Cum arata ca un agent secret

Agenții secreți sunt cu adevărat grozavi și va fi distractiv să-i facă pe oameni să creadă că ești unul dintre ei. După ce reuși, toată lumea va crede ca sunt puternice, iar dacă cineva te întreabă, vei ști cum să arate că ești atât de bine ca 007 arata ca un Weekender în comparație cu tine.

pași

Partea 1
Uite rece

1
Aruncați o privire rece. Petreceți orele practicând cum să vă păstrați ochii uitându-vă cum se usucă vopseaua pentru a învăța să nu vă distrageți. În acest fel, îi vei arăta oamenilor că ești puternic și că nu te lăsa înfrânt de nimeni. 0 nu stați să priviți obiecte atât de strălucitoare ca soarele, deoarece văzul ar putea suferi.
 • 2
  De fiecare dată când te uiți la un film în cazul în care un agent secret apare organizație sau superpowered, uita-te în interiorul hainei pentru un al doilea și di "Dacă au văzut doar cum este cu adevărat" cu un ton de mister. Acest lucru va face pe oameni să se întrebe despre ce vorbești.
 • 3
  Acționați cu o nervozitate când cineva vorbește despre agenți secreți. Scoateți urechea de la ureche și începeți să vorbiți despre altceva. Misterul este bun pentru un agent secret. Cu toate acestea, evitați exagerarea cu acest lucru
 • Partea 2
  Uite uimitor

  1
  Utilizați multe articole de îmbrăcăminte negre și gri. Echilibrul dintre alb și negru este important pentru a obține o îmbrăcăminte rezonabilă. Cu toate acestea, dacă ai exagera cu alb sa arati ca un cântăreț și dacă Reggeton de la Pixar ai exagera emo negru arata ca un adolescent. Scopul tău este să arați ca o persoană serioasă și impunătoare. Puteți purta, de asemenea, ochelari de soare și o cravată. Dacă te întreabă cineva, să zici "Sunt un lup singur, nu pot lăsa pe oameni să intre în viața mea, nu din nou ..." Fața PON și te amintindu-și cum unul a ucis soția și copiii tăi ca răzbunare pentru că a pus în spatele gratiilor infractor, atunci du-te acolo și dacă ai mânca undeva, lasă suficient pentru a plăti toți banii și gratuități. Această metodă este excelentă pentru a arăta misterioasă.
 • 2
  Ia-un ceas cu mâinile (cel mai recomandat este de a fi culori metalice) pentru a da impresia că spion poate ascunde secrete.
 • 3


  Taie-ti parul Folosește un stil mascul mascul, cum ar fi spionii filmelor sau gardienii de la cluburi.
 • 4
  Luați un walkie-talkie și ocazional folosiți-l pentru a spune câteva expresii cheie cum ar fi "castorul rămâne în cuib" sau "Vulturul privește la ouă", nu pune întrebări, deoarece nu va fi nimeni care să răspundă, spuneți asta și apoi ridicați-l.
 • Partea 3
  Efectuați alte activități legate de spionaj

  1
  Stați pe bănci sau pe terase și urmăriți o zonă pe parcursul după-amiezii.
 • 2
  Tatuage simbolul secret al organizației tale. Dar asta nu este într-un loc foarte vizibil și pregătește o scuză în cazul în care cineva te întreabă.
 • 3
  Aveți secrete Fii misterios și amintiți-vă să nu spun trecutul și oricine misiunea ta (altfel nu ar fi un agent secret real).
 • sfaturi

  • Unele organizații secrete sunt legate de o putere paranormală. În cazul în care nu aveți, nu vă faceți griji, de fapt majoritatea nu au nicio putere specială.
  • Exercițiu și a se potrivi.
  • Nu scăpați niciodată garda.

  avertismente

  • Nu spuneți deschis că sunteți un agent secret sau în ce organizație lucrați.
  • Nu acționați ciudat dacă nu este necesar. În caz contrar, oamenii vă vor descoperi foarte curând și infiltrarea dvs. va fi un eșec.
  • Dacă o persoană neprietenoasă te deranjează, nu-ți folosești abilitățile pentru a te confrunta cu ea. Fii responsabil
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un club de agenti secreti (pentru copii)Cum sa faci un club de agenti secreti (pentru copii)
  Cum de a face pe oameni să creadă că ești o vrăjitoareCum de a face pe oameni să creadă că ești o vrăjitoare
  Cum să devii un spionCum să devii un spion
  Cum să flirtezi cu o fatăCum să flirtezi cu o fată
  Cum sa dovedesti cuiva ca nu esti mincinosCum sa dovedesti cuiva ca nu esti mincinos
  Cum să scrieți o scrisoare secretă de fani persoanei care vă placeCum să scrieți o scrisoare secretă de fani persoanei care vă place
  Cum să câștigi inimaCum să câștigi inima
  Cum sa vorbesti sexy cand esti in jurul baietilorCum sa vorbesti sexy cand esti in jurul baietilor
  Cum să inviți o fată să iasă în liceuCum să inviți o fată să iasă în liceu
  Cum să nu te comporți ca un idiot atunci când ești aproape de persoana care îți placeCum să nu te comporți ca un idiot atunci când ești aproape de persoana care îți place
  » » Cum arata ca un agent secret

  © 2011—2020 ertare.com