Cum să alegeți focalizarea perfectă pentru dispozitivul dvs. de iluminat

Deși becurile electrice sunt foarte elementare în funcția lor, există atât de multe opțiuni disponibile pe care le puteți pierde cu ușurință. În loc de a cumpăra primul bec care "arata ca va functiona", faceți timp pentru a găsi un bec perfect pentru dispozitivul dvs. de iluminat. Nu numai că veți economisi timp pe termen lung, dar veți obține, de asemenea, iluminare mai atractivă pentru casa dvs. și pentru a evita un posibil incendiu prin utilizarea opțiunii greșite.

pași

Partea 1
Înțelegerea conceptelor de bază ale becurilor electrice

Imaginea intitulată 24514 1
1
Găsiți puterea electrică corectă. Primul lucru pe care ar trebui să-l consideri pentru un bec care se potrivește cu un dispozitiv de iluminat este cantitatea de energie electrică. Fiecare bec are o putere electrică care se combină cu dispozitivul de iluminare - adică cantitatea de energie pe care bulbul este capabilă să o producă. Acest număr va merge de la 40 de wați la 120 de wați pentru un dispozitiv tradițional de iluminare. Pe de altă parte, fiecare dispozitiv de iluminare are o cantitate maximă de energie electrică. Aceasta este cea mai mare energie electrică pe care dispozitivul este capabilă să o utilizeze fără a deveni pericol de incendiu (deoarece nu poate suporta o putere electrică mai mare). Prin urmare, trebuie să alegeți un bec cu o putere electrică egală sau mai mică decât puterea electrică maximă a dispozitivului dumneavoastră de iluminat.
 • Utilizarea unui bec care are o putere electrică mai mare decât maximul pe care îl poate rezista dispozitivul este un risc mare de incendiu.
 • Puteți utiliza un bec cu o putere electrică mai mică decât cea solicitată de aparat.
 • Imaginea intitulată 24514 2
  2
  Fiți atenți la lumeni. Lumeni se referă la cantitatea de lumină pe care o va emite becul (spre deosebire de puterea electrică, care este cantitatea de energie). Cu cât numărul lumenilor este mai mare, cu atât este mai luminos bulbul. Prin urmare, dacă încercați să iluminați un spațiu mare, veți dori să utilizați un bec cu un număr mare de lumeni (mai mult de 1000). Un dispozitiv mic sau o lampă de masă nu necesită un bec cu un număr mare de lumeni.
 • Cu cât sunt mai multe lumeni, aspectul luminii va fi mai aproape de lumina soarelui natural.
 • Imaginea intitulată 24514 3
  3
  Observați forma bulbului. Există multe tipuri diferite de becuri, fiecare cu o utilizare diferită. Cele mai utilizate becuri de iluminat au forma generică a bulbului, forma spirală și forma A. În plus, există becuri sub formă de picătură, glob, flacără, tub și mai multe soiuri. În general, forma nu contează, dar unele dispozitive de iluminat necesită un bec cu o formă specifică pentru a funcționa corespunzător. Verificați mai întâi dispozitivul și apoi căutați becuri care se potrivesc cu acesta.
 • Imaginea intitulată 24514 4
  4
  Verificați durata de viață a becului. Nu toate becurile sunt aceleași - de fapt, unele durează mult timp, în timp ce altele se vor aprinde doar câteva luni sau ani de utilizare. Fiecare bec ar trebui să vă spună în spate care este durata de viață utilă, de obicei bazată pe o utilizare de trei ore pe zi. Dacă aveți de gând să plasați bec într-un dispozitiv de iluminat utilizare mult, veți dori să găsească un bec care are mai mult decât una care plasați pe o viață a lămpii utilizează rar.
 • Becurile cu halogen au în mod tradițional cea mai lungă durată de viață.
 • Becurile cu incandescență au de obicei cea mai scurtă durată de viață.
 • Imaginea intitulată 24514 5
  5
  Luați notă de "apariție" a luminii de la bec. Majoritatea becurilor vor face publicitate "apariție" de lumină în pachet - aceasta vă spune cât de cald sau rece este culoarea luminii. Aspectul părții mai calde a spectrului va fi mai portocaliu sau galben, în timp ce aspectul părții mai reci va fi mai albastru sau alb. Deși acest lucru nu poate fi un considerent serios pentru dvs. atunci când alegeți becuri, este posibil să doriți să vă asigurați că nu cumpărați vreodată un bec alb strălucitor atunci când intenționați să cumpărați unul cald, galben.
 • Aspectul luminii este măsurat în funcție de temperatura folosind sistemul Kelvin. De exemplu, becul dvs. poate face public o iluminare de 5000 K, ceea ce înseamnă că temperatura este de 5000 de grade Kelvin.
 • Tipurile comune de "apariție" Ele sunt de culoare alb strălucitoare, de culoare albă, de alb cald și de lumina soarelui.
 • Imaginea intitulată 24514 6
  6
  Respectați costul energiei becului. În plus față de costul inițial al becului, există un cost suplimentar general de energie asociat cu acesta. Acesta este prețul pe care îl veți plăti în facturile de energie electrică pentru un bec în toată durata de viață utilă. Becurile electrice eficiente din punct de vedere energetic vor costa mult mai puțin pe durata lor de viață decât becurile tradiționale. Dacă este posibil, veți dori să alegeți becuri care au un cost redus de trai. Acest lucru poate însemna să plătiți ceva mai mult la început, dar veți beneficia mai târziu de beneficiile acestuia.
 • Imaginea intitulată 24514 7
  7
  Verificați conținutul de mercur al becului. Conținutul de mercur al becului nu afectează utilizarea ușoară sau generală - singurul lucru care se întâmplă cu un bec care conține mercur este că nu îl puteți arunca. Dacă becul are un mic mercur, nu îl puteți arunca în coșul de gunoi. Astăzi, acestea sunt în principal becuri CFL care conțin mercur, dar ar trebui să verificați toate becurile pe care le cumpărați doar în caz.
 • Partea 2
  Aflați tipurile de becuri

  Imaginea intitulată Alegeți Becul perfect pentru lumina dvs. Pasul 1
  1
  Încercați o lampă fluorescentă compactă (CFL). "Compact fluorescent" este un termen generic utilizat pentru o varietate de becuri. Lampa LFC utilizează cu 20 până la 40% mai puțină energie pentru a produce aceeași lumină sau lumen (o măsură a intensității luminii). Culoarea este reglată pentru a produce o lumină apropiată de lumina soarelui.
  • Becurile LFC generează mai puțină căldură și oferă o durată mai lungă de viață decât becurile incandescente, ceea ce vă economisește bani pe facturile de energie electrică și protejează mediul împotriva emisiilor nocive de gaze cu efect de seră.
  • Căutați etichetele Energy Star pe corpurile de iluminat fluorescente și pe lămpi, pentru a vă asigura că obțineți maximum de economii, calitate și standarde.
  • becuri CFL sunt frecvent utilizate în lămpi de birou, lămpi de podea, lumini sub dulapuri, lămpi de masă, benzi liniare, sconces, suporți mari, păianjeni, monteaza aproape de tavan, lumini suspendate, acoperisuri plutitoare, lumini insule de bucatarie, de iluminat pentru drumuri, felinare de perete in aer liber, felinare de gradina, precum si ansambluri de pereti si plafoane exterioare. Lămpile de primă generație LFC nu pot fi utilizate în dispozitivele pentru detectoare de mișcare sau luminile care se ajustează cu regulatorul. Cu toate acestea, este posibil ca unele dintre cele mai noi becuri LFC de a doua generație (care sunt, în general, mai scumpe) să fie etichetate și vândute special pentru acest scop.
 • Imaginea cu titlul Alegeți Becul perfect pentru lumina dvs. Pasul 2
  2
  Luați în considerare utilizarea becurilor fluorescente. Alegeți becuri fluorescente pentru a economisi energie și pentru a obține versatilitate. Becurile fluorescente sunt becuri eficiente din punct de vedere energetic, care utilizează cu 20 până la 40% mai puțină energie electrică decât becurile standard cu incandescență și durează până la 20 de ori mai mult. Multe stiluri noi compacte fac becurile fluorescente practice pentru iluminarea directă. Tipurile de becuri pot fi folosite în locul becurilor cu incandescență în bucșe standard. Caldura si moliciunea becurilor fluorescente se imbunatatesc si ele.
 • Becurile fluorescente sunt frecvent utilizate în lămpi de birou, lămpi de podea, lumini sub dulapuri, lămpi de masă, benzi liniare, sconces, suporți mari, păianjeni, monteaza aproape de tavan, lumini suspendate, acoperisuri plutitoare, lumini insule de bucatarie, de iluminat pentru drumuri, felinare de perete exterioare si felinare de gradina.
 • Imaginea intitulată Alegeți Becul perfect pentru lumina dvs. Pasul 3
  3
  Încercați un bec cu halogen. Multe dintre lămpile de astăzi utilizează becuri cu halogen. Becurile cu halogen produc o lumină mai albă și produc mai multă lumină (lumeni) pe watt decât becurile incandescente standard. Ele reproduc mai îndeaproape spectrul culorilor soarelui. Dimensiunile sale mici și intensitatea lor fac halogenul foarte bun pentru iluminatul direct.
 • Ray de precise și controlate de lumină, lămpi cu halogen de joasă tensiune sunt specificate pentru un efect dramatic pentru a evidenția opere de artă specifice detalii fascicule de lumină, detalii arhitecturale, sculpturi, etc. Becurile de joasă tensiune pot avea 12 sau 24 de volți și necesită un transformator.
 • Deoarece becurile cu halogen ard mai mult decât alte tipuri de becuri, ele necesită mai multă grijă. Toate lămpile cu halogen vândute astăzi au scuturi de siguranță aprobate pentru a reduce riscul de incendiu. Când schimbați un bec cu halogen, asigurați-vă că așteptați până când becul se răcește pentru al atinge. Utilizați întotdeauna o cârpă curată pentru a manipula un bec cu halogen, deoarece uleiurile din mână vor face ca becul să se încălzească și să-i reducă mult viața. Exemple: GU-10, MR-16, JC / JCD, G9, JDE-11, JT-3, JT-4, PAR.
 • Halogen bulb bulb sunt cel mai frecvent utilizate în lămpi de birou, lămpi de tip lămpi torchiere, ornamente de lămpi de podea mese, lumini sub dulapuri, standuri pentru bai, iluminat Vanity, sconces, lămpi, lămpi brate tavan, dispozitive de montare de mare, lumini pandantiv, lămpi direcționale, candelabre, lumini pentru insulele de bucătărie, iluminatul ornamental, iluminatul rutier și, de asemenea, reflectoarele exterioare.
 • Imaginea cu titlul Alegeți Becul perfect pentru lumina dvs. Pasul 4
  4
  Utilizați un bec cu incandescență. Becurile cu incandescență sunt cel mai frecvent tip de bec utilizat în lămpile de astăzi, deoarece sunt ieftine și disponibile pe scară largă. Gama ordinară incandescente de la 15 la 150 wați, producând o lumină moale, de un alb gălbui, dar sunt disponibile într-o varietate de temperaturi de la rozacee până la albastru. Acestea sunt de obicei disponibile în stiluri transparente, înghețate sau în culori pline.
 • Cu becurile standard cu incandescență, lumina este generată atunci când un filament este încălzit până la incandescență (iluminare) prin intermediul unui curent electric în interiorul becului de sticlă. Reflectoarele cu incandescență asigură iluminarea generală.
 • Becurile cu incandescență sunt foarte bune pentru iluminatul ambiental standard, iar puterile electrice mai mari sunt bune pentru iluminarea directă. Când utilizați becuri incandescente, asigurați-vă că nu depășiți niciodată puterea maximă recomandată pentru lampa dvs. Exemple: G25, G16.5, becuri de tip T, BR / R, becuri de bază standard, lămpi standard și becuri pentru ventilatoare sau aparate.
 • becuri cu incandescenta utilizate în mod obișnuit în iluminatul de accent, lămpi de masă, lămpi de lectură, lămpi de birou, lampadare, lămpi de tip uragan, lumini lupe expunere la lumina, iluminat pentru bai sau toalete, sconces, lămpi cu braț lămpi, tip lămpi Wallchiere, plafoane, candelabre, suporți plutitoare aproape de tavan, semnalizatoare, suporți mari, insule lumini de bucatarie, lumini suspendate, lumini umerase oale, felinare suspendate în aer liber, iluminat ornamental, de iluminat pentru drumuri, lumini pol, reflectorizante și benzi de perete exterior.


 • Imaginea cu titlul Alegeți Becul perfect pentru lumina dvs. Pasul 5
  5
  Încercați un bec PAR. Alegeți lămpile PAR pentru a controla nivelul luminii. PAR reprezintă reflectorul parabolic aluminizat (pentru acronimul său în limba engleză). O lampă RAP poate fi incandescent, halogen sau descărcare de intensitate ridicată (HID pentru scurt) și are o lampă cu reflector presat precizie de sticlă care reflectă lumina care vine din filamentul aceeași formă ca parabole. Lămpile PAR depind atât de reflectorul intern, cât și de prismele din lentile pentru a avea un fascicul de lumină controlat sau focalizat. Aceste becuri sunt extrem de luminoase și pot fi folosite pentru controlul precis al nivelului luminii.
 • Becurile cu halogen din clasa PAR au un reflector reflectat pentru a controla lumina. Becurile cu halogen PAR sunt adesea specificate pentru iluminarea directă și iluminarea accentului.
 • Imaginea intitulată Alegeți Becul perfect pentru lumina dvs. Pasul 7
  6
  Luați în considerare becurile xenon. Alegeți becuri cu xenon pentru iluminarea drumurilor. Becurile cu xenon sunt fabricate din xenon, un gaz rare care este utilizat în lămpi specializate. Se știe că acestea durează până la 10.000 de ore. Becurile cu xenon pot fi atinse manual, spre deosebire de becurile cu halogen.
 • Becuri de tip bulb: Becurile cu siguranțe au o formă unică și sunt de obicei becuri de joasă tensiune. Ele vin în soiuri de sticlă mată sau transparentă. Dacă doriți să folosiți becuri cu siguranțe pentru iluminarea directă sau iluminarea indirectă (sub dulapuri și rafturi, peste dulapuri sau dulapuri interioare), lămpile mată sunt cea mai bună alegere. Cu toate acestea, dacă le veți folosi pentru iluminarea accentului pentru a ilumina elementele care ar trebui să fie "strălucire" (bijuterii, tacamuri din porțelan, sticlă), se recomandă utilizarea lămpilor transparente.
 • Imaginea intitulată 24514 14
  7
  Testați LED-urile (diode emițătoare de lumină, pentru acronimul său în limba engleză). LED-urile sunt mici dispozitive electronice care se aprind când electricitatea trece prin ele. LED-urile sunt destul de eficiente și au o durată de viață foarte lungă. Ele pot fi roșii, verzi, albastre sau albe. Becurile LED sunt de obicei folosite în lămpi de birou, lanterne suspendate în aer liber, iluminat ornamental, iluminat de drum și reflectoare.
 • Imaginea intitulată Alegeți Becul perfect pentru lumina dvs. Pasul 6
  8
  Alegeți becuri specializate pentru nevoi speciale. Câteva opțiuni diferite pot fi ceea ce căutați.
 • Lumină neagră: o lumină fluorescentă concepută pentru a emite lumină ultravioletă (UV) invizibilă.
 • Lămpi de căldură: becuri care sunt utilizate pentru a crește temperatura într-o zonă concentrată. Acestea sunt folosite mai frecvent în industria alimentară și în zonele de așteptare exterioare.
 • Lămpile Krypton: un bec premium care utilizează gazul krypton în locul argonului.
 • șoc bulbi rezistente, becuri de silicon, teflon becuri acoperite, etc. aceste becuri au un capac sigur care protejează șocurile și rupturi. Ele vin în diferite dimensiuni.
 • lumina soarelui spectru complet: becuri cu spectru complet sunt concepute pentru a reproduce lumina naturala si sunt considerate a fi benefice pentru sănătate prin reducerea stresului, depresie și dureri de cap, printre altele. Becurile cu spectru complet sunt cele mai frecvent utilizate în lămpi de birou și lămpi de pardoseală.
 • Lămpi germinative: lămpile germicide oferă tehnologie ultravioletă, care este o abordare non-chimică a dezinfecției. În acest proces de dezinfecție nu se adaugă nimic, ceea ce face ca această dezvoltare să fie simplă, economică și necesită foarte puțină întreținere.
 • Imaginea intitulată Alegeți bara de lumină perfectă pentru corpul dvs. de iluminat Pasul 8
  9
  Luați în considerare becurile cu lumină stimulată cu electroni (ESL) în viitor. Aceste becuri sunt o tehnologie în curs de dezvoltare, care oferă o nouă opțiune pentru consumatorii care doresc iluminat eficient, fără pericolele de becuri CFL sau cu costuri ridicate și o calitate slabă a luminii de la LED-uri. ESL bec R30 este proiectat pentru a înlocui cu incandescență reflector bec 65W, care este frecvent utilizat în dispozitive de iluminat încastrate, care sunt populare în construcții noi și case de remodelată.
 • Becul R30 ESL oferă iluminare uniformă reflectorizantă care este practic indistinguizabilă de lampa incandescentă pe care o înlocuiește. Un factor de putere mai mare conferă becului R30 ESL o sarcină totală mai mică decât lămpile fluorescente compacte compacte. Aceasta generează aproximativ 10000 de ore de lumină fără nici o schimbare semnificativă a culorii. Prețul său este de așteptat să fie între 15 și 20 USD. În timp ce testarea și producția acestor becuri și-a întârziat lansarea preconizată către public, producția lor în masă este încă programată pentru viitor.
 • Partea 3
  Combinați dispozitivul dvs. de iluminat cu un bec

  Imaginea intitulată 24514 17
  1
  Alegeți un bec pentru o lampă de masă sau de masă. Dacă aveți o lampă separată pentru podea sau o lampă de masă mare, aveți câteva opțiuni de becuri posibile. Luați în considerare utilizarea unui bec în formă de spirală sau închis, care este compact fluorescent sau incandescent. Așezați-vă la becurile de pe partea caldă a spectrului, deoarece aceste lămpi vor lumina camera dvs. și, în general, tind să fie mai plăcute ochiului într-o tonalitate mai caldă (ca un bec). "lumina soarelui").
 • Imaginea intitulată 24514 18
  2
  Găsiți un bec pentru dispozitivul de iluminat cu pendant. Deoarece dispozitivele suspendate tind să expună cel puțin o parte sau jumătate din bec, opțiunile de iluminare sunt limitate. Ar trebui să începeți să căutați un bec în formă de bec tradițional sau balon pe partea caldă a scalei de apariție a luminii. Majoritatea oamenilor preferă să utilizeze un bec compact fluorescent sau un bec cu halogen în acest scop.
 • Imaginea intitulată 24514 19
  3
  Selectați un bec pentru dispozitive de iluminat de tavan. Dispozitivele de plafon sunt, de obicei, închise astfel încât becul să nu fie vizibil, ceea ce vă oferă mai multe opțiuni decât un dispozitiv pendant. Alegeți un bec care are o durată de viață lungă, astfel încât să nu trebuiască să îl schimbați des. Aspectul luminii pe care ar trebui să-l alegeți variază în funcție de atmosfera camerei. Orice tip de bec (atâta timp cât acesta este compatibil cu dispozitivul de iluminat) va funcționa pentru un plafon dispozitiv, dar, dacă este posibil, veți dori să încerce să găsească un bec vioi eficient.
 • Imaginea intitulată 24514 20
  4
  Căutați un bec pentru un candelabru de perete. Sconces tind să fie mai mici și sunt în mare parte decorativ, ceea ce înseamnă că becurile pe care le alegeți va trebui să fie suficient de mic pentru a acoperi complet sfeșnic. Alegeți un bec care are forma unui tub sau a unei flacări, deoarece acestea sunt suficient de înguste pentru a se potrivi în interiorul sfeșnicului. Becurile fluorescente compacte și becurile incandescente sunt utilizate cel mai frecvent pentru sconturile de perete.
 • Imaginea intitulată 24514 21
  5
  Alegeți un bec pentru un dispozitiv de iluminare încorporat. Deoarece dispozitivele încorporate nu permit o ventilație prea mare, acestea prezintă cel mai mare risc de incendiu. Ca rezultat, obiectivul dvs. principal va fi alegerea unui bec care să nu depășească puterea electrică maximă pentru dispozitiv. Majoritatea oamenilor aleg un bec cu halogen, un bec compact fluorescent sau un bec incandescent pentru un dispozitiv de iluminat încorporat. Aspectul luminii variază în funcție de locație.
 • Imaginea intitulată 24514 22
  6
  Căutați un bec pentru un dispozitiv extern. Dacă dispozitivul dvs. exterior este expus vremii, va trebui să cumpărați un bec special în aer liber, care nu va fi deteriorat prin expunere. În caz contrar, alegeți un bec care are fie o formă de spirală, fie o formă tubulară cu aspect ușor "alb strălucitor". LED-urile sunt alegeri populare, precum becurile cu incandescență și cu halogen. Rețineți că va trebui să cumpărați un bec special dacă aveți un dispozitiv de iluminare fotosensibil sau un dispozitiv care are un temporizator. Verificați la magazinul local de iluminat să căutați aceste alternative.
 • sfaturi

  • Dacă aveți întrebări despre un dispozitiv de iluminat sau un bec, trebuie să întrebați întotdeauna un agent de vânzări la un magazin de iluminat. El sau ea vă va putea da răspunsuri specifice care vă pot economisi bani.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează kilowatele utilizate de becuriCum se calculează kilowatele utilizate de becuri
  Cum să încărcați un iPad fără încărcătorCum să încărcați un iPad fără încărcător
  Cum sa alegi piesele pentru un PC pentru jocuriCum sa alegi piesele pentru un PC pentru jocuri
  Cum de a face un eliminator de bateriiCum de a face un eliminator de baterii
  Cum se face un iluminat pitorescCum se face un iluminat pitoresc
  Cum să economisiți bani pe utilizarea energiei electriceCum să economisiți bani pe utilizarea energiei electrice
  Cum să economisiți energie electricăCum să economisiți energie electrică
  Cum să economisiți energie electrică acasăCum să economisiți energie electrică acasă
  Cum să economisiți energieCum să economisiți energie
  Cum se calculează putereaCum se calculează puterea
  » » Cum să alegeți focalizarea perfectă pentru dispozitivul dvs. de iluminat

  © 2011—2020 ertare.com