Cum se spală hainele pentru copii

Hainele pentru bebeluși necesită spălare frecventă, deoarece murdărirea în timpul mâncării, accidentele mici și jocurile în aer liber pot provoca pete și miros rău. Bebelușii au o piele foarte sensibilă, care este predispusă la iritații și degresare. O atenție deosebită trebuie acordată atunci când se spală hainele pentru copii pentru a se prelungi folosirea lor și pentru a proteja pielea bebelușului.

pași

Imaginea intitulă Spălați hainele pentru bebeluși Pasul 1
1
Citiți instrucțiunile de spălare pe hainele pe care doriți să le spălați. Luați în considerare temperaturile de spălare, instrucțiunile speciale și dacă articolele de îmbrăcăminte sunt rezistente la foc.
 • Cele mai multe articole de îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte pentru copii sunt fabricate din țesături rezistente la foc Trebuie să luați măsuri de precauție speciale pentru a păstra proprietățile rezistente la foc ale îmbrăcăminții.
 • Imaginea intitulată Spălați hainele pentru bebeluși Pasul 2
  2
  Sortați hainele pe care le veți spăla. Împărțiți în piloți în funcție de haine albe, culori deschise și culori închise. Păstrați articole de îmbrăcăminte rezistente la foc în propria grămadă deoarece necesită un tratament special. Sortați hainele în funcție de temperatura în care trebuie spălate.
 • Îndepărtați întotdeauna scutecele de pânză în propria grămadă. Nu amestecați niciodată hainele bebelușului cu scutece.
 • Imaginea intitulă Spălați hainele pentru bebeluși Pasul 3
  3
  Tratați petele pe haine cu un produs moale, care vizează curățarea îmbrăcămintei pentru copii sau pentru pielea sensibilă.
 • Aveți posibilitatea să alegeți între spray-uri și bețe pentru prespălare sau să-l înmuiați. Aplicați tratamentul așa cum a fost explicat, asigurându-vă că sunteți pe haine timpul recomandat.
 • Imaginea intitulă Spălați hainele pentru copii Pasul 4
  4
  Puneți temperatura recomandată pe etichetele mașinii de spălat și umpleți-o cu apă.
 • Când articolele de îmbrăcăminte nu au etichete, spălați-le în apă călduță, cu excepția cazului în care acestea sunt scutece de pânză sau articole de îmbrăcăminte rezistente la foc. Scutecele de pânză trebuie spălate în apă fierbinte pentru a le dezinfecta bine. Articolele rezistente la foc trebuie spălate în apă rece sau caldă pentru a păstra agenți rezistenți.
 • Imaginea intitulă Spălați hainele pentru copii Pasul 5


  5
  Adăugați detergent fără apă și fără substanțe chimice în apă, măsurați cantitatea în funcție de dimensiunea grămezii.
 • Cele mai bune branduri au detergenți speciali pentru bebeluși și de obicei apar pe etichetă care sunt recomandate pentru pielea sensibilă a copiilor.
 • Puteți să vă faceți propriul detergent de bebeluș prin combinarea a 238ml de fulgi de săpun de castilla, 118ml de sifon și 118ml de borax. Puneți 238 ml de amestec în mașina de spălat. Nu utilizați acest săpun în articole de îmbrăcăminte rezistente la foc, deoarece uleiurile de săpun castil pot sparge proprietățile fibrelor rezistente.
 • Imaginea intitulă Spălați hainele pentru bebeluși Pasul 6
  6
  Puneți o mulțime de haine în mașina de spălat, scufundând fiecare îmbrăcăminte în apă pentru a vă asigura că greutatea este echilibrată. Aveți grijă să nu supraîncălziți mașina de spălat.
 • Imaginea intitulă Spălați hainele pentru bebeluși Pasul 7
  7
  Închideți mașina de spălat și lăsați hainele să se spele într-un ciclu normal.
 • Imaginea intitulată Spălați hainele pentru bebeluși Pasul 8
  8
  Puneți mașina de spălat într-un al doilea ciclu de clătire pentru a vă asigura că tot detergentul sau săpunul dispare.
 • Adăugați 15 ml de oțet alb la ciclul de clătire dacă utilizați detergent de casă, deoarece sapunul castil tinde să lase mai mult reziduuri decât săpunul pe care îl cumpărați în magazin.
 • video

  sfaturi

  • Spălați hainele pentru bebeluși pe care tocmai le-ați cumpărat înainte de îm Unele haine sunt expuse la produse chimice în timp ce sunt fabricate și la germeni atunci când sunt expuși în magazine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se fac spalari de piatraCum se fac spalari de piatra
  Cum să eliminați mirosul de sulf din haineCum să eliminați mirosul de sulf din haine
  Cum să evitați să fii pe haineCum să evitați să fii pe haine
  Cum să evitați mirosul de mucegai pe hainele spălateCum să evitați mirosul de mucegai pe hainele spălate
  Cum să preveniți deteriorarea haineiCum să preveniți deteriorarea hainei
  Cum să preveniți eșecul de îmbrăcăminte neagrăCum să preveniți eșecul de îmbrăcăminte neagră
  Cum să spăl haineleCum să spăl hainele
  Cum se spală hainele cu mânaCum se spală hainele cu mâna
  Cum se spală hainele cu bicarbonat de sodiuCum se spală hainele cu bicarbonat de sodiu
  Cum sa speli haine albeCum sa speli haine albe
  » » Cum se spală hainele pentru copii

  © 2011—2020 ertare.com