Cum să măsurați picioarele copilului

Măsurarea picioarelor copilului poate fi o provocare. Cu toate acestea, dacă doriți să cumpărați pantofi care se potrivesc cu un copil (și mai ales dacă intenționați să le comandați online), este foarte important să știți care este dimensiunea potrivită. Există mai multe metode care funcționează bine. Indiferent pe care o alegeți, asigurați-vă că ați pus copilul în ciorapi confortabili mai întâi.

pași

Metoda 1
Desenarea conturului piciorului bebelușului tău

Imagine cu titlul Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 1
1
Colectați-vă materialele. Luați două bucăți de hârtie de legătură și un creion. Folosiți hârtie reciclată dacă este posibil - vă ajută să economisiți hârtie și să ajutați mediul înconjurător.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 2
  2
  Puneți bebelușul pe hârtie. Dacă este posibil, lăsați pe cineva să vă ajute să îl țineți astfel încât să nu se miște în timp ce îl stați în centrul foii de hârtie.
 • Imagine cu titlul Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 3
  3
  Urmăriți conturul piciorului copilului. Asigurați-vă că creionul dvs. se află într-o poziție verticală (și nu înclinată) și urmăriți conturul întregului picior. Faceți linia de două ori, astfel încât linia să fie cât mai clară posibil.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 4
  4
  Repetați pe celălalt picior. Utilizați foaia de hârtie a doua și repetați procesul cu celălalt picior.
 • Imagine cu titlul Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 5
  5
  Tăiați contururile. Tăiați cu atenție contururile frunzelor. Veți avea două modele de hârtie pentru picioarele copilului dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 6
  6
  Utilizați conturul ca referință atunci când cumpărați. Când cumpărați pantofi pentru bebelușul dvs., țineți fiecare contur față de talpa pantofului corespunzător pentru a vă asigura că acesta este dimensiunea potrivită. În mod ideal, pantoful ar trebui să fie puțin mai mare decât modelul de hârtie, astfel încât bebelușul să nu se ciupiască și să nu-l deranjeze.
 • Metoda 2
  Măsurarea picioarelor bebelușului cu o bandă

  Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 7
  1
  Pregătiți-vă să luați măsurătorile bebelușului. Luați o bandă și căutați ajutor de la altcineva pentru a vă menține copilul liniștit.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 8
  2
  Puneți bebelușul în poziția corectă. Asigurați-vă ca bebelușul să rămână cât mai departe posibil (să aveți altcineva care să vă ajute să nu răsuciți sau să vă mutați).
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 9
  3
  Măsurați picioarele copilului. Puneți partea cea mai largă a benzii de măsurare spre exteriorul fiecărui picior, cu capătul benzii măsurate fie la vârful degetului mare, fie la capătul călcâiului.
 • Pentru cele mai bune rezultate, măsurați de două sau de trei ori. Bebelușii se mișcă foarte mult și poate fi dificil să se obțină o măsurare exactă.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 10
  4
  Notați măsurătorile. Scrieți măsurătorile și cumpărați în funcție de acestea.
 • Metoda 3
  Folosind un contor de picior  Imaginea intitulată Măsurați pașii pentru bebeluși Pasul 11
  1
  Verificați manualul de utilizare. Diferitele manometre pot necesita măsurători ușor diferite, deci trebuie să citiți mai întâi instrucțiunile producătorului.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 12
  2
  Puneți copilul în poziția corectă. Puneți-vă bebelușul pe o ladă a altcuiva sau într-un scaun confortabil, cu genunchii îndoiți la un unghi de 90 de grade.
 • Imagine cu titlul Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 13
  3
  Faceți contorul să se potrivească pe piciorul bebelușului. Asigurați-vă că călcâiul copilului se află pe suportul contorului călcâiului. Contorul trebuie să fie paralel cu podeaua, iar gleznele copilului trebuie să formeze un unghi de 90 de grade.
 • Imagine cu titlul Măsurați pașii pentru bebeluși Pasul 14
  4
  Măsurați lungimea piciorului copilului. Deplasați partea de cursă a degetelor până când atinge vârful degetului mare al copilului. Rețineți lungimea afișată în fereastra circulară, indicată pe linii negre de ambele părți. Adăugați milimetri suplimentare în panoul lateral, dacă este necesar.
 • Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că degetele copilului nu sunt îndoite. Împingeți-le cu grijă împotriva glucometrului în timp ce efectuați măsurătorile.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 15
  5
  Determinați lățimea piciorului copilului dumneavoastră. Utilizați banda pentru a măsura lățimea. Acesta trebuie plasat automat pe partea corectă a piciorului. Nu trageți prea mult - dacă faceți acest lucru, puteți obține o măsură strictă. Notați această măsură.
 • Imagine cu titlul Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 16
  6
  Transformați măsura la mărimea pantofului. Dacă locuiți în Marea Britanie sau în Europa, mergeți pur și simplu la calculatorul de dimensiuni Clark online (în https://clarks.co.uk/sizecalculator) și introduceți măsurătorile. Site-ul web vă va indica mărimea corectă a pantofului pe care ar trebui să o cumpărați.
 • Dacă locuiți în Statele Unite, convertiți măsurătorile în centimetri și consultați o diagramă de dimensiuni a încălțămintei pentru copii (ca în https://healthyfeetstore.com/kids-shoe-sizing-guide-with-sizing-chart.html) dacă doriți să găsiți măsuri pentru această țară.
 • Metoda 4
  Imprimarea unui ghid de încălțăminte cu scală 1: 1 pentru copii

  Imagine cu titlul Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 17
  1
  Descărcați și tipăriți un ghid de dimensiune. Pentru dimensiunile din Marea Britanie și Europa, de exemplu, puteți utiliza una ca aceasta: https://mothercare.com/how-to-measure-your-child%27s-feet/buyersguide-ms-clothing-sub4,default,pg.html.
  • Asigurați-vă că scala de imprimare este "none" sau "100%".
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 18
  2
  Măsurați linia din dreapta la "mărimea europeană". Pentru a verifica precizia, măsurați linia la dreapta. Ar trebui să fie de 220 mm.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 19
  3
  Urmați instrucțiunile din ghidul de dimensiuni. Fiecare ghid de mărime va avea propriile indicații, dar, de obicei, va trebui să aveți copilul să stea pe ghid și să măsoare de la vârful degetului mare.
 • Imaginea intitulată Măsurați picioarele pentru bebeluși Pasul 20
  4
  Convertiți măsurătorile. În funcție de locul în care locuiți, poate fi necesar să vă transformați măsurătorile la dimensiunea potrivită. Dacă, de exemplu, locuiți în Statele Unite, dar aveți un ghid de dimensiune pentru Regatul Unit sau Europa, va trebui să vă convertiți rezultatele la dimensiunea americană. Există grafice de conversie online (de exemplu: https://healthyfeetstore.com/kids-shoe-sizing-guide-with-sizing-chart.html).
 • sfaturi

  • Bebelușii și copiii mici cresc destul de repede. Poate doriți să cumpărați o mărime mai mare decât este necesar, astfel încât copilul dvs. să poată purta pantofi noi pentru o perioadă mai lungă de timp, dar nu exagerați: dacă sunt prea mari, acestea vor cauza disconfort și deranjament atunci când se plimbă.
  • Dacă picioarele copilului au măsurători diferite, utilizați-o pe cea mai mare pentru a determina mărimea încălțămintei. Este mai bine să ai un pantof puțin mai mare decât unul strâns.
  • Indiferent cât de atenți ați măsurat, faceți timp pentru a verifica dacă vă potriviți atunci când puneți pantofi noi pe copilul dvs. Verificați mărimea, înălțimea degetului mare și locul în jurul gleznei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci bratari de hârtie reciclatăCum sa faci bratari de hârtie reciclată
  Cum să măsurați împușcarea tăieturiiCum să măsurați împușcarea tăieturii
  Cum puteți determina dacă bebelușul are o greutate adecvatăCum puteți determina dacă bebelușul are o greutate adecvată
  Cum să-i înveți pe copil să meargăCum să-i înveți pe copil să meargă
  Cum să înfășurați bebelușiiCum să înfășurați bebelușii
  Cum să înfășeri un copilCum să înfășeri un copil
  Cum să înfășeri o curea pentru copiiCum să înfășeri o curea pentru copii
  Cum să stimulezi dezvoltarea afectivă socială a copilului tăuCum să stimulezi dezvoltarea afectivă socială a copilului tău
  Cum să evitați pierderea pantofilor pentru bebelușiCum să evitați pierderea pantofilor pentru bebeluși
  Cum să burp un nou-născutCum să burp un nou-născut
  » » Cum să măsurați picioarele copilului

  © 2011—2020 ertare.com