Cum sa alegi un telefon mobil pentru copilul tau

Fiul tău dorește un telefon mobil și nu știi ce să-i spui? Dacă da, citiți mai departe.

pași

Imaginea intitulată Selectați un telefon mobil pentru copilul dvs. Pasul 1
1
Luați în considerare adăugarea copilului dvs. în planul dvs. Un plan familial comun poate fi contraproductiv. Dacă vrei să faci un apel de afaceri și să afli că fiica ta a folosit 782 din 800 de minute pe lună?
 • Imaginea intitulată Selectați un telefon mobil pentru copilul dvs. Pasul 2
  2
  Revedeți planurile și caracteristicile acestora. Dacă aveți de gând să dați copilului dvs. un telefon mobil, ia în considerare caracteristicile telefonului. Vrea copilul dvs. un telefon cu cameră? Vrei unul cu urmărirea GPS? Vrei un emițător radio?
 • Imaginea intitulată Selectați un telefon mobil pentru copilul dvs. Pasul 3
  3
  Luați în considerare un telefon preplătit. Aceste telefoane pot fi lăsate fără minute fără supraîncărcare. Când au terminat, trebuie să cumperi mai multe minute pentru a le folosi. Cu toate acestea, aceste telefoane nu sunt bune pentru oameni foarte vorbăreți.
 • Imaginea intitulată Selectați un telefon mobil pentru copilul dvs. Pasul 4


  4
  Verificați telefonul "Firefly". Acesta este un telefon destinat copiilor între 8 și 14 ani. Acest telefon are un buton de directoare în loc de numere. Părinții pot pre-selecta numere de telefon pentru director. Dezavantajul? Ce se întâmplă dacă într-o zi fiul tău de 13 ani vine acasă plângând pentru că prietenul său are cele mai noi iPhone 3Gs, Nokia X6 sau Palm Pre și continuă cu telefonul lui ridicol? Ar fi mai bine să nu dați copilului dvs. Firefly dacă are mai mult de 10 ani.
 • Imaginea intitulată Selectați un telefon mobil pentru copilul dvs. Pasul 5
  5
  Discutați cu copilul dvs. ce doriți pe un telefon și ce vrea el pe un telefon. Asigurați-vă că ați stabilit un buget.
 • Imaginea intitulată Selectați un telefon mobil pentru copilul dvs. Pasul 6
  6
  Fii corect. Amintiți-vă că dacă ați dat copilului dvs. un telefon mobil timp de 15 ani, va trebui să-i dați celuilalt fiu sau fiică un telefon mobil timp de 15 ani.
 • sfaturi

  • Majoritatea copiilor din liceu și liceu vor avea un telefon mobil, astfel încât copilul dumneavoastră se poate simți părăsit dacă nu are unul.
  • Majoritatea copiilor mai mici (între 7 și 10 ani) împrumută doar telefoanele părinților lor, deci nu toată lumea are un telefon. Spune-le copiilor tăi.
  • Asigurați-copilului economisi bani pentru a cumpăra un telefon preplătit. În acest fel, nu va trebui să plătiți 100 de dolari pentru un telefon cu cameră.

  avertismente

  • Telefoanele prepaid pot fi foarte scumpe.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă schimbați numărul de telefon pe SnapchatCum să vă schimbați numărul de telefon pe Snapchat
  Cum de a schimba un număr mobil în Yahoo MessengerCum de a schimba un număr mobil în Yahoo Messenger
  Cum să cumperi telefonul mobil potrivitCum să cumperi telefonul mobil potrivit
  Cum să cumpărați un telefon mobil fără acces la InternetCum să cumpărați un telefon mobil fără acces la Internet
  Cum se conectează computerul la Internet cu telefonul mobil (pentru Windows)Cum se conectează computerul la Internet cu telefonul mobil (pentru Windows)
  Cum se conectează la UConnectCum se conectează la UConnect
  Cum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobilCum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobil
  Cum să eliminați tarifele lunare de la un telefon mobil chiar și cu planul de dateCum să eliminați tarifele lunare de la un telefon mobil chiar și cu planul de date
  Cum să găsiți numărul de serie al telefonului mobil fără a îl dezarmaCum să găsiți numărul de serie al telefonului mobil fără a îl dezarma
  Cum să găsiți un telefon publicCum să găsiți un telefon public
  » » Cum sa alegi un telefon mobil pentru copilul tau

  © 2011—2020 ertare.com