Cum să organizezi un duș pentru bebelușii ambelor sexe

Vremurile se schimbă și astăzi există deja mai mulți bărbați pe cale să devină părinți și prieteni, rude și colegi, care primesc invitația de a participa la festivitățile care anticipează sosirea unui copil. Cu toate acestea, mulți bărbați nu găsesc atât de ușor să accepte ideea de a fi invitați la un duș pentru bebeluși, până când, până de curând, aceste petreceri erau destinate exclusiv oaspeților de sex feminin. Acest articol vă va ajuta să îi atrageți pe bărbați să participe la petrecere, să se simtă confortabil în ea și poate chiar să se distreze cu tot ce se așteaptă.

pași

Imagine cu titlul Arunca o coafor Ed Ed Baby Step 1
1
Planificarea anterioară. Dacă sunteți mama (spune doar mama de acum încolo pentru simplitate), sau persoana care a fost ales să organizeze petrecerea, asigurați-vă că viitorul tata (de asemenea, în continuare doar „tata“) va participa. Dacă tatăl nu este interesat (și încântat) să facă parte din dușul pentru bebeluși, va fi aproape imposibil să convingeți alți bărbați să participe.
 • Imagine cu denumirea Aruncați o coafură Ed Baby Baby Pasul 2
  2
  Dacă, din anumite motive, nu există "tata" care este prezentă și poate ajuta la planificarea partidului, mama ar trebui să atribuie rolul de co-gazdă unui bun prieten sau unui membru al familiei. De preferat, alegeți pe cineva care este entuziasmat de dușul pentru bebeluși, care dorește să colaboreze în planificare și care puteți fi sigur că îi va încuraja pe alți bărbați să accepte invitația la eveniment.
 • Imaginea intitulată Arunca o coafură Ed Baby Baby Pasul 3
  3
  Vorbiți cu tatăl dvs. (sau co-gazdă) cu privire la lucrurile pe care doriți să le vedeți la petrecere. Și, de asemenea, ceea ce cu siguranță nu ați vrea să aveți în ea. Care sunt gusturile tale? Dacă nimic din dușul bebelușului nu pare a fi atractiv, este posibil ca și prietenii tăi și alți bărbați să nu fie.
 • Imagine cu denumirea Arunca o coafor Ed Baby Pat Step 4
  4
  Dacă sunteți organizatorul și organizați un duș surpriză pentru bebeluși, este chiar mai important să planificați totul în colaborare cu tatăl.
 • Imagine cu denumirea Arunca o coafor Ed Baby Step 5
  5
  Trimiteți invitații pentru a " Baby Shower în cuplu". Dacă cumpărați invitații deja create, căutați în mod special conținut pentru evenimente de cuplu sau în care puteți specifica că persoane de ambele sexe sunt invitate. Dacă proiectați singur invitația, asigurați-vă că ați clarificat că oaspeții sunt așteptați ca un cuplu și că tatăl va fi, de asemenea, gazda. Scrieți personal numele celor doi destinatari pentru a vă asigura că se înțelege că vă așteptați asistența bărbaților și a femeilor.
 • Imagine cu denumirea Arunca o coafor Ed Baby Step 6


  6
  Asigurați-vă că tatăl află toate informațiile importante despre petrecere atunci când cineva cere detalii: data, ora, locul evenimentului, magazinul unde este masa cadou.
 • Imagine cu denumirea Arunca o coafor Ed Baby Step Pasul 7
  7
  Planificați-vă tema decorativă luând în considerare tipii. Nu vă lăsați agitați de dantelă, flori, invitații roz, amintirile evenimentului doar pentru femei. Nu contează dacă copilul este o fată - păstrați lucrurile puțin mai neutru decât ați fi normal.
 • Imaginea intitulată Arunca o coafor Pat Du 8
  8
  Includeți în meniu alimentele pe care le plac bărbații. Nu este vorba despre încălcarea regimului alimentar sănătos pe care l-ați purtat în timpul sarcinii, ci despre oferirea lor mai mult decât pumn și fructe proaspete. Din nou, opinia tatălui poate fi foarte importantă aici.
 • Imagine cu titlul Arunca o coafor Ed Baby Step 9
  9
  Evitați "jocuri cu duș pentru bebeluși." Nimic nu poate aduce un tip de a pretinde că a prins gripa și lipsă în prezența lor la duș pentru copii, dar perspectiva de a fi forțat să participe la jocuri rușinoase. În schimb, ei pot organiza o „tombola scutec“ (în cazul în care toată lumea primește un bilet în schimbul sac de scutec adus, iar în cazul în care premiile oferite sunt bune pentru bărbați și femei). Orice altă activitate care este compatibilă cu hobby-urile bărbaților poate funcționa. Nu uitați să clarificați pentru toți oaspeții că nu există joc. Prietenul poate ajuta foarte mult cu prietenii săi.
 • Imagine cu titlul Arunca o coafor Ed Step Baby Pasul 10
  10
  Dacă într-adevăr trebuie să aveți jocuri tradiționale, nu obligați pe oameni să participe. Lăsați-i să se retragă într-o parte liniștită a casei, unde pot face altceva, simțindu-se confortabil.
 • sfaturi

  • Încercați să evitați ca subiect de conversație discuțiile nesfârșite și descrierile a ceea ce vine în ziua livrării. Ați planificat în avans fraze pentru a schimba subiectul din când în când.
  • Nu ignora sfatul tatălui despre modul în care doriți să fie dusul pentru bebeluși - este important să vă asigurați că toți oaspeții se simt confortabil.
  • Nu renunțați la opțiunea de a include anumite elemente masculine în decorațiunile și alimentele din "Baby Shower" De exemplu, este clar că o bere nu poate fi prima alegere pentru mama, dar inclusiv câteva sticle congelate alimente bar permite tata avea grijă de a servi și să se simtă implicați.
  • Amintiți-vă, de asemenea, că bărbații tind să mănânce mai mult, deci în cadrul alimentelor și băuturilor planificate pentru ei, trebuie să țineți cont și de ceea ce este suficient pentru întregul eveniment.
  • dusuri pentru copii mixte sunt o mare oportunitate de a contesta regulile și să fie creativ cu toate amintirile invitații inovatoare pentru a da Fun-departe în Event- o atmosferă neobișnuită relaxed- sau cu un dram de umor pe cadouri pentru cererile de copii. Toate acestea pot fi combinate pentru a organiza o petrecere cu adevărat distractivă, pe care toată lumea o va aminti pentru un moment bun.

  avertismente

  • Nu vă lăsați ispitiți de ceilalți oaspeți "jucați-le o trecere" pentru bărbați și pentru a organiza jocuri stupide sau a umple locul cu decorațiuni de arcuri și panglici, chiar dacă i-ați promis tatălui că nu o veți face. Trebuie să spuneți oaspeților dvs. că petrecerea a fost organizată și de tatăl și să rămână ferm în decizia că ar trebui să existe lucruri pe care toți oaspeții le plătesc.
  • În ciuda tuturor eforturilor dvs., probabil că veți avea mai puține persoane de sex masculin, proporțional cu femeile care participă. Dacă este un grup foarte mic de oameni care vin la petrecere, amintiți-vă să le dați spațiul lor propriu dacă au nevoie de el.
  • Aceasta este o petrecere de întâmpinare a unui membru foarte special al familiei. Așa că nu uitați să îi spuneți viitorului tată să evite să îi invite printre prietenii săi care de obicei nu rezistă tentației de a disprețui de băutură și de a lua petrecerea departe. Asta ar face ca dușul pentru bebeluși să ajungă să fie un eșec pentru mama.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți convingi soțul să aibă un copilCum să-ți convingi soțul să aibă un copil
  Cum să vorbești cu un copil despre un părinte absentCum să vorbești cu un copil despre un părinte absent
  Cum să interacționați cu copiii noului partenerCum să interacționați cu copiii noului partener
  Cum să ne ocupăm de un tată răuCum să ne ocupăm de un tată rău
  Cum să fiți invitat la o petrecereCum să fiți invitat la o petrecere
  Cum să faci o petrecere de surpriză pentru mama taCum să faci o petrecere de surpriză pentru mama ta
  Cum să invitați o petrecereCum să invitați o petrecere
  Cum să scapi de o petrecere la care nu vrei să mergiCum să scapi de o petrecere la care nu vrei să mergi
  Cum să ai grijă de soția sau prietena ta în timpul sarciniiCum să ai grijă de soția sau prietena ta în timpul sarcinii
  Cum să stabiliți legături emoționale cu copilul adoptatCum să stabiliți legături emoționale cu copilul adoptat
  » » Cum să organizezi un duș pentru bebelușii ambelor sexe

  © 2011—2020 ertare.com