Cum să-ți faci pe fiul tău să te supună

Te-ai saturat de copilul tău care nu te supune când îl rogi să nu mai arate anumite comportamente cum ar fi lovirea, respingerea fără respect, aruncarea lucrurilor etc.? Doriți asta "nu" într-adevăr înseamnă "nu"? Ei bine, iată câțiva pași simpli, practic garantați pentru a vă învăța pe fiul dvs., care este șeful.

pași

Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să vă respecte Pasul 1
1
Odată ce expuneți un comportament negativ (cum ar fi vă lovesc), închideți-vă până ajungeți la înălțime și priviți-vă în ochi. Nu vrei să-l intimidezi, dar vrei să-l iei în serios.
 • Imaginea intitulată
  2
  Spuneți "Dacă [introduceți din nou comportamentul nedorit aici], veți ieși din timp, colțul, pasul și așa mai departe."Acesta este avertismentul copilului. El sau ea știe ce comportament doriți să vă opriți și dacă veți continua să faceți acest lucru, va exista o consecință negativă.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să vă respecte Pasul 3
  3
  În cazul în care copilul prezintă același comportament din nou, ridicați-l (dacă este suficient de ușor) sau luați-l cu brațul și duceți-l la locul unde va avea loc timpul afară. Pentru copiii mai mici, un colț sau un pas este ideal. Pentru copiii de vârstă școlară, un scaun sau o cameră este o idee mai bună. Nu le trimiteți în camera dvs. Acesta este locul în care dorm, se relaxează și se joacă cu jucăriile lor. Aceeași cameră nu ar trebui folosită ca un loc de relaxare și pedeapsă. Utilizați o cameră de oaspeți sau un birou sau orice altă cameră în care copilul nu simte nici un interes. În acest fel, toată atenția lui va fi concentrată asupra a ceea ce la determinat să fie pedepsit cu timpul și cum ar trebui să se schimbe comportamentul său.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să vă respecte Pasul 4
  4
  Duck până când ajungi la înălțimea ta, fă o legătură vizuală cu el și explici că va pleca acum și motivul pentru care o va face. Spune-i ceva de genul "Tu [introduceți comportamentul aici] după ce v-am spus să nu faceți asta, deci acum veți rămâne aici pentru [introduceți vârsta copilului] minute." Timpul potrivit pentru o perioadă de timp este de 1 minut pentru fiecare an de vârsta copilului. În general, este util să setați un cronometru.


 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să vă respecte Pasul 5
  5
  Pleacă Acesta este unul dintre pașii cei mai importanți. Întoarceți-vă la ceea ce faceți înainte de al pune în așteptare. Nu stați acolo să vă îngrijiți și să-l obligați să respecte timpul. Nu-i spuneți nimic A răspunde este să-i dai atenția pe care o dorește de la tine. În loc să vă concentrați asupra schimbării comportamentului dvs., vă concentrați pe pedeapsa de evadare și / sau vorbind.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă copilul să vă respecte Pasul 6
  6
  Să execute pedeapsa. Dacă copilul nu mai are timp, puneți-l înapoi și resetați cronometrul pentru a nu spune nimic (nici măcar nu "Repornesc timerul pentru că ai plecat!"). Nu contează de câte ori te oprești, nu lăsa să meargă până nu stai acolo tot timpul fără să pleci. Dacă vă abandonați după a cincea sau a zecea oară când vă lăsați să ieșiți din timp, veți afla pur și simplu că, de îndată ce vă veți plictisi să o puneți înapoi, veți fi liberi să plecați în loc să învățați că vor exista consecințe.
 • Imaginea intitulată
  7
  Cereți-vă scuze. Odată ce copilul a stat acolo tot timpul, explicați-i (pe măsură ce vă aplecați până la înălțimea sa și faceți contactul cu ochii încă o dată) de ce a fost la timp liber. Atunci cere-i să-și ceară scuze. Spune-i ceva de genul "Te-am pus la timp pentru că ai [introduceți un comportament negativ] după ce ți-ai spus să nu faci asta. Acum îmi datorezi scuze". După ce ți-ai scuzat sincer, ceea ce înseamnă că te privi în ochi și-l spuse cu un ton autentic și nu plânge sau țipă sau șoptește, dă-i o îmbrățișare și un sărut. După expirarea timpului, continuați cu ziua în mod normal și nu prelungiți situația.
 • sfaturi

  • Dă-i un avertisment și un avertisment.
  • Perioadele de expirare ar trebui să înceapă la doi ani. La acea vârstă, copiii înțeleg ce înseamnă "nu".
  • Dacă comportamentul are loc în jurul valorii de culcare a copilului și este prea târziu pentru a face față unei perioade de timp, acesta poate dura până la jumătate de oră sau mai mult (dacă luați în considerare faptul că copilul ar putea pleca de mai multe ori și va trebui să reporniți timer), alegeți o altă pedeapsă. De exemplu, este posibil să nu spuneți o poveste.

  avertismente

  • Nu pedepsiți un copil pentru lucruri cum ar fi tâlhărirea sau vocea plângătoare. Pur și simplu ignorați aceste atitudini până când se opresc.
  • Dacă comportamentul apare în mod public, încercați să îl puneți la timp acolo. Dacă este un loc deschis unde îl puteți observa în mod clar, indiferent cât de departe sunteți, urmați aceeași procedură. Dacă vă aflați într-un magazin sau ceva, ar fi mai bine să așteptați pedeapsa atunci când vă întoarceți acasă.
  • Nu vă loviți cu violență pe copiii dvs. sau îi pedepsiți strigând la ei, copiii au propriile alegeri și ar putea spune altor părinți despre abuzul pe care l-au primit de la dumneavoastră.
  • Dacă copilul dvs. nu este controlat, este mai bine să-l puneți într-un timp de colț, cu excepția cazului în care el aruncă lucruri sau spune cuvinte rele, atunci există un motiv să-l lăsați acolo.
  • Dacă copiii dvs. doresc să vizioneze un film cu dvs., spuneți-le că pedeapsa se va termina în 6 secunde sau mai mult, în loc să le spuneți că nu este corect și că ar fi mai bine dacă nu au văzut-o.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți încurajezi copilul să devină medic când creșteCum să-ți încurajezi copilul să devină medic când crește
  Cum să oprești comportamentul agresiv la copiii miciCum să oprești comportamentul agresiv la copiii mici
  Cum să disciplinați un copil de un anCum să disciplinați un copil de un an
  Cum să disciplinați un copil fără pedeapsă fizicăCum să disciplinați un copil fără pedeapsă fizică
  Cum să disciplinați un copil încăpățânatCum să disciplinați un copil încăpățânat
  Cum sa alegi un telefon mobil pentru copilul tauCum sa alegi un telefon mobil pentru copilul tau
  Cum să-i înveți pe copil să meargă la baie într-un mod distractivCum să-i înveți pe copil să meargă la baie într-un mod distractiv
  Cum să-i înveți pe copil să nu-l loveascăCum să-i înveți pe copil să nu-l lovească
  Cum să preveniți copilul să se masturbeze în publicCum să preveniți copilul să se masturbeze în public
  Cum să includeți spanking în disciplina unui copilCum să includeți spanking în disciplina unui copil
  » » Cum să-ți faci pe fiul tău să te supună

  © 2011—2020 ertare.com