Cum de a îmbunătăți o căsătorie

Din 1973, dr. John Gottman a studiat ceea ce el numeste "cadre didactice si dezastre" de casatorie. Oamenii obișnuiți din publicul larg implicat în studiile pe termen lung, si Dr. Gottman a învățat ceea ce face căsătorii eșuează, ceea ce face ca o căsătorie să fie de succes, și ceea ce face căsătoria are un sens mare. Examinând inimile cupluri, expresii faciale si modul in care acestea vorbesc despre relațiile dintre ei și alții, Dr. Gottman poate prezice cu peste 90% din cuplurile de securitate, care va avea succes în căsnicia ta și ce nu. Ce sfat are dr. Gottman? Aici veți găsi câteva dintre cele mai bune sugestii pentru a vă menține căsnicia puternică.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei Pasul 1
1
Încercați să găsiți asistență în curând. cuplurile tipice care asteapta sase ani inainte de a cauta ajutor pentru probleme maritale (și să păstreze în minte că jumătate din toate căsătoriile care se termina fac ei în primii 7 ani). Aceasta înseamnă, în medie, cuplurile care trăiesc în nefericire pentru o lungă perioadă de timp.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei Pasul 2
  2
  Schimbă-te Cuplurile care evită să spună toate comentariile critice atunci când susțin anumite probleme delicate sunt întotdeauna cele mai fericite cupluri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei Pasul 3
  3
  Începe. Discuțiile încep deoarece sotul sau soția dvs. uneori escaladă conflictul așa cum a început prin a face comentarii critice sau pentru a observa un ton mai agresiv. Încercați să vă confruntați cu problemele într-un mod subtil, fără să dați vina pe nimeni.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei Pasul 4
  4
  Acceptați influența. Succesul unei căsătorii se bazează pe influența pe care soțul o acceptă de la soție. Dacă o femeie întreabă: "Trebuie să lucrați joi seară? Mama mea va veni în week-end, și am nevoie de tine să mă ajute să obțineți totul gata „iar soțul tău răspunde,“ am făcut planurile mele și nu se va schimba. " Acest băiat se află într-o căsnicie instabilă. Aranjamentul având un soț care să fie influențat de soția sa (inclusiv vice-versa) este crucială, deoarece studiile arată că femeile acceptă influența unui bărbat și o relație adevărată se produce atunci când soțul poate face același lucru.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei Pasul 5
  5
  Au standarde ridicate Cupluri fericite, chiar și mireni au standarde ridicate. Cele mai de succes cupluri sunt aceia care, chiar și noii bătrâni, refuză să accepte comportamentul celuilalt care le lezează. Cu cât nivelul de toleranță este mai mic la începutul unei relații, cu atât vă așteaptă mai multă fericire pe parcurs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei Pasul 6
  6
  Învață să repari și să termini o luptă. Cuplurile de succes știu cum să încheie o luptă. Cuplurile fericite știu cum să remedieze situația înainte de lupta este complet necontrolată. reparații de succes încercări de luptă se schimba subiectul unui complet diferit, folosind simtul umorului, spune partenerul tau o fraza dragut ( „am înțeles acest lucru este foarte dificil pentru tine“), ceea ce face clar că acest lucru este ceva ambele ( „Aceasta este problema de două“), cale întoarsă (într-o căsătorie, la fel ca în Aikido arte martiale, va trebui să dea în a câștiga), și arată, în general, semne de apreciere partenerului si care arata sentimentele tale ( "Vă apreciez foarte mult ..."). Dacă o luptă devine prea puternică, faceți o pauză de 20 de minute și sunteți de acord să reveniți la subiect atunci când cei doi sunt liniștiți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea căsniciei Pasul 7
  7
  Concentrați-vă pe partea pozitivă. Într-o căsnicie fericită, în timp ce discută despre anumite probleme, cuplurile iau în considerare lucrurile pozitive unul altuia, în loc de cele negative. De exemplu, "Râdem foarte mult", nu, "nu ne distrăm niciodată". O căsnicie bună trebuie să fie plină de lucruri pozitive. Faceți depozite în contul dvs. bancar emoțional.
 • sfaturi

  • Întotdeauna străduiți-vă să fiți persoana pe care doriți să o atrageți.
  • Nu vă așteptați niciodată ca partenerul dvs. să vrea să facă mai mult decât ați face singur.
  • Permiteți-i partenerului să fie persoana pe care o doriți. Este mai ușor să te schimbi.
  • Bucurați-vă de compania partenerului dvs. Faceți activități împreună

  avertismente

  • Evitați să aveți o relație care se termină atunci când apar conflicte. Toate relațiile au conflicte și conflictele sunt așteptate de la căsătorie de fiecare dată. În aceste vremuri este foarte important să puteți comunica unul cu celălalt cu maturitate și înțelegere.
  • Dragostea este un verb. E ceva ce faci, un comportament care prezintă importanță.
  • Dragostea este ceea ce ține cuplurile când apar conflicte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți să accepți o căsătorie homosexualăCum să înveți să accepți o căsătorie homosexuală
  Cum să aranjezi o căsătorieCum să aranjezi o căsătorie
  Cum să te căsătorești în New JerseyCum să te căsătorești în New Jersey
  Cum să te căsătorești în TexasCum să te căsătorești în Texas
  Cum de a alege un consilier de căsătorieCum de a alege un consilier de căsătorie
  Cum să evitați rutina în căsătorie după copiiCum să evitați rutina în căsătorie după copii
  Cum să vorbim la o întâlnire de căsătorie aranjatăCum să vorbim la o întâlnire de căsătorie aranjată
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum să ceri o căsnicie creștinăCum să ceri o căsnicie creștină
  Cum să ierți un soț falsCum să ierți un soț fals
  » » Cum de a îmbunătăți o căsătorie

  © 2011—2020 ertare.com