Cum să vă opriți soțul să se uite la alte femei

Există multe motive pentru care o căsătorie poate eșua, că soțul dvs. se uită la alte femei este cu siguranță unul dintre ei. Dacă partenerul dvs. are acest comportament, este posibil să vă simțiți rănit, furios sau neatractiv. Este posibil ca partenerul dvs. să renunțe la acest comportament, atâta timp cât este dispus să îl corecteze.

pași

Partea 1
Luați în considerare situația

Imagine intitulată Ia-ți soțul să nu mai verifice alte femei Pasul 1
1
Determinați dacă există o problemă. Există o diferență între privirea altora și mâncarea cu ochii altora. Rețineți că majoritatea bărbaților se uită la corpurile femeilor fără să-și dea seama și că femeile se uită de asemenea la cadavrele altor femei. Încercați să fiți cât mai obiectiv cu privire la situație, pentru a afla dacă există într-adevăr ceva care trebuie să vă faceți griji.
 • De exemplu, în cazul în care soțul dumneavoastră este de a lua o privire în jurul camerei și petrece la fel de mult timp vizionarea costume bărbați și femei rochii, atunci nu sunteți în căutarea poftind-o nimeni.
 • Dacă soțul dvs. spune că cineva arată bine și comentariul său este rezonabil și deloc inadecvat, adică nu spune că cineva arată "atractiv" sau "sexy", probabil că nu trebuie să vă faceți griji. Este normal să observați că cineva arată bine, mai ales atunci când încercați să vă îmbrăcați sau să aveți o nouă tăiere a părului. Luați în considerare dacă soțul dvs. ar trebui să vă faceți griji dacă faceți observații similare despre un bărbat.
 • Imagine intitulată Ia-ți soțului să nu mai verifice alte femei Pasul 2
  2
  Recunoașteți că acest lucru nu este pur și simplu "ce fac oamenii". În cazul în care soțul tău este într-adevăr uita la alte femei, de exemplu, în cazul în care privirea se oprește la sanii ei, șolduri sau fese sau face comentarii sau gesturi nepotrivite în timpul vizionării, acest lucru nu este un comportament normal de sex masculin.
 • Țineți minte că este lipsit de respect față de faptul că soțul dvs. arată cu poftă de mâncare altor femei, în special în prezența voastră.
 • Unii bărbați care se uită la femei cu poftă de mâncare ar putea face acest lucru pentru că au fost învățați că bărbații bărbați trată femeile prost. Prin urmare, este posibil ca soțul dvs. să facă doar ceea ce crede că se așteaptă de la el.
 • Imagine intitulată Ia-ți soțului să nu mai verifice alte femei Pasul 3
  3
  Luați în considerare rolul hormonilor. Barbatii au niveluri mai ridicate de testosteron si acest lucru este hormonul care controleaza libidoul masculin, asa ca uita-te la corpurile femeilor este ceva ce sunt predispusi sa faca. Cu toate acestea, stare este un obicei de comportament care poate fi schimbat.
 • Cei mai mulți bărbați care se uită la femei își dezvoltau în mod obișnuit obiceiul în adolescență, când hormonii lor erau în control. O femeie frumoasă arata si se simt un impuls sexual determină o reacție chimică din creier care consolidează comportamentul ca plăcut și contribuie la un obicei real, care este dificil să se rupă.
 • Pentru că este un obicei, ar putea fi ceva pe care soțul tău îl face fără a observa, cum ar fi să-și mănânce unghiile sau să-și pună degetul în nas. În acest caz, partenerul tau s-ar putea obține defensiv atunci când vine semnale adjudicarte și poate chiar vina si te acuza de a fi gelos, nesigur sau prea posesiv.
 • Dar, din fericire, deoarece este obișnuit, are posibilitatea de al sparge, dacă vrea să se oprească. Cheia este să-l ajuți să recunoască ceea ce face și să-l sprijine în elaborarea strategiilor de modificare a acestui comportament.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă soțul să nu mai verifice alte femei Pasul 4
  4
  Încercați să nu o luați personal. Este ușor să iei personal că soțul tău se uită la alte femei, de exemplu, simțind că cu siguranță nu ești suficient de atractiv pentru a-ți păstra atenția. Dar majoritatea bărbaților care se comportă în acest fel fac acest lucru indiferent de aspectul soției lor.
 • Amintiți-vă că soțul dvs. nu se uită la alte femei pentru ceva ce ați făcut. Nu simțiți că ar trebui să fiți mai atractivi pentru a vă menține atenția. Comportamentul soțului dvs. este un obicei și nu are nimic de-a face cu aspectul sau cu alte calități.
 • Partea 2
  Vorbește cu soțul tău

  Imagine intitulată Obțineți-vă soțul să nu mai verifice alte femei Pasul 5
  1
  Informați-vă soțul când se întâmplă. În momentul în care se întâmplă, evidențiați comportamentul dacă îl considerați necorespunzător. Este posibil să nu realizați că faceți acest lucru, dar menționând acest lucru vă va ajuta să identificați preocupările dumneavoastră.
  • Spune pur și simplu ceva de genul "Știți că vă uitați la femei? De exemplu, chiar acum, ați observat că ați făcut-o?". Din moment ce acestea pot fi în public atunci când se întâmplă acest lucru, nu va fi, probabil, un moment bun pentru a obține într-o discuție lungă despre comportamentul său, dar subliniază comportamentul lor, atunci când acest lucru vă va da un punct de referință pentru mai târziu, atunci când se poate aduce în sus și vorbiți despre acest subiect
 • Imagine intitulată Obțineți-vă soțul să nu mai verifice alte femei Pasul 6
  2
  Spune-i cum te face să te simți. Este crucial ca soțul dvs. să știe cum vă simțiți atunci când se uită la o altă femeie.
 • Încercați să vă ridicați discuția în termeni de "Când faci X, simt Y". Spune-i că atunci când se uită la cadavrele altor femei sau face comentarii nepotrivite, te simți frustrat, gelos, furios sau insultat.
 • Apoi, spuneți soțului dvs. ce ar putea face diferit în viitor. De exemplu, ați putea spune: "Astăzi când te-ai uitat la sânii lui Janet, m-am simțit într-adevăr jenat și insultat. În viitor aș aprecia că încerci să arăți un pic mai mult respect față de prietenii mei și de mine, dacă nu te uiți la ele în acest fel".


 • Imagine intitulată Obțineți-vă soțul să nu mai verifice alte femei Pasul 7
  3
  Nu acceptați justificări iraționale pentru motivul pentru care soțul dvs. face acest lucru. El ar putea încerca să justifice ceea ce face drept, normal sau inevitabil și ar putea să vă învinovățească. Acest lucru nu este bun Cu toate acestea, ați putea avea o explicație perfect rezonabilă pentru a căuta o altă femeie, cum ar fi "Tocmai am observat că poartă o rochie neobișnuită", sau ceva similar.
 • Când oamenii se comportă prost și se plâng de comportamentul lor, este comun pentru ei să încerce să vă abuzeze psihologic. Acest abuz psihologic constă în prezentarea de informații false, astfel încât cealaltă persoană să simtă că își imaginează comportamentul rău, că este nebun sau că exagerează când se simte supărat de comportamentul său. Este o modalitate de a evita asumarea responsabilității pentru comportamentul dvs.
 • Dacă vi se întâmplă acest lucru, încercați să încheiați conversația. Odată ce soțul tău începe să te învinovățească, poate fi dificil pentru tine să pui conversația într-o direcție productivă.
 • Imagine intitulată Ia-ți soțului să nu mai verifice alte femei Pasul 8
  4
  Decideți dacă acest comportament este vrednic de o discuție. Dacă numai sa întâmplat o dată, vei fi, probabil, cel mai bine să uite pentru pace, dar în cazul în care acesta este un comportament recurent sau dacă soțul tău dă vina să spui că nu ești suficient de atractiv sau ești prea gelos, ar putea fi timpul să ia în considerare terapia de cuplu.
 • Aceasta întărește faptul că te face să te simți inconfortabil. Cel mai recomandat este să-i arăți că te face să te simți inconfortabil, pentru a te asigura că știe că ești serios și că te gândești la ceea ce face el pentru a fi complet și total greșit și pentru că te doare.
 • Partea 3
  Lucrați pentru a corecta comportamentul

  Imaginea intitulată 992804 9
  1
  Luați în considerare relația. Dacă soțul dvs. continuă să justifice ceea ce face, va trebui să-i arătați că îl înțelegeți cu adevărat. Spune-i că simți că relația este în pericol din cauza comportamentului său.
  • Într-o căsnicie sănătoasă, niciunul dintre soți nu dorește să aibă comportamente care dăunează celeilalte persoane sau relației. Dacă soțul dvs. este angajat în căsătorie și împreună cu dvs. ca partener, gravitatea dvs. în această problemă trebuie să-i spună că comportamentul său este inacceptabil și că trebuie să se schimbe sau căsătoria va suferi.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă soțul să nu mai verifice alte femei Pasul 10
  2
  Ajutați-l pe soțul tău rupe obiceiul tău. Dacă soțul dvs. simte că se uită la alte femei fără să-și dea seama ce face, comportamentul său poate fi un obicei profund înrădăcinat. Îl poți ajuta să-și rupă obiceiurile dacă este dispus să-și schimbe comportamentul.
 • O tehnică minunată de a sparge un obicei este de a identifica recompensa pe care o obțineți de la aceasta și de a găsi o modalitate de a înlocui acea satisfacție cu un anumit tip de pedeapsă. De exemplu, în cazul în care soțul tău se simte excitat sexual atunci când se uită la o femeie atrăgătoare, ai putea arăta o imagine a ceva groaznic sau urât ca pedeapsă la afișarea un astfel de comportament.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă soțul să nu mai verifice alte femei Pasul 11
  3
  Căutați terapie de cuplu. Dacă comportamentul soțului vostru vă deranjează și vă afectează căsnicia, a venit timpul să mergeți la terapie. Adesea, este necesară o terță parte neutră pentru a întări faptul că sentimentele tale despre acest tip de comportament nu sunt exagerări și că este un comportament distructiv.
 • Foarte des veți putea găsi consiliere de căsătorie în biserica ta, dacă ești membru al unei organizații bazate pe credință. Încercați să găsiți un terapeut cu certificare în consilierea căsătoriei.
 • În cazul în care căsătoria consiliere nu ajută situația, care este, în cazul în care soțul tău continuă, poftind-o uita la alte femei și nu doresc să facă o încercare de a schimba comportamentul lor, probabil că doriți să ia în considerare o separare. Meriți o relație bazată pe respect reciproc.
 • Imaginea intitulată 992804 12
  4
  Căutați terapie individuală. Terapia individuală ar putea fi utilă și pentru soțul dvs. și pentru dvs. Discuția cu un terapeut pe cont propriu vă poate oferi posibilitatea de a explica modul în care comportamentul soțului dvs. vă face să vă simțiți. Sotul dvs. poate avea, de asemenea, unele probleme care trebuie rezolvate cu un terapeut profesionist.
 • Dacă nu vă puteți permite terapiile, căutați cărți care vă ajută să vă dezvoltați stima de sine. Luați în considerare, de exemplu, Cadourile imperfecțiunii, de Brené Brown, sau Căsătoria emoțională distructivă, de Leslie Vernick.
 • sfaturi

  • Bărbații care văd o mulțime de pornografie sau materiale explicit sexuale pot avea mai multe șanse de a avea acest tip de comportament. Dacă soțul dvs. se încadrează în această descriere, asigurați-vă că menționați situația terapeutului dvs., care poate determina dacă există o relație între cei doi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai încredere în soțul tăuCum să ai încredere în soțul tău
  Cum să-ți aduci soțul să te asculteCum să-ți aduci soțul să te asculte
  Cum să-ți convingi soțul să aibă un copilCum să-ți convingi soțul să aibă un copil
  Cum să-i dovedesc soției sau soțului că îl iubești cu adevăratCum să-i dovedesc soției sau soțului că îl iubești cu adevărat
  Cum să discutați cu soțul / soția despre a avea copiiCum să discutați cu soțul / soția despre a avea copii
  Cum să vorbești cu soțul tău despre mutareCum să vorbești cu soțul tău despre mutare
  Cum să-ți ignori soțulCum să-ți ignori soțul
  Cum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soțiaCum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soția
  Cum să te descurci cu gelozia pe care soțul tău o simte prietenilor tăiCum să te descurci cu gelozia pe care soțul tău o simte prietenilor tăi
  Cum să vă ocupați de un soț controlant?Cum să vă ocupați de un soț controlant?
  » » Cum să vă opriți soțul să se uite la alte femei

  © 2011—2020 ertare.com