Cum să ierți un soț fals

Când un soț este necredincios soției sale, infidelitatea dăunează căsătoriei și provoacă o durere emoțională foarte puternică pentru ambele părți. Deși unele femei s-ar îndepărta de această relație fără să se gândească la reconciliere, alții sunt dispuși să ierte și să încerce să continue relația. Puteți ierta un soț necredincios vorbind cu el deschis, lucrand la încredere și respect prin terapie și căutând sprijin atunci când aveți nevoie de el.

pași

Partea 1
contact

Imagine cu titlul Obțineți un tip pentru a vă ierta (pentru fete) Pasul 02
1
Întrebați soțului dvs. tot ce aveți nevoie. Unele soții preferă să nu audă detaliile despre aventură, dar dacă le cunoașteți vă vor ajuta să le iertați și să le recuperați, atunci întrebați-le.
 • Încercați să vă concentrați mai degrabă pe întrebări emoționale decât pe întrebări logistice. De exemplu, în loc să întrebați ce hotel au întâlnit, întrebați-l pe soțul dvs. de ce a decis să-l înșele. Este un mod mai sănătos de a continua cu iertarea.
 • Imaginea intitulată
  2
  Discutați despre modul în care vă face să vă simțiți aventura. Soțul dvs. trebuie să știe că te simți rănit, înșelat, trist, supărat și orice altceva ce te simți în tine.
 • Imagine cu titlul Vorbește cu cineva Pasul 01
  3
  Ascultați cum simte soțul dvs. Puteam avea scuze sau simt foarte rău, trist, cu ură de sine, să împărtășesc cu tine.
 • Creați o atmosferă în care ambii se simt în siguranță în împărtășirea emoțiilor între ei, astfel încât căsătoria lor să continue.
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 01
  4
  Permiteți-vă să vă demonstrați emoțiile. Screamingul și plânsul sunt bune și ușor de înțeles. Cu toate acestea, violența nu este.
 • Amintiți-vă că sotul dvs. se va simți probabil mai bine să fiu sincer cu dvs. dacă puteți asculta ceea ce are de spus fără a se lupta sau a amenința să renunțe.
 • Dați spațiu atunci când este necesar. Dacă te duci în direcția unei discuții sau dacă emoțiile tale ies din control, ia o pauză în timpul conversației.
 • Imagine intitulată Gain Your wife`s Trust Again Step 05
  5
  Vorbește despre asta și apoi nu ridica conversația despre înșelăciune. Va fi greu să iertați dacă vorbiți despre aventura dvs. pentru tot restul vieții dvs.
 • Imagine intitulată Gain Your wife`s Trust Again Step 04
  6
  Au o comunicare non-verbală. Arătați-vă angajamentul de a căsători, lăsând note, trimiteți flori și făcând timp pentru celălalt, astfel încât să se poată reconecta în acest fel.
 • Partea 2
  terapie

  Imagine intitulată Dragostea soțului tău din nou Pasul 01
  1
  Întrebați soțul dacă este dispus să caute consiliere pentru căsătorie sau terapii pentru cupluri. Acest lucru funcționează pentru unii oameni și nu pentru alții, dar merită să încercați dacă doriți să uitați și să întoarceți pagina.
 • Imagine intitulată Iartă-i pe un soț Cheating 08
  2


  Alegeți un consilier care are experiență în a ajuta cuplurile în ceea ce privește problemele de infidelitate.
 • Imagine cu numele Get Straight A`s Without Much Work Step 14
  3
  Găsiți formatul care funcționează cel mai bine pentru tipul de viață și pentru bugetul dvs. Puteți vizita un terapeut o dată pe săptămână, puteți merge la o ședință de weekend sau puteți lua o cursă pentru ai ajuta să-și reconstruiască căsnicia. Analizați opțiunile
 • Imagine intitulată Distrează-te cu prietenul tău la filme Pasul 03
  4
  Vizitați un consilier cu intenția de a evita divorțul. Dacă vrei să-ți ierți soțul și să-ți ții căsătoria intactă, spune-i terapeutului care este scopul final.
 • Imaginea intitulată Iartă-i pe un soț tatăl înșelător 11
  5
  Cereți terapeutului să recomande unele cărți. Există câteva cărți despre cum să iertăm și să lăsăm în urmă o infidelitate în căsătorie.
 • Partea 3
  suport

  Imagine cu denumirea Be Posh Pas 01
  1
  Fă-ți prietenii și membrii familiei care au intenții bune știu că încerci să ierți și să încerci să-ți salvezi căsnicia. Acest lucru va evita orice conversație care vorbește despre o răzbunare sau stați departe de cei cu care nu împărtășiți aceleași idei despre ce ar trebui să faceți.
 • Imagine cu titlul Divorțul la fel de liniștit posibil Pasul 05
  2
  Discutați cu cei mai buni prieteni și familii despre cum vă simțiți. Poți vorbi despre îndoielile, durerea și incertitudinea ta, fără teama de a fi judecat sau dezamăgit de tine.
 • Imagine cu titlul Fii un bun prieten Pasul 08
  3
  Căutați sprijin în biserică sau în grupuri comunitare. Puteți discuta cu alții care trec prin aceeași situație ca dvs. și vă recâștiga puterea din experiența dvs. comună cu ei.
 • Imagine cu titlul Divorțul la fel de liniștit posibil Pasul 04
  4
  Concentrați-vă pe motivele dvs. de iertare. Copiii voștri, planurile dvs. pentru viitor sau multi ani de amintiri vă pot ajuta să continuați cu iertarea și să vă îndepărtați de mânie și durere.
 • sfaturi

  • Dă-ți timp Nu este timp pentru iertare. Unii oameni pot uita un soț infidel în câteva zile, în timp ce alții pot dura ani. Luați timpul necesar pentru a căuta o soluție pentru emoțiile, durerea și temerile voastre.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează pensia conjugalăCum se calculează pensia conjugală
  Cum să ai încredere în soțul tăuCum să ai încredere în soțul tău
  Cum să-i spui soțului tău că vrei să divorțeziCum să-i spui soțului tău că vrei să divorțezi
  Cum să faci față nesiguranței după infidelitatea soțului tăuCum să faci față nesiguranței după infidelitatea soțului tău
  Cum să vă opriți soțul să se uite la alte femeiCum să vă opriți soțul să se uite la alte femei
  Cum să măsurați costurile de înșelăciune asupra soției taleCum să măsurați costurile de înșelăciune asupra soției tale
  Cum să ierți pe cinevaCum să ierți pe cineva
  Cum să înveți să ierțiCum să înveți să ierți
  Cum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredinciosCum să ai încredere în cineva după ce ai un partener necredincios
  Cum să confrunți un infidelCum să confrunți un infidel
  » » Cum să ierți un soț fals

  © 2011—2020 ertare.com