Cum să luați un copil pe plajă

Dacă intenționați să vă duceți copilul la plajă pentru a juca în nisip, explorați valul și descoperiți atracțiile și sunetele oceanului, aceasta poate fi o experiență minunată pentru dvs. și pentru familia dvs. Cu toate acestea, este important să planificați această călătorie în avans pentru a vă asigura că copilul este sigur și confortabil în orice moment. Dacă îi protejezi pe micuț de soare, ai lichide și gustări și stai lângă el în timp ce se află lângă apă, vei putea petrece o zi plăcută și plăcută pe plajă.

pași

Metoda 1
Împachetați echipamentul potrivit

Imagine cu titlul Ia un copil la plaja Pasul 1
1
Luați niște prosoape mari și o pătură. Împingeți o pătură (sau un prosop mare) pentru a oferi copilului dvs. un loc de joacă, mâncare și accesare cu crawlere. Este posibil să trebuiască să împachetați unele prosoape suplimentare, astfel încât să aveți un prosop uscat, fără nisip, pe care îl poate utiliza copilul dumneavoastră.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plaja Pasul 2
  2
  Pune o umbrelă. O modalitate excelentă de a vă proteja copilul de căldură și de razele nocive ale soarelui este de a folosi o umbrelă de plajă mare. Trebuie să vă asigurați că utilizați o culoare deschisă pentru a reflecta căldura. Acest spațiu oferă o zonă confortabilă și umbroasă pentru ca bebelușul să se joace în nisip.
 • Luați o umbrelă mai mică cu tine, încât să puteți ține ușor căruciorul copilului.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 3
  3
  Aduceți apă și gustări. Împachetați un răcitor cu băuturile și gustările preferate ale bebelușului. Puteți aduce lapte, apă sau suc într-o sticlă pentru ao menține bine hidratată pe tot parcursul zilei. Alegeți să transportați pachete portabile de alimente pentru copii, astfel încât să vă puteți bucura de o gustare simplă. Dacă bebelușul dvs. poate deja să mănânce alimente solide, ar trebui să aduceți gustări sănătoase (de exemplu, morcovi, banane sau bucăți de brânză).
 • Ar trebui să căutați un loc umbros unde nu există prea mult vânt pentru a alăpta copilul pe plajă.
 • Luați apă curată și caldă. Acest articol vă va ajuta să vă clătiți bebelușul dacă nisipul ajunge în gură sau în ochi.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plaja Pasul 4
  4
  Luați scutece și o schimbare de haine. După o zi pe plajă, hainele bebelușului vor ajunge la nisip și se vor uda. De asemenea, probabil că aveți nevoie de mai multe scutece decât de obicei pentru a vă menține fesele uscate. Trebuie să împachetați câteva piese suplimentare pentru a vă menține copilul uscat și curat în drum spre casă. În plus, trebuie să plasați mai multe scutece în geantă.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 5
  5
  Instalați o mică piscină pentru copii. O mică piscină gonflabilă poate fi un instrument foarte util pentru a petrece o zi pe plajă cu copilul dumneavoastră. Piscina poate servi ca o joacă sigură pentru micuța dvs., sau poate fi un spațiu excelent pentru tine de a lua un pui de somn. Trebuie să vă asigurați că nu vă lăsați copilul singur (chiar dacă sunteți blocat într-un loc sigur).
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 6
  6
  Luați jucării din plastic. Este posibil ca micuțul dvs. să fie prea entuziasmat de ocean și de nisip să acorde atenție jucăriilor, dar ar trebui să luați câteva în caz. Puteți, de asemenea, să luați niște găleți de plastic colorate și jucăriile prietenoase pentru copii, astfel încât să puteți săturați în nisip. De asemenea, puteți să vă luați camionul de plastic preferat sau o minge pe care o puteți arunca peste dunele de nisip.
 • Evitați aducerea animalelor umplute și a jucăriilor care scârțâie. Nisipul se poate agăța de țesătura animalului umplute și o scânteie poate provoca nisipul să intre în jucărie.
 • Metoda 2
  Protejați-vă copilul de soare

  Imagine cu titlul Ia un copil la plaja Pasul 7
  1
  Utilizați protecție solară pe un copil care are mai mult de șase luni. Trebuie să aplicați generos acest produs copilului dvs. dacă aveți mai mult de șase luni. Alegeți un agent de protecție solară cu spectru larg care are cel puțin un SPF de 30. Puteți utiliza un produs de protecție solară bazat pe minerale, care conține oxid de zinc sau dioxid de titan pentru a vă menține pielea iritantă. Dacă intenționați să intrați în apă împreună cu bebelușul, asigurați-vă că utilizați o protecție solară care este rezistentă la apă și are un rating de protecție UVA de cel puțin patru stele.
  • Puteți folosi protecție la soare pe un copil care are mai puțin de șase luni, dar nu trebuie să îl aplicați așa de des. Aplicați-o doar pe pielea expusă și încercați să vă protejați brațele, picioarele, picioarele și fața cu hainele. Produse chimice de protecție solară vă pot irita pielea sensibilă.
  • Nu utilizați produse care conțin insecticide.
 • Imagine cu titlul Ia un copil la plaja Pasul 8
  2
  Aplicați protecția solară la fiecare două ore. Protecția solară poate dispărea după câteva ore, deci ar trebui să vă asigurați că o aplicați la fiecare două ore. Dacă bebelușul vostru transpiră sau se joacă în apă, ar trebui să îl aplicați mai des.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 9
  3


  Păstrați-l afară din soare la sfârșitul dimineții și după amiază. Radiația ultravioletă este cea mai puternică și poate cauza cele mai mari daune între 10 a. m. și 4 p. m. În această perioadă, trebuie să țineți copilul la umbra atâta timp cât puteți, sau planificați o vizită la plajă în afara acestor ore.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 10
  4
  Acoperiți bratele și picioarele copilului. Trebuie să vă asigurați că aceste părți ale corpului dvs. rămân complet acoperite pentru a le proteja de razele nocive ale soarelui. Ar trebui să îmbrăcați copilul cu haine ușoare și culori deschise. Aceste tipuri de culori (cum ar fi alb, galben sau albastru) ajută la reflectarea căldurii pentru a menține pielea copilului mai proaspăt.
 • Optați pentru țesăturile care au o țesătură mai strânsă, deoarece aceasta împiedică pătrunderea soarelui în haine. Așezați hainele copilului pe o lampă. Cu cât țesătura este mai strânsă, cu atât mai puțină lumină va trece prin îmbrăcăminte.
 • Ar trebui să căutați costume de baie sau haine cu protecție solară încorporate în țesătură.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 11
  5
  Puneți-vă o pălărie cu capul mare pe cap. Este important să păstrați capul copilului acoperit în timpul unei zile la plajă. Chiar dacă aveți păr, vârful capului dvs. poate încă arde. Ar trebui să purtați o pălărie cu margini largi pentru a vă proteja capul și ochii de strălucirea soarelui.
 • Metoda 3
  Țineți copilul în siguranță în ocean

  Imagine cu titlul Ia un copil la plaja Pasul 12
  1
  Evitați să puneți un nou-născut în apă. Nu este recomandat ca bebelușii sub două luni să înoate în lacuri, râuri, bazine sau oceane. Sistemul imunitar al unui copil este foarte vulnerabil în această perioadă, astfel încât apa contaminată poate crește probabilitatea de a se îmbolnăvi. Pentru ca un nou-născut să fie în siguranță, trebuie să îl țineți departe de apa de la ocean până când acesta nu depășește două luni.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 13
  2
  Verificați temperatura apei. Este dificil pentru copii să-și regleze temperatura corpului, deci trebuie să vă asigurați că ați verificat apa înainte de a intra copilul. Utilizați criteriile dvs. pentru a măsura temperatura apei. Dacă pare rece, bebelușul se va simți chiar mai rece.
 • Trebuie să scoateți bebelușul din apă dacă începe să se agită sau dacă buzele lui devin albastre.
 • Dacă bebelușul este prea frig, trebuie să îndepărtați hainele de baie umede și să le înfășați într-o pătură caldă și uscată (sau prosop).
 • Imagine cu titlul Ia un copil la plaja Pasul 14
  3
  Puneți un dispozitiv de flotare pe el. Ar trebui să vă asigurați că bebelușul utilizează acest dispozitiv în orice moment în timp ce este aproape de apă. Deși la început este posibil să vă simțiți incomod, vă veți obișnui cu aceasta în timp. O val va putea să vă lovească în timp ce o țineți, sau un curent ar putea să-l tragă. Ar trebui să îți puneți un sacou de salvare strâns pentru a vă asigura că țineți capul deasupra apei în orice moment.
 • Asigurați-vă că jacheta de salvare are un suport pentru cap și o curea între picioare. Această curea împiedică jacheta să alunece peste capul bebelușului.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 15
  4
  Găsiți un loc liniștit unde puteți să vă plimbați. Luați bebelușul la un flux scăzut, pentru a putea trece printr-o secțiune care este calmă și curată. Vedeți dacă există salvamari în apropiere care vă pot ajuta sau vă pot alerta dacă se va ridica valul sau dacă vor exista valuri neregulate în zona respectivă. Bebelusul dvs. va place sa urmareasca fluxul blanc si sa exploreze noi texturi intr-un loc linistit.
 • Imagine cu titlul Ia un copil la plaja Pasul 16
  5
  Țineți-l cu un braț în orice moment. În timp ce vă aflați lângă apă, trebuie să vă asigurați că dumneavoastră sau un alt adult puteți ajunge cu ușurință la copil. Asigurați-vă că este la o distanță de un braț, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință, dacă este necesar.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 17
  6
  Rămâne în apă de mică adâncime. Chiar dacă copilul dumneavoastră ia lecții de înot, poate fi periculos să-l dați în apă mai adâncă. Pe cele mai multe plaje, nu puteți vedea fundul, astfel încât poate fi dificil să știți dacă apele sunt mai adânci. Valurile pot stropi apă sărată în gura sau ochii copilului, provocând disconfort. Trebuie să rămâneți în apă de mică adâncime pentru a vă putea menține echilibrul.
 • Imagine cu denumirea Ia un copil la plajă Pasul 18
  7
  Păstrați-vă copilul în siguranță în timp ce vă aflați în apă. Dacă puneți bebelușul în apă, trebuie să vă asigurați că îl țineți în siguranță. Valurile pot fi mai puternice decât par. Trebuie să vă apropiați de copil, astfel încât valurile să nu-l bată sau să-l împingeți sub apă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți un copil să se adapteze la grădinițăCum să ajuți un copil să se adapteze la grădiniță
  Cum de a schimba un scutecCum de a schimba un scutec
  Cum să bei un copilCum să bei un copil
  Cum să îmbraci o zi pe plajăCum să îmbraci o zi pe plajă
  Cum să-i înveți pe copiii dvs. cum să spele vaseleCum să-i înveți pe copiii dvs. cum să spele vasele
  Cum să înfășurați bebelușiiCum să înfășurați bebelușii
  Cum să înfășeri un copilCum să înfășeri un copil
  Cum să vă stimulați copilul să se simtăCum să vă stimulați copilul să se simtă
  Cum să-i păstrezi pe băiețelul tău ocupat într-un avionCum să-i păstrezi pe băiețelul tău ocupat într-un avion
  Cum să luați un prânz la plajăCum să luați un prânz la plajă
  » » Cum să luați un copil pe plajă

  © 2011—2020 ertare.com