Cum arata Shakira

Shakira este un artist popular care este cunoscut pentru rădăcinile ei latine pe care le demonstrează prin cântecul și dansul ei. Deși este adevărat că este lăudat pentru corpul său curbat și tonifiat, iar pentru părul său ondulat, blond, el are și o inimă dedicată oamenilor, pe care le demonstrează prin participarea sa la diferite organizații caritabile. De asemenea, el apreciază încrederea și pozitivismul față de obținerea unui aspect perfect.

pași

Partea 1
Maestrul lui Shakira

Imaginea intitulată Asemănă-te pe Shakira Pasul 1
1
Pregătește-ți pielea ca Shakira. Întotdeauna pare să aibă piele impecabilă și a împărtășit sfaturile sale de frumusețe care i-au ajutat să o mențină hidratată și curată. Înainte de a dormi, îndepărtați machiajul de pe piele, astfel încât porii să nu se înfundă peste noapte. Apoi, aplicați un ser de vitamina C pe zi înainte de aplicarea machiajului și a vitaminei E atunci când pielea devine foarte uscată. De asemenea, Shakira subliniază importanța utilizării unui agent de protecție solară pentru a menține pielea sănătoasă.
 • Shakira primește vitamina E din capsulele pe care le cumpără la farmacie și se aplică pe pielea ei.
 • Ea este un avocat al produselor naturale și încearcă să cumpere produse de frumusețe care conțin cât mai puține substanțe chimice posibil. Protecția solară preferată este marca BabyGanic în spray.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Shakira Pasul 2
  2
  Realizați machiajul lui Shakira. Spre deosebire de multe stele, ea pretinde că face majoritatea machiajului ei de unul singur. Concentrați-vă pe menținerea unui aspect simplu pentru a obține același lucru ca și ea. Începeți prin aplicarea unei baze și apoi treceți la machiaj care accentuează caracteristicile fără a depăși.
 • Shakira preferă baza de marcă Tarte deoarece nu are uleiuri și este rezistentă la apă și apoi folosește Împletiți-vă Obrajii de la marca Origins pentru a adăuga o strălucire moale roșie pe obraji.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Shakira Pasul 3
  3
  Aplicați o strălucire roz pe obraji. După ce se aplică o bază pentru a acoperi imperfecțiunile, pe obraji se aplică o fard de obraz, dar nu prea mult. Luați în considerare utilizarea unei fard de obraz și aplicați-o de-a lungul vârfului obrajilor. Utilizați o umbră care este puțin mai roz decât pielea. Blush-ul dvs. ar trebui să arate natural ca și cum nu l-ați folosi și că obrajii au avut doar o strălucire roz.
 • Îndrăzniți obrajii dacă nu sunteți siguri de ce culoare trebuie să folosiți. Apoi, încercați să obțineți culoarea pe care o vedeți pe obraji.
 • Imaginea intitulată
  4
  Accentați-vă ochii. Utilizați o umbra de ochi care este puțin mai întunecată decât pielea. Scoateți ușor umbra ochiului pe pleoapa pentru a vă ridica puțin ochii. Apoi, aplicați o rimel care este similar cu culoarea genelor (utilizați o rimel maro închis sau negru, dacă aveți genele maro). Uneori, Shakira folosește doar o curbă de geniu și evită rimelul.
 • Dacă puteți scăpa fără a utiliza o umbră de ochi, faceți-o. Uneori, frumusețea naturală este cea mai bună, dar puteți face ochii să arate puțin mai strălucitori prin aplicarea unui strat subțire de rimel.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Shakira Pasul 5
  5
  Utilizați o culoare naturală pe buze. Shakira folosește un roz deschis pe buze, suficient pentru a le face să iasă în evidență. Alegeți o culoare de buze sau luciu de buze care este doar puțin mai întunecată decât culoarea adevărată a buzelor. Apoi, aplicați-o pe buze și scoateți-o cu un șervețel sau țesut până când nu puteți obține mai mult prin apăsarea buzelor pe această cârpă. Puteți utiliza un luciu de buze pentru a adăuga un pic de stralucire la buzele tale.
 • Partea 2
  Ia părul lui Shakira

  Imaginea intitulată Asemănătoare Shakira Pasul 6
  1
  Faceți câteva evidențieri în păr. Shakira are păr blond mirilic, cu evidențierea bronzului. Așteptați-vă părul pentru a obține un aspect similar, dar nu-l faceți un blond platină și adăugați câteva culori și câteva culori deschise în păr. Dacă părul este deja blond, atunci adăugați doar câteva culori deschise pentru a obține dimensiunile diferite ale părului Shakira. Unele dintre aceste culori sunt o nuanță roșiatică, deci luați în considerare un amestec de blond închis și blond de căpșuni.
  • Shakira face o treabă bună de a-și face părul natural. Nu pare evident că este păr natural brun. Încercați să obțineți o nuanță de blondă care arată natural cu pielea și culoarea sprâncenelor atunci când vă înălbati sau vopsiți părul. Cel mai bine este să o urmați în sensul că părul dvs. arată natural dacă nu puteți obține culoarea exactă a dvs.
  • Puteți să vă uitați la unele dintre celelalte tunsori mai scurți și mai întunecați de când are diferite stiluri și culori. El a avut părul brun cu evidențiere, o tăietură foarte scurtă și unelte extreme. Puteți obține oricare dintre aparițiile lor vizitând un profesionist pentru a vă vopsi și tăia părul sau puteți să-l faceți singuri atunci când cumpărați un colorant într-o cutie și un kit de iluminare.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Shakira Pasul 7
  2
  Utilizați câteva produse naturale în păr. Ea este un fan al evitării substanțelor chimice puternice atunci când este vorba de a avea grijă de părul ei. Utilizați un șampon fără sulf și evitați utilizarea produselor cu alcool, deoarece acestea pot usca părul. Încercați să alegeți serurile și produsele naturale pentru părul dvs. pentru a realiza cu adevărat că arată ca Shakira.
 • Aloe vera, ulei de nucă de cocos, unt de shea, miere și glicerină vegetală sunt produse naturale care asigură umiditate și îmbunătățesc sănătatea părului.
 • Imaginea intitulată Asemănă-te pe Shakira Pasul 8
  3
  Lasă părul să crească ca Shakira. Cea mai recentă coafură a lui Shakira care provoacă invidia oamenilor este părul ei lung. De-a lungul timpului, vă puteți lăsa părul să crească ca Shakira, astfel încât să puteți atinge valurile pe care le are în cazul în care părul este scurt. Pentru a vă spori parul, urmați următoarele sfaturi pe care vi le vom da mai jos:
 • Luați în considerare luarea unor suplimente de păr. Există vitamine diferite pe care le puteți lua pentru a îmbunătăți creșterea părului, cum ar fi biotina și niacina. Luați unul din aceste suplimente pe zi pentru a stimula creșterea părului. Rețineți că poate încuraja creșterea părului în alte părți ale corpului!
 • Taie-ti parul in mod regulat. Poate părea ciudat să vă tăiați parul în mod regulat atunci când încercați să-l crească, dar va fi mai sănătos și veți împiedica părul să crească în păr. Acest lucru poate începe să se spargă dacă petreceți mult timp fără să-l tăiați. Asigurați-vă că o tăiați la fiecare 10 sau 12 săptămâni.
 • Nu vă spălați părul cu șampon zilnic și folosiți întotdeauna un balsam. Unii oameni simt că trebuie să folosească șamponul în fiecare zi, dar adevărul este că va fi mai sănătos dacă îl folosiți la fiecare două zile sau mai mult. Acest lucru permite refacerea uleiurilor naturale din păr, ceea ce face ca firele să fie sănătoase. Cu toate acestea, folosiți balsam în părul dvs. ori de câte ori faceți duș, deoarece acest produs va împiedica deteriorarea excesivă a produselor pentru a piepteni cu căldură și pentru vopsea.
 • Clătiți părul cu apă rece la sfârșitul dușului. Faceți apă rece să iasă din duș și clătiți-vă parul pentru câteva secunde. Acest tip de apă va usca ușor stratul exterior al părului și va împiedica pierderea de umiditate, problemele și deteriorarea căldurii.
 • Aplicați un tratament pe bază de ulei sau de balsam pe săptămână. Uneori, folosirea unui balsam pe păr când dușul nu este suficient și are nevoie de îngrijiri suplimentare, mai ales dacă este lung. Se amestecă o ceașcă de ulei de nucă de cocos nerafinată cu o lingură de ulei de migdale, macadamie și jojoba. Apoi, aplicați-l pe părul umed, lăsați-l timp de 10 minute și clătiți cu șampon și balsam. De asemenea, puteți cumpăra un tratament pentru tratamentul uleiului la farmacie sau la magazinul local de cosmetice.
 • Nu vă legați prea des părul. Nu există nici o problemă cu folosirea uneori a unei coini de cal, dar acest lucru vă poate afecta părul sau poate fi mai predispus la rupere în timp, deoarece această coafură determină, de obicei, o întindere a părului. Prin urmare, asigurați-vă că nu faceți o coadă foarte îngustă când o faceți. Este mai bine să faceți o coadă de cal.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca Shakira Pasul 9
  4
  Țineți părul ca Shakira. Shakira a fost lăudată pentru părul ei frumos, ondulat și lung, care arată natural. Dacă părul este oarecum ondulat, încercați să-l pieptești în mod natural prin aplicarea unor seruri cu uleiuri naturale. Puteți obține, de asemenea, un aspect ondulat în mod natural prin împletirea părului atunci când este umed și lăsându-l să se usuce în acest fel. Apoi, părul dvs. va avea fire lungi, ondulat, atunci când vă desfaceți panglica. În același mod puteți utiliza anumite produse pentru a vă pieptene părul pentru a obține un aspect ondulat, așa cum vă vom arăta în continuare:
 • Puteți încerca mai multe moduri diferite de a obține un aspect ondulat dacă părul nu este în mod natural înfășurat. Utilizați un șampon pentru a vă ajuta să obțineți acel aspect, cum ar fi Tousle Me Softly de la marca Herbal Essences, atunci când faceți duș. Apoi, uscați-vă părul cu un prosop și pulverizați un spray cu gel sau aplicați o mousse care dă volum și pieptănat cu un pieptene larg, dacă aveți păr foarte drept.
 • Uscați-vă părul cu un difuzor atunci când îl întoarceți și încercați să nu-l atingeți, pentru a nu crea mult frizz. În același mod, puteți utiliza o perie rotundă în timp ce vă uscați părul cu uscătorul pentru a obține un aspect ondulat. Întoarceți peria de pe fața dvs. atunci când vă uscați părul cu uscătorul în secțiuni și apoi utilizați cleștele curling pentru a începe curling câteva centimetri de la rădăcină. Împlecați buclele cu degetele când le-ați terminat curling pentru un aspect mai natural.
 • Rolați secțiuni de 5 centimetri sau 2 inchi în panglici mici și atașați-le la cap cu șuruburi de păr pentru un aspect cu adevărat ondulat. Apoi, scoateți uscătorul de păr în fiecare secțiune până când coșurile de păr se încălzesc. Lasati aruncatele mici sa se raceasca inainte de a le elibera.
 • Partea 3
  Obțineți corpul și stilul Shakira  Imaginea intitulată
  1
  Luați câteva lecții de dans. Shakira lucrează mai mult când este în turneu, deci înscrieți-vă la cursuri de dans pentru ao vedea ca ea. Această cântăreață combină diferite stiluri de dans, cum ar fi samba, alte dansuri hispanice, dans hip hop și burtă. Uita-te la unele din videoclipurile ei și ia niște clase de astfel de dansuri, astfel încât să poată imita stilul ei de dans.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca Shakira Pasul 11
  2
  Ia un corp ca Shakira. Corpul tau a fost in forma, chiar si dupa ce ai facut copilul. Și exercitarea ar trebui să opteze pentru un tip de organism similar să arate ca ea. Deși este adevărat că este curbata, are un solduri si coapse tonifiata si un abdomen plat, care vă oferă o formă de clepsidră. În plus față de exerciții pentru a avea grijă de anumite grupe musculare, puteți face rutine pe care le-ați menționat mai jos pentru a îmbunătăți sănătatea și forma corpului tau:
 • Practicați Zumba Shakira afirmă că a practicat-o în timpul sarcinii și, după naștere, a făcut-o timp de 4 până la 5 ori pe săptămână. Luați o cursă Zumba la sala de sport locală. Este o excelentă formă de exercițiu!
 • Mananca 8 mese mici pe zi. În loc să mănânce 3 mese mari pe zi, mănâncă 8 mese mici care conțin fibre, calciu, fier și proteine. Acest lucru vă ajută să vă stimulați metabolismul.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Shakira Pasul 12
  3
  Aveți grijă de abs și de mușchii oblici. Faceți câteva exerciții abdominale timp de 15-20 de minute, cel puțin 3 ori pe săptămână, pentru a obține stomacul tonificat al lui Shakira. Unele exerciții abdominale eficiente pentru a obține o formă de clepsidră și un stomac plat sunt următoarele:
 • Faceți niște ascensoare pentru picior. Lie pe spate și extindeți picioarele în fața dvs. Apoi, păstrându-le drept, ridicați-le și îndreptați-vă spre abdomenul inferior. Puneți-i la pământ, dar nu-i lăsați să-l atingă. Ar trebui să păstrați spatele plat în timp ce faci acest exercițiu (nu folosesc puterea de spate, deoarece te poate răni), așa că, dacă aveți nevoie de sprijin suplimentar, puneți-vă mâinile sub coccisul.
 • Faceți niște exerciții cu talia. Stați în poziția de a face plăci, cu coatele pe podea și cu mâinile împreună. Apoi, întoarceți talia astfel încât o parte să atingă solul de dedesubt și apoi să se întoarcă spre cealaltă parte pentru a face același lucru. Asigurați-vă că spatele este plat și că nu vă arcați fundul în sus sau în jos.
 • Faceți câteva răsturnări rusești. Stai pe spate și genunchi îndoit în fața ta. Apoi macră înapoi încet pentru a menține stomacul și înapoi plat și ridicați picioarele, astfel încât picioarele tale sunt câțiva centimetri de la sol. Păstrați îndoit genunchii și rotit dintr-o parte în alta pentru a atinge solul pe fiecare parte, cu ambele mâini pe măsură ce avansați.
 • Faceți abilități cruncate. Lie pe spate cu mâinile în spatele gâtului și cu picioarele în fața ta. Apoi, ridicați picioarele de pe podea și aduceți genunchiul stâng la nas. În timp ce faceți acest lucru, ridicați umărul drept de pe sol și trageți-l cât mai aproape de genunchiul stâng. Apoi, faceți aceeași acțiune cu partea dreaptă și mergeți de la stânga la dreapta și înapoi într-un ritm rapid.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare Shakira Pasul 13
  4
  Aveți grijă de cap, picioare și coapse. Shakira are șolduri și coapse curvace, dar ele sunt făcute din mușchii tonifiați, așa că arată sănătoasă și se potrivește. Faceți exercițiile pe care le oferim mai jos pentru a tonifia partea inferioară a corpului dumneavoastră ca Shakira:
 • Faceți niște lebede. Puteți face plutari pline, sumo squats sau câteva squats. În oricare dintre aceste locuri o parte picior lângă alta, sau puneți-le într-o mare slabă pe deget de la picior în timp ce faci genuflexiuni în jos și, pe cât posibil, prin menținerea spatele drept. Faceți cât mai multe repetări pe cât puteți.
 • Faceți câteva cercuri cu picioarele. Începeți prin a vă pune pe genunchi și extindeți un picior în lateral. Apoi, puneți mâna opusă pe teren, astfel încât greutatea corporală să fie în acel braț. Ridicați piciorul extins până la înălțimea șoldului și apoi faceți cercuri mici în aer timp de un minut. Pentru a face și mai dificil, după ce faceți acest lucru, mențineți piciorul extins și flexați genunchiul astfel încât piciorul inferior să revină la corp. Apoi, extindeți-o din nou.
 • Faceți exercițiul de hidranți de incendiu. Puneți mâinile pe teren în fața dvs., aliniat la umeri și cu picioarele îndoite și genunchii pe podea. Apoi, ridicați un picior în lateral, menținându-l îndoit și coborând spatele la sol. (Imaginați-vă că sunteți un câine care urinează pe un hidrant dacă vă ajută).
 • Imaginea intitulată
  5
  Rochie ca Shakira. Ea știe să obțină un aspect senzual, fără să se uite prea senzual. În mod normal, îmbrăcați îmbrăcămintea strânsă și potrivită, dar într-un mod modest și elegant. Deoarece Shakira are un mare abs, uneori poți purta cămăși care îi arată stomacul și tind să poarte blugi sau pantaloni strânși pentru a-și arăta curbele.
 • Îmbrăcați niște cămăși, blugi strâmți și o pereche de pantofi cu toc înalt sau cizme sexy pentru a obține aspectul lui Shakira. De obicei folosește tonuri neutre, cum ar fi negru, albastru închis și gri. De asemenea, iubește pălăriile cu brizură mare, care sunt distractive. Când vine vorba de îmbrăcăminte, de obicei folosește rochii bine fixate care se agață de curbele ei într-un mod atrăgător.
 • Încercați să căutați câteva imagini ale lui Shakira și să copiați unele dintre echipamentele dvs. dacă nu sunteți încă sigur ce să purtați.
 • Partea 4
  Imită atitudinea lui Shakira

  Imaginea intitulată Seamănă cu Shakira Pasul 15
  1
  Încredere în tine Unul dintre cele mai mari atribute ale lui Shakira este încrederea ei. Ea crede că un zâmbet mare și pozitivismul sunt cele mai bune sfaturi de frumusețe. Trebuie să ai încredere în ceea ce ești și să arăți oamenilor că încrederea este mai importantă decât perfecțiunea, ca să poți arăta Shakira.
 • Imaginea intitulată Asemănă-te pe Shakira Pasul 16
  2
  Fiți curajoși și luați o șansă. Shakira și-a scris prima melodie la vârsta de 8 ani și a semnat primul ei contract la vârsta de 13 ani. Primele două albume ale sale nu au avut succes, dar a continuat și al treilea album a devenit un hit. După cum puteți vedea, Shakira a luat un risc, chiar dacă știa că s-ar fi confruntat cu eșecul. Fii aventuros și urma ce-ți place să-l imite cu adevărat, chiar dacă nu reușești imediat.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii atent la rădăcinile tale. Shakira are un tată și o mamă libanez columbian și în muzica lui rămâne fidel patrimoniului său, prin furnizarea lor istorie latină și arabă. Ea este mândră de unde provine, astfel încât să o simulezi trebuie să înveți să te simți mândră în trecutul tău. Shakira și-a încorporat moștenirea culturală în muzica ei, chiar și atunci când a atins cu adevărat muzica.
 • Puteți afla mai multe din trecutul lor și să vă străduiți să vă încorporați cultura în viața voastră dacă doriți să o înțelegeți mai mult.
 • Imaginea intitulată Asemănă-te pe Shakira Pasul 18
  4
  Au o atitudine benefică. Acest lucru depășește aspectul lui Shakira, dar se concentrează mai mult pe a avea aceeași atitudine ca și ea, ceea ce îi ajută să aibă încredere. A creat fundația Pies Descalzos (Barefoot) care oferă educație copiilor din țările sărace. A fondat, de asemenea, ALAS și a fost ambasador al UNICEF.
 • De aceea, găsiți o caritate care să vă dăruiască și să vă alăturați eforturilor dacă doriți cu adevărat să vă vedeți ca Shakira și să o simulați. Gândiți-vă la ceea ce sunteți pasionat sau care credeți că este important și alegeți o organizație de caritate în conformitate cu aceasta. Contribuția la oameni nu trebuie să fie cu bani. Îți poți servi comunitatea cu timpul și energia.
 • sfaturi

  • Shakira este lăudată pentru aspectul ei natural. Arată frumos și încrezător, dar nu pare să-și piardă inima, așa că se concentrează pe a fi la fel de natural ca și tine.
  • Luați în considerare luarea unor lecții de cântări dacă doriți cu adevărat să vă vedeți și sunați ca Shakira.
  • Rețineți că toți oamenii sunt create în mod diferit și, oricât de mult ai încerca, este posibil să nu Logres vedea exact ca Shakira, astfel se concentreze pe lucrurile pe care imita o face bine: să aibă încredere în frumusețea naturală lor, exerciții fizice și contribuie la caritate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați agentul de ten pe fațăCum să aplicați agentul de ten pe față
  Cum să aplicați machiajul facial pentru acneeCum să aplicați machiajul facial pentru acnee
  Cum se aplică machiajul goticCum se aplică machiajul gotic
  Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)
  Cum să închidem porii deschiseCum să închidem porii deschise
  Cum de a obține o piele perfectă ca cea a unei celebritățiCum de a obține o piele perfectă ca cea a unei celebrități
  Cum să acoperiți pistrui cu machiajCum să acoperiți pistrui cu machiaj
  Cum să îngrijești pielea după 40 de aniCum să îngrijești pielea după 40 de ani
  Cum de a da stralucirea perfecta pe fata taCum de a da stralucirea perfecta pe fata ta
  Cum să eliminați grăsimea de pe fațăCum să eliminați grăsimea de pe față
  » » Cum arata Shakira

  © 2011—2020 ertare.com