Cum sa alegi flori pentru o gradina

O grădină de flori este un plus minunat pentru o casă. Indiferent dacă alegeți să cultivați doar un singur tip de floare (cum ar fi trandafirii) sau să puneți cât mai multe specii în grădina dvs., există pași pe care îi puteți lua atunci când alegeți florile din grădina dvs. pentru a vă asigura succesul, chiar dacă N-ai plantat niciodată nimic înainte.

pași

Imaginea intitulată Alegeți florile pentru o grădină Pasul 1
1
Împărțiți zona de grădină în secțiuni în funcție de cantitatea de lumină solară pe care o primiți în timpul zilei. Utilizați un vas alb de vopsea cu pulverizare pentru a marca zonele și pentru a le observa timp de 7 până la 10 zile pentru a vă asigura că le marcați cu precizie.
 • Veți avea nevoie de aceste informații atunci când alegeți flori de grădină, astfel încât cele mai înalte să nu blocheze soarele de la plantele mai mici care cresc.
 • Imaginea intitulată Alegeți florile pentru o grădină Pasul 2
  2
  Măsurați zona dvs. de grădină, precum și secțiunile generale și individuale. Desenați un desen pe scară din grădina dvs. care marchează secțiunile și indică densitatea soarelui în fiecare.
 • Imaginea intitulată Alegeți florile pentru o grădină Pasul 3
  3
  Verificați cataloagele de grădină făcând note de flori ce vă atrag în special și de necesitățile dvs. de iluminare. Verificați cerințele dvs. de spațiu și comparați-le cu desenul dvs. scalat pentru a vedea câte flori se pot potrivi într-un complot.
 • Imaginea intitulată Alegeți florile pentru o grădină Pasul 4
  4
  Alegeți culorile pentru grădină. Poate fi la fel de simplu ca alegerea uneia sau mai multor culori și păstrarea acelor culori similare sau puteți planifica să aveți mai multe culori, cu mici părți ale fiecărei culori imaginabile împrăștiate pretutindeni.
 • Un aspect foarte frumos este să plantați un gradient de culoare atunci când alegeți unul (de exemplu, roșu). Plantați florile de culoare roz în partea din față și întunecați treptat rândurile, până când în partea din spate aveți flori roșii mai intense (de exemplu, trandafiri care urcă) adăpostiți în grătare.
  Imaginea intitulată Alegeți florile pentru o grădină Pasul 4Bullet1
 • Imaginea intitulată Alegeți florile pentru o grădină Pasul 5
  5


  Aflați despre zona de plantare unde locuiți și cumpărați flori clasificate pentru zona respectivă. Fiecare catalog de grădinărit include hărți ale zonelor și zonelor de creștere adecvate pentru fiecare plantă pe care o vând.
 • Imaginea intitulată Alegeți florile pentru o grădină Pasul 6
  6
  Grupați florile în funcție de necesitățile dvs. de irigare cât mai mult posibil.
 • Imagine intitulată Alegeți florile pentru o grădină Pasul 7
  7
  Luați în considerare perioadele de înflorire când vă planificați grădina. Încercați să aveți un amestec bun de date de înflorire, pentru a vă asigura că acestea cresc bine pe tot parcursul sezonului.
 • Imaginea intitulă Alegeți florile pentru o grădină Pasul 8
  8
  Luați în considerare utilizarea florilor. Vrei o grădină de flori să taie pentru a umple vasele din interiorul casei tale sau vrei ca poate niște flori frumoase aromatice să pătrundă în aer? O grădină de flori de tăiat are flori de tulpină lungă care va crește înalte, prin urmare, planul de a păstra acest lucru în minte atunci când desenați grădina. Florile aromatice sunt frumoase sub o fereastră unde aroma lor poate pluti spre casa ta.
 • sfaturi

  • Ierburi, cum ar fi cimbru și salvie, arata foarte frumos atunci când plantate într-o grădină de flori și au avantajul suplimentar de a ajuta la controlul creșterii buruienilor.
  • Dacă sunteți o persoană dedicată grădinăritului pentru prima dată, încercați să alegeți florile native din zona dvs. În general, ele sunt mai rezistente și mai ușor de cultivat și menținute decât florile importate care au nevoie de îngrijire specială.

  avertismente

  • Când plantați flori în jurul copacilor, alegeți florile care nu se înrădăcinează foarte adânc și nu au nevoie de multă udare. Păstrați florile la cel puțin 30,5 cm (1 picior) de trunchiul copacului și asigurați suficientă apă pentru copac și flori.

  Lucruri de care ai nevoie

  • bandă
  • vopsea cu spray alb
  • gradinarit catalog
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a atrage albinele de miereCum de a atrage albinele de miere
  Cum să atrageți râme în grădina dvs.Cum să atrageți râme în grădina dvs.
  Cum să plasați o margine de gazonCum să plasați o margine de gazon
  Cum de a construi o grădină permaculturaCum de a construi o grădină permacultura
  Cum se creează paturi de flori în jurul copacilorCum se creează paturi de flori în jurul copacilor
  Cum să crească plantele de phloxCum să crească plantele de phlox
  Cum de a proiecta o grădină exoticăCum de a proiecta o grădină exotică
  Cum de a alege plante pentru o grădină xeriscapeCum de a alege plante pentru o grădină xeriscape
  Cum să încep o grădinăCum să încep o grădină
  Cum să alegi o plantă de orhideeCum să alegi o plantă de orhidee
  » » Cum sa alegi flori pentru o gradina

  © 2011—2020 ertare.com