Cum să-i păstrezi pe băiețelul tău ocupat într-un avion

Zborurile lungi pot fi obositoare pentru copiii mici și chiar mai mult pentru dvs. dacă nu puteți găsi modalități de a vă menține copilul ocupat. Mulți părinți se tem să petreacă ore pe un avion cu un copil mic, dar există modalități de a face experiența cât mai confortabilă și mai relaxată posibil. Începeți cu primul pas pentru a face călătoria cu micuțul dvs. mai ușoară.

pași

Partea 1
Pregătește-te pentru zbor

Image titled Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 1
1
Aflați mai multe despre avioane și zboruri. Copiii mici solicită un milion de întrebări și va fi util să fii pregătit să răspunzi la întrebările lor la nivelurile lor despre călătoriile aeriene. De exemplu, luați în considerare învățarea despre părțile avionului și cât de mare și rapid zboară, astfel încât veți putea să-l explicați fiului dvs. în timpul zborului.
 • Image cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 2
  2
  Explicați regulile în avans. Înainte de a călători cu avionul, spuneți copilului ce se va întâmpla în avion și cum vreți să se comporte. Copiii sunt mai calmi și mai fericiți când știu ce se va întâmpla.
 • Dacă copilul dvs. nu a mai fost niciodată într-un avion, luați în considerare obținerea unei cărți pentru copii despre călătoria cu avionul. Această strategie vă va ajuta să vă explicați așteptările despre comportamentul dvs. în avans și odată ce este timpul să călătoriți cu avionul, copilul dvs. va găsi situația mai familiară (și poate mai puțin terifiantă).
 • Imagine cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că copilul dumneavoastră va dormi suficient. Copiii tind să fie nervoși, în stare proastă și ușor supărați dacă sunt foarte obosiți. Planificați o odihnă întreagă înainte de zbor, chiar dacă aceasta înseamnă modificarea timpului de culcare al copilului dumneavoastră.
 • Veți fi tentați să rezervați zborul într-un moment în care copilul dumneavoastră este somnoros când se urcă în avion, însă această strategie poate fi contraproductivă. Excitația de a merge pe un avion vă poate ține copilul treaz și apoi va fi prea obosit (și probabil foarte supărat).
 • Image cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 4
  4
  Luați mâncare Foamea face, de asemenea, copiii furioși. Unele zboruri servesc mese și gustări, dar este mai bine să nu depindeți de ce vă oferă compania aeriană. Luați alimente care sunt ușor de transportat și că copilul dumneavoastră îi place.
 • Cereale uscate, granola, brânză mărunțită, mere, banane și fructe cu coajă lemnoasă sunt alimente pe care majoritatea copiilor le place și sunt ușor de aruncat într-o geantă de mână. Dacă mănâncă sănătos este important pentru tine, nu există nici un motiv pentru tine de a aduce cookie-uri sau jetoane.
 • Imagine cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 5
  5
  Puneți unele dintre obiectele preferate ale copilului dvs. în geanta de transport. Cărțile, jucăriile mici, creioanele și animalele umplute pot fi stocate cu ușurință într-o geantă de mână și vor fi utile în timpul zborului.
 • Image cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 6
  6
  Împachetați una sau două jucării noi. În plus față de jucăriile dvs. preferate, este o strategie bună de a cumpăra sau împrumuta câteva jucării noi pentru copilul dvs. pentru a descoperi în avion. Surprize fericite îl pot face fericiți și pot coopera.
 • Image cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 7


  7
  Aveți grijă de necesitățile dvs. de baie înainte de a vă urca în avion. Dacă copilul dvs. folosește în continuare scutece, asigurați-vă că este schimbat și proaspăt înainte de îmbarcare în avion. Dacă nu mai folosiți scutece, trebuie să le folosiți înainte de îmbarcare în avion. Acest lucru va reduce numărul de situații în care vă aflați în interiorul avionului.
 • Partea 2
  Ținând copilul tău ocupat cu zborul

  Imagine cu denumirea Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 8
  1
  Dă-i cărțile și jucăriile. Este posibil ca cărțile, jucăriile, jocurile sau animalele umplute pe care le-ați împachetat să vă păstrați copilul ocupat, cel puțin pentru o vreme.
  • Luați în considerare eliminarea acestor elemente unul câte unul pentru a mări timpul în care copilul dvs. va fi ocupat fericit. În primul rând, pot citi o carte împreună, apoi scoate o jucărie pentru a juca, apoi scoate un animal umplute pentru ao îmbrățișa și așa mai departe.
  • Copilul dumneavoastră va fi mai fericit și timpul va trece mai repede dacă vor juca împreună cu cărți și jucării. Nu-i dați doar creioane! Petreceți timp de colorat cu copilul sau învățați-l să deseneze ceva nou, poate un avion!
 • Imagine cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 9
  2
  Fii creativ Utilizați orice material disponibil pentru a crea noi jucării și distragerile pentru copilul dvs.: folie de aluminiu, hârtie, cupe de plastic, orice.
 • Imagine cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 10
  3
  Luați în considerare distragerea electronică. Dacă aveți laptopul, puteți pune niște desene sau programe educaționale pentru copilul dvs. pentru a le vedea. Dacă aveți playerul mp3, îl puteți lăsa să asculte muzică.
 • Dacă intenționați să utilizați dispozitive electronice, fiți amabili și utilizați căștile pentru a nu deranja ceilalți pasageri.
 • Imagine cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 11
  4
  Oferiți-i sandvișuri. Scoateți niște sandvișuri pe care le-ați împachetat în sacul de transport și le oferiți unul câte unul. Sandvișurile vă vor menține temporar fericit și ocupat.
 • Nu dați prea multe gustări, mai ales dacă credeți că copilul dvs. poate fi susceptibil la o boală de mișcare. Nu vrei să se îmbolnăvească.
 • Imagine cu titlul Păstrați un copil ocupat pe un avion Pasul 12
  5
  Luați în considerare faptul că copilul dvs. socializează cu alți copii. Dacă stați lângă un alt copil mic, lăsați copiii să se joace împreună. Ei pot schimba jucării sau pot vorbi doar - este posibil ca timpul să treacă mai repede.
 • sfaturi

  • El laudă în mod regulat un comportament bun. Lăudați-vă copilul când el sau ea își amintește să vorbească încet sau să urmeze instrucțiunile fără să se plângă. În general, armarea pozitivă care apare în mod regulat funcționează mai bine decât îndoielile în mod constant.
  • Fii pozitiv Dacă sunteți fericit și relaxat, copilul dumneavoastră va fi, de asemenea, într-o dispoziție mai bună.
  • După călătorie, asigurați-vă că copilul are timp să se odihnească și să se relaxeze înainte de a face altă activitate. Un pic de lapte sau suc, ceva de mâncare și un pic de timp pentru a alerga și a juca va face starea de spirit a copilului dvs. minunat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă distrați în avionCum să vă distrați în avion
  Cum să faci un avion dulceCum să faci un avion dulce
  Cum se face un avion de hârtie care se întoarceCum se face un avion de hârtie care se întoarce
  Cum se face un avion de hârtieCum se face un avion de hârtie
  Cum se face rapid un plan de hârtieCum se face rapid un plan de hârtie
  Cum de a îmbunătăți designul oricărui plan de hârtieCum de a îmbunătăți designul oricărui plan de hârtie
  Cum să faci excursii lungi cu copiiiCum să faci excursii lungi cu copiii
  Cum să dormi într-un avion sau trenCum să dormi într-un avion sau tren
  Cum să ne ocupăm de vestea unui accident de avionCum să ne ocupăm de vestea unui accident de avion
  Cum să nu vă fie frică de baia avionuluiCum să nu vă fie frică de baia avionului
  » » Cum să-i păstrezi pe băiețelul tău ocupat într-un avion

  © 2011—2020 ertare.com