Cum să ceri o căsnicie creștină

Ai binecuvântarea lui Dumnezeu în mâinile tale, dar cum îi ceri mâna? Ar trebui să fii romantic, concentrat, casual sau formal? Cum ar trebui să propună un băiat creștin dragostei sale creștine? Poate suna complicat, dar dacă îl țineți pe Hristos și adevărul în centru, nu numai că propunerea voastră va fi un succes, la fel și căsnicia voastră!

conținut

pași

Imagine cu titlul Propuneți o căsătorie creștină Pasul 1
1
El cere permisiunea tatălui său. Din punct de vedere biblic, tatăl tău este protectorul tău până când ambele legă legătura. Asigurați-vă că vă dă binecuvântarea Lui! Notă: dacă tatăl tău este pasiv despre asta, poate că ar trebui să cauți un unchi, frate, bunic, pastor etc. Îl cunosc bine și pot să-i dau consimțământul.
 • Imagine intitulată Propuneți o căsătorie creștină Pasul 2
  2
  Gândește-te la ceea ce este important pentru voi doi. Există un loc special în care aveți multe amintiri împreună, un film pe care îl iubiți atât de mult sau un cântec pe care nu îl puteți trăi fără ambii? Încercați să interconectați ceea ce știi că iubește la evenimentul de propunere. Îți place oceanul? Invită-o la o vacanță împreună cu familia ta și fă propunerea acolo. Îți place fotbalul? Duceți-o la jocul echipei preferate.
 • Imagine intitulată Propuneți o căsătorie creștină Pasul 3
  3
  Fii creativ! Mulțumită Hollywood-ului și culturii pop, trucurile și secretele romantice ale băieților cu privire la propuneri sunt cunoscute de fete din întreaga lume. Asigurați-vă că în acel moment nu așteaptă o propunere. De exemplu, du-o pe plajă cu familia ta. S-au întâlnit timp de doi ani. Probabil nu așteptați o propunere în acest moment! Cu toate acestea, nu o faceți când vă plimbați pe plajă în lumina lunii, numai voi doi. Probabil așteptați, cel puțin puțin. În schimb, faceți propunerea cu privire la excursia de pescuit unde luați de fapt ea și familia dvs. la un loc de picnic. Surprinde-o! (Apropo, fetele sunt deștepte, știu când planificați ceva, asigurați-vă că sunteți surprins!)
 • Imagine cu titlul Propune o căsătorie creștină Pasul 4
  4
  Fii clasic. Nu face o propunere într-o poziție nachos în jocul echipei tale preferate. Încă mai puteți face ceva uimitor, fără a arunca în ușa din spate clasa, tradiția și cavaleria.
 • Imagine cu titlul Propuneți o căsătorie creștină Pas 5
  5


  Fii autentic. Nu faceți ceva complet diferit de ceea ce ați face sau suspectați că sunteți în legătură cu ceva.
 • Imagine intitulată Propuneți o căsătorie creștină Pasul 6
  6
  Întrebați-i pe bărbații importanți și căsătoriți din viața ta (de exemplu, bunicul, unchii, frații tăi etc.).) cum au făcut propunerile lor. Acest lucru vă va oferi câteva idei și, dacă există o tradiție de mână a familiei, veți dori să știți ce este.
 • Imagine intitulată Propuneți o căsătorie creștină Pasul 7
  7
  În cele din urmă, atunci când ajungeți în acel moment când sunteți pe un genunchi (nu îngenuncheați înaintea nimănui altcuiva decât Dumnezeu), țineți-l amintindu-L pe Hristos. Bineînțeles, spune-i cât de mult înseamnă pentru tine și că este cea mai frumoasă fată pe care o știi, dar arată-i că Isus este baza iubirii tale, ca să știe că ești stabilă. Spune lucruri de genul „Eu cred că Dumnezeu ne-a adus împreună,“ „Vreau să iubesc așa cum Hristos iubește Biserica“, „Pentru că Hristos nu ne va lăsa, exemplific petrec restul vieții cu tine“, „Misiunea mea este de a aduce slavă lui Dumnezeu, și cred că doi oameni pot îndeplini mai bine această misiune decât una, "" frumusețea ta este divinitatea ", etc.
 • Imagine intitulată Propuneți o căsătorie creștină Pasul 8
  8
  Când spui da, dă-i cea mai mare îmbrățișare pe care ai dat-o vreodată cuiva. Dacă vă salvați primul sărut pentru angajament, acum ar fi un moment bun să o sărutați cu pasiune! Dacă așteptați ziua nunții, o îmbrățișare ar fi bine.
 • Imagine intitulată Propuneți o căsătorie creștină Pasul 9
  9
  Fă ceva special a doua zi să-i arăți că-ți pasă. Trimite flori este întotdeauna un gest clasic, ca o scrisoare drăguță, sau ia masa de prânz la muncă. Arătați-i că nu va regreta căsătoria cu un om cu inima slujitoare a lui Hristos.
 • sfaturi

  • Nu arăta prea complicată sau elegantă, cu excepția cazului în care evenimentul o cere (dacă aveți de gând să faceți propunerea la un dans, de exemplu, veți avea nevoie de un tuxedo.
  • Fii autentic.
  • Nu fi prea rău.
  • Fii tu insuti Încearcă să nu acționezi nervos sau îți va da seama că te comporți ceva.
  • Continuă să-l amintești pe Isus, deoarece el este cel care contează cu adevărat. Rugăciunea cu ea este întotdeauna bună.
  • Fii creativ
  • Practicați ceea ce veți spune în prealabil. Va face momentul cât mai fluid și mai memorabil posibil.
  • Fii clasic.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ceri mâna prietenei taleCum să ceri mâna prietenei tale
  Cum se face meditația creștinăCum se face meditația creștină
  Cum de a scrie un cântec creștin mareCum de a scrie un cântec creștin mare
  Cum să te îndrăgostești de o fată creștinăCum să te îndrăgostești de o fată creștină
  Cum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștiniCum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștini
  Cum să scrieți o scrisoare unui preotCum să scrieți o scrisoare unui preot
  Cum să-L accepți pe Isus ca Mântuitorul tăuCum să-L accepți pe Isus ca Mântuitorul tău
  Cum să te apropii de Dumnezeu ca creștinCum să te apropii de Dumnezeu ca creștin
  Cum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevărCum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevăr
  Cum să-L laudă pe Dumnezeu (Creștinism)Cum să-L laudă pe Dumnezeu (Creștinism)
  » » Cum să ceri o căsnicie creștină

  © 2011—2020 ertare.com