Cum să organizezi o cină de repetiție

O cină de repetiție este ținută noaptea înaintea unei nunți, de obicei după repetiția ceremoniei de căsătorie. Cina de repetiție oferă o oportunitate pentru familiile cuplului să se întâlnească înainte de nuntă. Este, de asemenea, un moment bun pentru mirele și mirele să-i mulțumească oaspeților lor și să verifice cu ei detalii despre ultimul moment despre ziua nunții. Utilizați următoarele sfaturi pentru a afla cum să organizați o cină de repetiție.

pași

Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 1
1
Setați data și ora. În general, cina de repetiție are loc cu o noapte înainte de nuntă. Timpul depinde de repetiția ceremoniei de căsătorie, deoarece majoritatea meselor de repetiție sunt ținute imediat după acestea - însă acestea pot fi, de asemenea, efectuate înainte de repetiție.
 • Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 2
  2
  Calculați bugetul. În mod tradițional, părinții mirelui sunt gazdele și plătesc pentru cina de repetiție. Cu toate acestea, ca multe tradiții de căsătorie, acest lucru nu este întotdeauna cazul. De multe ori, mirele și mirele plătesc pentru cina de repetiție sau cele două familii împart cheltuielile. Bugetul trebuie să includă cheltuielile locului, alimentelor și băuturilor, precum și decorarea, florile și cardurile de locație, dacă este necesar.
 • Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 3
  3
  Faceți lista de invitați. Cina de repetiție este o modalitate de a avea mire și mireasă să le mulțumesc celor care au ajutat cu organizarea ceremoniei de nunta sau de căsătorie, astfel încât lista de invitați vor varia. În general, lista de invitați pentru cina de repetiție ar trebui să includă petrecerea de nunta și însoțitorii sau soții lor, rudele de mireasa si mirele, oficiantul si partenerul tau, cititori și muzicieni. Dacă unii copii vor participa la ceremonie, ei ar trebui să fie invitați împreună cu părinții lor. Invitați, de asemenea, coordonatorul de nuntă sau altă persoană care a ajutat-o. În funcție de bugetul dvs., puteți invita restul familiei și celor care sunt în afara orașului.
 • Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 4
  4
  Alege locul și meniul pentru cina de repetiție. Alegeți locul care se potrivește cel mai bine bugetului dvs. Rețelele de repetiție pot fi mese formale în restaurante sau informale în casa cuiva. Utilizați-vă creativitatea pentru a alege locul și meniul și lăsați-i să reflecte gustul ambilor ca un cuplu. Unele opțiuni sunt un picnic pe plajă, un grătar în curte, un picnic în parc sau mâncare chineză în casa unei rude. De asemenea, cina de repetiție ar trebui să se concentreze asupra unei activități cum ar fi degustarea de vinuri, minigolf, o excursie cu barca sau un tur al muzeului.
 • Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 5


  5
  Trimiteți invitațiile cu patru săptămâni înainte de cina de repetiție. Achiziționați invitațiile la o imprimantă locală, comandați-le online sau faceți propriile invitații. Asigurați-vă că invitațiile reflectă stilul cina de repetiție.
 • Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 6
  6
  Ordonați decorarea. Dacă doriți flori, piese centrale sau alte decorațiuni pentru cina de repetiție, comandați-o cu patru săptămâni înainte de eveniment. Nu alegeți aceleași flori pe care le veți folosi pentru nuntă. Dacă sunteți îngrijorat de buget, faceți decorul sau utilizați fotografiile ca elemente centrale.
 • Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 7
  7
  Faceți cardurile de locație și stabiliți pozițiile. În cazul în care cina de repetiție este un eveniment formal, este convenabil să plasați cartele de localizare în fiecare loc. Aceste cărți sunt de asemenea foarte utile în evenimentele informale pentru a încuraja oamenii să se cunoască reciproc.
 • Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 8
  8
  Pregătiți pâinea prăjită. În mod tradițional, tatăl mirelui este gazda unei mese de repetiție și ar trebui să ofere un toast după ce se termină. Dacă familia mirelui nu este gazda unei mese de repetiție, mirele și mirele trebuie să ofere un toast familiilor, prietenilor și celor care fac o nunta specială.
 • Imagine cu titlul Planificarea unei mese de repetiție Pasul 9
  9
  Dați daruri oaspeților de nuntă și familiei. Multe cupluri dau daruri petrecerii de mireasă la cina de repetiție. De asemenea, pot oferi daruri rudelor sau altor persoane care au fost esențiale în organizarea nunții.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o lumânare de la unitateCum de a face o lumânare de la unitate
  Cum să te căsătorești cu Biserica CatolicăCum să te căsătorești cu Biserica Catolică
  Cum să vă demonstrați angajamentul dacă nu doriți să folosiți inele de căsătorieCum să vă demonstrați angajamentul dacă nu doriți să folosiți inele de căsătorie
  Cum sa faci un album de povesti de nuntaCum sa faci un album de povesti de nunta
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum se scrie o invitație formalăCum se scrie o invitație formală
  Cum sa faci un tort de nunta cu cupcakes (madgalenas)Cum sa faci un tort de nunta cu cupcakes (madgalenas)
  Cum să scapi cu partenerul tăuCum să scapi cu partenerul tău
  Cum se face un toastCum se face un toast
  Cum să te căsătorești în MexicCum să te căsătorești în Mexic
  » » Cum să organizezi o cină de repetiție

  © 2011—2020 ertare.com