Cum să includă nevadele într-o nuntă

Aveți adolescenți vitregi sau adulți tineri pe care doriți să le cunoască sunt cu adevărat o parte din viața dvs. cu soțul / soția dvs.? Vrei un element de includere care să stabilească tonul pentru viitor cu noii tăi tătari vitregi? Acest wikihow include câteva sfaturi pentru a face exact acest lucru. Continuați să citiți

pași

Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 1
1
Idei înainte de ceremonie (Fotografii): include copiii din fotografie înainte de nuntă. DA, puteți să vă luați în continuare "fotografii de angajament" dar dacă includeți nevzi, transmiteți mesajul că vor fi o familie.
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 2
  2
  Este o idee bună să faceți 2 lucruri: 1) transmite un mesaj important de includere și confirmare a faptului că fac parte din noua familie și 2) să creeze un portret de familie într-un moment atât de important în viața lor.
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 3
  3
  Culori sau teme pentru nunta: Implicați-i să vă ajute să luați o decizie cu privire la aceste puncte.
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 4
  4
  Nunta amintiri: Implicați-i în crearea amintirilor pe care oaspeții le vor lua. Dacă sunt creativi, acesta este modul în care trebuie să le includem cu adevărat și să ne asigurăm că fac parte din acest eveniment special.
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 5
  5
  Ceremonia: dacă există unul sau mai mulți copii mai mari care pot face fotografii, ar putea lua unul dintre oaspeți în momentul în care sosesc și îi vor îndruma către "cadrul de semnătură" care înconjoară 1) o imagine a angajamentului sau 2) un portret de familie care arată că copiii sunt într-adevăr parte din această poveste de dragoste a cuplului (vezi ideea înainte de ceremonia de mai sus). Ar putea fi, de asemenea, domnișoare de onoare sau pagini la ceremonie.
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 6
  6
  Pentru a distribui programele de nunta de la inceput, iar porumbeii si bulele de la sfarsitul receptiei sunt alte idei.


 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 7
  7
  Dacă aveți de-a face cu copii foarte mici, este normal să le includeți într-un rol important, cum ar fi purtarea de inele și flori.
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 8
  8
  În cazul unei familii asamblate recent constituită, unde copiii vor trăi împreună cu noul cuplu căsătorit și chiar și cu frații săi noi, iluminarea lumanare a unității este ocazia perfectă de a include toți membrii noii familii. După aprinderea lumânării împreună, este momentul potrivit ca fiecare copil să lumineze o lumânare de lumânare de la unitatea principală pe care cuplul l-a aprins împreună cu câteva momente înainte.
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 9
  9
  După schimbul de inele, poate fi inclus un verset special, astfel încât copiii să știe că ambii se dedică viitorului lor ca parte a unei familii comune. Ar putea fi ceva simplu care să fie afirmat la unison, cu voce tare, cum ar fi "O să mă căsătoresc cu sufletul meu și, de asemenea, îmi exprim dragostea și angajamentul față de fiecare dintre voi ca parte a familiei mele de acum înainte".
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 10
  10
  În plus față de versuri, ați putea include în plus copiii mai mici prin plasarea unei medalii de familie în jurul gâtului lor. Faceți o căutare pentru "medalie de familie" pe internet.
 • Image title Include Stepchildren într-un pas de nunta 11
  11
  Dați fiecărui copil un cadou, nu doar copiilor voștri.
 • sfaturi

  • O idee bună este să dai fiecărui copil un lanț care include 3 inele mici de argint sterlină reprezentând căsătoria, cercul iubirii veșnice și unitatea familiei. Ar putea să o folosească până când vor fi mai bătrâni.

  avertismente

  • Nu folosiți niciodată nunta ca pe un subiect pentru a exprima furia față de ei spunând ceva de genul "Vroiam sa te includ pe tine ..." sau "Știam că nu ar fi trebuit să te includ în planurile noastre speciale pentru această zi ..." sau "Cred că a fost prea bine să te gândești că vrei să fii parte din ea și că vei fi fericit pentru nunta mamei tale sau tatălui tău ..."
  • Aveți grijă să nu vă deranjați cu copiii vitregi în timpul precedent și să includeți stresul planurilor de nuntă pe care v-ați hotărât să nu le urmați atunci când includeți copii vitregi, chiar și într-un mod redus.
  • Copiii vor dori să confirme că sunt importanți pentru ambii membri ai căsătoriei noi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci bani cu camera taCum sa faci bani cu camera ta
  Cum să te căsătorești cu Biserica CatolicăCum să te căsătorești cu Biserica Catolică
  Cum sa faci un album de povesti de nuntaCum sa faci un album de povesti de nunta
  Cum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soțiaCum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soția
  Cum să te alături noului tău copilCum să te alături noului tău copil
  Cum se scrie o invitație formalăCum se scrie o invitație formală
  Cum să oprești o nuntăCum să oprești o nuntă
  Cum să scapi cu partenerul tăuCum să scapi cu partenerul tău
  Cum să vă invitați pe fostul dvs. la nuntăCum să vă invitați pe fostul dvs. la nuntă
  Cum să te căsătorești în MexicCum să te căsătorești în Mexic
  » » Cum să includă nevadele într-o nuntă

  © 2011—2020 ertare.com