Cum să-i dovedesc soției sau soțului că îl iubești cu adevărat

Cu entuziasmul unei noi romantismuri, se pare ușor și natural să comunici dragostea ta celeilalte persoane. După ce se căsătorește, însă, multe cupluri stabilesc o rutină în care unul sau ambii soți se simt ca și cum ar fi fost luați de la sine. Nu lăsați altă zi să treacă fără a întări dragostea pe care o simți pentru soțul / soția. Urmați acești pași pentru a arăta partenerului dvs. cât de mult îi iubiți cu adevărat.

pași

Partea 1
Afișarea dragostei prin acțiuni

Imaginea intitulată
1
Începeți cu ceva mic. Lucrurile mici pot face o mare diferență dacă le puneți un pic de gândire și sentiment în ele. Soția sau soțul, la urma urmei, vrea să știe că la sfârșitul zilei te gândești la ea sau la el. Toate celelalte lucruri pe care le puteți face pentru bani mici sau fără bani.
 • Sugerați o plimbare în jurul cartierului după cină.
 • Întoarceți o cameră într-un ring de dans și invitați soțul / soția să danseze.
 • Tabără în curtea ta.
 • Citiți-l în pat (cu sau fără comentarii amuzante).
 • Du-te la sala de sport împreună (unele cupluri jur că sexul este fabulos după aceea).
 • Discutați despre idei pentru o vacanță romantică și salvați-le pentru mai târziu.
 • Imaginea intitulată
  2
  Lucruri mai mari progresiv. Este bine să amestecăm cele mai mari și cele mai semnificative acțiuni cele mai mici și cele mai luminoase. Acestea necesită puțin mai multă muncă și pot costa niște bani, deși nu prea mult - dar merită să vadă dacă soțul / soția dvs. țipă cu emoție sau scârțâie cu bucurie.
 • Faceți o montare video a nopții de nuntă.
 • Luați legătura cu legii și planificați o petrecere de aniversare surpriză.
 • Refaceți prima dată, primul dvs. sărut sau prima dvs. luptă.
 • Scrieți o melodie de dragoste și înregistrați-o (poate fi sinceră sau într-un ton batjocoritor).
 • Faceți o povestire care captează începutul relației voastre.
 • Imaginea intitulată Arată-ți soția sau soțul pe care-i iubești cu adevărat Pasul 3
  3
  Arătați-vă iubirea prin acțiuni grijulii. Ele pot fi lucruri simple cum ar fi pregătirea unei băi într-o cada, oferirea unui masaj, spălarea vesela sau scrierea unei poezii. Alegeți o acțiune despre care știți că partenerul dvs. va aprecia. Amintiți-vă, neagă că nu înseamnă să faceți lucrurile fără tragere de inimă. Dacă afișezi afecțiunea, dar o faci să te amesteci de-a lungul drumului, e mai bine să nu faci asta.
 • Cumpărați ceva pentru el (sau ei) când știți în mod special că el dorește. Dacă dorește un set de instrumente sau dacă dorește o geantă de designer, ei pot fi supărați de încercarea ta de a-și obține ceva asemănător.
 • Faceți ceva pentru partenerul dvs. când încercați să vă arătați efortul. Nu depune mult efort pentru a-ți cumpăra soțul / soția, ceea ce știi că dorește, dar cu siguranță are nevoie să te gândești la poezie, să o scrie și să o încadrezi. Acest lucru arată un angajament real.
 • Multe gesturi mici sunt mai simple decât cele mari. Dacă ați crezut că ați putea obține de pe zbor și se completează până nepăsarea ta, îmi pare rău: este mult mai ușor să faci lucruri mici pentru partenerul tau, la intervale regulate, pentru a face un mare gest de fiecare moarte de episcop. Practica pe o scară mică și în mod constant.
 • Imaginea intitulată Arată-ți soția sau soțul pe care-i iubești cu adevărat Pasul 4
  4
  Petreceți timp prezentând partenerului dvs. (Acesta este adesea cel mai puțin folosit, dar cel mai puternic mod de a iubi). Opriți telefonul, televizorul, calculatorul și radioul și stați împreună, permițându-vă să vă simțiți unul pe celălalt. Evident, faptul de a fi prezenți împreună cu soțul sau soția dvs. oferă oportunitatea de a vă servi, astfel încât trebuie să fiți la dispoziție pentru a vă iubi soțul / soția.
 • Mergeți la o întâlnire cel puțin o dată pe lună. Copiii, programele agitate și apatia pot interveni, dar ambele ar trebui să fie făcute pentru a lua masa singur sau pentru a merge la filme cel puțin o dată pe lună. Aceste momente pot ajuta într-adevăr să reaprindă flacăra maritală.
 • În caz de îndoială, întrebați. Oamenii iubesc să vorbească despre ei înșiși, iar soțul / soția nu este o excepție. Bombare-l cu întrebări cum ar fi "cum", "ce" sau "când", în loc să pună întrebări care implică un răspuns "da" sau "nu". Conversațiile mari depind de întrebările mari. Fii expert.
 • Își cunoaște într-adevăr trecutul. Unii soți sunt surprinși să învețe, după mulți ani, detaliile zilnice ale trecutului partenerului lor. Afișarea interesului față de trecut, vă arată că într-adevăr prețuiți ce este.
 • Partea 2
  Afișarea dragostei prin cuvinte

  Imaginea intitulată Arată-ți soția sau soțul pe care-i iubești cu adevărat Pasul 5
  1
  Spune-i soției tale că îl iubești. Comunicarea clară vă va face să știți cât de mult îl iubiți. Vorbind pe baza experiențelor dvs., este o modalitate de a vă deschide, astfel încât partenerul dvs. să vă poată auzi. Ați putea spune: "Inima mea se accelerează când intri în cameră" sau "Mă gândesc la tine toată ziua și de fiecare dată când o fac, zâmbesc". Orice ai spus trebuie să fie adevărat.
  • Îmbunătățiți talentele și realizările soțului / soției. Descoperiți, dacă nu ați făcut-o încă, lucrurile pe care partenerul dvs. credeți că o fac unică sau distinsă. Aveți timp pentru a consolida aceste calități. Dacă soțul tău se gândește la el însuși ca pe un intelectual, își laudă inteligența - dacă soția ta creează o Fashionista, laudă stilul ei.
  • Obișnuiți-vă să vorbiți despre sentimentele voastre. Nu evitați să vorbiți despre emoțiile pe care le simțiți. Vorbește despre emoțiile pe care le are partenerul tău. Împărtășiți chiar și cele mai banale lucruri care ți s-au întâmplat pe parcursul zilei, deoarece acest lucru va face ca partenerul tău să se simtă mai implicat în viața ta.


 • Imaginea intitulată Arată-ți soția sau soțul pe care-i iubești cu adevărat Pasul 6
  2
  Spune adevărul Spunând adevărul este un act de iubire, deoarece arată încredere și respect. Adevărul nu trebuie să fie pozitiv pentru a fi semnificativ, ci trebuie să fie adevărat. Arătați-i dragostea necondiționată, dar nu acceptarea necondiționată. Trebuie să fiți întotdeauna dispuși să acceptați și corecția soțului / soției.
 • Nu vă ridicați vocea, nu folosiți cuvintele dureroase sau generalizați folosind cuvinte precum "întotdeauna" sau "în mod constant". Acestea pot face ca adevărul să fie rănit mai mult decât este necesar.
 • Nu vă prindeți în noțiunea culturală că iubirea nu încearcă niciodată să ajute pe cineva să fie mai bun. Crede-ți că jumătatea ta mai bună vrea cu adevărat să-i spui adevărul. Ei ar trebui să încerce să se încurajeze reciproc pentru a se îmbunătăți ca oameni și, de asemenea, relația.
 • Folosește cuvinte amabile pentru a-ți evidenția punctele slabe și pentru a oferi sugestii constructive cu privire la îmbunătățirea acestor lucruri. Dacă soțul / soția este deosebit de sensibil, echilibrați critica cu laudă. Scopul este că vă dați seama ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți. Nu-i minți doar și spune-i că este perfect în modul în care îi arată ce are nevoie pentru a se îmbunătăți. Pe scurt, ajuta-l să fie mai bun într-un mod pozitiv.
 • Imaginea intitulată Arată-ți soția sau soțul pe care-i iubești cu adevărat Pasul 7
  3
  Descoperă-ți preferatul "dragoste" al soțului tău. Știi că îl iubești când folosești cuvinte de dragoste? Sau poate te simți iubit de actele de serviciu? Unii oameni se simt iubiți primind mici daruri, alții prin mângâieri. Dragostea adevărată nu se bazează pe preferințele dvs., ci pe partenerul vostru.
 • Lucruri pe care bărbații le-ar putea considera femei: O mică afecțiune fizică poate face multe. Bărbații nu prezintă de obicei afecțiune fizică și, uneori, un gest ca un sărut pe gât sau o îmbrățișare spontană este exact ceea ce are nevoie. Nu te gândi la asta ca o reconfirmare a dragostei tale, ci ca un gest de contact.
 • Lucruri pe care femeile le-ar putea considera bărbați: bărbații, uneori, se gândesc la afecțiunea fizică ca ceva inutil sau chiar cloying. Asta nu înseamnă că nu-și poate arăta dragostea, trebuie să știi că pentru el nu este atât de important. Dați-i timp să-și exprime emoțiile și să nu-l pedepsi dacă nu poate.
 • Partea 3
  Afișarea dragostei prin încredere

  Imaginea intitulată
  1
  Amintiți-vă că acțiunile vorbesc în general mai mult decât cuvinte. Nu spuneți ceva, faceți ceva. Uneori, soțul / soția este supărat că spuneți în mod constant că veți face ceva, dar nu veți reuși niciodată să faceți acest lucru. Când cuvintele tale nu au nicio inițiativă în spatele lor, încep să-și piardă impactul, iar soțul / soția poate începe să aibă încredere în tine mai puțin.
  • Nu face scuze. Scuzele pot fi reale pentru dvs., dar soțul / soția dvs. sună ca scuze. Nu aduceți greșelile trecutului la noua dvs. relație - aceasta este, de asemenea, văzută ca o scuză. Indiferent de situație (abuz, durere, suferință financiară etc.), nu atingeți aceste probleme. Orice poate fi depășit și rezolvat prin comunicare. Fiți suficient de curajoși și recunoașteți când faceți o greșeală și încercați să vă îmbunătățiți data viitoare. Soțul dvs. va observa.
 • Imaginea intitulată Arată-ți soția sau soțul pe care-i iubești cu adevărat Pasul 9
  2
  Aveți încredere că partenerul dvs. vă recunoaște eforturile. Dragostea nu este o competiție. Nu este vorba despre recunoașterea calităților sau despre faptul că sunteți în legătură cu soțul / soția. Aveți încredere că partenerul dvs. realizează cât de fericit este să aveți.
 • Nu cere întotdeauna confirmarea. Confirmarea este importantă, dar învățați să trăiți fără ea, chiar și atunci când o doriți cu disperare. Poate că ți-ai primit un cadou minunat și, din orice motiv, nu e foarte recunoscător, crede că apreciază cu adevărat efortul tău și darul în sine și nu obsedă lipsa de confirmare.
 • Aveți încredere în partenerul dvs. când sunteți singur. Dacă nu există un istoric al infidelității, încercați să aveți încredere că partenerul dvs. va lua decizii responsabile și iubitoare în absența dvs. Dacă ieșiți cu prietenii să beți bere sau cu o petrecere de bacalaureat, să aveți încredere în el (sau ea). Ei vor fi surprinzător de predispuși să-ți onoreze încrederea dacă le dai cu adevărat.
 • Imaginea intitulată Arată-ți soția sau soțul pe care-i iubești cu adevărat Pasul 10
  3
  Amintiți-vă ce este dragostea. Dragostea este un act al voinței, nu un sentiment cald sau o expresie inteligentă a experienței. Deși dragostea este diferită pentru fiecare persoană și fiecare persoană o arată diferit, dragostea necesită adesea să vă puneți în fundal pentru a satisface nevoile celor dragi.
 • Gândește-te la ultima dată când soțul tău te-a făcut să râzi. Ce a făcut el sau ea pentru a te face să te simți ca cea mai fericită persoană de pe fața pământului? Există ceva ce poți face să-l facă să se simtă la fel?
 • Faceți un efort suplimentar pentru soțul / soția dvs. Lumea modernă ne-a transformat în oameni ocupați, facem constant lucruri și se pare că nu am avut niciodată suficient timp să le facem. Poți să te duci în plus pentru a-ți ajuta soțul / soția să facă ceva ce trebuie să facă, nu-i place să facă sau ceva ce vor aprecia?
 • Schimbați uleiul în mașină, călcați cămășile pentru o zi importantă la serviciu sau pentru un interviu sau pregătiți un cocktail când vă întoarceți de la serviciu.
 • Aduceți-i micul dejun în pat, cumpărați-i un certificat de cadouri și instruiți-o să meargă la cumpărături cu prietenii ei, să taie iarba, să curețe trotuarul sau să prindă copacii.
 • sfaturi

  • Puteți face greșeli în dragoste, astfel încât iertarea este o parte vitală a căsniciei voastre. Dacă ești iertător, ești mai probabil să fii iertat.
  • Ia-ți partenerul în locuri diferite, cum ar fi cină, filme sau vacanțe.
  • Căsătoria necesită muncă. Ascultați soțul / soția, nu întrerupeți sau respingeți ceea ce spune el. Ascultarea înseamnă a internaliza cu adevărat ceea ce spui. Dacă planificați mental ceea ce veți spune mai târziu, nu ascultați.
  • Amintiți-vă: serviciul și iubirea sunt legate intrinsec. Dacă știți că partenerul dvs. are nevoie de ceva, asta ar trebui să faceți pentru ao iubi. În momentul în care începeți să insistați să faceți lucrurile pe calea dvs. sau să faceți ceea ce doriți, nu vă mai arătați iubire soțului / soției.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează pensia conjugalăCum se calculează pensia conjugală
  Cum să-ți convingi soțul să aibă grijă de copiii luiCum să-ți convingi soțul să aibă grijă de copiii lui
  Cum să-i spui soțului tău că vrei să divorțeziCum să-i spui soțului tău că vrei să divorțezi
  Cum să dovediți în instanță că soțul tău te insereazăCum să dovediți în instanță că soțul tău te inserează
  Cum să te divorțezi în ArkansasCum să te divorțezi în Arkansas
  Modificarea unei cereri de divorțModificarea unei cereri de divorț
  Cum să discutați cu soțul / soția despre a avea copiiCum să discutați cu soțul / soția despre a avea copii
  Cum să vorbești cu soțul tău despre mutareCum să vorbești cu soțul tău despre mutare
  Cum să-ți faci soțul romanticCum să-ți faci soțul romantic
  Cum să te facă să te iubeștiCum să te facă să te iubești
  » » Cum să-i dovedesc soției sau soțului că îl iubești cu adevărat

  © 2011—2020 ertare.com