Cum să cureți adânc și să vă organizați camera

Ați dorit întotdeauna să vă organizați complet camera? Ai ajuns la locul potrivit! În acest articol, veți găsi cum să transformați camera în camera perfect organizată pe care ați dorit-o întotdeauna.

conținut

pași

Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 1
1
Îndepărtați tot ce aveți în pat, cu excepția saltelei, și puneți-o în mașina de spălat. În timpul spălării, încercați să colectați totul de la sol și continuați cu acești pași. Întoarceți salteaua pentru a crește durata de viață a saltelei. Apoi, aveți patul. Asigurați-vă că o remediați după cum doriți. Încearcă să-l faci perfect, dar să-i dai un semn al tău.
 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 2
  2
  Organizați masa de noptieră, dacă aveți una. Îndepărtați tot ce aveți în el. Organizați sertarele. Agitați bine și faceți o trecere la toate articolele care au fost acolo. Puneți lucrurile importante de care aveți nevoie, cum ar fi ochelarii, telefonul mobil etc. Dar încercați să nu arătați prea plin.
 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 3
  3
  Organizați-vă biroul, dacă aveți unul, deoarece lucrurile la școală sunt foarte importante și este mai ușor să lucrați într-o zonă organizată. Îndepărtați totul de la birou și văl. Rămâi singur cu lucrurile importante. Agitați bine și organizați totul cu ușurință. De asemenea, vă scutură scaunul. Veți lucra mai confortabil într-un loc confortabil, curat și organizat.
 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 4
  4
  Organizați-vă librăria. Ca orice altceva, obțineți tot ce aveți, scuturați bine și organizați-vă lucrurile. Amintiți-vă că nu doriți un raft de pământ pur, așa că puneți doar lucrurile care sunt relevante pentru cărți.
 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 5
  5
  Organizați hainele în dulap. Mai întâi scoateți totul, spălați hainele murdare. Dacă aveți lucruri pe care nu le mai aveți, dați-le. Mătură și spală întregul dulap, agită rafturile și orice altă parte. Începeți să vă îmbrăcați hainele. Ceea ce nu utilizați prea mult, mutați-l în spatele dulapului. Așezați haine similare în apropiere (bluze cu bluze, blugi cu blugi, jachete cu jachete etc.) Acum organizați-vă pantofii.


 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 6
  6
  Luați tot ce aveți în dulapul dvs., pliați-l bine și agitați dresserul. Odată ce acest lucru se face, întoarce-te pentru a organiza tot ce ai la vestiar. Încercați să nu puneți multe lucruri pe partea de sus a dresserului.
 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 7
  7
  Curăță tot ce nu este în acest articol. Asigurați-vă că agitați toate suprafețele. Dacă aveți o oglindă, un televizor sau un computer în camera dvs., curățați-l bine. Scoateți gunoiul și dați toate elementele pe care nu le mai doriți. Asigurați-vă că totul în camera dvs. este în locul său, dar dacă nu merge în camera dvs., duceți-l la locul unde aparține.
 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 8
  8
  Se agită, se aspiră, se curăță sau se spală camera, se spală geamurile și, dacă vrei, poți pulveriza puțin odorizant de aer. Acum, deschideți toate blind-urile și lăsați soarele să intre.
 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 9
  9
  Asigurați-vă că vă place cum arată camera dvs. Dacă aspectul vostru vă deranjează, schimbați-l. Întreabă pe cineva să ajute la mutarea mobilierului. Nu te răni.
 • Imagine cu titlul Deep Clean și organizarea camerei dvs. Pasul 10
  10
  Bucurați-vă de noua dvs. cameră organizată! Asigurați-vă că dacă scoateți ceva de la locul său, când terminați-l, puneți-l înapoi unde îi aparține. Astfel, camera ta va fi întotdeauna organizată.
 • sfaturi

  • Nu fi frustrat dacă durează mult timp pentru a rezolva problema. Merită în cele din urmă.
  • Nu lăsați camera să se murdărească prea mult. Pentru a evita acest lucru, urmați aceste reguli simple: "Puneți lucrurile în locul lor" și "Dacă aduceți un articol din afară, nu lăsați-l în camera voastră".
  • Încearcă să faci pauze. Lucrați 15 minute și apoi faceți aproximativ 15 minute de odihnă. În acest fel nu vă veți plictisi și veți merge să curățați tot mai eficient.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă păstrați camera fixatăCum să vă păstrați camera fixată
  Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.
  Cum să cureți o cameră cu meticulozitateCum să cureți o cameră cu meticulozitate
  Cum să curățați rapid o camerăCum să curățați rapid o cameră
  Cum să vă curățați camera în 5 minuteCum să vă curățați camera în 5 minute
  Cum să vă curățați camera (pentru fete)Cum să vă curățați camera (pentru fete)
  Cum să vă curățați camera rapidă și eficientăCum să vă curățați camera rapidă și eficientă
  Cum să cureți o salteaCum să cureți o saltea
  Cum de a curăța o saltea de peneCum de a curăța o saltea de pene
  Cum să vă curățați și să vă ordonați casaCum să vă curățați și să vă ordonați casa
  » » Cum să cureți adânc și să vă organizați camera

  © 2011—2020 ertare.com