Cum să vă proiectați camera

Indiferent dacă ați terminat mutarea într-o casă nouă sau un apartament și doresc să găsească modalități de a face camera ta arata foarte bine sau în cele din urmă au decis să reproiecteze camera dvs. atât de murdar și aglomerat, aceasta este una dintre camerele de la dvs. acasă unde este probabil să vă petreceți o mare cantitate de timp. Prin urmare, ar trebui să vă asigurați că este un loc confortabil și bine conceput, astfel încât să vă puteți simți bine când dormiți și vă relaxați acolo.

pași

Metoda 1
Determinați dispunerea

Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 1
1
Dacă este necesar, eliminați totul în camera dvs. În mod ideal, începeți cu o pagină goală. Prin urmare, în cazul în care doriți să vă reproiectați camera, întrebați-vă prietenii pentru ajutor și plătiți-le cu o pizza pentru a vă ajuta să ștergeți tot ce există.
 • În cazul în care a trecut mult timp de când ați trecut ultima dată în camera dvs., asigurați-vă că ați curățat-o bine pentru a obține o imagine mai bună a spațiului.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 2
  2
  Luați în considerare circulația camerei. Aceasta se referă la modul în care oamenii se pot mișca în camera dvs. Obțineți o idee cu privire la calea pe care cineva o va urma în timp ce circula în camera dvs. cu scopul de a avea acces la baie și la locul unde se află dulapul dvs. este cât mai ușor posibil, în timp ce încă mai există spațiu suficient pe ambele părți ale camerei. patul pentru a putea merge.
 • Determinați modul în care dvs. și partenerul dvs. puteți accesa dulapul și baia. De exemplu, dacă te ridici mai devreme, dar partenerul tău nu, poți aranja lucruri, astfel încât să poți accesa mai ușor baia în întuneric sau în dulapul din partea ta a patului.
 • Puteți încerca o simplă circulație sau circulație bazată pe o intrare în partea din cameră, deși aceasta va depinde de mărimea și dispunerea sa și de nevoile celor care o ocupă. În majoritatea hotelurilor, planurile sunt concepute pentru a oferi o circulație simplă. Acest lucru este rezonabil, deoarece permite ca dispoziția să fie deschisă și funcțională.
 • Dacă camera dvs. are o baie privată atașată la ea sau dacă are o ușă în exterior, va fi un pic mai dificil să se elaboreze planurile de circulație. Dacă oricare dintre acestea este cazul pentru camera dvs., trebuie să vă concentrați pe asigurarea că spațiul rămâne clar și că este ușor să navigați prin el.
 • Dacă vă mutați într-o casă nouă și va proiecta de la zero aspectul camerei dumneavoastră, ar trebui să ia în considerare where`ll plasați baie și dulap, pentru că în cazul în care accesul la acestea este înainte de culcare, ai nevoie de un coridor mai mult. Pe de altă parte, dacă aveți de circulație, astfel încât accesul la baie si dulap se poate face prin zona în care se află pat, puteți economisi spațiu, deoarece nici un coridor separat va fi necesar.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 3
  3
  Determinați amplasarea ferestrelor în cameră sau ce vizualizare va fi. Dacă primul lucru cu ceea ce găsiți atunci când intră într-o cameră este o vedere frumoasă pe fereastră, impresia veți obține va fi de obicei mai relaxantă și primitoare că, în cazul în care se intră doar în pat.
 • Încercați să aveți aspectul arată o fereastră mare cu o vedere frumoasă și nu acoperă sau obstrucționează nici o fereastră mai mică. Acest lucru se datorează faptului că acestea din urmă reprezintă o sursă bună de lumină naturală care va aduce căldură în cameră.
 • Rețineți că este posibil să încorporați modele care pot bloca lumina, cum ar fi perdele lungi sau jaluzele, astfel încât lumina să intre în cameră în timpul zilei, dar vă permite să vă păstrați intimitatea pe timp de noapte.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 4
  4
  Măsurați spațiul. După ce ați determinat aproximativ modul în care doriți să vă deplasați în cameră, utilizați o măsurătoare pentru a înregistra lungimea și lățimea întregii camere. Nu uitați să măsurați spațiul dintre ferestre și ușă și între dulap și baie.
 • În acest fel, veți putea afla dimensiunea patului, noptierele și celelalte mobilier de decorare pe care le veți cumpăra.
 • Dacă aveți de gând pentru a decora camera cu mobilier aveți deja, pentru a măsura spațiul, puteți stabili dacă toate acestea se va potrivi în conformitate cu acordul pe care au stabilit sau vor fi necesare pentru a scăpa de unele mobilier.
 • De asemenea, având aceste măsuri vă va ajuta să vă asigurați că există suficient spațiu între mobilier pentru a facilita deplasarea în cameră.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 5
  5
  Desenați aspectul. Înainte de a returna toate mobilierul în camera dvs., trebuie să porniți de la un aspect desenat pe o foaie de hârtie. În acest fel, îl puteți modifica sau efectua ajustări fără a trebui să mutați patul sau noptiera dintr-o parte în alta.
 • De asemenea, vă va ajuta să stabiliți dacă toate mobilierurile existente vor rămâne în cameră sau dacă ar trebui să scăpați de tot ceea ce nu corespunde dispoziției.
 • Dacă alegeți să pictați pereții, rețineți că trebuie să evitați să eliminați din nou toate mobilierul din încăpere. Prin urmare, nu aranjați mobilierul până când nu aveți o versiune finală a aspectului și schema de culori a camerei.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 6
  6
  Determinați amplasarea patului. Aceasta este piesa cheie a mobilierului din camera ta. Prin urmare, odată ce ați stabilit în cazul în care va fi situat, puteți decide în cazul în care celelalte mobilier de decor va potrivi cel mai bine. Din nou, în ceea ce privește circulația, există două posibilități principale în ceea ce privește locul în care să se plaseze patul:
 • Înclinată la peretele care se află în dreptul ușii camerei. În acest fel, atunci când intri în el, veți obține o vedere frumoasă, deoarece patul nu va împiedica nici o fereastră. Circulația camerei va fi foarte simplă și deschisă.
 • Pe cel mai lung perete al camerei. În majoritatea camerelor, există un perete care nu are ferestre și nici ușile. Acest aranjament lasă suficient spațiu pentru ca acolo să fie o masă de noapte pe fiecare parte a patului.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 7
  7
  Decideți dacă camera dvs. va avea o masă de toaletă. Un dulap sau un dulap pentru haine probabil va fi a doua cea mai mare piesa de mobilier din camera. Cu toate acestea, este posibil să nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care camera vine cu un dulap construit. Printre opțiunile disponibile pentru a plasa toaleta, sunt următoarele:
 • În fața patului într-un colț al camerei. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că ați putea reduce amplitudinea spațiului prin plasarea dresserului într-un colț. Puteți să o ajustați astfel încât să fie împotriva unui perete, îndreptat spre pat.
 • Dacă aveți de gând să plasați un piept mare de sertare sau un dresser, ar putea servi, de asemenea, ca un suport pentru un televizor. În acest caz, ar fi convenabil să-l așezați în fața patului, sprijinit de peretele opus, astfel încât să puteți viziona televizorul cu ușurință.
 • Pe de altă parte, dacă doriți să plasați un dulap de dimensiuni mai mici, îl puteți așeza la un capăt al patului, astfel încât să puteți accesa cu ușurință și să păstrați pereții deschiși și deschiși.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 8
  8
  Alegeți mobilierul de decorare. După ce localizați cel mai mare mobilier, vedeți dacă există încă loc pentru a plasa noptiere pe fiecare parte a patului, scaune decorative și lămpi de podea.
 • De asemenea, puteți amplasa un birou mic și scaune, deși acest lucru depinde de spațiul disponibil în cameră.
 • Puteți dori, de asemenea, să plasați un otoman la poalele patului sau aproape de dulap, astfel încât să existe locuri suplimentare pentru a sta.
 • Metoda 2
  Determinați schema de culori

  Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 9


  1
  Alegeți o culoare "ancoră". Aceasta este culoarea pe care o evidențiați, accentuați sau completați cu alte nuanțe de culori, precum și culoarea cea mai proeminentă din cameră și cea care va stabili senzația sau stilul. Prin urmare, trebuie să stabiliți dacă preferați o ancoră de culoare neutră, cum ar fi gri alb sau lumina, pentru a crea un mediu mai relaxat sau dacă preferați o culoare intensă și vii, ancora, cum ar fi turcoaz sau portocaliu, pentru a crea o atmosferă vibrantă. De asemenea, puteți alege pur și simplu culoarea preferată.
  • Rețineți că, chiar dacă utilizați o culoare de ancoră mai neutră, puteți utiliza încă accesorii, cum ar fi perne mici, lenjerie de pat și obiecte decorative mici, pentru a adăuga puncte de culoare vii și vii în camera dvs.
  • Puteți, de asemenea, să vă bazați pe o temă pentru a alege culoarea ancoră, cum ar fi o temă nautică, o temă a Franței provinciale sau o temă a stilului chic californian.
  • Puteți să vă uitați la designul site-urilor pentru camere pentru a găsi idei pentru posibile scheme de culori.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 10
  2
  Alegeți două nuanțe complementare. Cel mai bine este să începeți cu două nuanțe pentru a nu copleși camera cu prea multe culori, deși puteți alege să adăugați mai multe nuanțe complementare.
 • Culoarea ancorei ar trebui să acționeze ca referință pentru ambele nuanțe. Dacă culoarea ancorei este mai neutră, puteți opta pentru nuanțe mai reci, cum ar fi albastru și verde, sau nuante mai calde, cum ar fi roșu și galben. Dacă culoarea ancorelor este mai intensă, puteți opta pentru mai multe nuanțe neutre, cum ar fi gri sau alb, sau nuante mai luminoase, cum ar fi caisul sau turcoazul.
 • Pentru a obține un ghid cu privire la posibilele nuanțe pentru o culoare ancoră, consultați un cerc cromatic. Dacă aveți îndoieli, obțineți idei căutând exemple online.
 • Puteți combina nuanțele cu tonuri, umbre și nuanțe în moduri diferite. Faceți clic pe aici pentru a accesa un ghid în acest sens.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 11
  3
  Stabiliți dacă veți picta pereții camerei dvs. După alegerea schemei de culori, următorul lucru este să determinați dacă veți picta toți pereții culorii ancorei sau dacă veți picta doar unul pentru a trimite un mesaj.
 • Pentru sfaturi despre cum să pictezi o cameră corect, citiți articolul Cum să pictezi o cameră.
 • Metoda 3
  Termină camera

  Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 12
  1
  Returnați mobilierul în cameră. După ce a terminat cu layout-ul, finalizarea schema de culori și de a lăsa vopseaua uscată, suna prietenii care te-au ajutat pentru a elimina toate mobilier în cameră și revine la pizza incentivize pentru a vă ajuta înapoi mobilierul în cameră.
  • Așezați mobilierul respectând aranjamentul pe care l-ați stabilit. Dacă măsurătorile au fost efectuate corect și circulația spațiului a fost bine luată în considerare, aspectul camerei ar trebui să fie bine distanțat și să ofere un acces ușor.
 • Imagine cu titlul Design Dormitorul dvs. Pasul 13
  2
  Aranjați iluminarea în cameră. Acordați atenție la iluminat cu care conta în cameră (de exemplu, o lumină plafon sau o lumină atașată la perete) pentru a determina dacă să se instaleze dispozitive suplimentare pentru a îmbunătăți iluminarea curentă sau pentru a adăuga lămpi sau lămpi pentru masa de noapte, astfel încât camera să aibă mai multe surse de lumină.
 • Luminile care sunt plasate pe tavan distribuie lumină uniform în întreaga cameră și sunt adesea cele mai strălucitoare. De asemenea, puteți utiliza becuri dimmer pentru a personaliza luminozitatea sau nivelul de întuneric al luminilor de pe tavan. Acestea sunt elemente excelente pentru o cameră, chiar mai mult dacă schema de culori este neutră.
 • Puteți utiliza lămpile de pardoseală pentru ca unele spații specifice să fie mai bine iluminate și să facă camera să aibă un mediu mai intim, mai ales dacă așezați aceste lămpi lângă pat sau într-un colț al încăperii.
 • Pentru a ilumina zonele specifice ale camerei, puteți amplasa o lampă și pe o masă sau birou de noapte. Acest tip de lampă este, de asemenea, foarte util pentru a citi și de lucru, mai ales pe timp de noapte, deoarece luminozitatea sa nu este suficient de puternic pentru a modifica corpul programul de somn natural, plus că nu se va trezi persoana cu care dormi .
 • Imagine cu titlul Design your Bedroom Step 14
  3
  Alegeți așternutul. Acest lucru este, de asemenea, fundamental pentru proiectarea camerei, deoarece este posibil ca patul să fie punctul focal. Prin urmare, încercați să obțineți o plapumă sau o plapumă acoperiș al cărui model sau design se potrivește cu schema de culori a camerei.
 • De asemenea, trebuie să obțineți foi de bună calitate, perne, perne și perne decorative pentru a vă face patul un loc confortabil de a vă culca, deoarece obiectivul dvs. este să vă simțiți confortabil și relaxant.
 • Luați în considerare posibilitatea plasării covoarelor decorative, astfel încât spațiul să fie și mai confortabil.
 • Imagine cu titlul Design your Bedroom Pasul 15
  4
  Adăugați accesorii în cameră. Pentru a vă face camera să se simtă mai personală și intimă, puteți include obiecte personale și suveniruri. Asigurați-vă că aceste detalii vă arată stilul dvs. astfel încât spațiul să nu fie atât de plictisitor.
 • Decorați zidurile care atârnă opere de artă pe care le doriți, plasați cărțile preferate pe o masă sau birou sau aranjați un rând de plante în ghivece sau suculente în dulapul dvs., astfel încât camera dvs. să aibă o notă de natură.
 • Imagine cu titlul Design your Bedroom Step 16
  5
  Îmbunătățiți și efectuați modificări în camera dvs. în timp. Nu este necesar să vă simțiți presați pentru a vă face camera cât mai completă posibil. În schimb, este posibil ca, pe măsură ce adăugați sau eliminați anumite mobilier sau accesorii, camera dvs. va evolua în timp (ca în cazul tuturor lucrurilor). Pentru a găsi un design excelent, este de obicei nevoie de timp și, cel mai probabil, trebuie să îl perfecționați. Prin urmare, nu vă grăbiți, luați-o ușor și distrați-vă în proiectarea camerei.
 • sfaturi

  • Puteți găsi diferite site-uri de planificare a camerelor online, care vă vor permite să creați o hartă tridimensională a designului și schemei de culori.

  avertismente

  • Pentru a muta mobilier mai mare, cum ar fi un pat, dresser și televizor, este mai bine să întrebați unul sau mai mulți oameni pentru ajutor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să conectați o cameră GoPro la un computerCum să conectați o cameră GoPro la un computer
  Cum să activați înregistrarea video pe 720p pe un tablete Nexus 7Cum să activați înregistrarea video pe 720p pe un tablete Nexus 7
  Cum să obțineți o cameră Android mai bunăCum să obțineți o cameră Android mai bună
  Cum să decorezi o cameră cu tema HollisterCum să decorezi o cameră cu tema Hollister
  Cum să evacuezi colegul tău de camerăCum să evacuezi colegul tău de cameră
  Cum de a proiecta o camerăCum de a proiecta o cameră
  Cum să curățați casa în caz de urgențăCum să curățați casa în caz de urgență
  Cum să cureți o cameră cu meticulozitateCum să cureți o cameră cu meticulozitate
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să vă curățați camera în 5 minuteCum să vă curățați camera în 5 minute
  » » Cum să vă proiectați camera

  © 2011—2020 ertare.com