Cum să obțineți un acord prenupțial

Dacă sunteți pe punctul de a vă căsători, ați putea fi îngrijorați de ce se va întâmpla dacă lucrurile nu merg bine. De asemenea, vă puteți îngrijora dacă partenerul dvs. interpretează planul dvs. de urgență ca o expresie a pesimismului sau a neîncrederii. Cu toate acestea, un acord prenupțial adecvat nu numai că vă va împiedica de la un divorț complicat, ci vă va oferi și câteva informații valoroase privind compatibilitatea financiară a partenerului dvs. Deși este recomandat ca amândoi să aveți un avocat să scrie (sau cel puțin să revizuiască) acordul prenupțial, puteți face acest lucru și pe cont propriu.

pași

Partea 1
Determinați dacă aveți nevoie de un acord prenupțial

Imagine cu titlul Ia un pas necostisitor de nunta 21
1
Aflați despre funcția unui acord prenupțial. În termeni simpli, un contract prenuptial este un contract legal care descrie ceea ce fiecare soț are potențial înainte de căsătorie oficială și ce fiecare ar lua uniunea dacă se dizolvă din cauza morții sau a divorțului. În general, aceste decizii vor depinde de locul în care locuiți. Cu toate acestea, un acord prenupțial valabil pune această decizie în mâinile ambilor soți.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă în aer liber 9
  2
  Luați în considerare posibilitatea obținerii unui acord prenupțial în cazul în care partenerul dvs. și aveți în prezent situații financiare diferite. De exemplu, dacă veți câștiga considerabil mai mulți bani, posedă o cantitate mai mare de bunuri sau au datorii semnificativ mai mici ca partenerul tau ar putea fi mai convenabil pentru interesele financiare face un acord prenupțial înainte de a se căsători oficial.
 • De exemplu, dacă veți primi o mostenire mare, un acord prenupțial vă poate ajuta să vă asigurați că păstrați aceste bunuri în loc să le permiteți să facă parte din activele maritale.
 • De asemenea, dacă partenerul dvs. are o datorie mare, un acord prenupțial vă poate proteja de obligația de ao plăti.
 • Dacă în prezent nu aveți active financiare importante, dar vă așteptați să obțineți un venit mai mare în timpul căsătoriei dvs. sau veți obține un grad academic într-o profesie extrem de profitabilă, trebuie să luați în considerare posibilitatea de a încheia un acord prenupțial.
 • Imagine intitulată Solicitați o licență de căsătorie în California Pasul 3
  3
  Luați în considerare luarea unui acord prenupțial dacă nu este prima dvs. căsătorie sau cea a partenerului dvs. Acordurile parentale pot descrie cine va plăti cheltuielile pentru copii de căsătorii anterioare. Prin urmare, acest acord poate fi util în această situație pentru a clarifica cine va fi responsabil pentru copii, precum și pentru a descrie modul în care activele vor fi alocate în caz de deces sau de divorț.
 • Cu toate acestea, aveți grijă, deoarece unele cheltuieli (de exemplu, plata prin colegiu prin ajutor financiar federal) necesită încă participarea ambilor părinți, indiferent de existența unui acord prenupțial.
 • Imagine cu titlul Fii un planificator de nunta Pasul 8
  4
  Luați în considerare luarea unui acord prenupțial dacă dvs. sau partenerul dvs. aveți o afacere. În această situație, un acord prenupțial poate servi două scopuri: în primul rând, poate proteja activele proprietar de afaceri ar trebui să sfârșitul căsătorie de, și, pe de altă parte, poate proteja persoana care deține afaceri își asumă orice responsabilitate care decurge din funcționarea companiei respective.
 • Partea 2
  Pregătiți-vă să scrieți acordul prenupțial

  Imagine cu titlul Deveniți un avocat sportiv Pasul 35
  1
  Închiriați un avocat. Acordurile parentale trebuie să fie scrise de un profesionist pentru a se asigura că acestea nu intră în conflict cu legile statului. Prin urmare, este foarte important ca atât tu cât și soțul / soția angajați-vă proprii avocați. Dacă ambele părți sunt reprezentate de același avocat, va exista un conflict de interese care ar putea afecta viabilitatea acordului.
  • Vorbiți cu prietenii și familia, pentru a vă recomanda un avocat. Dacă nu vă pot ajuta în acest caz, ar trebui să vă uitați la site-ul unei firme de avocatură, unde veți găsi de obicei un serviciu de recomandare sau o listă de avocați calificați pentru această sarcină. Când căutați un avocat, alegeți unul care se specializează în acorduri prenupțiale și căsătorii.
  • Odată ce găsiți unii potențiali candidați, întâlniți-i cu ei pentru a avea o consultare inițială. În timpul acestui proces, ar trebui să le întrebați despre trecutul și experiența lor în legătură cu acordurile prenupțiale. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu profesionistul care vă reprezintă.
  • Odată ce ați găsit dreptul de avocat, angajați-l și asigurați-vă că sunteți de acord cu taxele sale în scris.
 • Imaginea intitulată Dosar de divorț de fișiere fără avocat Pasul 4
  2
  Discutați cu partenerul dvs. despre finanțe. În general, acordurile prenupțiale sunt legate de bani, deci tu și partenerul tău trebuie să vorbești sincer despre finanțele tale, precum și despre ce se va întâmpla cu banii și bunurile tale după căsătorie. Chiar dacă nu reușesc să scrie un acord real, difuzarea acestor informații le va oferi o bază solidă de încredere pentru viitorul căsătoriei lor.
 • Asigurați-vă că menționați orice probleme financiare care ar putea afecta căsătoria viitoare, inclusiv activele și datoriile curente, ratingurile de credit, cheltuielile partajate, posibila existență a conturilor bancare separate, obiectivele financiare pe care le urmăriți, Unii dintre voi vor rămâne acasă cu copiii sau dacă ambii lucrați etc.
 • Începeți conversația cu o chestiune financiară pe care ambele împărtășesc, cum ar fi: "Am revăzut câteva facturi astăzi și mi-am dat seama că încă mai am posibilități să-mi plătesc împrumuturile pentru studenți. Cum e cazul tău?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei Pasul 31
  3
  Începeți această conversație cât mai curând posibil. Cel mai bun lucru este să atingeți acest subiect cu mult înainte de căsătorie, astfel încât atât dvs., cât și partenerul dvs. aveți mult timp să vă deschideți și să ajungeți la o înțelegere într-un mod calm și logic. Chiar dacă nu sunteți sigur (ă) că doriți să stabiliți acest acord sau încă nu aveți termeni clari, este important să îi spuneți partenerului dvs. ce credeți.
 • Un moment bun pentru a aborda subiectul este în timpul conversației legate de bani, așa cum sa menționat în pasul anterior.
 • De asemenea, puteți începe conversația în timpul unei discuții despre o emisiune TV, un film, știri sau o situație de divorț de la cineva pe care îl cunoașteți. Puteți spune următoarele: "Ce problemă. Cred că este mai bine să păstrăm toate bunurile înainte de căsătorie. Ce crezi?
 • Dacă ambele participa la un serviciu de consiliere religioasă înainte de căsătorie, încearcă să abordeze subiectul finanțe și modul în care acestea vor sprijini în timpul căsătoriei ca o modalitate de a aborda problema unui acord prenupțial: „Mama mea mi-a lăsat o moștenire considerabilă . Aș dori să o păstrez separat de finanțele noastre comune, astfel încât să putem folosi în cazul în care unul dintre noi se îmbolnăvește sau ca un fond de colegiu pentru copiii noștri viitori. În acest fel, nu va trebui să ne facem griji pentru a salva cât mai mult din venitul nostru regulat. Ce crezi?
 • Imaginea intitulată
  4
  Păstrați conversația profesională. Contracte prenupțiale sunt concentrate în jurul valorii de modul în care să se ocupe de anumite finanțe, cum ar fi veniturile fiecărui soț înainte de căsătorie, activele de mai sus, bunurile dobândite în timpul căsătoriei, planurile de pensionare și modul în care acestea sprijină reciproc . În loc să ridicați conversația despre posibilitatea iminentă a divorțului, încercați să dialogați cu partenerul dvs. și să vă planificați împreună viitorul financiar, care include active și venituri trecute, prezente și viitoare.
 • În acest fel, ei pot aborda această problemă ca ceva de făcut pentru beneficiul reciproc (și cel al copiilor implicați), mai degrabă decât ca un plan de urgență în cazul în care căsătoria eșuează.
 • Concentrați-vă pe alte motive care nu reprezintă o posibilă pauză pentru a stabili acordul prenupțial. De exemplu, puteți spune următoarele: "Am împrumuturi pentru studenți pe care va trebui să le plătesc în următorii zece ani. Am câțiva bani economisiți și aș dori să o las deoparte de la finanțările comune în cazul în care avem nevoie de fonduri de urgență pentru a plăti plăți regulate. De asemenea, nu vreau să-mi asum responsabilitatea pentru datoriile mele. Crezi că ideea mea?
 • De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea serviciilor unui mediator specializat în acorduri prenupțiale. Acest lucru va oferi un mediu controlat fără prejudecăți în care ambii pot organiza detaliile fără formalitatea care reprezintă prezența unui avocat.
 • Imagine intitulată Obțineți o etapă de implicare nereușită 7
  5
  Fii cinstit. Este posibil să nu fie cea mai romantică conversație pe care o aveți partenerul dvs. și pe care o aveți, dar, într-o relație sănătoasă, este important să vă exprimați temerile și preocupările.
 • Dacă știți că partenerul dvs. va deveni defensiv, subliniați vulnerabilitatea proprie, în loc să adoptați aceeași poziție. Șansele sunt că unul dintre voi câștigă mai mulți bani decât celălalt, dar este aproape sigur că amândoi muncesc din greu.
 • Puteți explica, de asemenea, că nu puneți la îndoială angajamentul sau căsătoria, ci aspectele juridice ale "contractului" pe care îl semnați figurativ în momentul căsătoriei. Cu alte cuvinte, nu sunteți de acord cu legile locale privind căsătoria sau divorțul și doriți să vă scrieți propria versiune pentru a face legile potrivite nevoilor dvs. specifice.
 • Încurajați-i și pe partenerul dvs. să se gândească la propriile averi și la viitorul lor.
 • Încercați să păstrați un ton luminos în conversație, pentru că, la urma urmei, ambii sunt îndrăgostiți.
 • "Îmi place faptul că amândoi suntem bine plătiți în slujbele noastre, ceea ce este o schimbare mare față de zilele când am livrat pizza și am trăit pentru cheltuiala guvernului, nu crezi? Acum că universul a decis să-mi dea un beneficiu și câștig un salariu bun, cred că aș vrea să am un cont separat pentru a avea grijă de părinții mei. Sunteți de acord cu asta?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei dvs. Pasul 40
  6
  Convingeți-vă partenerul să accepte acordul prenupțial. În acest moment, ambele ar trebui să fie clare cu privire la situația financiară a fiecăruia și în timpul acestor conversații, ar trebui să aveți și o idee despre disponibilitatea partenerului dvs. de a încheia un acord legal. Dacă partenerul dvs. nu este încă sigur, încercați să-l faceți să înțeleagă că acordul legal nu vă va afecta în vreun fel sentimentele față de el.
 • El reamintește că vă veți proteja și partenerul dvs. spunând ceva de genul: "Nu vreau să fiți responsabil pentru datoriile pe care le-am dobândit înainte de a vă întâlni. Acest document va garanta acest lucru. De asemenea, vă va permite să separați niște bani pentru vicisitudinile care apar în viața voastră ".
 • Asigurați-vă clar motivele: "Nu pentru că nu am încredere în tine. Vreau doar să mă asigur că părinții, copiii și viitorul nostru sunt protejați ".
 • Aceasta ridică acordul ca și cum ar fi mai mult un plan financiar decât o supapă de evacuare. De exemplu, puteți spune următoarele: "Începem această viață împreună și aș dori să am un plan financiar în așa fel încât să putem ști exact unde suntem acum (și unde trebuie să mergem) și, astfel, să realizăm visele noastre reciproce. Nu am fost niciodată bun să-mi gestionez banii, dar acum că suntem împreună, aș vrea să încep să fac asta ".
 • Dacă partenerul dvs. este încă reticent, trebuie să evaluați beneficiile de a forța-o să facă acest lucru împotriva prețului de distanțare a ei sau de a începe căsătoria cu piciorul gresit.
 • Imaginea intitulată Cumpărați o locuință fără un agent imobiliar Pasul 7
  7
  Faceți o listă a activelor, a datoriilor, a veniturilor și a eventualelor câștiguri viitoare ale fiecăruia dintre dvs. Asigurați-vă că fiecare dintre dvs. dezvăluie complet și cu exactitate toate informațiile financiare relevante. Acest lucru nu este necesar doar pentru a stabili o relație onestă, dar fără a face acest lucru ar putea invalida orice acord financiar în cazul contestării în fața instanței. Aceste informații vă vor ajuta să scrieți acordul prenupțial.
 • Dacă aveți întrebări, exprimați-le.
 • Partea 3
  Elaborează acordul prenupțial

  Imaginea intitulată
  1
  Investigați legile locului în care locuiți. Fiecare țară are legi specifice privind acordarea de acorduri prenupțiale și, în acest caz, tipurile de lucruri care nu pot fi incluse în acestea. În termeni generali, acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care nu le puteți include într-un acord prenupțial:
  • restricții privind sprijinul pentru copii, custodia sau vizitarea -
  • renunțarea la drepturile de întreținere -
  • factori care încurajează divorțul
  • regulile privind problemele nefinanciare (de exemplu, cine va avea grijă de treburile, decizia de a avea animale de companie, care va duce copiii la școală).
 • Imaginea intitulă Divizați activele în divorț Pasul 5
  2


  În acordul prenupțial, furnizați o descriere detaliată a fiecărui bun pe care îl dețineți. Acest lucru va ajuta la identificarea fiecărui bun în mod corespunzător în caz de divorț, iar acordul prenupțial este revizuit în fața unei instanțe judecătorești.
 • Include locații și adresele de toate numele Proprietăți- și numerele de cont bancaria- mărcii, modelul și anul de orice valoare poseas- vehiculului și descrieri explicite ale oricărei proprietăți aveți, cum ar fi reduceri de diamante în bijuterii sau numele artiștilor care au creat picturile pe care le aveți.
 • Imaginea intitulată Calculați valoarea activului la datorie Pasul 1
  3
  Indicați orice datorie existentă pe care o aveți în acordul prenupțial. Deoarece trebuie să depuneți un contract prenupțial, ambele părți trebuie să dezvăluie toate activele și datoriile dvs. financiare în cazul în care acordul este atacat în instanță.
 • Imagine cu titlul Wax Your Car Step 16
  4
  Definiți proprietatea pe care o veți păstra separat. Fiecare persoană include proprietatea sau bunurile sale în căsătorie. În acordul prenupțial, trebuie să identificați proprietatea specifică care va rămâne în posesia proprietarului inițial în cazul încheierii căsătoriei.
 • De asemenea, ia în considerare ceea ce se va întâmpla în cazul în care un activ crește în timp în timpul căsătoriei (de exemplu, dacă valoarea colecționarului dvs. crește dramatic valoarea acestuia în următorii zece ani).
 • Fiți cât mai concret posibil atunci când se referă la fiecare activ. În ceea ce privește bunurile la care se face referire în clauza respectivă în acord, nu trebuie să lăsați nimic la confuzie.
 • Include active sau clauze care se referă la finanțe și proprietăți, cum ar fi afaceri, vehicule, case, bijuterii valoroase, antichități, proprietăți pe care le dețineți, conturi de economii, acțiuni și moșteniri.
 • Asigurați-vă că păstrați proprietatea individuală în numele proprietarului original numai în timpul căsătoriei sau ați putea anula acordul prenupțial.
 • De exemplu: "Următoarele vor constitui proprietatea individuală a părților: proprietatea indicată în anexa A ca fiind proprietatea [perechei 1] și în anexa B ca proprietate a [perechii 2], care sunt atașate în prezenta anexă. și ei fac parte din ea ". "Anexele" ar fi documente separate și anexe care detaliază proprietățile specifice fiecărei persoane.
 • Imagine cu denumirea Rulați un hotel mic sau o casă de oaspeți Pasul 1
  5
  Definește proprietatea care trebuie împărțită în căsătorie. După ce ați determinat proprietățile care vor rămâne separate, puteți identifica și cele pe care ambii le vor împărtăși în timpul căsătoriei. Aceasta se numește proprietate conjugală.
 • De asemenea, trebuie să detaliați modul în care bunurile dobândite în timpul căsătoriei vor fi împărțite în cazul în care se va încheia.
 • De exemplu: „Următoarele constituie proprietatea civilă a părților: toate bunurile dobândite în timpul căsătoriei până la o încetare (divorț, separare, anularea, etc.) care nu se află în proprietățile individuale stabilite în secțiunea apar anterioare (care detaliază proprietățile specifice care vor rămâne separate). "
 • Imaginea intitulată Revizuirea unei situații financiare Pasul 1
  6
  Acesta definește modul în care vor fi plătite datoriile existente. De asemenea, determină ce se va întâmpla cu toate datoriile pe care fiecare soț aduce la căsătorie. Acordul poate stabili că o persoană este singura responsabilă pentru datoriile pe care le are înainte de căsătorie sau afirmă că fiecare dintre ele va soluționa activele marital.
 • De exemplu: "Obligațiile (datoriile) ale unei părți produse înaintea căsătoriei vor rămâne numai pentru ea. Cealaltă parte nu va fi responsabilă pentru astfel de obligații, iar partea responsabilă o va despăgubi și o va împiedica să sufere vreun prejudiciu din cauza acestuia. Aceste obligații existente vor fi plătite cu proprietățile individuale ale părții responsabile. "
 • Imagine intitulată
  7
  Definiți orice sprijin financiar. Puteți, de asemenea, să utilizați un acord prenupțial pentru a stabili modul în care un soț va menține stabilitatea financiară în cazul în care aceștia rămân acasă având grijă de copii. Acest lucru poate descrie, de asemenea, orice sprijin financiar (dacă este cazul) pe care o persoană îl va plăti celuilalt în cazul divorțului.
 • De exemplu: "În caz de separare legală, divorț sau anulare, părțile convin să renunțe la orice tip de susținere la care orice parte poate avea dreptul. Părțile sunt de acord că ar putea introduce această clauză ca pe o apărare completă ca răspuns la o cerere de pensie alimentară ".
 • Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a include clauze referitoare la copii de căsătorii anterioare, în cazul în care situația se aplică cazului dumneavoastră. Acordul poate detalia tipul de sprijin care va fi acordat oricărui minor în cazul unui divorț.
 • Imaginea intitulată Cumpărați o locuință fără un agent imobiliar Pasul 2
  8
  Definiți ce se va întâmpla cu reședința conjugală. Aceasta este o problemă deosebit de controversată într-un caz de divorț. Va fi util să decideți de la început ce se va întâmpla casei pe care partenerul dvs. și dumneavoastră îl împărțiți în cazul în care căsătoria se încheie. Determinați cine îl va păstra sau, dacă va fi vândut, cum vor fi împărțite profiturile din vânzarea sa.
 • De exemplu: "În cazul încetării căsătoriei: reședința conjugală va fi pusă în vânzare la un an de la data încetării, iar câștigurile nete obținute vor fi distribuite în conformitate cu termenii prezentului acord. [Cuplul 1 sau 2] are dreptul de a rămâne în reședința maritală timp de până la un (1) an de la încetarea căsătoriei. "
 • Imaginea intitulată Obțineți o avansare în numerar de la un card de viză Pasul 6
  9
  Definește modul în care vor fi gestionate fondurile în timpul căsătoriei. De asemenea, puteți include clauze referitoare la modul în care se vor efectua achiziții mari, care vor fi responsabile de gestionarea fondurilor comune, care vor plăti facturile casei și dacă vor păstra conturi bancare separate sau comune.
 • Imaginea intitulată Taxe înapoi în dosar Pasul 5
  10
  Definește modul în care taxele vor fi administrate în timpul căsătoriei. În acordul prenupțial puteți descrie modul în care partenerul dvs. și dvs. veți plăti taxele datorate. De exemplu, puteți decide dacă veți plăti datoriile în comun sau separat sau ce se va face în ceea ce privește datoriile preexistente pe care le are fiecare persoană.
 • Imaginea intitulată Spuneți soțului dvs. că doriți un pas de divorț 18
  11
  Definește modul în care va fi atribuită proprietatea în cazul divorțului. În timp ce divorțul nu este deloc o posibilitate pentru dvs. și partenerul dvs., unul dintre principalele beneficii ale unui acord prenupțial este evitarea argumentelor în cazul divorțului. În acest acord, trebuie să detaliați modul în care proprietatea va fi împărțită în caz de divorț sau, altfel, legile țării dvs. vor fi responsabile pentru aceasta.
 • De exemplu: "În cazul încetării căsătoriei: fiecare parte își păstrează proprietatea independentă, ambii fiind de acord să nu pretindă o astfel de proprietate. Dacă nu se prevede altfel în acest acord, toată proprietatea conjugală va fi împărțită între părți în conformitate cu [legea țării voastre]. "
 • Rețineți că, deși puteți include clauze legate de alimentație, nu toate statele le acceptă.
 • Imagine intitulată Termină un tată`s Parental Rights Step 9
  12
  Decideți durata acordului prenupțial. Nu este necesar ca acordul prenupțial să dureze pentru totdeauna. Puteți indica durata acesteia prin intermediul unei clauze cunoscute sub denumirea de "clauză de extincție" pentru a specifica o dată ulterioară în care acest acord va pierde valabilitatea. De asemenea, puteți descrie orice condiție legată de partea care încheie căsătoria sau de motivul pentru care se termină.
 • Puteți, de asemenea, să detaliați calendarul și modul în care acordul prenupțial poate fi renegociat la o dată ulterioară.
 • De exemplu: „Acest acord nu a putut fi modificată sau inversată decât printr-un instrument prezent în documentul pe care ambele părți au semnat recunoscut și a asistat cu aceleași proceduri ale acestui acord, care este modificat sau explicit revocă una sau toate clauze prezente. "
 • Cu toate acestea, ține cont de faptul că legile, probabil, nu acordă nici o importanță secțiunile unui acord prenupțial, care impune anumite consecințe pentru o persoană în funcție de nivelul lor de „vina“ (de exemplu, o afacere).
 • Imaginea intitulată Creați un pas Will 3
  13
  Asigurați-vă că acordul este corect pentru ambele părți. Deși instanțele judecătorești consideră legalitatea acordurilor prenupțiale, este posibil să le conteste și să le anuleze dacă nu protejează în mod adecvat ambele părți. După ce ați scris, asigurați-vă că țineți cont de următoarele aspecte în timpul completării:
 • Asigurați-vă că fiecare persoană și-a dezvăluit toate activele și datoriile.
 • Asigurați-vă că niciunul dintre părți nu se simte presat să semneze acordul și că ambele părți au suficient timp să se reflecte înainte de semnare.
 • Asigurați-vă că acordul se referă la ambele persoane. Nu încercați să profitați de cealaltă persoană sau să o părăsiți cu mai puține beneficii decât merită după încheierea căsătoriei.
 • Asigurați-vă că ambele au posibilitatea de a le citi avocații proprii înainte de a le semna.
 • Imaginea intitulată Creați un pas Will 16
  14
  Formalizați acordul prenupțial. Deși cerințele variază în funcție de jurisdicție, un acord prenupțial este un document juridic și, prin urmare, trebuie să îndepliniți anumite condiții pentru ca documentul să fie valabil din punct de vedere legal:
 • Trebuie să fie în scris.
 • Trebuie să includeți data și semnătura partenerului dvs. și a dvs.
 • Unele jurisdicții necesită prezența a unuia sau a doi martori în semnătura documentului.
 • Atât dvs., cât și partenerul dvs. trebuie să mergeți personal la un notar public, să depuneți mărturie asupra autenticității documentului și să îl notați oficial.
 • Asigurați-vă că aveți cel puțin trei copii pentru înregistrările dvs .: una pentru fiecare pate implicată și una pentru o treime sau o păstrați într-un loc sigur.
 • sfaturi

  • Cerințele pentru un acord prenupțial variază foarte mult în funcție de jurisdicția dvs. particulară. În timpul acestui proces, cel mai bine este să discutați cu un avocat cu experiență în dreptul familiei, în locul în care locuiți, pentru a vă asigura că acordul prenupțial are valabilitate juridică. Avocatul ar putea, de asemenea, să ofere idei despre punctele care trebuie incluse în acordul pe care probabil că tu și partenerul tău nu l-ai luat în considerare.
  • Este foarte recomandat ca dvs. și partenerul dvs. să aveți un consilier juridic independent care să revizuiască cel puțin acordul prenupțial înainte de executarea acestuia. Acesta este un factor pe care instanțele îl iau în considerare la stabilirea valabilității acordului.
  • De exemplu, în Statele Unite, acordurile prenupțiale sunt valabile în toate cele 50 de state și în Districtul Columbia.
  • Există mult mai multe șanse ca o instanță să ia în considerare valabilitatea acordului tău prenupțial dacă, cel puțin, ai un avocat care îl revizuiește după ce tu și partenerul tău l-ai scris.
  • În funcție de circumstanțe și atitudinea față de partenerul dumneavoastră și vice-versa, este probabil ca ambele doresc să se stabilească două secțiuni în contract prenupțial: una care are efect în cazul decesului unuia dintre voi și altul pentru a face acest lucru în cazul unui divorț.
  • Luați în considerare adăugarea unei clauze de mediere în acordul dvs. prenuptial, care le permite partenerului si va participa la mediere terțe părți pentru a rezolva disputele care pot apărea în timpul căsătoriei sau divorțul, mai degrabă decât se angajeze imediat în instanță.
  • Daca tu si partenerul tau sunt relativ tineri, se căsătorească pentru prima dată și au în prezent puține active sau datorii, cu puține șanse de a primi o moștenire în viitor, probabil, nu au nevoie de un contract prenuptial.

  avertismente

  • Încercarea de a obține un acord prenupțial ar putea pune o mulțime de stres și anxietate asupra partenerului dvs., care ar putea simți că nu aveți încredere în ea suficient. Asigurați-vă că vă țineți cont de sentimentele dvs. în timpul acestui proces.
  • Într-un acord prenupțial, nu puteți include clauze referitoare la sprijinul pentru copii, custodia sau vizitarea copiilor. În cazul divorțului, instanța trebuie să rezolve aceste probleme pe baza faptelor și circumstanțelor prezentate la momentul divorțului.
  • Nu includeți clauze nefinanciare în acordul prenupțial. Acest acord nu este un document în care sunt discutate chestiuni personale, cum ar fi cine va ocupa treburile, cum își vor crește copiii sau dacă vor avea un animal de companie. Aceste tipuri de clauze nu sunt aplicabile și vor face ca acordul să piardă mai multă forță în comparație cu dacă respectați cu strictețe aspectele financiare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să divorțezi în SpaniaCum să divorțezi în Spania
  Cum să divorțezi în CaliforniaCum să divorțezi în California
  Modificarea unei cereri de divorțModificarea unei cereri de divorț
  Cum se scrie un acord de divorțCum se scrie un acord de divorț
  Cum se completează documentele de divorț fără ajutorul unui avocatCum se completează documentele de divorț fără ajutorul unui avocat
  Cum să obțineți un contract de înregistrare în funcție de studiul orașului fantomaticCum să obțineți un contract de înregistrare în funcție de studiul orașului fantomatic
  Cum să încheie un contract pentru furnizarea de servicii în ColumbiaCum să încheie un contract pentru furnizarea de servicii în Columbia
  Cum se scrie un contract de platăCum se scrie un contract de plată
  Cum se scrie un contract de leasingCum se scrie un contract de leasing
  Cum se scrie un contract de consiliereCum se scrie un contract de consiliere
  » » Cum să obțineți un acord prenupțial

  © 2011—2020 ertare.com