Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de scriere creative ale copilului dumneavoastră

Abilitatea de a scrie bine este foarte importantă în școală și într-o carieră profesională, deoarece multe locuri de muncă necesită un eseu, chiar dacă este folosit doar într-un e-mail. În mod tradițional, o anumită scriere creativă este predată în clasele superioare ale școlii elementare și chiar formează o parte secundară în unele discipline. Cu toate acestea, este posibil să vă îmbunătățiți abilitățile de scriere creative ale copilului prin încurajare, susținere internă a eforturilor profesorului și prin învățăturile pe care le dați acesteia în legătură cu scrierea. Următorii pași vă vor oferi câteva idei și metode care vă vor ajuta să deveniți un scriitor mai bun.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea copilului`s Creative Writing Skills Step 1
1
Citiți-vă copilul și citiți-l cu el. Citirea și scrierea merg mână în mână. Scriitorii buni sunt buni la citire și nu sunt numai buni la utilizarea gramaticii și a limbajului, dar sunt buni la diferite subiecte, dar sunt și experți în diferite stiluri de scriere. Profesorul copilului dvs. și bibliotecarul local vă pot ajuta să alegeți cărțile potrivite pentru vârsta și interesul copilului dumneavoastră.
 • În plus față de citirea către copilul dvs., lăsați-l să vă citească și să-i citiți pe copiii dumneavoastră mai mari copiilor dacă aveți mai mult de un copil.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea copilului`s Creative Writing Skills Step 2
  2
  Joacă jocuri de cuvinte. Acestea nu sunt doar jocurile comerciale care sunt disponibile pe panouri sau cărți, dar jocurile merită, de asemenea, să ofere idei. Iată câteva exemple de jocuri și idei comerciale pe care le puteți juca cu copilul dvs. Unele dintre aceste exemple vă pot motiva să realizați proiecte reale de redactare:
 • jocuri de cuvinte ca Scrabble, cuvinte de nespus (cuvinte negrăite), Bananagramas sau Boggle. Acestea sunt jocuri minunate pentru a obține un vocabular bun. Cu cuvinte de nespus de joc (cuvinte negrăite), puteți utiliza o lista de cuvinte ca o listă a istoriei indicatorului, deoarece acest lucru cere jucătorilor să aibă o listă de cuvinte care au fost utilizate.
 • Jocuri precum "Ați fost condamnați" oferă posibilitatea de a crea propoziții. În plus, puteți face copilul dvs. să formeze un grup de povestiri și să încercați să inginerați cea mai ridicolă rugăciune care poate apărea.
 • Jocuri ca Scattergories, Mad-libs și poezia magnetică oferă o oportunitate excelentă de a oferi idei, care ajută copilul are obiceiul de a gândi de idei pentru a crea povești și cuvinte pe care le puteți utiliza.
 • Pentru copiii mici, puteți coace cookie-urile sub formă de litere sau cuvinte și apoi le puteți mânca când sunt organizate.
 • Scrie instrucțiuni pe hârtie și apoi atașați unul la o minge sau un frisbee, sau o introduceți într-o șosetă veche și jucați în interiorul unei clădiri. Un jucător aruncă mingea unui alt jucător care trebuie să efectueze acțiunea indicată pe hârtie înainte de a atașa hârtia proprie la obiect și o aruncă la următorul jucător.
 • Poți să te joci cu averea ceva pe care fiul tău ți-a dorit dintotdeauna să o aibă. Acest joc este inspirat de carte "din fericire" de Remy Charlip, în care "din fericire" unele lucruri bune se întâmplă cu o persoană tânără, urmate de unele rău "din păcate". Pentru fiecare bună avere, lăsați copilul să scrie averea corespunzătoare. De exemplu, puteți scrie "Din fericire, am primit o mare moștenire când unchiul meu a murit" și "Din nefericire, a trebuit să-mi petrec majoritatea acestei moșteniri pe fixarea casei mari care mostenise și mine". Comedianul Archie Campbell a realizat o rutină similară indicând că ceva a fost bun, dar că altceva era rău.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea copilului`s Creative Writing Skills Step 3
  3
  Dați copiilor dvs. un loc și câteva materiale pentru scrierea creativă. Așa cum copiii ar trebui să aibă un loc liniștit pentru a-și studia și a-și face temele, ei ar trebui să aibă un loc egal pentru a scrie sarcini. În mod ideal, ar trebui să existe un birou în camera copilului, care este departe de televizor. Zona de scris a copilului trebuie să includă următoarele:
 • Un notebook sau un jurnal.
 • Unele pixuri, creioane sau radere.
 • Unele materiale de birou (hârtie și plicuri). Copilul va dori să scrie pe computer în timp ce crește și câștigă acces la computerul de familie. Încurajați acest comportament, dar, de asemenea, încurajați-o să folosească papetărie pentru a da o notă personală notelor de mulțumire și corespondențelor pe care ea le scrie.
 • Obțineți un dicționar adecvat pentru vârsta dvs. Ele sunt extrem de necesare dicționare speciale, cum ar fi dicționare rimeaza, cu excepția cazului sau până când copilul se dovedește a avea un interes clar în poezie în rimă sau o formulare care este necesar a unor astfel de dicționare.
 • Luați în considerare obținerea unui tezaur. Acest lucru nu este necesar până când copilul dvs. începe să lucreze cu sinonimele pentru a adăuga o culoare la formularea acestora, moment în care poate fi foarte util. Tezaurele sunt organizate pe categorii (cum ar fi tezaurul lui Roget) sau au modul de organizare a unui dicționar, pe care unii utilizatori îl consideră cel mai convenabil. Utilizați stilul utilizat în sala de clasă a copilului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea copilului`s Creative Writing Skills Step 4
  4
  Încurajați-vă copilul să scrie zilnic un eseu. Cel mai bun mod de a îmbunătăți abilitățile de scriere, indiferent de vârstă scriitor, este prin practica obișnuită. În cazul în care copilul dumneavoastră studiază la domiciliu, trebuie să adăugați niște lecții regulate în scris formale, dar, de asemenea, puteți sugera copilul scrie despre ziua ta la școală sau într-o vizită la magazin după ce a ajuns acasă. Puteți furniza indicatori de redactare, cum ar fi imagini din diverse surse sau cărți ilustrate fără cuvinte.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea copilului`s Creative Writing Skills Step 5
  5
  Fă-ți copilul să se gândească la un proiect scris înainte de a scrie. Cea mai mare parte a scrisului este începută atunci când planificați povestea, articolul sau poezia înainte de a pune stiloul pe hârtie sau pe degete de pe tastatură. Puteți utiliza unele dintre următoarele tratamente pentru a vă încuraja copilul să se gândească la structura și conținutul proiectului scris:
 • Adresați-vă copilului întrebări despre proiect. Pentru a scrie o poveste, întrebări pot fi despre mediul în istorie (când are loc povestea?), Conflictul principal (ceea ce este cel mai important eveniment?) Și acțiunea sau rezoluția (cum Johnny pentru a recupera inelul de putere al Lanternului Verde?). Pentru a scrie un raport, puteți pune întrebările potrivite, care face un jurnalist: cine, ce, unde, când, de ce și cum. Puneți întrebări cu copilul despre ceea ce el a făcut în trecut și ceea ce sa bucurat, admira o persoană sau un aspect special, axat pe dacă exprimă un timp greu de a decide ce să scrie.
 • Fii un stenograf. Scrieți gândurile copilului și le citiți. Puteți face acest lucru cu un copil mai mic pentru al ajuta să învețe să conecteze cuvintele rostite și scrise. În același mod, puteți să o faceți cu un copil mai mare pentru a-l ajuta să se concentreze pe datoria sa.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea copilului`s Creative Writing Skills Step 6
  6
  Scrie-o cu fiul tău. Deși este adevărat că nu există nici o problemă în a vă ajuta să scrieți într-adevăr dacă copilul dumneavoastră vă cere, scrierea cu el înseamnă cu adevărat că trebuie să-l însoțiți în această activitate. Făcând această datorie și învățând rezultatele copilului dvs., arată că prețuiți abilitățile lor creative de scriere.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea copilului`s Creative Writing Skills Step 7
  7
  Verificați munca copilului. Uită-te la scrisul copilului tău și sugerați ușor părțile în care copilul tău poate face unele îmbunătățiri. De exemplu, puteți indica faptul că ar trebui să verificați ortografia anumitor cuvinte. În general, ar trebui să identificați abilitățile de scriere pe care copilul le-a arătat bine și să le indice. De exemplu, puteți indica faptul că descrierea celei de-a unsprezecea publicații sa evidențiat captivantă și că vă indică cât de mult v-ați bucurat să faceți plimbări lungi în natură.
 • sfaturi

  • Faceți o pagină a tuturor ideilor. De exemplu, pot scrie "O noapte furtunoasă, a fost o scânteie și o scânteie".

  avertismente

  • Nu forțați copilul să aibă o anumită formă de scriere (poveste scurtă, poezie, etc.) dacă nu manifestați interes pentru el. Încurajați copilul să scrie în zonele de scriere care îl interesează.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să alegi nașii buniCum să alegi nașii buni
  Cum să găsești un atelier de creație scrisăCum să găsești un atelier de creație scrisă
  Cum să răspundeți unei sarcini scriseCum să răspundeți unei sarcini scrise
  Cum să devii scriitor tehnicCum să devii scriitor tehnic
  Cum se creează un eșantion de scriereCum se creează un eșantion de scriere
  Cum să dezvolți competențe profesionaleCum să dezvolți competențe profesionale
  Cum să dezvolte tehnici de scriere în grădinițăCum să dezvolte tehnici de scriere în grădiniță
  Cum să stăpânești scrisul tehnicCum să stăpânești scrisul tehnic
  Cum să vă stăpâniți procesul de scriere creativăCum să vă stăpâniți procesul de scriere creativă
  Cum să pregătiți stimuli de scriereCum să pregătiți stimuli de scriere
  » » Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de scriere creative ale copilului dumneavoastră

  © 2011—2020 ertare.com