Cum să vă mișcați în jurul casei pe timp de noapte pentru a mânca (pentru copii)

Ai avut vreodată nevoie de o gustare la miezul nopții și părinții tăi nu vor să te trezești în mijlocul nopții sau să-i trezești? Acest articol vă va ajuta cu această întrebare. Vom învăța cum să mobilizați în casa voastră.

pași

Imaginea intitulată Sneak în jurul casei la noapte pentru a mânca (pentru copii) Pasul 1
1
Planificați când veți mobiliza în mod firesc înainte de a face acest lucru. Aproape niciodată nu funcționează pentru a mobiliza furios dacă nu aveți un plan anterioară. Prin urmare, vă ajută să fiți paranoici și să planificați astfel încât oamenii să nu vă asculte sau să vă prindă când vă mișcați în mod firav.
 • Imaginea intitulată Sneak în jurul casei la noapte pentru a mânca (pentru copii) Pasul 2
  2
  Utilizați haine întunecate. Acest pas nu este necesar, dar ajută. Încercați să purtați îmbrăcăminte strânsă pentru a evita legătura cu ceva sau a face zgomot atunci când vă mișcați. Purtați ceea ce doriți să purtați într-un rucsac, astfel încât să puteți schimba atunci când ajungeți la punctul pe care doriți să îl ajungeți. Se recomandă să arătați că sunteți în pat în timpul în care vă mișcați în mod firav. Pentru aceasta, puteți utiliza perne, deși nu este recomandată, deoarece dacă cineva te va vedea în timp ce te ascunzi, va fi evident că te-ai furișat din camera ta. În schimb, mutați păturile astfel încât să pară că sunteți în pat. Dacă cineva te va vedea, poți să spui că ai mers să bei apă. Cu toate acestea, rețineți că această scuză nu va funcționa dacă sunteți îmbrăcați ca să ieșiți. Prin urmare, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să nu fiți prinși, deși uneori această situație poate fi controlată într-un fel.
 • Imagine intitulată Sneak în jurul casei la noapte pentru a mânca (pentru copii) Pasul 3


  3
  Programați un anumit timp pentru ca aparatul de aer condiționat să se aprindă astfel încât să puteți mobiliza în mod firav. Atunci când instalația de aer condiționat este pornit, așteptați câteva minute, în funcție de momentul în care vă așteptați la lumină, pentru a avea o scuză data specifică atunci când această mașină este zgomotos și că oamenii nu observă zgomotul face să se miște mai mult furis.
 • Imaginea intitulată Sneak în jurul casei la noapte pentru a mânca (pentru copii) Pasul 4
  4
  Întotdeauna mergeți încet când vă mișcați în mod firav. Puteți pune vârfurile picioarelor mai întâi și apoi tocurile sau vice-versa. Flat pantofii fac mult zgomot. Nu aprindeți luminile dacă nu trebuie să faceți acest lucru și asigurați-vă că nimeni altcineva nu le poate vedea din altă cameră. Încercați să nu vă treziți animalele, dacă le aveți, deși este inevitabil să faceți acest lucru. Prin urmare, calmați-le încet, astfel încât acestea să nu facă zgomot, deoarece ei cred că sunteți un intrus. Vă puteți confrunta cu următoarele situații:
 • Nu veniți înapoi în camera dvs. dacă cineva se trezește, dacă nu este necesar. În acest fel, nu va trebui să vă reluați planurile de a mobiliza furios dacă vă întoarceți în camera dvs. Trebuie să știți aspectul casei dvs., astfel încât să nu fie dificil să găsiți un loc unde să vă ascundeți pentru câteva minute. Dacă cineva vă va vedea în camera dvs., începeți imediat să vă dezbrăcați în tăcere și rapid pentru a vă pune îmbrăcămintea de îmbrăcăminte, dacă nu o aveți deja. Nu ar trebui să faceți asta dacă vă aflați în apropierea camerelor, deoarece acestea ar putea să vă prindă. Dimpotrivă, faceți asta dacă vă aflați într-un alt etaj sau în apropierea altor încăperi. După aceea, puteți să vă culcați pe un scaun sau pe o canapea și să vă prefaceți că dormiți. În această situație, puteți spune că ați ajuns să obțineți ceva, dar că v-ați simțit prea obosit să vă întoarceți în camera dvs. În mod similar, puteți ascunde în bucătărie, dacă sunteți aproape de acest lucru, astfel încât să poți spune că au fost căutați o băutură, dacă cineva vine la acest lucru, deoarece am fost în căutarea. Rețineți că trebuie să vă ascundeți până când veți auzi că persoana care vă căuta a revenit în camera lui. Puteți să vă panicați, să sunați sau să sunați pe cineva, ceea ce se poate întâmpla dacă nu observați trucul patului. În acest caz, asigurați-vă că hainele dvs. sunt bine ascunse și pretindeți-vă că sunteți surprins de zgomotul care a făcut-o și ajungeți să vă spună scuza voastră. În același mod, vă puteți preface că dormiți și așteptați să se ridice și puteți să-i spuneți scuza voastră. Pe de altă parte, puteți să vă ascundeți până când vă întoarceți în camera dvs. și așteptați câteva minute dacă nu ați observat trucul. Întoarceți-vă la schimbarea hainelor și continuați să ieșiți când sunteți siguri că acea persoană dormește.
 • Fiți prudenți cu pașii dvs. dacă trebuie să mergeți în sus sau în jos pe scări. Puteti pasi mai intai cu bilele picioarelor si puneti ambele picioare pe scara cu fiecare pas pe care il luati. Pentru a face acest lucru, puneți un picior pe o scară și apoi puneți celălalt picior pe aceeași scară. Puteți pune un picior pe o scară diferită la fiecare pas, deoarece este mai rapid, dar puteți face zgomot. De asemenea, aveți posibilitatea să țineți sau nu o mână de balustradă, care se poate zdrobi în timp ce coboară scările.
 • Dacă mâncați de obicei la miezul nopții, nu deschideți frigiderul prin mâner, ceea ce ar putea provoca un zgomot. În schimb, deschideți-l de la unul dintre marginile ușii. Deschideți ușor ușa frigiderului. În mod similar, deschiderea lentă a unui dulap sau a cămășii care mănâncă numai te face să te scuipă pentru o vreme și e enervant. Cu toate acestea, uneori (dar nu întotdeauna) aceasta ajută la deschiderea rapidă a unui dulap sau a cămară, deoarece acesta va face scurtcircuitarea sau nu va exista zgomot. Cu toate acestea, aveți grijă să nu atingeți nimic în timp ce le deschideți.
 • Asigurați-vă că deschideți încet mânerul atunci când deschideți o ușă și încercați să puneți o presiune cu cealaltă mână. Puneți mâna pe marginea ușii și pe perete și împingeți puțin, ceea ce nu face zgomot. După deschiderea ușii, și închideți-l încet se mișcă repetarea în tăcere loc mișcarea o parte anterioară pe mâner, iar celălalt pe margine pentru a pune presiune, astfel încât nici un zgomot.
 • Faptul că ai ieșit din casă și ai lăsat ușa închisă nu înseamnă că nu mai face zgomot, încearcă să nu facă zgomot până când sunteți departe de casa ta și să încerce să nu deschidă gura să vorbească, dacă nu e pentru șoaptă.
 • sfaturi

  • Utilizați șosete pentru a mușchina pașii dvs. mult mai mult. Acest lucru este recomandat în special pentru podele din lemn, plăci sau linoleum. Picioarele ajung uneori ușor lipite de pământ, ceea ce îi face să facă zgomot. Cu toate acestea, nu veți avea acest tip de problemă pe jos desculț dacă podeaua dvs. este covorată.
  • Rețineți că persoanele sunt mai sensibile la zgomot în primele treizeci de minute după ce au adormit și primele două ore înainte de a se trezi. Încearcă să pleci și să te furișezi înaintea acestor perioade de timp!
  • Ați pregătit o listă de scuze pentru tot felul de situații.
  • Luați o pernă și utilizați-o pentru a tuse pe ea dacă trebuie.
  • Încercați să vă apropiați de marginea scărilor când coborâți. În acest fel, veți reduce șansele de a face zgomot atunci când mergeți în jos.
  • Pregătiți-vă în avans. Examinați calea pe care o veți folosi în planul dvs. pentru a vă mobiliza în mod firav. De exemplu, verificați scările deoarece uneori au tendința de a se șlefui. În acest fel, puteți merge în jos în mod satisfăcător și în tăcere. În mod similar, verificați ușile. Practic deschide-le în tăcere. Deschideți ușa dulapului (sau a oricărei alte uși) în timpul zilei cât mai mult posibil dacă face zgomot indiferent de ce faceți pentru a evita acest lucru. Asigurați-vă că sunteți ultima persoană care o deschide înainte ca toată lumea să se culce, astfel încât nimeni să nu o închidă. Pregătiți acest plan atunci când nu există nimeni acasă sau în interior, dacă ar părea foarte suspect.
  • Puteți folosi toaleta și când auziți zgomotul apei, îl puteți folosi pentru a atenua faptul că vă mișcați în mod firav.
  • Utilizați haine întunecate, cum ar fi albastru închis, dar nu negru sau nu se va amesteca corect.
  • Aveți o hartă a casei dvs. cu adnotarea locurilor potrivite în care puteți să vă ascundeți.
  • Dacă ai mobiliza și furișă legal, oamenii nu vor deranja dacă te prind ca te face pentru a evita zgomotul și că acest lucru nu perturba somnul lor. Asigurați-vă că lăsați o notă pentru a preveni problemele.
  • Acoperiți nasul și gura dacă trebuie să strănutați.
  • Dacă dormi cu luminile aprinse, poți lua o pătură și ceva care te protejează ca o bâtă. În acest fel, puteți spune că ați auzit un zgomot dacă sunteți prinși. Asigurați-vă că arăți speriat!
  • Du-te singur ca o altă persoană ar putea împiedica mișcarea și să facă mai mult zgomot.
  • Este recomandat să luați un obiect în timp ce părăsiți încăperea după ce explicați scuza dvs. cuiva. Purtați o pătură ușoară care poate servi drept alternativă pentru șosete. Ridicați acel obiect de pe podea când vă aflați pe covor!
  • Nu-i lăsa să te prindă! Dacă vă prinde, faceți o scuză, dar nu folosiți întotdeauna același lucru sau ceea ce faceți va fi suspect.
  • Faceți o coadă de cal și puneți-o în moașa din spate a cămășii dacă parul este lung.
  • Poți folosi un negru negru dacă nu ai îmbrăcăminte întunecată.
  • Unele frigidere fac zgomote când sunt lăsate deschise mult timp. Prin urmare, apăsați butonul frigider la fiecare zece secunde dacă indică faptul că este închis sau închis ușa și aveți grijă.

  avertismente

  • Încearcă să nu faci trucuri care să arate imediat că te ascunzi. De exemplu, nu faceți truc de a plasa o pernă sub capace. Acest lucru se datorează faptului că cineva va observa că te-ai furișat dacă ridici capacele și vezi perna.
  • Nu încărcați obiecte care creează o lumină puternică sau dacă faceți zgomot.
  • Nu purtați torță.
  • Dacă trebuie să deschideți frigiderul pentru a obține o gustare, țineți ușa pentru a preveni zgomotul în cazul în care cineva vă prinde și a scris o listă de scuze pe încheietura mâinii.
  • Aveți grijă când mergeți în sus și în jos pe scări în întuneric.
  • Nu ieși mult timp, părinții tăi vor crede că cineva te-a răpit.
  • Vezi dacă alimentele pe care le consumi sunt sigure. În mod similar, evitați să consumați alimente expuse la vreme mai mult de două ore.
  • Verificați că nu sunteți alergic la aceste alimente - evitați-le dacă sunteți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să furi în noapteCum să furi în noapte
  Cum să mergeți fără drumețieCum să mergeți fără drumeție
  Cum se joacă jocul om de la miezul nopțiiCum se joacă jocul om de la miezul nopții
  Cum să furi din casă în timpul nopțiiCum să furi din casă în timpul nopții
  Cum să purtați un hijab într-un mod modernCum să purtați un hijab într-un mod modern
  Cum să arăți frumos dacă ai o figură umpluteCum să arăți frumos dacă ai o figură umplute
  Cum sa eviti rechinii in timpul navigariiCum sa eviti rechinii in timpul navigarii
  Cum să-ți trezești hamsterul fără să-l speriiCum să-ți trezești hamsterul fără să-l sperii
  Cum sa te misti cu pisica taCum sa te misti cu pisica ta
  Cum se trezește la miezul nopțiiCum se trezește la miezul nopții
  » » Cum să vă mișcați în jurul casei pe timp de noapte pentru a mânca (pentru copii)

  © 2011—2020 ertare.com