ani“, „Ziua mea de naștere este ziua ...“ etc. De asemenea, puteți începe cu propoziții despre ceea ce iti place sa faci, cum ar fi „Îmi place să mănânc ...“ „filmul meu preferat este ...“ și așa mai departe. Scrie cel puțin 12 propoziții de acest tip. După ce ați terminat, adăugați informațiile personale și câteva fotografii. Includeți descrieri, dacă preferați, pentru a le face mai interesante.
 • Imaginea intitulată Scrieți cartea dvs. de viață Pasul 3
  3
  Pe pagina necompletată care urmează, scrieți, cu litere rotunjite și bule, "ISTORIA MINEI". Puteți împodobi titlul cu desene, linii zig-zag și culori.
 • Imagine intitulată Scrieți cartea vieții Pasul 4
  4
  Nu trebuie sa incepeti sa vorbiti despre nasterea voastra, informatia nu trebuie sa intre in ordine cronologica! Scrieți despre ceea ce este relevant: dacă, de exemplu, în acea zi sunteți foarte foame, puteți scrie: "Simt că aș mânca o ciocolată chiar acum. Îmi imaginez un comprimat de ciocolată de două ori mai mare decât mine. Mă văd suge-o, încet-o înghit ... " Odată ce începeți, imaginația va începe să curgă.


 • Imaginea intitulată Scrieți cartea vieții Pasul 5
  5
  După ce ați terminat prima sesiune de scriere, ascundeți notebook-ul astfel încât să puteți reveni mai târziu la acesta. Dacă doriți să păstrați-o complet privată, luați în considerare opțiunea de a avea cartea de viață pe computer, protejată de o parolă, până când este terminată. NU achizitionati unul din aceste ziare cu lacate care se rup usor.
 • Imaginea intitulată Scrieți cartea dvs. de viață Pasul 6
  6
  Înainte de a începe o nouă sesiune de scriere, lăsați un spațiu de aproximativ 3 sau 10 centimetri în raport cu fragmentul anterior. Dacă nu vă simțiți inspirat, urmați aceeași procedură pe care ați urmat-o când ați început.
 • Imaginea intitulată Scrieți cartea vieții Pasul 7
  7
  Când ați terminat cartea dvs. de viață, luați în considerare posibilitatea ca cineva să citească anumite părți. Dacă ați tastat-o, este timpul să-l imprimați și să-l legați. Dacă introduceți pe computer, gândiți-vă la o sută de pagini ca o sumă rezonabilă pentru a spune povestea vieții voastre. Dacă povestea dvs. este scrisă de computer, va fi mai ușor să schimbați fontul și să adăugați imagini. Cu toate acestea, o carte de note nu își pierde farmecul sau frumusețea.
 • sfaturi

  • Dacă sunteți un artist născut și vă place să atragă, atunci poate ai prefera un notebook cu pagini complet gol sau o Sketchbook în care imprima imagini din viața ta.
  • Dacă vă bucurați de scris, luați în considerare cumpărarea unui notebook cu linii cu suficiente pagini pentru a vă scrie, cel puțin o dată pe săptămână, pentru un an întreg. Gândiți-vă la suma pe care o veți scrie. Unii oameni scriu în viața de zi cu zi. Aveți întotdeauna în vedere dimensiunea scrisorii dvs., a fotografiilor și a biletelor de film.
  • Dacă vă identificați cu ambele declarații de mai sus, atunci ar trebui să cumpărați un notebook dublu care are o pagină de linii și o pagină goală.

  avertismente

  • Dacă cineva găsește cartea dvs. de viață și de a citi ceea ce ai scris despre ele (fie bune sau rele), pregătite să uite sau pentru a construi o prietenie cu acea persoană.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați notificările de actualizare JavaCum să eliminați notificările de actualizare Java
  Cum se trimite software prin GmailCum se trimite software prin Gmail
  Cum să vorbești cu fetele din TinderCum să vorbești cu fetele din Tinder
  Cum se joacă Minecraft pe UbuntuCum se joacă Minecraft pe Ubuntu
  Cum să ajungi la nivelul 300 în fantageCum să ajungi la nivelul 300 în fantage
  Cum să faci o carte de întâlniriCum să faci o carte de întâlniri
  Cum să înveți maniere unui copilCum să înveți maniere unui copil
  Cum să faci o carte de arsCum să faci o carte de ars
  Cum se creează un text expositoryCum se creează un text expository
  Cum să spun "Nu știu" în francezăCum să spun "Nu știu" în franceză
  » » Cum să vă scrieți cartea vieții

  © 2011—2020 ertare.com