Cum să ceri mâna prietenei tale

Deși cererea pentru mâna prietenei tale nu este o parte normală a procesului de căsătorie modern, unii oameni de modă veche păstrează această tradiție în viață. Anumite familii se așteaptă să ceri mâna prietenei tale. Asigurați-vă că prietena dvs. este interesată să se căsătorească înainte de a cere mâna ei și pentru ca ea să nu te jignească atunci când o faci.

pași

Metoda 1
Vorbește cu prietena ta

Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 1
1
Află ce prețuiește părinții tăi. Înainte de a decide să întrebați mâna prietenei dvs., luați în considerare ceea ce știți despre ei și dacă este ceva ce se așteaptă sau valoare. Este o tradiție veche pe care unii părinți o pot considera fundamentală, în timp ce alții nu se așteaptă deloc.
 • Dacă nu sunteți sigur că părinții prietenei dumneavoastră apreciază acest detaliu, adresați - vă prietenei ce crede ea. Puteți întreba ceva de genul "Părinții dvs. sunt foarte tradiționali în ceea ce privește căsătoria?" Sau "Cum au comis părinții dvs.?"
 • Investigați valorile părinților dvs., dacă este necesar. De exemplu, dacă părinții prietenei tale sunt din India, poate că ar trebui să studiezi tradițiile căsătoriei din India pentru a afla dacă cererea mâinii miresei în căsătorie este sau nu o parte standard a procesului de căsătorie . Utilizați motoarele de căutare pe Internet și biblioteca locală pentru a afla mai multe despre normele culturale specifice ale părinților iubitei dvs.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 2
  2
  Vorbește cu prietena ta Întreabă-ți prietena dacă ar vrea să se căsătorească. Nu este același lucru cu a cere o mână. Întreabă-l, în general, ce-și imaginează în viitorul său împreună cu tine. De exemplu, întrebați "Unde ne vedeți noi în trei până la cinci ani?" Dacă menționați căsătoria, puteți continua procesul de a cere o mână.
 • Dacă nu menționați căsătoria imediat, întreabă-l în mod specific dacă ar vrea să se căsătorească cu tine. Dacă spune da, continuă procesul de a cere mâna. Dacă nu sunteți interesat de căsătorie sau dacă nu sunteți sigur că doriți să vă căsătoriți, atunci nu forțați-o să facă acest lucru.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 3
  3
  Evaluați când este momentul potrivit pentru a vă căsători. Acum este un moment bun pentru ei să se căsătorească? Există vreun motiv pentru care să nu te căsătorești acum? Gândește-te la asta din perspectiva părinților prietenei tale: ți-ar plăcea să te căsătorești cu fiica ta? Dacă v-ați cunoscut numai o săptămână, puteți să așteptați puțin mai mult pentru a cere o mână.
 • Este prudent pentru tine să ieși cu cineva timp de cel puțin doi până la trei ani înainte de a decide să te căsătorești.
 • Gândiți-vă la situația dvs. financiară și la cea a prietenei voastre. Nunta nu va fi singurul lucru scump (o nunta medie costa mai mult de 26.000 dolari), dar alte lucruri, cum ar fi inele de nunta si luna de miere, pot scadea finantele. Deși este posibil să nu te căsătorești imediat, după ce ai cerut mâna prietenei tale, trebuie să ai suficienți bani pentru a acoperi totul atunci când vine ziua nunții (de obicei șase până la douăsprezece luni după ce ți-ai cerut mâna).
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 4
  4
  Trebuie să știți răspunsul în prealabil. Când sunteți gata să vă cereți mâna, ar trebui să înțelegeți puțin ce părinții dvs. văd despre această relație. Sunteți în favoarea relației sau aveți îndoieli în legătură cu aceasta? Întreabă-te prietenei tale din timp în timp ce cred despre tine. Cere-i să fie specific.
 • De exemplu, socrul tău are numai anumite rezerve pe care le-ar putea obține orice pretendent? În acest caz, puteți avea încredere în primirea aprobării. Pe de altă parte, vă interesează în mod specific și concret despre capacitatea dvs. de a fi dovedită sau de a rămâne angajată față de prietena dvs.? În acest caz, așteptați până când veți câștiga încrederea părinților prietenei dvs. înainte de a cere mâna.
 • Dacă nu v-ați întâlnit niciodată cu părinții prietenei dvs., poate fi greu pentru ei să știe cine sunteți. Lăsați acțiunile voastre să vorbească pentru voi. De exemplu, dacă o tratăți cu bunătate și respect, este foarte posibil să-i lase părinții să știe. De asemenea, vă puteți câștiga favoarea respectând tradițiile culturale și luând timpul pentru a le cunoaște. Aceste lucruri vă vor face să câștigați dragostea și să îi ajutați să se simtă confortabil cu ideea căsătoriei.
 • Deși poate părea o farsă, intrarea în situație cu răspunsul la o concluzie inevitabilă este, de fapt, cel mai bun mod de a vă asigura că nu pierdeți timpul sau părinții iubirii.
 • Metoda 2
  Planificați cererea de mână

  Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 5
  1
  Trebuie să știi de ce vei cere mâna prietenei tale. Înainte de a continua procesul (care poate fi complicat în anumite circumstanțe), ar trebui să cunoașteți consecințele unui răspuns "Da" sau "Nu" de la părinți. Există două condiții în care poți cere mâna prietenei tale:
  • Ai putea cere permisiunea să te căsătorești cu ea. Cu alte cuvinte, dacă părinții prietenei dvs. spun "Nu", ea va respecta dorințele dvs. și va respinge orice propunere de căsătorie care vine de la dvs.
  • Ai putea cere aprobarea părinților prietenei tale. Acest lucru este diferit de a cere permisiunea lor. Solicitarea aprobării căsătoriei înseamnă sprijinirea căsniciei dintre tine și prietena ta. Dacă ei o nega, prietena dvs. poate sau nu poate accepta propunerea de căsătorie. Deși rămâneți deschis la posibilitatea căsătoriei, este posibil să nu doriți să continuați procesul. Dacă se termină să se căsătorească, cel puțin pregătiți-vă pentru niște întâlniri familiale inconfortabile.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 6
  2
  Trebuie să vă întâlniți cu părinții prietenei înainte de a cere mâna. Ar trebui să te simți confortabil cu părinții prietenei tale înainte de a cere permisiunea de a te căsători. În același mod, se vor simți mai bine dacă aprobă căsătoria dacă nu le vedeți pentru prima dată când cereți permisiunea de a se căsători cu fiica lor.
 • Dacă nu ați avut ocazia să vă întâlniți cu părinții iubitei dvs. înainte de a decide să cereți mâna, așteptați până când trebuie să cereți permisiunea de a vă căsători.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 7
  3
  Organizați o întâlnire cu părinții dvs. Când îi dați vestea că fiica lor se căsătorește, este important să o faci față în față. Aceasta arată că luați în serios noțiunea de căsătorie și procesul cererii mâinii. Întreabă-i să se întâlnească o după-amiază.
 • Dacă te întreabă de ce vrei să se întâlnească, atunci îi poți spune ceva de genul "Este ceva important cu privire la ce vreau să vorbesc cu tine".
 • Nu-i spuneți părinților prietenei dvs. la telefon pentru a-ți exprima intențiile de căsătorie sau pentru a le cere permisiunea prin telefon, dacă nu ai de ales. Solicitarea în persoană este cea mai bună opțiune.
 • Nu trimiteți un e-mail sau o scrisoare care solicită permisiunea de a se căsători.


 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 8
  4
  Alegeți locul în care vă veți întâlni cu părinții. Se pot întâlni la casa părinților iubitei dvs. sau puteți ieși să mănânce cu ei. Gândește-te la modul în care sunt părinții tăi. Doriți să mergeți la un restaurant simplu? La un restaurant elegant? Doriți să vorbiți despre bolero sau verde?
 • Dacă părinții prietenei tale trăiesc departe, poate fi dificil să găsești locul potrivit pentru întâlniri. Cu toate acestea, de fapt, provocarea pe care distanța aparent o reprezintă este de fapt o oportunitate. Călătorind la o distanță mare cu intenția specifică de a obține aprobarea propunerii de căsătorie indică faptul că sunteți pe deplin angajat să vă căsătoriți cu copilul și că veți călători pe distanțe lungi pentru a face acest lucru.
 • În cazul părinților care locuiesc departe, puteți lua în considerare și planificarea unei vizite de familie cu prietena dvs. În acest caz, discutați cu părinții iubitei dvs. separat, în particular, înainte de a le spune la revedere.
 • Metoda 3
  Vorbește cu părinții prietenei tale

  Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 9
  1
  Planificați ceea ce veți spune. Te poate face nervos să ceri mâna prietenei tale. Dacă simțiți o mulțime de nervi sau vă este frică să uitați ceea ce doriți să le spuneți, ar putea fi util să memorați și să practicați discursul în prealabil. Dacă doriți o conversație mai naturală sau dacă vă simțiți mai confortabil să cereți mâna prietenei dvs., nu pregătiți un discurs. Indiferent ce faceți, nu vă gândiți prea mult la asta.
  • Dacă pregătiți un discurs, practicați citirea acestuia unui prieten apropiat. Întreabă-l să-ți spună ceva care să te ajute să dai seama cum să-ți exprimi cel mai bine ce vrei să spui.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 10
  2
  Verificați-vă cu tatăl principal al prietenei dvs. Dacă prietena ta a crescut cu ambii părinți, ar trebui să stai jos și să vorbești cu amândoi. Cu toate acestea, dacă părinții dvs. sunt divorțați, consultați-vă cu tatăl dvs. principal. De exemplu, dacă prietena ta a crescut cu mama ei și rar sau nu a văzut-o niciodată pe tatăl ei, nu te simți obligată să întrebi mâna tatălui ei. După ce mama ta a acceptat-o, informează-l pe tatăl tău că ai cerut mâna prietenei tale.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 11
  3
  Începeți prin a exprima ceea ce simțiți pentru fiica voastră. Trebuie să fiți cinstiți și sinceri când vă exprimați sentimentele. De exemplu, puteți spune: "Este o femeie minunată care mă inspiră să fiu o persoană mai bună. Mă face să râd și înțeleg întotdeauna ceea ce cred. "
 • Gândiți-vă la motivele pentru care iubiți prietena dvs. atunci când elaborați explicația.
 • Nu exagereaza sau spune ceva vag cum ar fi "Este perfect" sau "Nu avem niciodata probleme". Sfârșit prin informarea lor că au ridicat o femeie minunată.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 12
  4
  Explică de ce vrei să te căsătorești cu fiica ta. În parte, deja ați făcut-o descriind toate calitățile bune pe care le vedeți în fiica voastră. Dar pentru a justifica căsătoria, trebuie să-ți exprimi angajamentul veșnic față de copilul tău. Spune-le că vrei să-ți petreci viața cu ea.
 • Spune-le "îmi dau toată inima fiicei tale și voi face tot ce pot pentru a-i oferi cea mai bună viață pe care o pot". Apoi respirați adânc și întrebați-i direct "Aș dori să primesc aprobarea voastră de a vă căsători (numele prietenei dvs.)".
 • Nu spuneți "Aș vrea să mă căsătoresc cu fiica ta". Un tată amuzant poate ruina solemnitatea momentului întrebând: "Cu ce ​​dintre fiicele mele?" În cazul în care are mai multe fiice.
 • Imagine cu denumirea Ask Your Girlfriend`s Parents For Their Daughter`s Hand in Marriage Step 13
  5
  Pregătește-te să răspunzi la întrebări. După ce și-au dat permisiunea să se căsătorească, viitorii tăi legi vă vor întreba câteva lucruri. Probabil doriți să știți când veți cere mâna prietenei dvs. și când intenționați să organizați nunta. De asemenea, aceștia pot avea mai multe preocupări practice, cum ar fi unde doriți să trăiască împreună sau care va fi lucrarea dvs. (dacă vă așteptați să o schimbați). Ascultați cu atenție ceea ce au de spus și nu ezitați să spuneți că încă nu aveți aceste răspunsuri. Nu inventați răspunsuri pentru a pretinde că aveți totul planificat când în realitate nu este așa.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că cineva care vă iubește cu adevărat va spune familiei dumneavoastră cât de fericiți sunteți și cereți-i, cel puțin, să fie educați cu voi. Dacă le permiteți să vă ignore sau să vă ofenseze, va trebui să vă reconsiditați întrebându-le de mână.

  avertismente

  • Nu te prea nervos Arată securitatea Unii părinți se pot supăra dacă un pretendent nu arată curajul să se confrunte cu o situație dificilă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa actionezi cu parintii prietenei taleCum sa actionezi cu parintii prietenei tale
  Cum să câștigi încrederea tatălui prietenei taleCum să câștigi încrederea tatălui prietenei tale
  Cum să-ți îmbrățișezi prietena în mod romanticCum să-ți îmbrățișezi prietena în mod romantic
  Cum să-ți iubești prietenaCum să-ți iubești prietena
  Cum să întâlnești pentru prima dată părinții prietenei taleCum să întâlnești pentru prima dată părinții prietenei tale
  Cum să-ți faci prietenul să-și lase prietenaCum să-ți faci prietenul să-și lase prietena
  Cum să-i faci pe prietena ta când este supăratăCum să-i faci pe prietena ta când este supărată
  Cum să dai un sărut pasional prietenului tău sau prietenei taleCum să dai un sărut pasional prietenului tău sau prietenei tale
  Cum sa-i spui prietenei tale ca vrei intimitateCum sa-i spui prietenei tale ca vrei intimitate
  Cum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastreCum să nu mai gândiți la relațiile anterioare ale prietenei voastre
  » » Cum să ceri mâna prietenei tale

  © 2011—2020 ertare.com