Cum să se ocupe de un oaspete care nu vrea să plece

Redarea gazdei sau a hostessului politicos vă poate deranja rapid dacă aveți oaspeți care încep să abuzeze de ospitalitate timp de câteva zile la rând. Din fericire, este o greșeală nefericită din partea dvs. și un memento pentru a ieși pe ușă va fi suficientă. Cu toate acestea, există unii oaspeți care nu primesc indiciu. Știind cum să se ocupe de un oaspete care începe să-ți trateze casa ca hotel este cea mai valoroasă abilitate pe care o poate avea o gazdă.

pași

Metoda 1
Stabiliți limite și păstrați sanatatea

Imagine cu titlul Manipulați oaspeții casei care stau prea mult timp 1
1
Faceți parte parte din invitație. Prevenirea este cheia. Acesta oferă o dată clară și evidentă pentru șederea dvs., fie în cazul unei cina sau al unui oaspete care va petrece noaptea. Cel puțin vă va ajuta să vă păstrați demnitatea, dacă trebuie să îi arătați calea.
 • Faceți-o în scris. Dacă este un eveniment formal, luați în considerare faptul că efectuați invitații tipărite cu o oră de încheiere pentru a fi la cunoștința dvs.
 • Menționați cum a trecut timpul și cât de aproape sunt la ședere. Expresie empatica de genul „Nu pot să cred că în week-end deja aproape gata“ sau „este o rușine trebuie să plece mâine“ este un mod meschin pentru a reaminti ceea ce este momentul în care ar trebui să plece.
 • Imaginea intitulată
  2
  Au o cronologie. Mai ales în cazul în care oaspetele a sosit în vacanță, cel mai bine este de a avea un itinerar intens de lucruri pe care le-ar dori să facă împreună și cel puțin unul trebuie să fie ultimul lucru pe care îl faci. Fie că salvați cel mai bun pentru ultimul sau doresc să se relaxeze în ultima zi, având activități ca semne ședere invitatului este un mod convenabil pentru a vă reaminti atunci când timpul este de peste.
 • Dacă găzduiești o parte și nu a putut stabili ora înainte, o scurtă frază de genul „Cred că acest lucru este suficient pentru mine“ va face oaspeții să înțeleagă că această activitate va fi ultima.
 • Imaginea intitulată Manipulați oaspeții casei care rămân prea lungi Pasul 3
  3
  Nu uita niciodată "timpul" tău. Nu contează cât durează șederea clienților dvs. (mai ales dacă este lung), trebuie să acordați întotdeauna timp pentru a vă relaxa singuri în propria casă. Lăsați oaspetele dvs. să știe în avans când intenționați să vă relaxați, astfel încât nu există confuzie. Lăsați-l să știe momentul în care de obicei vă duceți la culcare și vă treziți, pentru a evita întreruperea somnului.
 • De asemenea, luați în considerare clarificarea părților din casa pe care oaspetele le va putea accesa. Este inconfortabil și iritant să-ți găsești oaspetele în baie dacă nu ai de gând să-l curățești.
 • Dacă sunteți disperat, vă recomandăm să cumpărați biletele oaspeților la un eveniment sau la orice alt tip de ieșire. Încearcă să fii cinstit și sugerează că ai nevoie de casă pentru tine, chiar dacă e doar un moment.
 • Imagine intitulată Manipulați oaspeții de casă care rămân prea lungi 4
  4
  Nu lăsa să fii o gazdă bună să te facă inconfortabil. Ca regulă generală, ar trebui să fiți o gazdă rea dacă aveți un oaspete rău. Cu toate acestea, fie dimineața sau înainte de a merge la culcare, este posibil să nu doriți întotdeauna să jucați la serviciu. Trebuie să fiți fermi atunci când doriți ca invitații dvs. să înțeleagă: nu intenționați să vă afectați standardul de viață pentru el.
 • Metoda 2
  Îl amintești cu bunătate

  Imaginea intitulată
  1
  Sugerați-vă o ieșire Oferiți oaspeților dvs. o ieșire la mall sau doar o plimbare în cartier. Faceți sugestia ca și cum ați fi "ultimul lucru pe care îl vor face înainte de a pleca". Asigurați-vă lăsați oaspetele casei este primul pas mare, atunci puteți arăta pur și simplu masina ta (sau au un taxi, așteptați afară) în loc de invitându-l înapoi în casă.
  • Dacă sunteți gazda unei petreceri, încercați să nu uitați pe nimeni. Ideea este ca toti sa plece si sa impiedice pe unii dintre ei sa-ti jefuiasca casa.
  • Asigurați-vă că toată lumea are proprietățile lor. Dacă planul este pentru ei să părăsească definitiv, nu le permite să aibă nici o scuză să se întoarcă.
 • Imagine intitulată Manipulați oaspeții în casă care rămân prea lungi 6
  2
  Faceți ceva plictisitor. Acesta este momentul în care tactica începe să piardă subtilitatea. Luați în considerare trecerea de la jocurile video la un joc de betisoare sau de a vorbi în timp ce beți pentru a vă ajuta să vă scăldați pisica. Mulți oaspeți vor prefera să plece înainte de a face ceva ce nu ar vrea să facă.
 • În timp ce această tactică funcționează cel mai bine cu petrecăreții oaspeți, o casă de oaspeți, care a fost o zi sau două încep să-și amintească acasă sau un hotel cu drag, dacă vă simțiți că casa ta nu mai entertains.
 • Asigurați-vă că părăsirea casei dvs. este întotdeauna o opțiune. Nu sugerați o alternativă cu un astfel de entuziasm pe care oaspeții se simt nevoiți să o participe.
 • Imaginea intitulată Manipulați oaspeții în casă care vor rămâne prea lungi 7
  3
  Utilizați limbajul corpului, dar cu bunătate. Încearcă să te vezi ocupat sau agitat. Dacă este ultima zi a șederii în casă, acționați în acest fel. Adunați lucrurile clienților și treceți conversația de la cameră la ușă.
 • Luați în considerare fixarea patului sau rearanjarea camerei așa cum a fost înainte de sosire.
 • Încearcă să nu fie disponibilă la sfârșitul sejurului. Puteți începe să lucrați sau să faceți lucruri în casă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Pretindeți că trebuie să plecați. Subtilitatea pe care o utilizați este la discreția dvs. Poate fi ceva de genul "Trebuie să plec" sau "bunica mea este în spital". Doar cel mai rău oaspete ar putea lua în considerare șederea în casa cuiva în timpul unei urgențe familiale. O altă opțiune este să pretind că un alt invitat vine să-și ia locul.
 • Aveți grijă să vă descopere minciuna. Dacă într-adevăr aveți un loc în care trebuie să mergeți, atunci mai bine. Cu toate acestea, dacă spui că bunica ta se află în spital, asigură-te că bunica ta o ia în considerare și că oaspetele tău nu lucrează în camera de urgență.
 • Metoda 3
  Îl amintești direct

  Imaginea intitulată
  1


  Spune povestea a "prost invitat". Aceasta este o modalitate foarte subtilă de a lăsa oaspetele dvs. să cunoască limitele. Luați în considerare acest lucru înainte ca oaspeții să rămână prea mult, pentru a-și cunoaște limitele în avans. Dacă persistă, spune-i ceva rău "arăți ca [oaspetele prost] chiar acum" astfel încât el să înțeleagă punctul.
 • Imaginea intitulată
  2
  Folosește un prieten Dacă este posibil, aveți un oaspete prietenos să-l ia pe oaspetele nepoliticos la ușă. Invită-ți un prieten bun de-al tău în ziua în care celălalt oaspete ar trebui să plece și să le duci pe amândoi să plece imediat. Fă-mi repeta indicii despre timpul și cum "ar trebui să plece acum", etc. Întotdeauna îi ajută să aibă exemplul unui bun invitat pentru a arăta oaspetele rău ceea ce face.
 • Dacă sunteți foarte îngrijorat de cineva care rămâne după o petrecere, să vă aducă un prieten să vă ducă acasă. În acest fel, când prietenul știe că este timpul să plece, celălalt invitat nu va avea de ales decât să plece.
 • Rețineți că și prietenul dvs. ar trebui să plece. Nu recrutați o altă persoană pentru a lua un oaspete rău la ușă (dacă nu este cel mai rău oaspete pe care l-ai avut vreodată) și l-ai făcut să stea lângă oaspetele rău, deoarece va fi, de obicei, o chestie de noroc.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți un alt loc. În cazul oaspeților care petrec noaptea și testează ospitalitatea, vă puteți sugera că vizitează un hotel. Dacă este invitat la o petrecere și insistă să continue sărbătoarea, el oferă un alt loc unde petrecerea poate continua. Sugerați un bar sau un loc unde să mâncați și să terminați noaptea.
 • Aveți grijă să nu fiți responsabil. Joacă rolul gazdei care, din păcate, nu mai poate fi gazdă, dar nu-ți cere scuze pentru stabilirea limitelor. Nu plătiți pentru taxi (dacă nu sunteți disperat) și nu plătiți pentru camera de hotel, mergeți drept și lăsați-l să meargă în altă parte.
 • Imaginea intitulată
  4
  Oferiți-i să-l ajute să-și strângă lucrurile. Actul final al unei gazde bune este să-i scoateți pe oaspeți din casa lui. Pentru a lăsa oaspetele să știe că a sosit momentul, strângeți lucrurile și plasați-le lângă ușă. Întrebați-i întrebări despre plecarea lui în acea zi sau spuneți-i lucruri de genul "Sunteți sigur că nu lăsați nimic?" Acestea sunt semne mai ambigue pentru a vă anunța că sejurul dvs. sa încheiat.
 • În cazul oaspeților de petrecere, oferiți-le o ultimă băutură și porție de desert. Dacă este un desert, sugerați-le să ia o casă mică și să le aștepte la ușă cu geanta.
 • Imaginea intitulată
  5
  Dă-i treburile acasă. Dacă un oaspete a depășit cu adevărat limita șederii, spuneți-le că ar trebui să înceapă să-și ajute acasă. Fă-o curată cu ce se amestecă și spune-i că poate să spală unele vase și să ajute la curățenie. În cel mai rău caz, veți avea un nou asistent în casă. Cu toate acestea, majoritatea oaspeților vor începe să se gândească la plecarea odată ce felurile de mâncare fac parte din itinerariu.
 • Metoda 4
  Fiind o gazdă rea

  Imagine cu titlul Manipulați oaspeții casei care stau prea mult timp 14
  1
  Ignorați-vă oaspetele. Nu mai stați sociabili și ignorați-o cât mai mult posibil. Aceasta este cu siguranta ultima modalitate, deoarece este vorba de a face fata discursului cu discursul, dar unii invitati sunt prea clueless pentru a observa. Când oaspetele dvs. începe să se simtă mai mult ca un servitor și mai puțin ca un oaspete, plecarea va părea o idee bună.
  • Totuși, nu lăsați-o fericită. Mulți oaspeți teribili vor fi bucuroși să stea și să se uite la televizor în tăcere. Acționează ca și cum ar fi televizorul "în afara serviciului" și spune-i că va fi singur pentru cină. Nu mai fi o gazdă și să începi să fii colega de cameră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Fa ceva ce nu ți-ar plăcea. Uitați lucrurile plictisitoare. Dacă îi cunoști pe oaspeți suficient, fă ce-i deranjează. Ascultați muzică tare, insistați să recitați poezia elizabetană, să păstrați canalul blocat pe C-SPAN, să faceți tot ce trebuie să faceți. Oaspeții care stau prea mult timp pentru că preferă să rămână acolo unde vor trebui să facă efortul de a pleca. Investește gândul în cap și vei vedea că oaspetele tău va părăsi imediat casa ta.
 • Imagine cu titlul Manipulați oaspeții casei care au prea mult timp 16
  3
  Primiți pe altcineva. Dacă nu aveți un bun prieten acolo pentru a vă ajuta să scoateți oaspeții, invitați unul. Apoi, acordați atenție numai prietenului dvs. Fă-i pe ceilalți clienți să se simtă ca și cum ar întrerupe o întâlnire intimă între doi prieteni buni. Sperăm că acest lucru va face discursul oaspetelui mai evident și el își va cere scuze când se apropie de ușă.
 • În cazul oaspeților care stau multe nopți, face ca prietenul tău să vină să ocupe camera pe care o folosea oaspeții. Acționează ca și cum ar fi o invitație pe termen lung, astfel încât celălalt invitat să nu aibă altă posibilitate decât să găsească o cameră și o cameră nouă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Spune-i să plece. Aceasta este ultima modalitate și nu există multe de explicat. În cazul unui oaspete cu care nici unul dintre cei de mai sus nu a lucrat, singurul lucru de făcut este să-i spui direct ceva de genul "trebuie să plecați". În acest moment, nu mai trebuie să-l cereți să plece, ci să-i spuneți să facă acest lucru. Faceți același lucru cu barele: opriți luminile și salvați scaunele. Fă-ți de neconceput să stai mai mult.
 • sfaturi

  • Mențineți o atitudine prietenoasă cât mai mult posibil. Chiar și oaspeții care depășesc durata șederii ar trebui să aibă o memorie pozitivă a întâlnirii.
  • Pe cât posibil, trebuie să știți cine sunt oaspeții problematici în avans.
  • Evidențiați ce alimente sau băuturi sunt pentru oaspeți și care sunt pentru casa și familia dvs.
  • Fii atent la nevoile oaspetelui tău. Atunci când este timpul să plecați, nu mai fiți atent. Opriți spălarea prosoapelor și faceți patul este un semn evident.

  avertismente

  • În cazul părților, rețineți că alcoolul poate afecta capacitatea oaspeților dvs. de a pleca.
  • Trebuie să fii pregătit în cazul în care sentimentele clienților tăi sunt răniți, arătându-i ușa să plece.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face un prieten sau o rudă să părăsească casa taCum de a face un prieten sau o rudă să părăsească casa ta
  Cum să furiți într-o petrecereCum să furiți într-o petrecere
  Cum de a cumpăra vin pentru o mulțimeCum de a cumpăra vin pentru o mulțime
  Cum de a da o petrecere de casaCum de a da o petrecere de casa
  Cum să fiți invitat la o petrecereCum să fiți invitat la o petrecere
  Cum să invitați o petrecereCum să invitați o petrecere
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum puteți cere oaspeților dvs. să confirme prezența lorCum puteți cere oaspeților dvs. să confirme prezența lor
  Cum să arate maniere bune la masăCum să arate maniere bune la masă
  Cum să descurajezi un oaspete nedorit să plece de acasăCum să descurajezi un oaspete nedorit să plece de acasă
  » » Cum să se ocupe de un oaspete care nu vrea să plece

  © 2011—2020 ertare.com