Cum să ceri o căsătorie într-un joc de vânătoare de comori

Vânătele de comori sunt un hobby amuzant, mai ales dacă se fac cu un grup mare de oameni. De obicei, acest joc este prezent la petreceri, la taberele de vară sau ca o activitate cu prietenii la sfârșit de săptămână. Știați că puteți folosi și această activitate pentru a cere căsătoria cu femeia pe care o iubiți? Ea nu va vedea niciodată să vină!

pași

Imagine intitulată Propuneți-i să folosească un joc de vânătoare pentru scobitori Pasul 1
1
Implicați-vă prietenii în planificarea propunerii de căsătorie. Asigurați-vă că știu discret despre această activitate, astfel încât singura persoană care nu știe despre ea este iubita ta. În acest fel, vă veți asigura că vă puteți executa planul fără nici un eșec.
 • Imagine intitulată Propuneți-i să folosească un joc de vânător de scafandri Pasul 2
  2
  Obțineți materialele necesare. Pentru vânătoarea de comori, toată lumea trebuie să aducă o cameră digitală, un mijloc de transport și un proces formal, care va fi necesar pentru a realiza propunerea de căsătorie la sfârșitul jocului.
 • Imaginea intitulată Propuneți-o folosind un joc de vânător de scafandri Pasul 3
  3
  Nu participați la vânătoarea de comori. Pentru ca planul să funcționeze, nu face parte din niciuna dintre echipele care vor participa la activitățile de pe listă. Includeți-vă numele printre cei care vor îndeplini sarcina finală de a-ți conduce soția viitoare în locația dvs. După ce ajungeți, o surprindeți și o cereți să se căsătorească cu tine.
 • Imagine intitulată Propuneți-i să folosească un joc de vânătoare pentru scobitori Pasul 4
  4
  Începeți să planificați sfârșitul. Gândiți-vă la cel mai bun loc pentru a îndeplini sarcina finală. Unele dintre aceste locuri se numără: plajă, o cameră de hotel (acest lucru va costa un pic mai scump, este adevărat, dar asta e ceea ce contează, nu?), Un restaurant mă duc să mănânc de multe ori sau chiar în fața unei catedrale. Important este să vă asigurați că locul pe care îl alegeți are un înțeles special pentru ambele persoane sau pentru ea.
 • Imagine intitulată Propuneți-i să folosească un joc de vânătoare Scavenger Pasul 5
  5


  Împărțiți-vă prietenii în grupuri. Ideea este că toți cei implicați în joc știu despre propunerea dvs. de căsătorie, cu excepția femeii pe care o iubiți. Formați un grup de cel puțin trei prieteni și atribuiți sarcini fiecăruia vă va ajuta să vă realizați planul. Atribuiți unora dintre prietenii dvs. să vă însoțească viitoarea soție și să vă informeze, la intervale regulate, despre locația lor atât timp cât vânătoarea de comori este în curs de desfășurare. Nu contează câte grupuri ați format. Amintiți-vă că cu cât mai mulți participanți există, cu atât va fi mai distractiv jocul.
 • Imagine intitulată Propuneți-o folosind un joc de vânătoare Scavenger Pasul 6
  6
  Dați fiecărui grup o listă cu obiectivele pe care trebuie să le atingă în jocul de vânătoare de comori. Extinde domeniul de aplicare al jocului, făcându-i să meargă în teritorii necunoscute acestora. În acest fel, puteți câștiga timp pentru a decora locul, înființat o masă cu șampanie și căpșuni, îmbrăcat în hainele cele mai bune sau de a face alte lucruri pe care trebuie să le faci înainte ca ea să încheie sarcina ei finală. Indicați fiecărui grup că pot continua cu următoarea sarcină după terminarea celei anterioare. Desigur, singurul grup care va face acest lucru este grupul din care face parte. Solicitați-i să facă fotografii sau să înregistreze videoclipuri ca dovadă că au făcut fiecare dintre aceste sarcini. Acesta este un exemplu de activități pe care le puteți include în lista dvs. de vânătoare de comori:
 • Mergeți în parc și aveți un străin care vă spune că sunteți destul sau că sunteți frumos, fără a-i spune că participați la un joc. Pentru a trece la următoarea sarcină, cel puțin două persoane din grup (2/3) trebuie să finalizeze această provocare.
 • În parc, cumperi doi hot-dog și apoi du-te la cel mai apropiat centru comercial care are trei etaje. La primul etaj, găsiți un cuplu și mâncați câinii calzi. Așteptați până vor termina mâncarea înainte de a merge la etajul al doilea al mall-ului.
 • La etajul al doilea, găsiți un magazin de îmbrăcăminte și dacă aveți un tip în grup încercați pe haine pentru femei sau încercați o fată pe haine pentru bărbați. Cine o face, ar trebui să încerce un costum complet. Întrebați-i pe agentul de vânzări dacă costumul ți se potrivește și dacă spune "nu", grupul poate continua cu următoarea sarcină. Dacă spune da, încercați un costum diferit și continuați să o întrebați dacă vă convine până când ea spune "nu".
 • Du-te la etajul al treilea al mall-ului, căutați un băiat sau o fată care se îmbracă într-o îmbrăcăminte roz și au doi membri ai grupului să ia o fotografie cu el sau ea. Nu uitați să imprimați fotografiile.
 • Întoarceți-vă la etajul al doilea al mall-ului și căutați vânzătorul care v-a spus "nu" și cereți-i să semneze fotografiile.
 • Mergeți la primul etaj și găsiți pe cineva care este dispus să accepte fotografiile pentru a le păstra.
 • Când părăsesc mall-ul, cei trei membri ai grupului ar trebui să ceară un străin pentru o monedă de cincisprezece cenți. Păstrați monedele, deoarece veți avea nevoie mai târziu de acestea.
 • În cel mai apropiat muzeu, fiecare membru trebuie să-și pună numele și numerele de telefon la trei străini.
 • În afara muzeului, căutați cea mai apropiată cabină de telefon și folosiți monedele pentru a apela telefoanele pe care tocmai le-ați indicat. Adresați-vă persoanei care răspunde la telefon dacă acesta este cel pe care l-ați întâlnit la muzeu. Fă-ți 10 fiare în fața cabinei telefonice pentru fiecare număr fals pe care îl apelezi.
 • Du-te la cea mai apropiată baie publică și îmbrăcați în îmbrăcăminte formală. Faceți o fotografie luată la intrarea în baie și apoi treceți în zona următoare.
 • Imagine intitulată Propuneți-i să folosească un joc de vânătoare Scavenger Pasul 7
  7
  Spuneți celorlalte grupuri să părăsească jocul la aproximativ 6 sau 7, dar îmbrăcați în îmbrăcăminte formală. Asigurați-vă că totul pare realist, ca și cum ar juca într-adevăr jocul. Cu toate acestea, toate grupurile, cu excepția celei în care participă soția dvs. viitoare, trebuie să se afle în locul potrivit înainte de a ajunge. În timp ce participă la joc, puteți să vă adresați prietenilor dvs. pentru a vă ajuta cu tot ce aveți nevoie.
 • Imagine intitulată Propuneți-i să folosească un joc de vânător de scafandri Pasul 8
  8
  Odată ce se află în locul potrivit, îndreaptă-te spre ea încet înainte de a-ți exprima sentimentele și spune-i ce înseamnă pentru tine. Spune-i toate complimentele le puteți primi, de exemplu, ești frumos, inteligent sau amuzant nimic înseamnă dacă ea nu vine de hot dog-un gust mai bun decât o cină gourmet dacă mănânci cu ea și ai fi dispus să vezi-te ca un nebun complet atunci cand poti purta haine pentru femei daca te-a cerut. Cel mai important, spune-i cât de mult o iubești, scoate-ți inelul din buzunar și întreba-i întrebarea: "Mi-ai face onoarea să-mi petrec restul vieții cu mine?"
 • sfaturi

  • Totul depinde de cât de mult știi despre ea, despre personalitatea ei, despre lucrurile de care se bucură, printre altele.
  • După ce spune în cele din urmă "da", nu uitați să trimiteți toate invitațiile prietenilor dvs. pentru nuntă în plicuri elegante. Fii sigur că toată lumea va participa!
  • Rețineți că toată activitatea trebuie să se învârtă în jurul acesteia.
  • Puteți urma procesul așa cum am sugerat sau îl puteți adapta la gusturile dvs.

  avertismente

  • Nu faceți o listă de activități care sunt prea dificile pentru ea să renunțe la joc sau prea ușor pentru ea să se plictisească.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Cameră digitală
  • transport
  • Costum formal
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o harta de comori pentru copiiCum sa faci o harta de comori pentru copii
  Cum sa faci o vanatoare de comori pentru copiiCum sa faci o vanatoare de comori pentru copii
  Cum se face o cutie de cusutCum se face o cutie de cusut
  Cum se joacă vânătoarea de comoriCum se joacă vânătoarea de comori
  Cum să acceptați o propunere de căsătorieCum să acceptați o propunere de căsătorie
  Cum să aranjezi o căsătorieCum să aranjezi o căsătorie
  Cum să te căsătorești în New JerseyCum să te căsătorești în New Jersey
  Cum de a alege un consilier de căsătorieCum de a alege un consilier de căsătorie
  Cum să vorbim la o întâlnire de căsătorie aranjatăCum să vorbim la o întâlnire de căsătorie aranjată
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  » » Cum să ceri o căsătorie într-un joc de vânătoare de comori

  © 2011—2020 ertare.com