Cum să realizați totul

Plângând că nu sunt destule ore în timpul zilei pentru a face tot ce trebuie să faci este un lament legat de oamenii ocupați. Între muncă, copii, acasă și treburile zilnice, este uneori dificil să faci totul în timpul disponibil. Câteva sfaturi despre gestionarea timpului și a organizării vă pot ajuta să obțineți totul.

pași

Imagine intitulată Obțineți totul terminat Pasul 1
1
Ai grijă de tine. A fi bine odihnit și energizat vă va permite să vă concentrați asupra sarcinilor și să le faceți cât de bine puteți. Mâncați sănătoși și dormiți suficient și vă puteți pune toate abilitățile în ceea ce trebuie să faceți. Beți multă apă - consumați în mod regulat mese sănătoase - și dormiți cel puțin opt ore pentru a fi complet concentrată și eficientă.
 • Imagine intitulată Obțineți totul finalizat Pasul 2
  2
  Faceți o listă. Va fi mai ușor să faceți totul și să evitați să vă simțiți copleșiți dacă aveți totul pe o listă. Includeți totul pe listă, indiferent cât de mare sau mică este sarcina, pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic. Trageți fiecare sarcină pe măsură ce o completați. Acest lucru vă va ajuta să urmăriți procesul și să vă simțiți motivați de ceea ce ați realizat.
 • Imagine intitulată Obțineți totul finalizat Pasul 3
  3
  Acordați priorități activităților dvs. Totul trebuie făcut, dar unele lucruri trebuie făcute înaintea altora. Finalizați tot ce este urgent sau care are un termen strict pentru a vă asigura că totul este finalizat la timp. Plasați aceste sarcini în partea de sus a listei sau evidențiați-le pentru a le putea face mai întâi, apoi concentrați-vă asupra unor activități care au un timp mai flexibil.
 • Imagine intitulată Obțineți totul terminat Pasul 4
  4


  Practica gestionarea timpului. Alocați-ți anumite termene pentru slujbele pe care le faci în mod regulat și de obicei durează același timp. Planificați o jumătate de oră pentru a spăla vasele la o oră pentru a cosi gazonul. Acest lucru vă va ajuta să organizați alte sarcini și să știți cât timp ați lăsat să lucrați cu ei.
 • Imagine intitulată Obțineți totul terminat Pasul 5
  5
  Transpuneți momentele potrivite. Faceți sarcini care necesită deplasarea în momente când traficul este ușor, pentru a economisi timp. Evitați rularea comenzilor în timpul orelor de vârf sau când se termină școala și autobuzele îi iau pe copii în casele lor. Deplasarea în momente când traficul este ușor și rutele directe va reduce timpul pe care îl pierdeți deasupra mașinii.
 • Imagine intitulată Obțineți totul terminat Pasul 6
  6
  Delegați sarcini simple. Atribuirea celor mai mici sau mai ușoare sarcini, cum ar fi îmbrăcarea hainelor sau aspirării, copiilor dvs. și recompensa-le cu bani în plus în suma pe care o oferiți în fiecare săptămână. Acest lucru vă va elibera timpul pentru locuri de muncă mai importante și vă va ajuta copiii să crească cu un sentiment de responsabilitate.
 • Imagine intitulată Obțineți totul terminat Pasul 7
  7
  Învățați să efectuați mai multe activități în același timp. El reușește să facă totul făcând mai multe sarcini în același timp și combinând sarcini mici pentru a economisi timp. Scrieți lista pentru piață în timp ce așteptați ca cuptorul să se încălzească sau să organizați cămară în timp ce ciclul de centrifugare al uscătorului este terminat. Acest lucru vă va ajuta să preveniți pierderea de timp și vă va porni în următoarea sarcină, astfel încât să nu pierdeți niciun moment.
 • avertismente

  • Nu faceți niciodată o altă sarcină în timp ce conduceți o mașină. Se pare că veți câștiga timp să faceți un apel, să trimiteți un mesaj text sau să scrieți o listă de cumpărături, dar acest lucru vă va distrage atenția și vă va crea o situație periculoasă atât pentru dvs., cât și pentru ceilalți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți profita la maximum de timpul acordatCum puteți profita la maximum de timpul acordat
  Cum să oprești amânarea unor sarcini importanteCum să oprești amânarea unor sarcini importante
  Cum să te întorci pe pistăCum să te întorci pe pistă
  Cum să faci lucrurile repedeCum să faci lucrurile repede
  Cum să nu mai fii leneșCum să nu mai fii leneș
  Cum să nu mai fii leneșCum să nu mai fii leneș
  Cum să dezvolți o rutină pentru a nu mai pierde timpulCum să dezvolți o rutină pentru a nu mai pierde timpul
  Cum să vă energizațiCum să vă energizați
  Cum puteți seta prioritățile într-un program pentru a vă gestiona optim timpulCum puteți seta prioritățile într-un program pentru a vă gestiona optim timpul
  Cum să vă organizați activitățile zilniceCum să vă organizați activitățile zilnice
  » » Cum să realizați totul

  © 2011—2020 ertare.com