Cum să spun "Nu știu" în franceză

Așa că vrei să spui "Nu știu" în franceză, dar nu știți cum să spun "Nu știu". Nu te teme Spune doar "Je ne sais pas" (jeh-neh-se-pah) pentru o simplă "Nu știu", sau să înveți fraze mai complexe pentru a comunica mai bine.

pași

Metoda 1
"Je ne sais pas"

Imaginea intitulată Spuneți
1
Spune "Je ne sais pas“. Acest lucru înseamnă că „nu știu [un singur lucru, în special].“ Este pronunțat „Jeh-neh-SE-HTP“ sau „ea-ne-SE-HTP.“ Pentru a spune „je“ ca „ea“, începe spunând . „sh“, ca și cum ar fi să reducă la tăcere pe cineva, dar lungește sunetul sh și se sfârșește prin a spune „și“ „neh“ este similară: numai înlocuiește sunetul de „sh“ cu „n“.
 • Notă: În franceză modernă, „je“ și „ne“ ( „eu“ și „nu“) de multe ori merg împreună, astfel încât împreună sunet mai autentice silabe ca în idei comune „semi-jeun pah "sau chiar" shaey-pah ".
 • Dacă doriți să fiți educați, spuneți "Nu știu, îmi pare rău". În franceză, acesta este "Je ne sais pas, desolée". Și "desolée" este pronunțat ca "dez-oh-le".
 • Rețineți că negativul "ne" este întotdeauna scris în franceză, dar uneori nu se spune atunci când vorbiți neoficial. Se poate răspunde unui prieten, de exemplu, "Je sais pas" și este folosit ca un mod informal de a spune "nu știu".
 • Imaginea in titlul Say
  2
  Înțelegeți funcția fiecărui cuvânt din frază "je ne sais pas." "je", ne". "sais" și "pas":
 • "je" este prima persoană sau "eu".
 • "Știi" este verbul "savoir" conjugat pentru prima persoană, un verb care înseamnă "știi ceva". Plasați întotdeauna ne înainte de verb și țara după verb.
 • "Pas" pot fi traduse ca "nu".
 • "Ne" nu înseamnă ceva specific, este pur și simplu o formalitate de gramatică care însoțește "pas". De aceea, dacă vorbiți informal cu o persoană, omiteți "ne" și doar spune "Este sais pas."
 • Imaginea intitulată Spuneți
  3
  Utilizați "Je ne sais pas" într-o propoziție. Adăugați ceva specific la final pe care nu-l cunoașteți - aceasta poate fi o informație sau ceva care nu vă este familiarizat. Examinați următoarele exemple:
 • "Nu știu cum să vorbesc franceză" înseamnă "nu știu cum să vorbesc limba franceză".
 • "Je ne sais pas pas la réponse" înseamnă "Nu știu răspunsul".
 • "Je ne sais pas nager" înseamnă "Nu știu cum să înot".
 • "Je ne quis faire" înseamnă "nu știu ce să fac". Pasul este inutil în acest exemplu deoarece verbul "savoir" este folosit cu un cuvânt de întrebare.
 • Metoda 2
  Alte fraze folositoare

  Imaginea intitulată Spuneți
  1


  di "Este ne comprends pas". Asta înseamnă "Nu înțeleg". Și este pronunțată "jeh-neh com-prond pah". Aceasta este o frază bună dacă vrei să încerci să ai o conversație cu cineva în franceză, dar nu știi cum să traduci ceva ce tocmai ai spus. Dacă spui politicos, este foarte probabil că persoana cu care vorbești înțelege ceea ce vrei să spui.
 • Imaginea intitulată Spuneți
  2
  Spune "Este ne parle pas (le) français“. Aceasta înseamnă că "nu vorbesc franceza". Și se pronunță "jeh-neh parl-pah frahn-se". Acesta este un mod educat de a informa persoana că nu puteți avea o conversație în limba franceză. Cu toate acestea, dacă doriți să începeți o conversație cu cineva poate spune „Je ne Parle qu“ peu ONU Le français „Ceea ce înseamnă“ Eu vorbesc puțin franceza «și a pronunțat» Jeh-Neh Pahl peu Kun va Frahn-se “.
 • Dacă cineva se oprește la metroul din Paris și începe să vorbești agresiv în limba franceză, le puteți ține departe de tine dacă ai pus o fata confuz și spune „Je ne parle français pas“.
 • Dacă încerci să impresionezi prietenul tău bunici franceză, zâmbește timid și spune „Je suis ne Parle desolée- je qu“ peu ONU Le français“.
 • Imaginea in titlul Say
  3
  di "Parlez-vous anglais?" Asta înseamnă "Vorbești spaniolă?" și pronunță "Par-lay-VUS este-HTP-Niol? „Dacă sunteți de învățare franceză și sunt un incepator, va veni un punct în care ar trebui să fie în măsură să comunice în mod eficient, fie pentru siguranță sau comoditate. În funcție de locul în care vă aflați, veți găsi, probabil, cineva care vorbește încă acest lucru este spaniola o fraza foarte important ai in arsenalul tau.
 • Imaginea in titlul Say
  4
  Se spune "Je ne connais pas cette personne / place". Aceasta înseamnă că "nu cunosc acea persoană / acel loc" și se pronunță "Jeh-neh-conn-e pah". "Personne (pronunțat" per-sohn ") înseamnă" persoană ". "Place" (pronunțată "plahss") înseamnă "loc".
 • Adăugați o persoană sau numele unui loc pentru a face această expresie mai specifică. De exemplu: "Je ne connais pas Guillaume" sau "Je ne connais pas Avignon".
 • Imaginea in titlul Say
  5
  di "Je ne sais quoi." Această expresie înseamnă "Nu știu ce". Je ne sais quoi este o calitate nedefinabilă și evazivă, de obicei pozitivă și uneori descriptivă a personalității unei persoane. Expresia este adesea folosită atunci când vorbim în spaniolă. De exemplu: "Această actriță are un "je ne sais quoi care a capturat imediat atenția tuturor". pronunțat "Jeh-Neh-fi-qua" și ar trebui să imită accentul francez cât de mult poți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți suedeză de la zeroCum să înveți suedeză de la zero
  Cum să conjugați verbe (prezentă)Cum să conjugați verbe (prezentă)
  Cum de a conjuga orice verb în orice verb tensionat în spaniolăCum de a conjuga orice verb în orice verb tensionat în spaniolă
  Cum de a conjuga verbe în franceză în passé composéCum de a conjuga verbe în franceză în passé composé
  Cum să numărăți între 10 și 20 în englezăCum să numărăți între 10 și 20 în engleză
  Cum să spun "noapte bună" în francezăCum să spun "noapte bună" în franceză
  Cum să spun "Nu vorbesc limba franceză"Cum să spun "Nu vorbesc limba franceză"
  Cum să spun "ziua de naștere fericită" în italianăCum să spun "ziua de naștere fericită" în italiană
  Cum să spun "numele meu este" în englezăCum să spun "numele meu este" în engleză
  Cum să spun "ziua de naștere fericită" în francezăCum să spun "ziua de naștere fericită" în franceză
  » » Cum să spun "Nu știu" în franceză

  © 2011—2020 ertare.com