Cum să împrumut bani de la un membru al familiei sau de la un prieten pentru a cumpăra o casă

Aveți familie și prieteni cu inima și portofelul necesar pentru a vă ajuta să vă atingeți visul de a fi proprietarul unei case? Cumpărătorii de case noi folosesc tot mai mult ipoteci "intrafamiliale" de la 10-100% din prețul de achiziție. Dar aveți nevoie de un plan pentru a evita riscurile și problemele de a amesteca bani și relații. Cea mai bună modalitate de a împrumuta de la oamenii pe care îi cunoașteți este să faceți înțelegerea cât mai formală posibil. Aici vă spunem cum:

pași

Imaginea intitulată Împrumutați bani de la familie sau prieteni pentru a cumpăra un pas acasă 1
1
Găsește pe cineva care te împrumută. Luați în considerare familia, prietenii și asociații care vă încredeți și care vor să vă vadă cumpărați o casă. Va trebui să plătiți dobânzi (și puteți deduce plățile de dobânzi dacă ipoteca este documentată corespunzător), așa că căutați pe cineva care poate beneficia de un flux stabil de plăți.
 • Imaginea intitulată Împrumutați bani de la familie sau prieteni pentru a cumpăra un pas acasă 2
  2
  Acceptați termenii împrumutului. Termenii împrumutului ar trebui discutate și convenite. Termeni standard cum ar fi suma, rata dobânzii, termenul, tipul de plată, frecvența plății. Rata medie a dobânzii utilizată în creditele ipotecare în interiorul familiei este de aproximativ 4,7%, dar trebuie să discutați despre alternativele fiecăruia și să conveniți asupra ratei dobânzii care favorizează ambele părți mai mult.
 • Imaginea intitulată Împrumutați bani de la familie sau prieteni pentru a cumpăra un acasă Pasul 3
  3
  Creați documente oficiale O bilet la ordin va fi necesar pentru a documenta împrumutul. În cazul în care împrumutul va fi garantat de compania imobiliară, veți avea nevoie și de o ipotecă (sau de o faptă de încredere în funcție de locul în care locuiți). Puteți cumpăra versiuni de bază ale acestor documente online sau în librării. Cu toate acestea, cumpărarea unei case este o tranzacție complexă și ar trebui să întrebați un profesionist care pregătește documentele care îndeplinesc cerințele proprietății dumneavoastră și ale statului dumneavoastră. Puteți folosi un avocat imobiliar sau o companie privată de împrumut pentru a face acest lucru.


 • Imaginea intitulată Împrumutați bani de la familie sau prieteni pentru a cumpăra un pas acasă 4
  4
  Pregătiți un plan de rambursare. Utilizați un calculator de împrumut pentru a introduce condițiile de împrumut și a genera o listă a datelor scadente și a sumelor care stabilesc programul de plată. Trimiteți un cec în avans la fiecare dată scadentă. De asemenea, puteți solicita unui contabil sau unei companii private de creditare să vă asiste la împrumuturile dvs. și să efectuați transferuri electronice fără riscuri în fiecare lună.
 • Imaginea intitulată Împrumutați bani de la familie sau prieteni pentru a cumpăra un pas acasă 5
  5
  Amortizează împrumutul conform acordului. Atâta timp cât țineți pasul cu planul de rambursare așa cum este stabilit în biletul la ordin, sunteți pe cale să vă răsplătiți cu succes împrumutul. Dacă treceți printr-un timp economic rău, contactați cine a împrumutat banii. Dacă doriți să treceți prin acea etapă (și veți dori cu siguranță banii înapoi!) Veți fi dispus să variați mutând o plată la sfârșitul planului de rambursare sau "oferindu-ți un termen sau două".
 • sfaturi

  • La un nivel minim, setați rata dobânzii la rata federală curentă (AFR) aplicabilă. IRS își asumă "darul" când captează o tranzacție între rude. O modalitate de a dovedi că este greșită este să setați AFR ca rată a dobânzii dvs. - AFR se schimbă în fiecare lună și o puteți găsi la circlelending.com/afr sau pe site-ul IRS.
  • Este mai bine să folosiți serviciile unui profesionist pentru a gestiona împrumutul, ceea ce va da o atingere mai obiectivă negocierii. Profesioniștii pot avea grijă de "munca murdară" în ceea ce privește gestionarea și administrarea împrumutului. Această lucrare include documentația de împrumut, memento-urile lunare ale plăților, rapoartele anuale de împrumut, precum și restructurarea împrumuturilor, dacă este necesar. Gestiunea profesională este foarte utilă atunci când vine vorba de întocmirea dosarelor fiscale, deoarece ambele părți vor trebui să aibă un raport anual care să documenteze plățile de dobânzi în cazul în care împrumutatul dorește să deducă aceste cheltuieli.
  • Fii corect și deschis. În cazul în care împrumutul se află între părinți și copii, informați-vă pe frații dvs. despre modul și natura termenilor. El subliniază că aranjamentul este un împrumut formal, nu un cadou, și că acesta este gestionat de un profesionist. Dacă sunteți cel care acordă împrumutul, trebuie să fiți pregătit să oferiți un tratament similar celorlalți copii, astfel încât gelozia să nu apară. În mod similar, ascunderea unui împrumut privat de la soția sau partenerul dvs. este în căutarea unor probleme.
  • Puteți stabili o rată a dobânzii care este benefică pentru ambele. Sunt sanse sa fi de acord cu o rată a dobânzii, care este mai bună (mai mică) decât ar putea obține o bancă sau instituție financiară, și, de asemenea, o mai bună (mai mare) creditor care le-ar obține dacă ar face o investiție financiară pentru termen similar. Deoarece dobânzile trebuie plătite (astfel încât IRS nu consideră dobânda cunoscută drept cadou), majoritatea celor care solicită un împrumut preferă să o plătească unei rude în locul unei bănci.

  avertismente

  • Trebuie să țineți cont de faptul că există o limită pentru scutirea anuală de cadou. Potrivit IRS, oamenii pot oferi până la 12.000 de dolari în fiecare an unei alte persoane fără să plătească taxe pentru acest cadou. Orice plată "iertări" într - un cont de împrumut privat în limita plafonului "cadou" pe care le puteți oferi acelei persoane în timpul anului. Contactați-vă contabilul sau consilierul dvs. fiscal dacă sunteți preocupat de faptul dacă oferirea de cadouri directe sau plăți de împrumut iertați poate depăși limita permisă de cadou în fiecare an.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a cumpăra cealaltă jumătate a casei într-un divorțCum de a cumpăra cealaltă jumătate a casei într-un divorț
  Cum se calculează un interes simpluCum se calculează un interes simplu
  Cum se calculează amortizareaCum se calculează amortizarea
  Cum se scrie un contract de platăCum se scrie un contract de plată
  Cum se calculează plata dobânziiCum se calculează plata dobânzii
  Cum de a cumpăra o casă cu un credit răuCum de a cumpăra o casă cu un credit rău
  Cum de a cumpăra o casă la o licitațieCum de a cumpăra o casă la o licitație
  Cum să cumpere o casăCum să cumpere o casă
  Cum să înțelegeți leasingul cu o opțiune de cumpărare folosind un exempluCum să înțelegeți leasingul cu o opțiune de cumpărare folosind un exemplu
  Cum să scapi de capcana pentru împrumuturi de platăCum să scapi de capcana pentru împrumuturi de plată
  » » Cum să împrumut bani de la un membru al familiei sau de la un prieten pentru a cumpăra o casă

  © 2011—2020 ertare.com