Cum să ceri pe cineva să fie nașul tău

Când tu și logodnica ta ați fost de acord nuntă

, Va trebui să întrebați fiecare potențial sponsor dacă este pregătit pentru această sarcină. Dacă este posibil, încercați să întrebați fiecare sponsor personal. În plus, există multe modalități jucăușătoare și distractive de a pune această întrebare. Puteți, de asemenea, trimite cărți sau cadouri.

pași

Metoda 1
Faceți o invitație de bază

Imagine intitulată
1
Dacă este posibil, puneți întrebarea în persoană. Primirea invitației de a fi sponsor este interesantă. De asemenea, trimite mesajul semnificativ că prețuiești relația cu acea persoană suficient pentru a-l cere să fie alături de tine atunci când faci unul dintre cele mai importante angajamente ale vieții tale. În consecință, încercați să faceți cererea personal făcându-l personal, dacă puteți.
 • Nu este nevoie să fii prea solemnă. Doar a lua împreună și spune ceva de genul „Prietenia noastră a însemnat mult pentru mine pentru o lungă perioadă de timp, ați fi dispus să se alăture Carla și cu mine la nunta noastră ca un sponsor?“.
 • Luați în considerare faptul că puteți trimite, de asemenea, o carte amuzantă sau un cadou considerat prin poștă.
 • Imaginea intitulă Întreabă pe cineva să fii groomsman dvs. Pasul 2
  2
  Scrie-i o scrisoare. Dacă nu puteți vorbi personal cu toți sponsorii, vă recomandăm să scrieți o scrisoare persoanelor pe care intenționați să le adresați prin e-mail. Deoarece o scrisoare poate fi mai personală decât un apel telefonic, este de preferat, mai ales în cazul unui prieten apropiat care trăiește departe.
 • Fii specific cu ceva de genul "Vă scriu pentru a vă invita să participați la nunta noastră ca sponsor".
 • Acesta include, de asemenea, un mesaj mai personal. De exemplu, spuneți ceva despre motivul pentru care relația dvs. cu destinatarul este atât de semnificativă și de ce doriți să fie la nuntă.
 • Imagine intitulată
  3
  Trimiteți un memento. Deși puteți conversa personal, merită să trimiteți un card cu detaliile. Deoarece ați discutat deja problema în mod personal, cardul va funcționa pur și simplu ca un memento tangibil. Prin urmare, trebuie să conțină informații importante (cum ar fi datele, locația și codul de îmbrăcăminte).
 • Alegeți sau faceți o carte care să reflecte personalitatea dvs., un interes pe care îl împărțiți cu sponsorul sau un design care se potrivește cu tema nunții.
 • Căutați pagini web pentru felicitări și nunți pentru a obține exemple de modele de cărți. Multe vă permit să comandați cărți cu un design care vă place și personalizați literele și schemele de culori.
 • Dacă nu v-ați hotărât la o întâlnire, dar doriți să reparați nunta, spuneți-le la ce oră din acest an aveți de gând să o faceți. Re-scrie-le despre ziua specifică de îndată ce ați determina unul.
 • Metoda 2
  Întreabă cu arta

  Imaginea intitulă Cere pe cineva să-ți fie groomsman Pasul 4
  1
  Organizați o întâlnire și surprindeți sponsorii. Dacă este posibil, strângeți toți prietenii pe care îi așteptați să-i fiți sponsorii și le oferiți știrile în mod festiv. De exemplu, invitați-i să încerce chile faimoase și câteva mâini de poker.
  • Înainte de a ajunge, schimba eticheta unor sticle de bere etichete personalizate care spun „Nașul“ și le-a pus într-un spațiu de masă cu un sistem de răcire care să acopere eticheta.
  • Când cineva se simte, propuneți un toast și întrebați pe toată lumea să scoateți chiller-ele în același timp.
  • Exprimați-vă emoția spunând ceva de genul "Mi-ar însemna mult pentru a le avea ca nași".
 • Imaginea intitulă Cere pe cineva să fie groomsman dvs. Pasul 5
  2


  El apelează la opțiunea romantică. Nu în fiecare zi cumperi trandafiri pentru prietenii tăi. Dacă au un bun simț al umorului sau al unor flori asemănătoare, luați în considerare trimiterea unui buchet cu un card care spune ceva de genul "Alejandro ... ai fi nașul meu?". Mai bine trimiteți buchetul la domiciliu sau, dacă sunteți sigur că nu vă deranjează, slujba.
 • Imaginea intitulă Cereți pe cineva să vă fie groomerul dvs. Pasul 6
  3
  Fă glumă Dacă potențialii sponsori sunt peste tot în țară și veți trimite petiții prin poștă, luați în considerare posibilitatea de a profita de Ziua Inocenților. De exemplu, puteți scrie "Notificarea privind participarea obligatorie" într-un plic care pare formal. Acest lucru îi poate determina să-și scarpine capul în timp ce vă deschidă nervos cererea și vă simțiți ușurată atunci când văd conținutul interesant.
 • O altă idee ar putea fi să trimiteți un plic simplu care să afișeze "Instrucțiuni importante" în exterior. În interior, acesta conține instrucțiuni despre cum să legați o cravată, precum și despre solicitarea pliată.
 • Indiferent ce faceți, asigurați-vă că scrisoarea nu arată ca un junk mail. Scrieți adresa dvs. de mână. Nu vrei să arunc accidental scrisoarea.
 • Metoda 3
  Personalizați cererile pentru sponsori

  Imagine intitulată
  1
  Creați etichete personalizate cu teme legate de alcool. Există mai multe pagini web care vă vor ajuta să proiectați și să comandați etichete personalizate pentru sticle de bere sau lichior. De asemenea, puteți să proiectați, să tipăriți și să tăiați propriile etichete. Puneți-le direct în sticlele individuale de bere cu hârtie lipicioasă sau agățați mai multe cărți tradiționale pe gâtul sticlelor de băuturi preferate ale nașului.
  • Livrați aceste cadouri în persoană sau trimiteți-le prin poștă. Acestea pot fi folosite pentru a da știri sau ca o continuare a unei conversații în persoană.
  • De exemplu, puteți particulariza etichetele care arată ca cărți de identitate cu text. De exemplu, "Nașul Carlos".
 • Imagine intitulată
  2
  Dă-i nașilor ceva de folosit în ziua ta cea mare. Asumarea responsabilității de a fi sponsor înseamnă, de asemenea, acceptarea oricărui costum pe care doriți să-l purtați la nuntă. Dacă întâmplător aveți prieteni care vă plac moda, puteți aprecia un îmbrăcăminte personalizată care se potrivește cu costumul pe care l-ați ales.
 • De exemplu, cumpărați prietenilor dvs. arc legături care reflectă fiecare dintre stilurile lor individuale. Cumpărați prietenului tău aspirant din lemn, un cravată de cocoș și fanii colegiului, o cravată cu mascota echipei.
 • Imaginea intitulă Cere pe cineva să-ți fie groomerul Pasul 9
  3
  Include un cadou personalizat durabil. Deși o sticlă de alcool și un trabuc sunt cadouri tradiționale pentru un naș, te gândești să cumperi ceva care este puțin mai durabil pentru al include în cererile sponsorilor. De exemplu, o simplă, dar clasică cravată sau un brichetă cu monograma inițialelor unui prieten este ceva ce el păstrează, probabil, pentru tot restul vieții.
 • Gemenii sunt un exemplu clasic și pot fi făcuți special pentru fiecare sponsor.
 • De exemplu, aveți manșoane personalizate cu imaginea preferată a prietenului dvs. sau o inscripție cu o glumă internă pe care numai dumneavoastră doi o puteți înțelege.
 • Imaginea intitulă Întreabă pe cineva să fii groomerul tău Pasul 10
  4
  Dacă este necesar, recunoașteți costurile financiare. Discutați despre aspectele importante, fiind un sponsor implică cheltuirea banilor. Doar închirierea unui tuxedo este scumpă, să nu mai vorbim de costurile suplimentare cum ar fi un cadou de nuntă, costurile de călătorie și petrecerea potențială de burlac. În situațiile în care știți că costul poate fi un factor important în ceea ce privește posibilitatea ca cineva să fie sponsorul dvs., nu ignorați problema.
 • Dacă aveți un prieten care poate nu își poate permite să fie sponsorul dvs., dar totuși doriți să fie, luați în considerare posibilitatea de a vă acoperi singur costurile.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să setați un memento pe un iPhoneCum să setați un memento pe un iPhone
  Cum se creează un memento pe locație în iOSCum se creează un memento pe locație în iOS
  Cum se creează un card de ziua de naștere pe FacebookCum se creează un card de ziua de naștere pe Facebook
  Cum se face o invitație cu Microsoft PublisherCum se face o invitație cu Microsoft Publisher
  Cum se face cartea de joc "21 11"Cum se face cartea de joc "21 11"
  Cum se face o invitație de tip portofelCum se face o invitație de tip portofel
  Cum sa faci o carte de ziuaCum sa faci o carte de ziua
  Cum să vă invitați pe fostul dvs. la nuntăCum să vă invitați pe fostul dvs. la nuntă
  Cum să căutați sponsoriCum să căutați sponsori
  Cum să scrieți un anunț personale amuzantCum să scrieți un anunț personale amuzant
  » » Cum să ceri pe cineva să fie nașul tău

  © 2011—2020 ertare.com